Ugrás tartalomhoz


Fotó
- - - - -

Az ezüst félhold árnyéka #10 (Warhammer 40k beszámoló)


 • Válasz írásához lépj be
2 hozzászólás érkezett eddig

auer

auer

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 5232 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2017.10.04, 20:22

5 siker: Rég volt irl, azt hiszem nem volt előre bejelentve a negatív módosító, gyorsan dobták a kockát, úgyhogy utólag számoltam hozzá, de nagyon közel jártak a sikerhez.

Influence: össze lett vonva a beszámolóban a jelenet, az inf dobás arra ment h "kifizessék" az asztropata kórust, akik felerősítették a csapat asztropatáját - az üzenetküldés narratívan ment.

Morak

Morak

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1011 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2017.10.04, 17:54

Elég sok minden történik a sztoriban, ami jó.
Amit furcsállok, hogy indokolatlanul kevés haszna van a sok [5] sikerszintnek is, ami egyébként már elég durva kellene legyen.
Nem hiba, feature. Mondhatnánk. Emiatt nem is hibaként tettem róla emlitést.

Hozzáteszem, hogy furcsa volt számomra, hogy Influence dobást igényelt az inkvizitor értesitése, ez számomra némi magyarázatot igényel, mivel ez az érték alapesetben sok mindenre kell, erre pont nem. Nem tilos erre használni, ezt tudom persze. Csak nem logikus számomra.

Összességében érdekes volt az események eme láncolata, átjött, hogy a paródiába is beillő szituk az egy-egy [több?] elrontott dobások eredményeként születtek.

CikkBot

CikkBot

  Régi fórumozó

 • Admin
 • 6568 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2017.10.04, 06:30

Először is azzal kezdtük az ülést, amíg Magnus játékosára vártunk, hogy megpróbáltunk bevásárolni. Amit még az első kalandok egyikénél írtam, itt éppen fordítva igaz: hiába van a partynak tűrhető influence értéke, ha mindig 80 fölé dobunk, akkor semmit se sikerül megvenni (pedig már egy kis prométheumnak is örültem volna). Így leginkább annyit értünk el, hogy a csapat hírneve tovább terjedt, és a subtletly (erre nem igazán tudok jó magyar szót) értéke pedig tovább csökkent. Magyarra lefordítva már a sarki pék is tudja, hogy az Inkvizíció itt van a bolygón, és fegyverkezik.

http://lfg.hu/80505/vegyes/warhammer-40k-dark-heresy-beszamolo-1/


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]