Ugrás tartalomhoz


Fotó
- - - - -

Érkezik a Skyrim VR-változata


 • Válasz írásához lépj be
2 hozzászólás érkezett eddig

beornmaci

beornmaci

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 100 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2017.11.16, 15:27

Nekem is sokáig kimaradt, valahogy a Morrowind után nem akartam egy újabb e világon játszódó kalandba belevágni. Olyan háromnegyed éve még is megrendeltem az összes kiegészítőjével együtt, és meglepő módon szórakoztatónak, és kellemesen csalódástkeltőnek találtam (a néhol béna karakteranimációt most nem számolva). Ha az ember el tud vonatkoztatni attól, hogy a homokozó-világ miatt nem kap Witcher mélységű sztorit, és bár sok minden címet és rangot el lehet a játékban elviekben érni (királybuktatás, ilyesmi), igazából nagyon nem történik benne semmi változás, akkor egész sokáig el lehet benne szórakozni. :) Amolyan fantazy-Fallout-szerűség. :)

strato

strato

  Lézengő ritter

 • Szerkesztő
 • 8567 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2017.11.16, 08:42

Mivel a mai napig kimaradt nálam ez a játék, simán el tudom képzelni, hogy egy holovetítőn vagy trideón fogom először játszani. :cyber:
Bár lassan már vasalóra is kiadják. :D

CikkBot

CikkBot

  Régi fórumozó

 • Admin
 • 6600 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2017.11.16, 07:00

November 17-én érkezik a nemrég hatodik születésnapját ünneplő Skyrim VR-változata. A Bethesda sikercímének legújabb átirata első körben kizárólag a PS4 kiegészítőjére, a PSVR-re jelenik majd meg, de a készítők elmondása alapján valamikor jövőre egy, HTC Vive alatt futó változattal is elő fognak rukkolni. Ugyanakkor, Oculus Riftet használó kiadásról még nincsen szó és nem tudni, hogy lesz-e ilyen port. Bár az alkotáshoz semmiféle új kiegészítő, vagy küldetéssorozat nem jár majd, de az alapjátékon kívül az eddig megjelent kiegészítőket is tartalmazni fogja.

http://lfg.hu/81320/hirek/erkezik-a-skyrim-vr-valtozata/


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]