Ugrás tartalomhoz


Fotó
- - - - -

Társasjátékok Ünnepe 2017 - beszámoló


  • Válasz írásához lépj be
1 válasz érkezett eddig

mogrodas

mogrodas

    Újdonsült fórumozó

  • Fórumita
  • 10 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2017.12.04, 00:56

Nekem nagyon tetszett az esemény, 25-én, szombaton voltam fent. Nem sok időt tudtam maradni, mert több programom is volt aznapra, de a Dice Forge nevű remek játékot, valamint a quoridor-t kipróbáltam és nagyon tetszett mindkettő.

Ezeken kívül felkeltette az érdeklődésem a Star Wars Lázadás hatalmasnak tűnő játéka, meg a Delta Vision Blood Rage-e is. Volt egy földönkívüli-túlélős játék, stílusos dobozzal, de a neve nem jut eszembe, meg Mysterium nevű társas is impozánsnak tűnt. Tényleg sokan voltak és a bőség zavara enyhe kifejezés arra a felhozatalra, amit a kiadók felvonultattak. :D


Módosította mogrodas: 2017.12.04, 00:56


CikkBot

CikkBot

    Régi fórumozó

  • Admin
  • 6512 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2017.12.01, 07:29

Múlt hétvégén ellátogattunk a 2017-es Társasjátékok Ünnepére, mert játszani jó. - Elképesztő mennyiségű ember gyűlt össze, és áramlott folyamatosan a Lurdy Ház konferenciaközpontjában. Soktucat asztalon kiállítók tömkelege kínálta az izgalmasabbnál érdekesebbnek tűnő játékokat – nem hazudunk, több, mint ezerfélét. Ráadásul – ahogy egy efféle jeles alkalommal dukál – jelentős kedvezménnyel adták őket a szokásos bolti árakhoz képest. A játékokat természetesen nem csak megvásárolni, de kölcsönözni, kipróbálni, megtanulni, és tesztelni is lehetett, és voltak versenyek, meg tombola is.

http://lfg.hu/81489/ismerteto/tarsasjatekok-unnepe-2017-beszamolo/


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]