Ugrás tartalomhoz


Fotó

Kastély a Ködben - játékosok kerestetnek!

csapatot keres

  • Válasz írásához lépj be
Még nem érkezett hozzászólás

Nimue

Nimue

    Rendszeres fórumozó

  • Fórumita
  • 159 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2018.03.14, 15:18

Üdv Mindenkinek!

 

Játékosokat keresünk a Kastély a Ködben szerepjáték online felületen játszott, saját rendszerű és világú szerepjátékhoz akár free lazulós, akár kalandozós játékok céljára! :)

 

Itt vagyunk megtalálhatóak: 

 

http://www.kastelyakodben.hu/

 

A főoldalon az RT felületet látjátok, ahol valós idő szerint játszunk (vö: ha beírod magadat délután fél4-kor, a játékban is annyi idő lesz, kivéve 1-2 kivételtől, pl RT-n játszott és/vagy folytatott kalandok esetén) karakterlimittel szabályozott pár soros reagokkal. A játék itt pörgős, gyors. Free játékok legfőbb színtere, de sok mini-kaland is indul itt (amikért általában max 2TP jár), ill. a többnapos Eventek mindig itt kerülnek kijátszásra (1-3 TP szerezhető ;) ). A frissen küldött reagokat az oldal frissítésével láthatjátok. 

 

A nagyobb lélegzetvételű, hosszú kalandok a fórumon játszódnak. Jelenleg indul is egy, s van még rá 1db szabad hely! 

 

Hozhattok Játékos Karaktert (1.szintről indul mindenki), BOSS-t, (lásd szabályzat), vagy éppen NJK-t, akinek nem kell pontértékeket számítanod, mert fixen 1 kockája van mindenre. 

 

A világképünk low-fantasyre épül, ahol elfogadottak az alap fantasy fajok (ember, elf, törp, félvér, félszerzet, az orkok felé vegyes érzelmek irányulnak), és ahol könnyen kapára-kaszára kap a paraszt, ha valami szokatlan faj képviselője téved a portájára, illetve a városőrség is kérdés nélkül fegyvert szegezhet nekik (értsd: nem valószínű, hogy gnóm kovács fogja a kardodat köszörülni Zubogó városának főterén). Ettől függetlenül elfogadottak a high-fantasy fajok is, de komoly szociális hátránnyal indulnak (pl.: van egy vulpe karakterünk, és bizony neki sem érdemes csuklyás köpönyeg nélkül fényes nappal a városok, falvak közelébe merészkednie), és a kalandokba is gyakran építünk high-fantasy elemeket, amik egy alapvetően low-fantasy környezetben még markánsabbat csattannak. :)

 

Ami követelmény: az elfogadható helyesírás, és az irodalmi szépérzék! A kockacsörgés nálunk inkább fűszer, semmint központi elem. Míg az asztalis összeülések során a karakterek jellemének és egyéb interakciók kijátszása háttérbe szorul a történet előrelendítésének érdekében, itt ezekre az elemekre épül jószerivel a játék. 

 

Jelenleg 10 aktív játékos rontja a levegőt napi szinten az RT felületen, 12, ha azokat is számítom, akiknek csak a fórumos játékra van idejük. :) Ha úgy gondolod, szívesen csatlakoznál hozzánk, gyere és nézz körül nálunk. Minél többen vagyunk, a játék annál színesebb lesz. 

 

Kérdésekre szívesen válaszolok itt, vagy PÜ. 

 

Köszönöm, ha elolvastad:

Lassarina - az oldalról.


Módosította Nimue: 2018.03.14, 15:19[Fantasy háttér] [Sötét háttér]