Ugrás tartalomhoz


Fontos! Olvasd el és add tovább! Ha regisztráltál valaha felhasználót az LFG.HU-n (vagy régebben az RPG.HU-n), akkor kérünk, hogy jelentkezz be vele, mert 2018. május 25-től a GDPR miatt változik az adatkezelés módja. Ha nem adsz külön engedélyt az adatait tárolására, a felhasználói fiókodat törölnünk kell.
Köszönjük.

Fotó
- - - - -

Itt a Neverwinter Nights: Enhanced Edition


 • Válasz írásához lépj be
2 hozzászólás érkezett eddig

BePe

BePe

  Admin

 • Admin
 • 4563 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2018.04.03, 03:22

Vagy 15 eve futott nalunk NWN szervert is, meseltem ott eleget.
Kivancsi vagyok a multiplayer meseles miben valtozott azota :)

uxuxux

uxuxux

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 43 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2018.03.30, 20:20

Azt beszelik lesz meg boven updatelve de ez igy kb. "Barely enhanced edition" es szerintem semmikeppen sem er 5000 forintot. Ennek ellenere szinte biztos meg fogom venni a nosztalgia miatt, csak mar nem sietek vele annyira mint eredetileg terveztem. Ha emiatt viszont tobben lesznek a planar legendsen vagy ilyesmi akkor vegulis hajra!

CikkBot

CikkBot

  Régi fórumozó

 • Admin
 • 6160 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2018.03.29, 05:50

Március 27-én megjelent a Neverwinter Nights: Enhanced Edition. A korábban a Baldur's Gate sorozatot, az Icewind Dale-t és a Planescape: Tormentet is felújító Beamdog legújabb remake-je a cég hagyományainak megfelelően jócskán feljavította a 2002-ben kiadott klasszikus látványvilágát. Emellett annak felhasználói felületét is egy könnyebben használhatóra cserélte. A húsz euróért kínált alkotás egyébiránt az alapjáték mellett a Shadows of Undrentide és a Hordes of the Underdark kiegészítőket, valamint a több mint 40 órányi kikapcsolódást kínáló Kingmaker, ShadowGuard és Witch's Wake prémium modulokat is tartalmazza. Emellett kedvünkre létrehozhatjuk benne saját kalandjainkat, szörnyeinket és tárgyainkat, ráadásul, a program kompatibilis az eredeti játék mentéseivel és modjaival, így kedvünkre válogathatunk a rajongói tartalmak között.

http://lfg.hu/83290/hirek/itt-a-neverwinter-nights-enhanced-edition/


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]