Ugrás tartalomhoz


Fontos! Olvasd el és add tovább! Ha regisztráltál valaha felhasználót az LFG.HU-n (vagy régebben az RPG.HU-n), akkor kérünk, hogy jelentkezz be vele, mert 2018. május 25-től a GDPR miatt változik az adatkezelés módja. Ha nem adsz külön engedélyt az adatait tárolására, a felhasználói fiókodat törölnünk kell.
Köszönjük.

Fotó
- - - - -

Van remény a Chrono Trigger PC-s portja számára?


  • Válasz írásához lépj be
1 válasz érkezett eddig

dekszter

dekszter

    Régi fórumozó

  • Szerkesztő
  • 5379 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2018.04.06, 09:29

A legszebb az lenne, ha a három patch lényegében az újraírt játék lenne, ami felülírja az első, bukós kiadást :D .

CikkBot

CikkBot

    Régi fórumozó

  • Admin
  • 6159 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2018.04.06, 06:21

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, a Chrono Trigger mindennemű előzetes reklámkampány nélkül kiadott PC-s portja gyalázatosra sikerült, mivel a mobilos változatot ültették át különösen igénytelen módon. A jelek szerint a Square Enix illetékesei belátták, hogy ez a debütálás valóban nem sült el túl fényesen, így közleménybentudatták az érdeklődőkkel, hogy három, nagyobb patch-csel ki fogják javítani a hibákat. Az első javítócsomag elvileg április közepéig meg kell, hogy érkezzen és egyebek mellett a legtöbbet kifogásolt gondot, jelesül, a csúnya és elmosódott grafikát is orvosolja majd.
A bejelentés azonban nem mindenkit nyugtatott meg, mivel sokakat felháborított, hogy a másik két frissítés dátuma nem ismert...

http://lfg.hu/83421/hirek/van-remeny-a-chrono-trigger-pc-s-portja-szamara/


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]