Ugrás tartalomhoz


Fotó
- - - - -

Everspace space-shooter ajánló


 • Válasz írásához lépj be
4 hozzászólás érkezett eddig

BePe

BePe

  Admin

 • Admin
 • 4603 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2018.05.31, 00:47

vegulis par ora jatek utan PS kontrollerrel is hasznalhato az iranyitas, csak a sima L1 `forward` mozgast talaltam tul lassunak, az L3 afterburner meg nem annyira praktikus a kozelharcnal. 

 

a nagyobb aszteroidakon beluli navigalas (tulkeppen alig van vizualis ta'mpont) teljesen jol osszezavarja a tererzetet... utana egeszen erdekes a szoba egyenes padlojan jarni :) 

dex: a Descent analogiad egesz talalo. ott is volt ilyen. 

kukac: erdekes lehet VR-ral is kiprobalni. dekszter

dekszter

  Régi fórumozó

 • Szerkesztő
 • 5518 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2018.05.30, 13:28

Videó alapján nekem nem tűnik annyira gyorsnak, hogy a kontroller hátrány lenne :) - bár a Vanquish után szinte minden lövölde lassúnak tűnik :D . Az tuti, hogy a shooterek 99%-a esetében az egér+bill. párost nem lehet elverni. Volt is ebből probléma a konzolos Overwatch kapcsán anno.

kukac

kukac

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 703 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
2    3                              

Kelt 2018.05.30, 11:57

VR kompatibilis. Az ilyen játékoknak mondjuk jól áll. :)

 

A leírásban a best played with résznél billentyűzet+egér van megadva, gamepaddal milyen volt? Esetleg kipróbáltad giroszkóppal is?dekszter

dekszter

  Régi fórumozó

 • Szerkesztő
 • 5518 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2018.05.30, 10:41

Atyaég ez gyönyörű :) ! Szerintem hasonlóval utoljára még PC-n játszottam, az őskori Descentekkel :) . Ez a mindenünk elszáll halál után a klasszikus shoot'em up játékokat juttatja eszembe, ahol respawn után dettó elveszített az ember minden. Bullet hell játékoknál ez főleg ciki :D .
Egy multiplayer opció hatalmasat tudna dobni az értékén. Eleinte nem voltam odáig az űrhajós/repülős játékok multiplayer részéért, de aztán jött a multiplayer-only Ace Combat Infinity (sajnos nemrég RIP) és azonnal fordult a kocka.

CikkBot

CikkBot

  Régi fórumozó

 • Admin
 • 6297 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2018.05.30, 06:40

A játék egy Unreal motorral készült space-shooter, amit roguelike elemekkel ötvöztek, kicsit mintha egy interaktív FTL lenne, legénység nélkül. A játék során hét szektort, azokon belül 4-7 zónát járhatunk be, de mindegyik teljesen random generált, így sohasem fogunk kétszer ugyanabban az univerzumban kalandozni. Mindegyik zónában ellenséges űrhajókkal futunk össze, majd a legyőzésük után nyersanyagokat és crediteket gyűjthetünk be. Útközben fejleszthetjük fegyvereinket, de találhatunk és akár építhetünk újakat is.

http://lfg.hu/84165/ismerteto/everspace-space-shooter-ajanlo/


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]