Ugrás tartalomhoz


Fotó
- - - - -

Gyászjelentések - hogyan hunyt el a karaktered (Mesélői sarok)


 • Válasz írásához lépj be
3 hozzászólás érkezett eddig

Shiwo

Shiwo

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 781 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2018.07.06, 20:55

Nekem valahogy eddig sikerült elkerülnöm a karakterhalálokat, nem is emlékszem rá, hogy halt-e meg karakterem az elmúlt 18 év során, ha igen, akkor sem emlékezetes módon... játékostársaim nem voltak mindig ilyen szerencsések (: 

Egyik sokat felemlegetett esetünk : Worluk, káosz világa. Játékos első alkalommal játszott a rendszerrel. Vadmágust készített, mert ADnD-ben az volt a kedvence. Körülbelül 5 perce ment a tényleges játék, a játékos valami pofonegyszerű varázslattal próbálkozott, jelentéktelen illúzióval akart tán valami hölgyet elbűvölni...  90% esélye volt, hogy sikerrel jár az esszenciakontroll próbán..  00, lényegébe kritikus balsiker..  jött hát a spontán mágia táblázat.. újabb 00, "Az esszenciaszörnyek széttépik a vadmágust. Sorsdobás nincsen!" 

 

A mesélő alapvetően nem volt egy PK típus, így mégis engedte a sorspróbát, hogy azért legyen némi esélye a karakternek.. 00.. "minden esetben óriási balsors"

Így végül a játékost a legelső káosz világa szerepjátéka során a legelső varázslatának köszönhetően elhalálozott három darab 00-ás dobás után.. strato

strato

  Lézengő ritter

 • Szerkesztő
 • 8388 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2018.07.04, 12:12

Thirlen esetén jót kuncogtam magamban. :)Glowface

Glowface

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 2947 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2018.07.03, 07:45

Megrázó, ám lélekemelő események.

CikkBot

CikkBot

  Régi fórumozó

 • Admin
 • 6552 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2018.07.03, 05:52

"Az utóbbi időben elszaporodtak a karakterhalálokról szóló rövid leírások a Státuszfrissítésekben. Ebben a topikban lehetőségetek nyílik részletesebben is leírni a szomorú eset körülményeit, és akár beszélgetést is lehet kezdeményezni velük kapcsolatban." Mivel igény mutatkozott rá, nyitottunk egy topikot a fórumban a karakterekről szóló gyászjelentések számára. Ha megemlékeznél a karaktered hősi vagy éppen tragikomikus haláláról, ide írhatsz, lesz, aki veled gyászoljon (vagy éppen nevessen).

http://lfg.hu/84565/rpg/gyaszjelentesek-hogyan-hunyt-el-a-karaktered-meseloi-sarok/


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]