Ugrás tartalomhoz


Fotó
- - - - -

November 27-én jelenik meg a Darksiders III


 • Válasz írásához lépj be
2 hozzászólás érkezett eddig

dekszter

dekszter

  Régi fórumozó

 • Szerkesztő
 • 5608 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2018.07.12, 11:04

Ennyire speciális (szobor vagy extra dísz) kiadáshoz sajnos még nem volt szerencsém (pedig jelent meg Arkham játékból Batarang verziós kiadás :D ). A "legextrább" eddig egy kihajtató, papírtokos, képeslapos Silent Hill 2 (PS2), és úgyszint kihajthatós, dupla lemezes, hologramos dobozú Dante's Inferno (PS3) volt.
Szeretem az extrás dolgokat (egy szobor főleg mindig jól néz ki), de 150$ az nem kevés pénz egy játékért, 30 centis figura ide vagy oda :D . Apocalypse Edition 400$ ?  :wow: A macska rúgja meg...

Fury első gondolat? A Dark Prince női kiadása :) ?csatrad

csatrad

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 3 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2018.07.11, 13:28

banyeg remelem kivegzem az uj wowot meg elotte :D

CikkBot

CikkBot

  Régi fórumozó

 • Admin
 • 6394 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2018.07.11, 06:03

November 27-én fog megjelenni a Darksiders III, melynek főszereplője a kiszámíthatatlanságáról híres Fury. A THQ bezárásával kérdéses volt, hogy lesz-e valaha folytatás a Darksiders II után, de most úgy néz ki, hogy sikerült új lendületet venni, ami jó esetben ki fog tartani az Apokalipszis negyedik lovasáig, Strife-ig is. A gyűjtői kiadás potom 150 dollárba fog kerülni, a csomag tartalmaz majd egy fém tokot, egy illusztrációs könyvet, zenéket, kozmetikai DLC-t és Fury kb 30 centis szobrocskáját. Az igazzy (és tehetősebb) rajongóknak készül az `Apocalypse Edition`, ez a fentieken kívül három extra szobrot is tartalmaz majd, továbbá egy Négy Lovas amulettet és egy posztert.

http://lfg.hu/84627/hirek/november-27-en-jelenik-meg-a-darksiders-iii/


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]