Ugrás tartalomhoz


Fotó
- - - - -

Bajban a Starbreeze Studios


 • Válasz írásához lépj be
4 hozzászólás érkezett eddig

Fonix

Fonix

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 27 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2018.12.23, 15:19

Nekem a Knights of the Temple van meg tőlük. Jó kis játék.
komolyan egy Walking dead játék amiben csak gyakni kell? Ráadásul a zombi láz már rég letudva, ez meg egy Left 4 dead jobb grafikával. És csodálkoznak hogy nem jött be?! Csak azért mert Walking Dead nem fogják venni. Még a Tell Talenek sem jött be, pedig jó játékokat csináltak...

strato

strato

  Lézengő ritter

 • Szerkesztő
 • 8632 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2018.12.11, 10:57

Épp a napokban játszottam végig újra a Brothers: Tales of two sons játékot tőlük.

 

Az a játék egy gyöngyszem. Pár éve voltak pletykák egy folytatásról, de aztán nem lett belőle semmi.

 

Mondjuk Starbreeze-ék részemről előkaphatnák az Enclave-et is bármikor egy folytatásra, vagy akár a Riddick-szériát is folytathatnák, bár az egy újabb film nélkül valószínűleg nem valósulna meg...Krynn

Krynn

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1345 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2018.12.11, 10:16

Épp a napokban játszottam végig újra a Brothers: Tales of two sons játékot tőlük. Kb. 3-4 óra folyamatos szórakozás, gyönyörű képekkel, zenével, jó sztorival. Számomra újdonságként hatott, hogy ilyen modern, gördülékeny módon oldottak meg egy koop játékot (egy billentyűzettel ketten), ez az élmény nekem hiányzik a régi pc-s időkből. Ehhez mérten nagy várakozásaim voltak velük kapcsolatban, talán a kisebb indie játékoknál kellett volna maradniuk, ott tudtak maradandót alkotni.

strato

strato

  Lézengő ritter

 • Szerkesztő
 • 8632 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2018.12.11, 08:53

Őszintén szólva engem az n+1-edik TWD matéria már nem hoz lázba. Hovatovább a játék által használ formulát is elég régóta koptatják más játékok, hogy mást ne mondjak a Left 4 Dead. Ha ezek mellé még odateszem a cég Payday 2-vel eljátszott kavarását is, akkor annyira nem csodálkozom, hogy nem kellett sokaknak a játék.

Ha túl is vészeli ezt az időszakot a Starbreeze, szerintem a Double Fine jobban jár, ha új kiadót keres a Psychonauts 2-nek.
Lehet, hogy mindenki akkor járna a legjobban, ha a THQ Nordic bekebelezné a Starbreeze-t is (korábban felvásárolták a Bugbeart, és nem rég megvették a Carmageddon jogait is, ami egész érdekes kombó is lehet akár).

CikkBot

CikkBot

  Régi fórumozó

 • Admin
 • 6624 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2018.12.11, 07:22

Bár az Overkill’s The Walking Dead-jének minden esélye meg volt arra, hogy 2018 egyik meghatározó kasszasikerévé avanzsáljon, a jelek szerint ez nem csak, hogy elmaradt, de a gyenge-közepes értékeléseket kapó lövölde könnyűszerrel a Starbreeze Studios végét jelentheti. A balul elsült játék ugyanis messze a várakozásokon alul fogy. Azt, hogy mekkora a baj, jól érzékelteti, hogy egyrészt az elnök-vezérigazgató posztját 2013 óta betöltő Bo Andersson Klint lemondott, másrészt utódja, Mikael Nermark csődvédelmet kért.

http://lfg.hu/86884/hirek/bajban-a-starbreeze-studios/


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]