Orastes:
L2R. _Én_ ajánlottam a cikket, mert szerettem anno, és használtam is sokat. Mint te is írtad, M* cikkek nem jelenhettek meg ott, és nem is hiszem, hogy olyat akartak volna írni. A cikk tehát nem M*-hoz készült, hanem egy általános mesélői segédlet saját világ megalkotásához (vagy jelen esetben fehér foltok házi kitöltéséhez).
A fenti nem M*-hoz készült cikk kapcsán, mert ajánlni mertem, vonta le aluminiumtrioxid a következtetést, hogy:
És az ember még azt hitte, hogy az "Ynev bazídiumos gombái és vízrajzi térképe" csak egy mém, de nem, a fanbase-nek láthatóan tényleg erre van igénye...
de visszatérve a hozzászólásodhoz:
Komolyan, mi is következik egy 1995-ös, világfabrikálós cikkből. Hogy a magus szar?
Komolyan, mi a retkes f***ból vontad le, hogy én ezt sugalltam??? 
Mégegyszer, kretén szinten: egy nem M*-os cikket ajánlottam azoknak, akik világfejlesztésben gondolkodtak, mert szerintem _jó_! Nem szóltam le. Nem szóltam le azért se, mert nem M*-os. Nem mondtam, hogy szidta volna a M*-t. Ajánlottam! Ha most sem ment át, akkor ninc értelme veled beszélgetni.
aluminiumtrioxid:
.Abból, hogy Dronner ajánlotta, akit a M*-topicon kívül még nem láttam posztolni?
Ad 1: Ha azt írom, hogy a Ferrari szerintem a legszebb autó, ami valaha létezett, akkor abból az következik, hogy a M*-osok mind Ferrari-buzik, mert én ezt az autót ajánlottam, és nem láttál még engem ezen a topicon kívül posztolni? 
Ad 2: Szoktam ezen a topicon kívül is posztolni.
Ad 3: Az hogy te nem láttál még máshol, az ki a fenét érdekel?
Az ember talán joggal gondolja, hogy ha valakinek ötezer-akárhány hozzászólása van, és ezt többségében a M* kapcsán sikerült kitermelnie, az a személy valamilyen szinten reprezentatív a fanbase-re nézve.
Ha abból az 5000-ből a legutolsó 20-at megnézted volna, pl. az új M* szerepjáték topicban, akkor világos lenne, hogy baromira nem reprezentatív a véleményem. Sokszor egyetértek KLM-mel pl., de az ő M*-képétől is kardinálisan eltér az enyém.
Hogy magamat idézzem:
Saját tapasztalatom szerint nem lehet a régi játékosoknak megfelelni, pont azért, mert az elnevezés ellenére a legkevésbé sem homogén csoport, hanem sok--sok egyéniség, saját, a többiekétől eltérő elvárással.
Edit: talán nem véletlen, hogy az említett cikk a D&D-s alfórumban soha nem került elő követendő példaként, annak ellenére, hogy a Holdtölte elvileg nekik szólt.
Ezzel aztán majdnem mondtál valamit. Kérlek, sorold fel, melyik Holdtölte/Bíborhold cikkek merült fel a D&D alfórumon? Neked nem tetszik. És akkor mi van? Nekem tetszik. Nem a M*-közösségnek, nekem.