Ugrás tartalomhoz


Fotó
- - - - -

Back 4 Blood - Itt a Left 4 Dead szellemi örököse?


  • Válasz írásához lépj be
1 válasz érkezett eddig

strato

strato

    Lézengő ritter

  • Szerkesztő
  • 8573 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2019.03.18, 11:08

Azért a Turtle Rockot lehet ismerni a L4D előttről is (Counter-Strike Condition Zero és Source, illetve Half-Life 2 Deathmatch). ;)

Az Evolve-val önmagában nem lett volna baj, csak a 2K Games pénzéhes hozzáállása miatt lett nagyon csúnyán széttördelve a tartalom rengeteg DLC-re. A Stage 2 és a vele érkező üzleti modell váltás már túl későn jött. Szerintem még ma is egy élő, folyamatosan bővülő játék lehetne, ha nem rontják el ezzel.

A Back 4 Bloodtól egyelőre nem várok semmit. A Left 4 Deadet elég sokszor játszottam ahhoz, hogy egy ugyanolyan játék ne hozzon már tűzbe. Azóta ezen a recepten senki nem tudott annyit javítani, hogy újabb sikersztori legyen belőle, szóval, ha a Turtle Rock az új játékkal robbantani akar, akkor nagyon jól kell hozzányúlnia a dologhoz. Meglátjuk, hogy sikerül-e.

CikkBot

CikkBot

    Régi fórumozó

  • Admin
  • 6604 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2019.03.18, 07:16

A 2002-ben alapított Turtle Rock Studio 2008-ban, az első Left 4 Dead-del robbant be a köztudatba. Kooperatív zombis lövöldéjüket nem csupán a kritikusok imádták: a lelkes vásárlók több millió példányt vettek meg belőle. Ám a cégnél ezután úgy döntöttek, hogy váltanak, és belevágtak a 2015-ben piacra dobott Evolve fejlesztésébe. Ez súlyos hibának bizonyult - a gyakorlatilag holtan érkezett aszimmetrikus 4VS1 FPS alighanem akkor sem aratott volna komolyabb sikert, ha a hallatlanul pofátlan DLC-politikája miatt nem válik állandó gúnyolódások céltáblájává.

http://lfg.hu/87798/hirek/back-4-blood-itt-a-left-4-dead-szellemi-orokose/


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]