Sziasztok!
Bocsi ha kissé nem ideillö témával jövök elö, de gondoltam talán érdekelhet benneteket!
Kálmos Borbála vagyok (illetve Moonflyer, ahogy jobban tetszik

. Felmerült a lehetösége annak, hogy augusztusban manga/anime témájú melléklet jelenik meg az Átjáró SF&F magazinban. A melléklet címe SakuraMag lenne és én lennék a föszerkesztö

Sajnos nem tusom biztosra ígérni, hogy a vállalkozás tényleg megvalósul, mert ez már a harmadik idöpont, amikorm elvileg megjelenünk (az eltolódások nem a mi hibankból történtek).
Szóval, az Átjáró kéthavonta megjelenö, újságárusoknál és könyvesboltokban is kapható magazin, jelenlegi ára 688 forint elöfizetés esetén van rajta ezen kívül is kedvezmény. Az animés kiadvány pedig a követlkezöképpen nézne ki. 32 oldalas lenne, hátulról lapozva (japán stíllel) manga lenne, elölröl lapozva pedig cikkek lennének benne. A manga valószínüleg Neon Genesis Evangelion lesz (még ez sem tuti), és kb. 24 oldalt foglalna el. A fennmaradó oldalakban cikkek lennének, ezen kívül magában az Átjáróban is lenne 4-5 oldal amelyen anime/manga cikkek találhatóak.
Az újság beszerzéséröl. Az Átjáró kapható újságárusoknál és könyvesboltokban, de pénzhiány miatt egyenlöre csak az elöfizetökhöz és a könyvesboltokba kerül ki. A könyvesboltokat ahol kapható az Átjáró megtaláljátok itt: www.atjaro.hu Elö lehet fizetni negyed évre is az Átjárót, de ha valaki még így sem szeretne elöfizetni az Átjáróra, viszont az animés újság érdekelné, ebben az esetben megoldható, hogy a Magyar Anime Társaságon keresztül megrendeljék külön-külön is a számokat.
Az Átjáró föszerkesztöje lért arra, hogy gyüjtsem össze, kb. hányan lennének akik nem fizetnének elö, de érdekelné öket az újság. Ismétlem, a dolog nem 100%-os, egyenlöre csak felmlérni próbálok
Tehat: AKIT ÉRDEKEL A MELLÉKLET, DE NEM AKAR ELÖFIZETNI AZ ÁTJÁRÓRA AZ ÍRJON NEKEM EMAILT a moonflyer@mailbox.hu cimre!!!
Ezt az infot en is fogom hirdetni mindenfele, illetve kérek mindenkit, hogy adja tovabb esetleges érdeklödöknek. Kérek mindenkit, hogy csak egyszer jezze, ha kell neki újsag.
Ennyi voltam,
Moonflyer