Ugrás tartalomhoz


Fotó

DND5 Csapatkereső.

csapatot keres mesélőt keres

 • Válasz írásához lépj be
5 hozzászólás érkezett eddig

turin

turin

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 3236 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2019.10.23, 10:36

Sziasztok!

Eger közeli csapatunk keres egy vagy két plusz játékost asztali szerepjátékhoz, elsősorban hosszú távra!
Eger közeli azt jelenti, hogy a játékok Egerben, Egerszalókon vagy Felsőtárkányban zajlanak, attól függően, épp kinél vagyunk, fuvarozást természetesen vállalni szoktuk egymásnak.
A játék időpontja hétvége, általában szombat, ritkábban vasárnap vagy hétfő, délután fél kettőtől kb. hatig, havonta átlagosan kétszer jövünk össze, de ez nem feltétlenül két hetente történik.

A játék Dnd5e, de most tervezünk váltani modern old-school jellegű rendszerekre is, úgy mint DCC, SS&SS. Hogy mikor melyik rendszer forogna, az a kaland igényétől függ.
Hárman játszunk kb. 25 éve együtt, 40 évesek vagyunk, így kb. 18-45 évesek jelentkezését várjuk, nem árt azért, ha tudunk közös nyelvet beszélni, amellett, hogy az rpg nyilván összeköt.

Fonokvagyok

Fonokvagyok

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 4 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2019.10.22, 23:46

upFonokvagyok

Fonokvagyok

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 4 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2019.08.05, 12:22

Csapat keresés frissítése:

Úgy nézz ki mesélőt találtunk szóval már csak játékosok jelentkezését várjuk. Még mindig előnyben részesítenénk a hölgyeket,  de nem zárunk ki senkit természetesen. A pontosabb leírást lentebb találjátok. :)Fonokvagyok

Fonokvagyok

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 4 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2019.08.03, 00:08

Igen ezt láttam én is bár bevallom őszintén csak azután vettem észre, hogy ezt a fórumot létre hoztam de ettől függetlenül szerintem nem lenne rossz, ha külön lenne szedve minden játékra külön egy csapat kereső fórum, hogy ne kelljen átnyálazni olyat is amit nem érdekel. Így legalább aki DND5-höz keres csapatott legalább nekik van egy külön fórum az egyszerűség kedvéért és én szeretem az egyszerű megoldásokat :D A kérdés az, hogy fogják-e használni. :Dstrato

strato

  Lézengő ritter

 • Szerkesztő
 • 8448 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2019.08.01, 13:13

Helló!
Nem mintha nem férne el külön topikban ez, de a kiemeltek között van egy ilyen:
http://lfg.hu/forum/index.php/topic/468-jatekost-keresek-online-mesehez/
;)

Fonokvagyok

Fonokvagyok

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 4 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2019.07.31, 14:40

Sziasztok!

Azért hoztam létre ezt a szekciót, (mert nem találtam hasonlót. :D) és, hogy itt mindenki akinek lenne kedve játszani de nincs kivel hátha össze tud verbuválni pár embert. Ezen felül nekünk van egy session-ünk ahova szívesen várjuk emberek jelentkezését. Elég amatőrek vagyunk még ebben a világban csak fél éve kezdtük el, de nagyon megszerettük a DND-t. A session-ök Discordon zajlanak és a DNDBeyond és roll20 oldalon. 4+1-en (+1 a mesélőnk) vagyunk jelenleg fiúk a bandában ezért őszintén meg mondom, hogy első sorban egy hölgyet, lányt, nőt keresünk a kicsi csapatunkhoz aki szívesen csatlakozna hozzánk és feldobná egy kicsit a hangulatot a jelenlétével, mert jól esne egy üde női a hang a sok férfi között, de nem zárjuk ki természetesen a másik nemet sem. Nem nagyon érdekel minket, hogy mennyire vagy jártas a DND világában, mint mondtam mi is amatőrök vagyunk szóval ha kezdő vagy és kiakarnád próbálni magad akkor is írj nyugodtan. Amennyiben fel keltettem az érdeklődéseteket írjatok és bármilyen kérdésetek van megbeszéljük. :)


UI: Szívesen beszélnénk még másik mesélővel is mivel a miénk már nagyon szeretne végre valakinek a szerepébe bújni. :)

További szép napot mindenkinek aki elolvasta! :)
[Fantasy háttér] [Sötét háttér]