Ugrás tartalomhoz


Fotó
* * * * * 1 Szavazat

WaRP Lite szabálykivonat és fordítás


 • Válasz írásához lépj be
2 hozzászólás érkezett eddig

wisp

wisp

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 262 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2019.10.14, 11:11

A szövegben lévő link az OtE angol wikioldalára vezet, de amúgy jelent meg magyar ismertető a játékról: http://lfg.hu/7477/ismerteto/over-the-edge/ :)wisp

wisp

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 262 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2019.10.14, 09:25

Wow, köszönöm a címlapot :)

 

Pár hiba, amit a feltöltés óta észrevettem:

 

- Állapotok eltávolítása: kimaradt a szabályokból, de két jelenet között, vagy ha a karakter tud pihenni, eltávolíthat egy állapotot, ami szerephez jutott az előző jelenetben. Így egy állapot nem vészes, ha több is van, az már elhúzódó gondokhoz vezethet.

 

- Az eszméletlen karakterek megtámadása kicsit zavarosra sikerült. Lényegében úgy kell őket kezelni, mintha nullát dobtak volna kezdeményezésre: bárki megtámadhatja őket, és nyilván nem tudnak hárítani, de a támadás ugyanúgy elvisz egy akciót.

 

- A Motiváció/Titok/Fontos személy nem fér el a karakterlapon, még nem tudom, hogy, dejavítani fogom. Mentségemre, életemben először terveztem karakterlapot :D

 

Amint lesz rá szabad kapacitásom, feltöltök egy új, javított verziót.CikkBot

CikkBot

  Régi fórumozó

 • Admin
 • 6571 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2019.10.14, 06:39

Nemrég futottam bele a hírbe, hogy megjelent az Over the Edge harmadik kiadása. Bár az új kiadás más rendszert használ, ez mégis arra motivált, hogy folytassam egy régebben félbehagyott projektemet, a WaRP System, az OtE korábbi kiadásait hajtó motor SRD-jének fordítását. Az SRD száraz szövege viszont nem sok élvezetet kínál fordítás közben, és nem is ez a legjobb módja egy rendszer bemutatásának. Ezért úgy döntöttem, azzal teszem a legnagyobb szívességet magamnak és az érdeklődőknek, ha először inkább a MiniSix mintájára készítek egy kompakt, játszható kivonatot a szabályokból.

http://lfg.hu/93997/rpg/warp-lite-szabalykivonat-es-forditas/


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]