Ugrás tartalomhoz


Fotó
* * * * * 1 Szavazat

Leteszteltük a Shardhunterst


 • Válasz írásához lépj be
3 hozzászólás érkezett eddig

sorgur

sorgur

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 162 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2020.02.14, 16:57

@beornmaci A felvetéseid teljes mértékben jogosak. Az effélék előtt én is mindig értetlenül állok. Ha már van magyar nyelvű változat (és a fordítást nem a Google-re bízzák, mint egyes távol-keleti produktumok esetében), akkor az igenis legyen nyelvtanilag is helyes!

Raksi

Raksi

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 80 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2020.02.12, 18:48

A magyar oldal nem sok támpontot ad ahhoz, hogy hol lehet megvásárolni a játékot. Legalábbis én nem találtam meg. A Kickstarter late pledge opciója vitt el a megfelelő oldalra. Bár ez lehet, az én hibám is.

beornmaci

beornmaci

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 99 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2020.02.12, 08:35

Csak pár apróság a magyar nyelvű szabálykönyvhöz. Nem ártana, ha egy lektor átnézné, mert van még benne helyesírási hiba (pl.: "vissza kerül" két szóba), illetve magyar nyelven nem írunk semmit sem feleslegesen nagy betűvel (pl.: "Hős", "Vérszilánk", "Vadászat", "Harc", stb...). Illetve ezek kombinációja (a "Szörny Pakli" az magyarul "szörnypakli", a "Szörny Kártya" az "szörnykártya", stb.).

Elnézést, nem vagyok nyelvtannáci, de mint gyakorló amatőr társasjáték szabályfordító, engem nagyon zavarnak az ilyen típusú hibák.

CikkBot

CikkBot

  Régi fórumozó

 • Admin
 • 6548 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2020.02.12, 07:31

Korábban hírt adtunk már a Szilánkvadászok, azaz a Shardhunters nevű játékról. Ha lusta vagy visszalapozni, akkor gyors emlékeztető: egy többségében magyar tagokból álló kis fejlesztőcsapat, a Lycan Studio megalkotta az Unseen Domains nevezetű világot. A világleírás érdekes tartományokba kalauzol el bennünket, és a háttérről is megtudhatunk pár dolgot. A stúdió digitális kártyajátékot kezdett fejleszteni, de mert a bitek és bájtok makacs kis lények, és megregulázásuk hosszadalmas folyamat, a csapat addig is megörvendeztetett bennünket a játék fizikai manifesztációjával egy asztali kártyajáték formájában.

http://lfg.hu/95496/ismerteto/leteszteltuk-a-shardhunterst/


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]