Ugrás tartalomhoz


Fotó
- - - - -

Egyszer nem volt, hol meg volt: Disenchantment


 • Válasz írásához lépj be
2 hozzászólás érkezett eddig

BePe

BePe

  Admin

 • Admin
 • 4658 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2020.03.26, 05:22

Igazad van, ezekkel a 10 reszes adagokkal teljesen megzavartak :) 

 kukac

kukac

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1242 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2020.03.25, 09:11

Ez a magyar fordítás alapján készült? Azért kérdezem mert az Álombirodalom eredetileg Kingdom of Dreamland néven fut. (Zøg meg az Álombirodalom királya....)

 

Oona pedig sose mutatta, hogy nem szívlelné Beant, sőt, a szexuális felvilágosítás mellett segít a mocsaras részben is, valamint a kalózos részekben is segít, vagy legalábbis próbál segíteni Beannek.

 

(Szerk megjegyz: a 2. évad második felét – 10 epizódot – eredetileg 2020 őszére tervezték kihozni, egyelőre nem tudni ez tolódik-e.)

 

Mármint a 2. évad első felét. :)

 

Nekem egyébként az volt vele a problémám, hogy a részek, kevés kivételtől eltekintve nem igazán kapcsolódnak egymáshoz. Összevesznek Dankmire-rel, majd soha többé nincs róluk említés. Ugyanez Steamlanddel és a kalózokkal. Mindkét félben az első 2 rész, valamint az elsőben az utolsó három, a másodikban az utolsó kettő kapcsolódott egymáshoz. Remélem a második évad történetvezetés szempontjából következetesebb lesz.CikkBot

CikkBot

  Régi fórumozó

 • Admin
 • 6568 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2020.03.25, 07:10

Amikor először hallottam erről a sorozatról, nem tulajdonítottam különösebb jelentőséget neki, hiszen a Netflix tárházában nem feltétlenül készülnek csodálatos művek. Aztán ajánlották is nekem, így kíváncsi lettem, mert a Cinegore-os barátnak elég jó az ízlése a fantasy témában is, így utánanéztem, miről is van szó. A Disenchantment kellemes meglepetésnek bizonyult, ráadásul hamar rá lehetett jönnöm, hogy kinek az alkotása, hiszen a figurák és a hangok könnyedén azonosíthatóak, ha tájékozottak vagyunk az adott humor világában.

http://lfg.hu/95920/ismerteto/egyszer-nem-volt-hol-meg-volt-disenchantment/


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]