Ugrás tartalomhoz


Fotó
* * * * * 1 Szavazat

A megjelenése napján ingyenes lesz a Total War Saga: Troy


 • Válasz írásához lépj be
3 hozzászólás érkezett eddig

Zoltan

Zoltan

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 96 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2020.06.09, 11:28

Hát ezt nekem csinálják. :)
Ingyen nekem megér egy Epic fiókot, de pénzért nem.

galu22

galu22

  A consiglieri.

 • Fórumita
 • 5091 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2020.06.09, 11:01

Ezután azonban természetesen fizetni kell majd érte, ráadásul egy éven át kizárólag az Epic webáruházából fogjuk tudni megvásárolni.

 

 

 

Total War játékot megjelenéskor venni egyébként nagy rutintalanságra vall. Régen legalább egy év volt, mire kijavították a nagyobb hibákat, de ezzel a munkával egy ideje már nem fárasztják magukat. (az Empire volt az első, ahol nem kijavították a bugokat, hanem inkább kiadták a Napóleont)

 

Akkor megfogadtam, hogy akkor veszek tőlük valamit legközelebb, ha fejlesztenek egy normális AI-t, ami csalás nélkül gondolkodásra tud készteni egy játékost. Azóta is várok erre. (igazából már nem várok)

 

 

Elnézést a negatív gondolatokért, de ezt a szériát szerettem, és nagy csalódás, hogy hagyták így lepusztulni.strato

strato

  Lézengő ritter

 • Szerkesztő
 • 8570 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2020.06.09, 10:38

Nem csipázom az exkluzivitást, akkor sem, ha "csak" egy évig tart (az első év egy videojáték életében nagyon sokat számít). Nem tetszik, hogy ilyesmivel próbálja leuralni az Epic a piacot.

 

Ugyanakkor üdvözlöm, hogy az EA mindeközben kinyitotta az Origint a Steam felé, és a tavalyi NFS Heatbe még crossplay funkció is kerül (függetlenül attól, hogy a játék mennyire lett jó).CikkBot

CikkBot

  Régi fórumozó

 • Admin
 • 6601 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2020.06.09, 07:02

A 2018-ban kiadott Total War Saga: Thrones of Britannia jócskán megosztotta a patinás széria rajongóit, hiszen a megszokottnál jóval kisebb léptékű fókusza és realista megközelítése és áramvonalasra egyszerűsített játékmenete sokak számára furcsán hatott. Az, hogy vajon a Homérosz remekei és a görög mondák ihlette, ám ezzel együtt mégis inkább a valóságra koncentráló Troy hogyan fog muzsikálni, még a jövő zenéje, de a bronzkorba elkalauzoló alkotás egyetlen fillér kiadása nélkül a gyorsan lépőké lehet. Az eredeti tervekkel szemben nem a Steam-en, hanem az Epic Store-ban debütáló játék ugyanis a megjelenése napján, augusztus 13-án ingyenes lesz.

http://lfg.hu/96423/hirek/a-megjelenese-napjan-ingyenes-lesz-a-total-war-saga-troy/


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]