Ugrás tartalomhoz


Fotó
* * * * * 1 Szavazat

Mothership - Az űrben senki se hallja


 • Válasz írásához lépj be
2 hozzászólás érkezett eddig

Marvin

Marvin

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 2623 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2020.07.14, 08:30

A DW-t nem ismerem, de csak 1 termék a sok közül, és mivel nemrég jött ki, nem hiszem hogy arra adják a tavalyi díjakat.

A Hulk Keeper érdekes felállás, de eddig főleg hagyományos irányban folyt minden, ahogy a beszámolókat elnézem máshol is. Játszottunk már, megírhatom mi lett.

kukac

kukac

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1640 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2020.07.14, 07:58

A hajók és űrállomások kompakt, leválasztott játékkörnyezetként szolgálnak, szentségtelen hasonlattal akár mozgó dungeonnak is minősülhetnek a sandboxban

 

Ahol a játékosok a bent lakók, és az élienek a kalandozókat testesítik meg? :D A nem játékos horrorisztikus szörnyek erőszintje magasabb a játékosokénál?

 

Mint a hivatalos honlap büszkén hirdeti, maga az alapmű és a DP 2019-ben nyertek Ennies Gold és Silver díjakat, nem tudom, ezeket manapság mire osztogatják, de mivel a játék nem elnyomott kisebbségekről szól, akár relevánsak is lehetnek.

 

Dissident Whispers

An anthology of 58 original two-page RPG adventures made by a diverse, international collective of creators in support of the Black Lives Matter movement.

Black Lives Matter.

Tuesday Knight Games is also taking pre-orders for a physical print run. Tune into TKG and Dissident Whispers social media channels for updates.

 

Ha játszottatok vele, akkor tudnál beszámolót írni a játékról is?CikkBot

CikkBot

  Régi fórumozó

 • Admin
 • 6601 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2020.07.14, 07:09

Bizonyos életkoron felül gyakran hangoztatott nyámmogás, hogy mit érdekeljen egy újabbnál is újabb kockadobálási módszer (ejtsd: szerepjáték), ha az addig látott pár százhoz képest gyökeres újdonságot sem a rendszerben, sem a világban nem hoz. Ennek köszönhette huzamos elfekvését a Tuesday Knight stúdió (azon belül főleg Sean McCoy, írta és rajzolta)) terméke, a Mothership is: valamelyik tömeges lehúzásban letöltöttem, felületesen átkattintgatva megállapítottám némi szájhúzogatással, hogy már megint sikerült feltalálni a meleg vizet, és hagytam annyiban. Addig, amíg távolabbi ismeretségi körömben (vagyis az egészben) fel nem merült az igény valami sci-fi játékra.

http://lfg.hu/96547/ismerteto/mothership-az-urben-senki-se-hallja/


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]