Ugrás tartalomhoz


Fotó
* * * * * 1 Szavazat

Remeték Titkos Társasága - online tábor


 • Válasz írásához lépj be
5 hozzászólás érkezett eddig

elGabor

elGabor

  Régi fórumozó

 • Moderátor
 • 4519 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2020.07.23, 14:33

Sanyarú körülmények mellett egy kifejezetten jó online eseményt sikerült összehozni - hatalmas köszönet érte, mert komoly szervezés volt mögötte! Örülök, hogy részt vehettem, és annak is, hogy visszanézhetők azok a videók is, amelyeket idő hiányában, vagy más programok miatt nem sikerült élőben elkapni. Szuper!Glowface

Glowface

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 2966 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2020.07.23, 10:15

Szerintem is jó volt!
Élőben kevesebbet láttam, mint szerettem volna - éppen sűrű lett a hetem, mint gondolom általában mindenkinek, mindig - de youtuberól még egy csomót visszanéztem.

Szóval, szép volt! A technológia valóban bíbelődősebb volt az átlagnál, de nagyobb bajunk ne legyen. :)

Raksi

Raksi

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 135 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2020.07.23, 09:27

Nagyon szuper volt. Sok előadást élőben követtem, a többit visszanéz(t)em YT-on. Vidékiként, 3 kisgyerekkel esélyem sem lett volna, hogy eljussak egy ilyen rendezvényre. Az online forma lehetővé tette, hogy bekapcsolódjak. Köszönöm Ironbearnek/Majornak a szervezést, az előadóknak az előadásokat. "Találkozzunk" jóvőre is! :)Major

Major

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 426 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2020.07.23, 09:21

Köszönöm a szervezés és az előadók részéről az elismerést!
Én magam az első nap let9ltottam a pittyegést, de volt olyan előadó, akitől visszahallatszott a felvételbe, mert neki nem volt letiltva. Illetve biztos sokaknak nem volt letiltva, mégsem hallatszott. Igen, volt már, aki megjegyezte, de köszönöm! :) Nem a webkamera és a discord a tökéletes megoldás egy ilyenre, de az esetleges bosszantó dolgokon túl azért fogyaszthatók lettek az előadások.

Idővel jönnek majd új videók is - többek között a programból elmaradt, vagy fel nem vett dolgok pótlásai - és persze bárki jelentkezhet, ha szeretne valamilyen témában akár egyedül, akár társakkal megnyilvánulni. Akár kötetlen beszélgetés is jó lehet.

strato

strato

  Lézengő ritter

 • Szerkesztő
 • 8604 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2020.07.23, 08:25

Bele-belenéztem illetve -hallgattam, amikor épp tudtam; jó és érdekes volt. Nagy tisztelet a szervezőknek és az előadóknak.
(A feltöltött videóknál kicsit zavar, hogy bepittyeg a Discord. A jövőben érdemes letiltania minden résztvevőnek és a felvétel készítőjének is a figyelmeztető hangokat a beszélgetés idejére, de ezt már biztosan tanácsolták máshol mások is.)

 

A Youtube csatornára ránézve elég impozáns videógyűjtemény lett a vége, ebben szerintem mindenki talál legalább egy-két videót, amit szívesen megnéz, meghallgat:
https://www.youtube.com/channel/UCf48LeWQwZ6I3pTK7ZJQ5rw/videosCikkBot

CikkBot

  Régi fórumozó

 • Admin
 • 6615 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2020.07.23, 06:50

Július 13-19 tartott a Remeték Titkos Társaságának az online tábora. Hogy mi is volt ez, és miért jött létre? Mivel az RTT nyári tábora és más táborok, programok is elmaradtak, elmaradnak ezen a nyáron, és szerettem volna valami közösségi programot, valami pótlékot hozni az emberek számára, ami megmozgatja őket, így arra jutottam, hogy hátha egy online rendezvény is sikeres lehet, pláne ezekben az időkben, amikor az online jelenlét hangsúlyosabb. Több szempontból kísérlet volt. Végül több hónapos szervezés után létrejött egy 7 napon át tartó, 49 előadót/résztvevőt felsorakoztató, 24 programot számláló rendezvény. Melynek így is maradt el programja, amely később pótlásra kerül.

http://lfg.hu/97266/ismerteto/remetek-titkos-tarsasaga-online-tabor/


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]