Ugrás tartalomhoz


Fotó
- - - - -

A Cyberpunk 2077 rajongóira utaznak az adathalászok


  • Válasz írásához lépj be
1 válasz érkezett eddig

Acelpatkany

Acelpatkany

    Rendszeres fórumozó

  • Fórumita
  • 372 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2020.08.03, 10:04

A cég hivatalos közleménye sem fedi a teljes valóságot. A következő linken elérhető elemzés szerint a DNS rekord DMARC része nem tartalmaz quarantine/reject policyt, így könnyebb @cdprojektred.com feladójú emailt küldözgetni
https://mxtoolbox.com/SuperTool.aspx?action=mx%3acdprojektred.com&run=toolpage

Igaz, a reverse dns és pár egyéb dolog nem fog stimmelni, így sok ilyen adathalász levél kaphat spam besorolást, ám így is halászhatnak maguknak balfácánokat. De ez cybersecurity téma. Fene sem gondolta volna, hogy 2020-ra ezzel (is) fogok foglalkozni :-) (Bár a cyberspace nem jött el, még mindig parancssorokkal szórakozunk, mint a nyolcvanas években.)

CikkBot

CikkBot

    Régi fórumozó

  • Admin
  • 6616 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2020.08.03, 06:40

A már megannyi alkalommal eltolt megjelenésű Cyberpunk 2077-et joggal nevezhetjük az év egyik, ha nem egyenesen a legjobban várt játékának. Milliók várják, hogy november 19-én végre kipróbálhassák a CD Projekt Red ígéretesnek tűnő CRPG-jét, és belevethessék magukat Night City alvilágának színpompás-kaotikus forgatagába. Éppen ezért semmi meglepő nincs abban, hogy adathalászok egy csoportja az alkotás népszerűsége mögé bújva igyekszik sütögetni a saját pecsenyéjét.

http://lfg.hu/97290/hirek/a-cyberpunk-2077-rajongoira-utaznak-az-adathalaszok/


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]