Ugrás tartalomhoz


Resident Evil játékok


 • Válasz írásához lépj be
125 hozzászólás érkezett eddig

jeremy91

jeremy91

  Újdonsült fórumozó

 • Archívum
 • 1 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2011.09.14, 12:30

Sziasztok!
Nem hiszem hogy ide tartozna,csak nem birok niytni új forumot..
Szóval eladó lenne egy Resident Evil 5 Pc játék..
Használt de egyszer telepített,és kiprobált...
Akit érdekel írjon!
Ár:3000 ft,alkudni szabad csak ne pofátlanul.
Ha érdekel többet is elmondok!

_kispista (NPC/NJK)

_kispista (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2009.07.30, 14:28

Hello.
Megszereztem a Resident evil 1-et pc-re átállítottam a kompot 98/me-re minden exe-n de amikor telepítem és megkérdezi hogy telepíteni akarom-e a direcx 3a-t akkor rányomok hogy igen és azt írja ki hogy hiba van a rendszeremben és inditsam újra és telepítsem újra a játékot. Meg is tettem de ugyan ez jött ki. Megpróbáltam úgy is hogy nem telepítem a diretx-et és akkor rendesen befejeződik semmi hibaablak csak az a gond hogy a mapába ahova telepítettem nincs semmi. Bemásoltam oda az egész usa mappát a cd-ről.
Na így már elindul a játék de amikor le kéne játszani a videókat akkor leakad és azt írja ki hogy Could not open movie/capcom.avi vagy vlogo.avi vagy ou.avi. Na most próbáltam azt is hogy átállítom a lejátszót de semmi. Mi lehet a baj. Ja és a telepítési mappába nem rak semmi exe fájlt sőt a startba se.

adventchildren

adventchildren

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 4 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2008.01.20, 16:09

Hello Mindenki!

A RE konyvek tenyleg elege jok, es jo latni, hogy ennyi embernek tetszik a Resident Evil.

Udv Mindenkinek

Módosította adventchildren: 2008.01.20, 16:16


strato

strato

  Lézengő ritter

 • Szerkesztő
 • 8573 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.07.11, 11:24

Resident Evil 5 trailer:
Hardwired - E3

_varnai (NPC/NJK)

_varnai (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.07.01, 21:54

Hi. nemtudja valaki hogy honnan lehet beszerezni a rezi 1-2-t PC-re? leginkább vmi legális útra gondoltam : :popcorn:

_twillight (NPC/NJK)

_twillight (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.06.23, 21:17

Galm: nem lehet elérni PC-n. S-nek a japán verzióban hívták az A rangot, lehet hibáztatni a fordítót. Amúgy én bőven teljesítettem anno a követelményeit.
A rangokat meghatározó tényezők Re2-ben PC-re:
- first aid spray használata esetén nem érheted el a legmagasabb rangot (használj növényeket, ill. azok kombinációit. A kék+zöld+piros időlegesen 150%-ra emeli az élterődet)
- 3-nál több mentés esetén biztosan vesztesz rangot (miután mindenki a legjobbra hajt nem részletezném tovább. Ha legroszabb rangra mész akkor meg szedd össze és használd fel az összes ink ribbont)
- alapban végtelen töltetű fegyver használata (már a kézbevétel is) -1 rang (a végtelen-lőszer kód a rangot nem befolyásolja, a jutalomfegyverek halmozódnak ha nem használjuk fel őket)
- időtényező. A küldetésnél legjobb (A) ranghoz 2 és fél óra, B küldetéshez 3 órán belül kell teljesíteni a küldetést (számolja az inventoryban töltött időt is)

_lakoszt (NPC/NJK)

_lakoszt (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.06.23, 13:08

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem én letöltöttem a resident evil 1 pc játékot nagoyn rég megakartam szerezni pcre mindegyiket rendesen végignyomtam csak ezt nem sikerült soha na most végre megvan de azt irja hogy csak windows 95 oprendszeren futtatható nemtudna vki segiteni ezügyben hogy hogy lehet ezt megoldani?E-mail: bazsa5190@yahoo.com

Előre is köszönöm!

Galm1

Galm1

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 123 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.05.18, 10:59

Líthas
Sikerült valakinek S rankinget elérni a Resident evil 2 -ben? Ha igen az írja már meg hogy csinálta....A követelményeket tudom lehet elérni csak egy kicsit nehéz....
Kalíthas

_Barcelona (NPC/NJK)

_Barcelona (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.04.07, 20:51

sziasztok!
tudnátok segiteni?
Játszani akarok a Resident evil 4 gyel PC-n!

Rendesen felinstalláltam, de játék közben amikor video, demo van akkor csak hang van de tök sötét a monitor! valahogy mintha nem érzékelné a vidókat,!
A videók megannak egy külön könyvtárban simán meg tom nézni pl mediaplayerrel.
Mi lehet a gáz videokártya? (Radeon 9600pro 128)

SOS segitséget kérnéj

köszi

_twillight (NPC/NJK)

_twillight (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2006.11.07, 11:07

Re:2, Hard fokozat, special key: a játék kifagy, ha pisztollyal próbáljuk elintézni Barryt. Minden más fegyver viszont simán elintézi. (puskával nem tud közeljönni, mert egy bizonyos távolságról mindíg visszalöki a lövés ereje. Késsel hallottam, hogy meg lehet csinálni. Bizonyára magnummal sincs probléma. Csak a pisztollyal.)

_twillight (NPC/NJK)

_twillight (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2006.11.05, 16:36

Igazi csemege következik: To-fu végigjátszása!

1. szoba: nincs ellenfél
2. szoba: 5 zombi. Sétáljunk oda a női zombi mögé, és lefelé késelve üssük, míg el nem esik. 3-4 ütés után ha még mindíg talpon van, lépjünk párat hátra, különben ránk veti magát. Eztán menjünk a híd legközelebbi sarkához. Várjun kicsit, hogy felszabaduljon némi hely. Kerüljük ki a zombit a bal oldalon (mindíg a főkarakter keze szerint vannak az irányok), majd vissza a jobboldalra. A híd vége előtt közvetlen a sarkon kempingezzünk, míg a két hátralévő zombi kegyeskedik közelebb jönni. Szaladjunk megint a szembenlévő falhoz, és ahhoz tapadva távozzunk.
3. szoba: azonnal forduljunk kissé jobbra. Kerüljük ki a zombit, majd pár pillanatig (ne tovább!) időzzünk egyhelyben. Kerüljük ki a következő zombit. Várjuk meg, mit tesz a 3. a sorban, mert előre sose tudni, előtte, vagy mögötte lesz elég helyünk. Sajna a beugróban, ahol Ada átmegy a szellőzőn szintén van egy zombi, azért nem állhatunk neki késelgetni.
4. szoba: már ismerős lehet a 2 pók. Mindíg a nagyobb ívet válasszuk a fordulóknál, ha nem látjuk előre a pókot (gyakran van úgy, és nem mindíg lehet tudni, merről fogjuk tudni megkerülni őket). ami biztos: a falhoz lapulva haladjunk; a pókok a potrohuknál fogva tolhatók, a fejüknél nem mozdulnak, ráadásul meg is haraphatnak. A harapásuk nem mérgező, a köpésük azonban... (azért kell futni, mert csak távoli célpontra köpnek - ez minden lényre igaz). Ha megmérgeznek valószínűtlen, hogy be tudjuk fejezni a játékot.
5. szoba: 3 kutya (kennelek). A legegyszerűebb, ha alapban futunk nyílegyenesen, bevesszük a kanyart, és távozunk az ajtón át. Minden cifrázás felesleges, és sérüléshez vezet.
6. szoba: rögtön fussunk egyenesen, a fal mentén. Ha nem, akkor jobbról 2 zombi van nagyon közel (nem látszanak), a kúszó meg befordulna pont az útba. A nem mozduló zombi is él, így arra nem kerülhetjük ki az aktív kúszót. Fussun, míg a fal nem állja az utunkat. Ekkor forduljunk be - rögvest áttérve a szembenső falhoz. Szemben lesz az ajtó.
7. szoba: 3 kutya a garázsban. Szlalomozni kell. Legkényelmesebb, ha alapban már módosítunk az irányunkon (balra).
8. szoba: ez sokáig jelentett fejtörést nekem. 3*3 holló. Menjünk az első csoport közelébe.Simuljunk a jobb oldali falhoz. A kést lefelé irányozva csapjunk egyet. Menjünk picit arrébb, és intézzük el ezzel a módszerrel a többi 2-t is. A köv. csoportnál is ugyanezt kéne tenni, de először a középső példányra menünk rá, egyébként elrepül. Erre a megoldás: menjünk a folyosó közepén, és pont mielőtt váltana a kameranézet csapjunk egyet Ha elrepül, akkor el kell kezdeni futni. Elméletileg már az első csoport likvidálása is garantálja a 100% sérülésmentességet a szobában. A 3. csoport madár a fordulón közvetlen túl van. Mikor szemben tudunk állni a folyosóleágazással csak kezdjünk csapkodni. Ha nem a falat találjuk el, akkor a madarakat.
9. szoba: Sétáljunk el a lépcső korlátja takarta helyig. Várjuk ki, míg megjönnek a kutyák, és akkor kezdjünk folyamatosan lefelé tartva a kést csapkodni. Ekkor még ha sikerül is az egyiknek ugrani (közvetlen a korlát mellett maradjunk!), akkor sem tud eltrafálni bennünket.
10. szoba: fussunk előre, forduljunk be az irodákba. Előre túl sokan vannak, jobbra tutira nincs helyünk az ott álló zombitól, így marad a balra. Az első zombit elég könnyű kicselezni (tegyük meg rögtön), csak az utána következő okoz gondot. Várjunk amíg merünk, így lesz elég helyünk kikerülni (most már fullra sikerül). Végül siessünk, mert 1 zombi még van előttünk, és kb. 50% eséllyel besétál az útba.
11. szoba: belépve NE mozduljunk. 45fokkal forduljunk balra. Ezzel ha szerencsénk van pont eltaláljuk a kijáratot. (egyéb javaslatokat szívesen fogadok)
12. szoba: üres.
13. szoba: 2 újabb pók. NE mozduljunk, amíg az első el nem dönti, merről kerüli meg a középen lévő oszlopocskát. Aztán siessünk a kijárathoz. A 2. pók miatt ne aggódjunk, nem fog megharapni.
14. szoba: Sétálva menjünk a jobb oldalra, míg le nem esik az 1. licker. Menjünk a nyomában, míg bőven be nem fordul a sarkon. Ekkor térjünk vissza a jobboldalra, aztán spuri! (az ajtó kissé balra lesz)
15. szoba: 2 növényember. Késelni: közelmész - köp - közelebbmész - csap - 2*késelsz - kb. 2-t hátralpész - folytatod. Meg kell várni, míg az első tisztán látható a folyosónkról (bevallom csak nem merek befordulni, mint a videón). Ezt le kell késelni. A másodikra van egy trükk, főleg, hogy lekéselni igen nehéz a rossz rálátás okán, és mivel nem hajlandó befordulni a sarkon, ahogy az előző tette. Emlékeztek, hogy a kandallós szoba ajtajához egy kis beugró tartozik? Meg kell várni, míg mikor látjuk az ajtót éppen beér a képbe, és ki lehet kerülni!
16. szoba: az ominózus lépcsőfeljáró és a 2 mérgező növényember esete. Az tiszta, hogy az alapban érkező köpet miatt alapban előrefele kell futni, de mi légyen utána? (igen, láttam a videót a végigjátszásokról, de nem lettem okosabb) A trükk valamiképp ahhoz kötődik, mikor elkezdenek hátrahajolni, hogy megcsapjanak. Viszont az mese habbal, hogy ekkor KÖZÖTTÜK kellene átfutni. Egyszerűen nem működik. A bal oldali felé való nyomulást szorgalmaznám. Mivel alapban túl közel vagyunk hozzájuk mielőtt befordulunk feltétlen hátrább kell futnunk.
17. szoba: egy Tyrant. Sok hely.
18. szoba: sok kúszó zombi. 2 gond lehet (egyébként vág-hátrál a módszer): ha a hátsó falig hátrálunk, nem fogunk tudni kijönni, holmi ?takarítószerek? miatt. Aztán alapban 2 zombi kúszik felénk, és mégegy hátrébb. azaz nem árt kicsit sietni. De aztán laza.
19. szoba: 3 szuper-licker. Pontosan nem tudom, de én most így utottam át: elsétáltam balra, aztán jobbra fordultam, végül kifutottam. Az első licker még mindíg az ajtónál kolbászolt, a második is simán elment mellettem.
20. szoba: nincs ellenfél.
21. szoba: 2 méreg-Ivy. Fussunk közel, várjuk meg, míg köp egyet, fussuk közelebb, majd mikor hátrahajol simán át lehet rohanni rajtuk. ez az alapötlet. És most íme egy biztonságosabb mód: álljunk meg a bajáratnál, és lapuljunk a kerethez. Így nem tud leköpni, és a terasz pont ott van előttünk, így ki tudjuk kerülni az elsőt, mikor odaér. Eddigre a második odaér a létrához. Így ott sem kell megreszkírozni a csapást megvárni, de a pöést ki kell provokálnunk, hogy biztonságban legyünk. ezzel elég sokat pihenhetünk a következő megpróbáltatások előtt
22. szoba: ami Hunkkal: előre pár lépést, aztán kicsit balra venni az irányzékot, így csak 2 harapást kapok majd be (végülis van még 2 zöld növényem...)
23. szoba: na itt lesz gond. Vagy megpróbálok mindenkit ledominózni (valószínűbb), vagy elmegyek a helikopterhez, és megpróbálok késelni. Gondolom attól fog függeni, hogy állok életerőileg.
Mit találtam : belépés után rögtön forduljunk balra, és FUSSUNK! Elhagyva a zombikat forduljunk be a helikopter mellé. Menjünk be az ékköves szobor termének ajtaja elé! Ez sem úgy van, mint a videón, de végső soron igaz: holmi textúraméret miatt a zombik NEM tudnak a közelünkbeférkőzni, és ami a fő még ránk sem tudják vetni magukat! Óvatosan egyre kíjebb jőve próbáljunk csapkodni. A kés mindíg el fog akadni a falakban, de egy jó pozícióból a zombikat is sebezhetjük (egyszerre 1-et). Voilá: 100% siker.
24. szoba Tyrant. Be kell kapni azt az 1 ütést, nincs mese

Eredményem: 00:17:54

_twillight (NPC/NJK)

_twillight (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2006.11.05, 01:12

Elfelejtettem mondani, de valószínűleg magatoktól is kitaláltátok, hogy az utolsó (05-ös) 3D illustráció To-Fut ábrázolja, és csak ezután "kapjuk meg".

_twillight (NPC/NJK)

_twillight (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2006.11.04, 00:49

Claire B, A, 1:42:48, 0 mentés
jutalom: gatling gun (végtelen lőszerrel) kerül a ládába (elméletileg 2.5 óra alatt kell 0 mentéssel bármely B küldetést)

_twillight (NPC/NJK)

_twillight (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2006.11.01, 22:36

Mostantól van mindhárom Extrem Battle Mode-ban redményem. Az 1-es és 2-es szint nem sokban különbözik egymástól, de a 3! A végén kapunk is egy szebb congratulation feliratot, mint a két alacsonyabb fokozatban!
Eredmény (szakaszonként):
Chris
00:05:55
00:12:14
00:54:03
Kicsit bővebben: BÁRMI megölhet, kivéve talán a kis-pókokat. De azok is sebeznek! (csak nem biztos, hogy azután is, hogy min. sárgára vittek)
Amitől nagyon-nagyon óvakodni kell:
- lickerek: egyszerre akár 4(!) is lehet egy szobában. NE engedjük közel őket, mert egy nyelv+csapás combó már halálos. Innen a szint első szabálya: mikor belépsz egy szobába lőj. Ha hallasz bármit, lőj (végtelen lőszerrel is szinte lehetetlen a szint).
- madarak: csak puskával van esély ellenük. Egyesével nincs idő leszedni őket, és ha akár 1 is elkap, akár egyetlenegyszer, akkor szinte biztos, hogy mire leakad danger-re esünk.
- mindenek ellenére, és miatt - menteni kell. De már csak az őrsön. Ezzel a legnagyobb gond: át kell vágnunk magunkat egy olyan lényen, aeelyik azokat a férgecskéket köpködi kifele hármasával. CSAKÉS KIZÁRÓLAG úgy lehet rajta átjutni, ha rakétavetővel gyorsan megöljük, aztán hagyjuk a kicsinyeit a francba, csak jussunk ki mielőbb. A lény egyetlen csapása is azonnali halált jelent. Nincs alternatíva. A kis izék meg mihelyst beszálltak a sarokba nyomjunk magunkba zöldséget. Ellenkező esetben szintén megaltunk.
No, odabent újabb meglepetéseknek nézünk elébe. Nevezetesen párosával járó növényemberek, újabb lickerek (az erősebb változatból), Tyrantok és A küldetések főbossai randallíroznak a folyosókon.
Mazochisták előnyben. Egy jótanács: nem szégyen visszamenni az ajtón, ha nem tetszik a helyzet (és még élünk), és egy kedvezőbb ajtón térni visszaa terembe! Inkább az idő vesszen, mint a belefeccölt fáradság.

_twillight (NPC/NJK)

_twillight (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2006.10.30, 14:10

Mit találtam:
Umbrella corporation = fedőszervezet

_twillight (NPC/NJK)

_twillight (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2006.09.14, 12:39

Íme egy viszonyítás alap Hunk-hoz, végtelen lőszer nélkül:
00:07:49:71
rang: E

(nem hiszem, hogy van más rang ebben)

_twillight (NPC/NJK)

_twillight (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2006.09.12, 17:17

Extrem Battle mode:
ha elindítjuk az illustration-ök közül aktív lesz:
03: Chris Redfield

No, most már tényleg csak To-Fu van hátra (meg Akuma, ha létezik).

_twillight (NPC/NJK)

_twillight (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2006.09.12, 16:04

Hunkkal végigvittem! (Igaz, végtelen lőszerrel ezúttal.)

Illustration:
04: Hunk

_twillight (NPC/NJK)

_twillight (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2006.09.12, 14:36

hard, Clair B, 5 mentés, 2:01:16 (A rang)
jutalmak:
the 4th survivor
Extrem Battle Mode
special key hint!
végtelen lőszer kód!

A géppityu (és az extra tár) nélkül képtelen lettem volna megnyerni. Érdekesség, hogy pisztolyhoz kb. 120 töltényem maradt még!

gránátvető lőszerek:
sav: zombik ellen hatástalan!
tűz: növényeket egyből viszi, minden szerves életforma ellen hatásos. Becsaőódáskor területsebzés!
gránát: közelről kiváló a lickerek ellen. A hatása kb. a normál shotguné, de nem lőheted vele ketté az ellent.
elektromos puska: pontosan az a hatótávja, ami a vonaton B küldetésnél szükséges. Én ott használtam el.

_twillight (NPC/NJK)

_twillight (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2006.09.11, 12:13

Leon A, hard, A, 01:51:29, 4 mentés
nincs jutalomfegyver!

Legközelebb megcsinálom Claire B-jét, hogy végre meglegyen a végtelen lőszer-kód (remélem ez kell hozzá, mert ha nem, akkor nagyon ideges leszek. Most pl. egy teli tár fejlesztett pisztolyom maradt 20 tartaléklőszerrel, minden másból kifogytam. Roppantul örültem, mikor a főellenség kinyúvadt, mert voltaképp a stuki már nem nagyon fért volna be a gyógycsomagoktól.)


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]