Ugrás tartalomhoz


Fotó

Disciples - Sacred Lands


 • Válasz írásához lépj be
514 hozzászólás érkezett eddig

Atuan

Atuan

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 337 Hozzászólás
Hírnevek
                       

Kelt 2007.08.23, 01:21

gilnor: Nyugodtan. Abban amúgy biztos voltam, h nem fogják elhinni. :felvon:

Vorador

Vorador

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1460 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2007.08.21, 07:34

A 3. részről mi a legújabb hír? Meg lehet már nézni valahol, hogy milyen egységek lesznek benne (főleg úgy lenne izgalmas, hogy mi miől fejlődik ki)?

gilnor

gilnor

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 854 Hozzászólás
Hírnevek
                       

Kelt 2007.08.21, 01:26

Csak, hogy megnyugtassalak: a PC Guru mellékleteként ;) adott játék DVD-je és a kivágható fedőtokpapír sokkal ramatyabb. Igazából áldás rajta a kitakarás... Egyébként vagy 2-3 éve az alapjátékot adták az azóta már megszünt Gamer magazin mellékleteként is. De nyugi, annak is ótvar volt a külcsinje. De legalább a belbecs az oké.

A Sacred Lands az első rész, de az összes részről ebben a topikban folyik az eszmecsere, szóval ne zavartasd magad. :)

Atuan: "végtelenül aranyos csávó" ??? Ezt ugye majd idézhetem? :ok: Bár úgyse fogja elhinni senki aki tényleg ismer... :)

_valhalla (NPC/NJK)

_valhalla (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.08.20, 14:08

Helloztok a sacred lands az az egy vagy a három?VAlaki el tudná küldeni a cd korongok képét?Dvd tokot is adot az a bizonyos magazin?csak mert esz a kefe hogy kiadtam érte x összeget.és a cd össze van ronditva mindenféle cool privce feliratal amikor nem is kettö ezer forint volt:(mások egy honap ra rá megveszik egy ujsággal...:(hát most már azért kiváncsi vok az ujságosnak jobb e a boritoja...
Télleg szerintettek nem undorito h egy fantasy játéknak igy szétbarmolják a tokját mikor 4000 elkérnek érte?mert az iwdnek mondjuk állati szép lett a box szet tokja...

Atuan

Atuan

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 337 Hozzászólás
Hírnevek
                       

Kelt 2007.08.20, 01:21

Hát gilnor, te egy végtelenül aranyos csávó vagy. Eddig életemben ennek a beszólásnak van a legnagyobb hülyének nézlek, de közben aranyos maradok aránya! :aboci:

Akkor szerinted elírás. Hmmm... Megpróbálkozok az újságnál, hátha. Bár tényleg furcsálnám, ha hackelés nélkül igazuk lenne.

Azért köszi!

gilnor

gilnor

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 854 Hozzászólás
Hírnevek
                       

Kelt 2007.08.19, 13:15

Az ellenséges fővárosokat, bár nem könnyű, de le lehet verni. Ilyenkor megkapod az ellenség összes nyersanyagát illetve azokat a varázslatait, amik még nem vettél meg vmi árustól. :) Az összes esetlegesen még pályán lévő ellenséges egység semleges egységgé válik. Kb ennyi. Nem lehet elfoglalni ellenséges fővárost, csak lerombolni.

Szerintem a félreértés annak tudható be, hogy nem angol anyanyelvű emberkék készítették a progit, néhol vannak benne olyan kifejezések, hogy az angoltanáraim szívbajt kapnak, ha elismétlem... :aboci: Szerintem ez is ilyen elírás. Szerintem.

Atuan

Atuan

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 337 Hozzászólás
Hírnevek
                       

Kelt 2007.08.19, 00:29

Én azt tapasztaltam, h a talizmánokat csata után visszakapod. Bár nem mindig. Egyszer azok is kimerülnek. Remélem nem rossza a szemem. :aboci:

Én mostanság szereztem be a Disciples 2 kiegészítőit az egyik szmámítógés játékokkal foglalkozó havilapból. Most én vagyok ennyire sügér v. tényleg lehet 2 ágat fejleszteni ugyan abból a típusú egységből (értem: Succubus és Incubus is fejlődhet egyszerre). Képtelen vagyok feldolgozni az ".. az már egy újabb város felfejlesztését követeli meg." kijelentést. Miféle 2 vár? Fővár? Hogy lehet olyat szerválni. Amikor először játszottam (én a 2-vel kezdtem, aztán játszottam az 1-gyel) még kicsit el is kámpicsorodtam, h nincs olyasmi, h elfoglalom az ellenség városát és utána használom az emberkéit. Aztán nagyon beletörődtem, h még csak gyógyulás céljából se lehet bekukucskálni.

Ezek szerint mégiscsak lehet kezdeni vmit az ellenséges fővárosokkal és tényleg debil vagyok v. mi van?
Aki érti, tudja és hajlandó is elmondani, h végülis mi az ábra legyen szíves segítsen!

Köszi!

Boodler

Boodler

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 280 Hozzászólás
Hírnevek
                       

Kelt 2007.07.17, 14:18

Sziasztok !

Tudtok abban segíteni, hogy az egységek értékeit (szintlépés, hp, kezdeményező, sebzés, stb; stb.) hol lehet átírni ?

Előre is köszi !

gilnor

gilnor

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 854 Hozzászólás
Hírnevek
                       

Kelt 2007.06.07, 10:16

Van százalékos esély rá, hogy a talizmán nem tűnik el használat után, tehát elvileg többször is használható lenne. Én mondjuk ezt még nem tapasztaltam...

Baka

Baka

  Elementalista

 • Fórumita
 • 979 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2007.06.07, 09:20

Jóreggelt!

Őőőő... egy keresztkérdés: mi a különbség gyakorlatban a talizmánok és az orbok között? Azon kívül hogy az előbbi ritkább, drágább, és később lehet felvenni a használatához szükséges képzettséget? :(

Vorador

Vorador

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1460 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2007.05.23, 11:54

Processor: AMD 4800+ or Intel Core 2 Duo 2600.

RAM: 1 gigabytes.

Video: ATI Radeon 1900 or NVidia 7600 (DirectX compatible), 256 megabytes.


Disciples 3 gépigénye... Azt hiszem, az én kis gépem nem fogja bírni. :D

Ryel

Ryel

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 745 Hozzászólás
Hírnevek
                       

Kelt 2007.05.17, 00:27

Hát a Concept Artok továbbra is odavernek de a 3D grafika gondolatától feláll a szőr a hátamon. A második részben pont az volt a szép hogy olyan festői és karakteres volt az egész játék. A játékmenet is félelmetesen jó volt, nem értem miért kell rajta változtatni.

Már csak attól félek hogy az elfeket zöldségzabáló greenpeace aktivistákká a birodalmat a jóság és a tisztaság megtestesítőjének a világ megmentőinek, az átkozottak légióját pedig bazári ödöggé degenerálják vissza.
A második rész hangulatát a festői grafika mellett a dark világkép adta meg.

Nagy kár... :rohog:

Módosította Ryel: 2007.05.17, 00:27


gilnor

gilnor

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 854 Hozzászólás
Hírnevek
                       

Kelt 2007.05.16, 17:23

Ez azért van, mert a leírást úgy kell elkészíteni, hogy az amcsik is felfogják, miről van szó. 4 amcsiból 3 nem tud kapásból u betűvel kezdődő országot mondani, pedig roppant büszke arra, hogy az USA-ban él...

Módosította gilnor: 2007.05.16, 17:24


Vorador

Vorador

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1460 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2007.05.16, 13:11

Nekem a "key feature"-k egyikén durrant el az agyam:

Three playable races: The Empire, The Legions of the Damned and the Noble Elves; each has unique units and city design

Elég furcsa lenne, ha az elfek, démonok és emberek egységei és városképük nem különbözne egymástól. :rohog: És ezt úgy írják ide, mintha valamikülönleges dolog lenne...

gilnor

gilnor

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 854 Hozzászólás
Hírnevek
                       

Kelt 2007.05.16, 01:34

Nem szeretek idejekorán véleményezni, de az eddigi hírek aggasztóak. Nekem sincs semmi bajom a 2D-vel, de igazából a 3D-vel se, azt leszámítva, hogy egy erőgép kell majd hozzá. Viszont a harcrendszer módosítása baromira nem jön be. Nem értem minek ez a "majmoljuk a Heroes-t" hozzáállás, amikor a Disciplesben sokan pont azt szerettük, hogy itt-ott NEM olyan, mint a Heroes. Jah, és az "elfeknek unikornist" ötletadó egyénnel szivesen elbeszélgetnék egy sötét sikátorban. A "3 faj is elég lesz" kiscsávóval szintúgy. Nah mindegy, majd szidom tovább ha már kijött... :felvon:

Vorador

Vorador

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1460 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2007.05.15, 14:38

Gilnor, te mit gondolsz a játékról?

Baka

Baka

  Elementalista

 • Fórumita
 • 979 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2007.05.12, 14:39

Épp minap beszélgedttem egy barátommal erről a disciples3-ról. Arra jutottunk, hogy a készítők jobban jártak volna ha maradnak a 2D grafikánál. Kövezzetek meg, de én rühellem hogy már minden játék csili-vili háromdében pompázik. Az iszonyat gépigényen kívül más értelme nem nagyon van annak, h. mondjuk a heroes5-ben forgatni tudom a kamerát, vagy annyira rá tudok közelíteni a hősre, hogy megnézzem milyen szeme van :felvon:
Hiába a 2D, anak idején a disciples2 simán od****ta grafikában a heroes4-et, meg az Age of Wonderst. Nekem még ma is közel áll a szívemhez. Sokkal hangulatosabb, meg egyénibb mint a heroes vegyszerzöld növényzete, meg sablonos egységei.
Inkább abban kellett volna gondolkodniuk, hogy így öt év után mennyivel többet tudnának kihozni belőle. Szvsz... Bár én csak egy felhasználó vagyok...

Az hogy három nép meg már nokomment a második rész kiegjei után...

Vorador

Vorador

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1460 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2007.05.07, 17:44

Hogy hasonlít-e a Heroes V-re?
Hát én a képekből ítélve elhittem volna, hogy ez egy kiegészítő a Heroeshoz...

Azt kell mondjam csalódott vagyok. Ez a Disciples már nem annak tűnik, amit én szeretek. Túl sok az újítás benne: a lépések, a hősök sok tulajdonsága (erő, agility...), a 3d-s grafika, stb.
Most persze mondhatjátok, hogy már 5 év eltelt a 2. rész óta, haladni kell a korral, meg hasonlók.
Szerintem az lett volna haladás, ha veszik a kettőt úgy ahogy van, beletesznek néhány új fajt, új egységeket a régieknek (pl. undead: szellem ág, démon: gargoyle, harcos, ember: íjász, ezeknél nem is volt választási lehetőség!), és kész a 3. rész.

Láttátok a képeket az új részből? Hol vannak ezek az egységek a régiektől? Ott mindegyik karakteres, gyönyörű kidolgozású volt, ezek meg olyan kommerszek, unalmasak.

Személy szerint lehet, hogy majd valamelyik havernál vetek erre a game-re egy pillantást, hátha mégis megtetszik, de nem fűzök hozzá sok reményt. Ha meg a lények nem fejlődnek, hanem hétről hétre venni kell őket, hát akkor b*sszák meg a készítők. Remélem legalább ez megmarad benne.

HOVA TŰNTEK A TÖRPÖK ÉS AZ ÉLŐHOLTAK???

Na, jól lehordtam a még meg se jelent játékot. :cool:

gilnor

gilnor

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 854 Hozzászólás
Hírnevek
                       

Kelt 2007.05.06, 15:52

Disciples III: Renaissance

A screenshotok alapján csak nekem tűnik úgy, hogy itt-ott nagyon a Heroes V-re hajaz? Az átalakított harcrendszer is arra emlékeztet(lépni kell az egységekkel, a hős varázsolhat csata közben, stb).

Njord

Njord

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 153 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2007.03.17, 11:57

Hát igen, amilyen szerencsém van nekem csak a Rise of elves van meg. Végülis pofás kis játék, úgyhogy nincs miért panaszkodnom. Nálam veri a heroes 3-at.

Módosította Njord: 2007.03.17, 11:58[Fantasy háttér] [Sötét háttér]