Ugrás tartalomhoz


Fotó

XPLive


  • Zárt téma Téma lezárva
501 hozzászólás érkezett eddig

Draakenlinge

Draakenlinge

    Törzs-fórumozó

  • Fórumita
  • 559 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.05.22, 19:37

Egy számomra igencsak fontos kérdés. A fegyvereknél továbbra is 30x40 lesz a pajzs max mérete? A másik szintén fegyverre vonatkozó kérdés, hogy továbbra sem lesz lándzsa? Csak mert a méretbeli korlátozások egy kicsit beszűkítették a használható fegyverek skáláját... bár sztem simán indulnék egy az egyben a múltkori karakteremmel.

BePe

BePe

    Admin

  • Admin
  • 4667 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.05.22, 19:23

küldte: Lobsta

Hali mindenkinek!
Ezennel elindult a 2. XPLive hivatalos hírverése. Mint az eddigiekből kiderül idén is lesz XPLive, ami szebb, jobb és nagyobb lesz mint az előző. A játék a már megszokott koncepciókon nyugszik, de a tavalyi tesztjáték tapasztalai alapján a szabályrendszert fejlesztettük és véglegesítettük, így a mostani karakterek már továbbvihetőek lesznek a következő játékalkalmakra.
Kedvcsinálóként némi előzetes információ:
- A helyszín Gödöllőtől mintegy félórányi gyaloglásra található erdős terület, számtalan vadászlessel és egyéb hangulatos hellyel. (autóval is megközelíthető)
- Az esemény 2003. június 28-án és opcionálisan 29-én fog zajlani. Maga a játék csak a szombati napon tart, de amennyiben azt lehetőségeink engedik, akkor az éjszakába-hajnalba nyúló szalonnasütős, sörivós, tábortüzes hejehujában végződik.
- Előzetes tervek alapján 10 maximum 4 fős csapatra számítunk. Mindegyik csapat önálló indulótörténettel és csapatkísérő/NPC-vel lesz megtámogatva induláskor.
- Természetesen maga a játék teljesen ingyenes, de csak az előzetesen jelentkezett csapatok vehetnek részt rajta. (a jelentkezési lehetőségekről később)

További információkat hónap végéig ezen a fórumon lelhettek, később a szabályrendszert és a jelentkezési lapot reményeink szerint itt az rpg.hu-n megtalálhatjátok. Ezek végső formába öntése zajlik, vélhetően május végére megtörténik.

Ez a topic az előzetes érdeklődés felmérésére és az esetleges kérdések, feltevések megválaszolása végett született, tehát kérdezzetek bátran!


Tisztelettel

Főszervező: XP_Tyrant
Marketing igazgató: Lobster (Homár)


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]