Ugrás tartalomhoz


Fotó

Játékajánlók


 • Válasz írásához lépj be
539 hozzászólás érkezett eddig

grungi

grungi

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 325 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2013.01.03, 20:09

Jelenleg a Dawnguard kigészítőt tesztelem. Olvasgassátok a tapasztalataimat. Szerintem nem lett rossz a hibái ellenére sem:

http://grungi.blog.hu/2013/01/03/dawnguard_teszt

grungi

grungi

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 325 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2012.12.04, 21:42

Újabb kedvenc: Far Cry 3.

Jó a sztori, látványos a környezet és hatalmas. A feladatok változatosak. De erről többet itt is irogatok: http://grungi.blog.hu/

Kis videó a játékról:

http://youtu.be/xGFpVwVamos

_ploszi (NPC/NJK)

_ploszi (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2012.11.22, 13:37

Biztos vagyok benne, hogy egyszer legalább mindenki játszott autóversenyzőset a kanapén, egy tányérral a kezében! :D
Ha rátok törne ez a gyerekkori vágy, ahhoz bizony nem árt egy megfelelő kanapé és persze előtte sok-sok gyakorlás:
https://www.facebook.com/budapestbank/app_440526835982678

grungi

grungi

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 325 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2012.11.20, 17:29

Mindenkinek ajánlom az új XCOm-ot, újraidézi az eredeti játék hangulatát és aki megcsömörlött a mostani casual nehézségű játékoktól akkor itt találhat kihívást, már normál szinten is lehet komoly nehézségekbe botlani. Nem bonyolult, de épp annyira, hogy élvezhető legyen.Sigmund

Sigmund

  Uwel Ökle

 • Fórumita
 • 3321 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2012.10.31, 13:56

Üdv!

SpecOps: The Line.
Az a játék, amit nem felejtesz el egyhamar.
TPS-lövöldéről van szó, és igazából játékmenetben sok újat nem hoz. Megyünk, lövünk, ellenfél hullik. Fegyverfelhozatal a szokásos, unalomig ismert játékszerek sora: M14A1, AK47, FAMAS, RPG-7, stb., stb. Vannak gránátok is, üdítő újítás, hogy most speciel látjuk is, hogy hova esik, így a játékok jó részével ellentétben van értelme használni is őket. Fedezékek vannak, nélkülük hamar meghalunk. De sokáig sem jó mögötte kuksolni, mert sok fedezéket egy gránát, rakéta vagy akár egy jól irányzott gépágyúsorozat lazán lebont. Vannak társak is, összesen kettő, őket korlátozottan lehet irányítani. Értsd: ha nem lőnének maguktól (de lőnek), kijelölhetünk nekik célpontokat, illetve ha egyiküket kilőnék, a másikat utasíthatjuk, hogy verjen bele életet. Minket mondjuk lazán hagynak meggebedni.

Szóval a játékmenetben semmi különös nincs. Ami miatt maradandó élmény lehet, az a történet.
Dubait komoly homokviharok támadják meg, és gyakorlatilag lemossák a térképről. A bent rekedt túlélőkhöz beküldik Konrad ezredest, akit kiváló parancsnokként és háborús hősként ismertek meg afganisztáni szereplése során. A helyzet túl veszélyesre fordul, Konradot visszahívják, azonban ő és emberei, a 33-asok megtagadják a parancsot, és ottmaradnak segíteni. Jön tőlük egy rádióüzenet, hogy szerveztek egy 1300 fős karavánt, és igyekeznek kijutni a városból. Ezután jön még egy, ami arról értesít, hogy nem sikerült a dolog, rengeteg a halott, és bent rekedtek a városban. Fél év szünet után jön egy újabb zavaros hívás, ami szerint még vannak túlélők. Hogy ne vakon menjenek a mentőcsapatok, előreküldik Walker századost (őt alakítjuk mi), valamint két társát, Lugot és Adamset, hogy derítsék ki, mi történt. És kezdetét veszi az elmebaj. Aki az alapfelállásból A sötétség mélyén cíű regényre, vagy a klasszikus Apokalipszis most - filmre gondol, az nem téved nagyot. Attól eltekintve, hogy az Apokalipszis most befejezése szerintem Hello Kitty ennek a játéknak a lezárásához képest. Ennyire nyomasztó játékkal még talán nem is játszottam, pedig túl vagyok már két Dead space-en, a Condemned-en, a Stalker-en és még sorolhatnám.

A csapatot megtámadják a felfegyverzett helyiek. Aztán a 33-asok is. Hamarosan kiderül, hogy valami nagyon nem stimmel itt: kegyetlenkedések történtek, a lámpaoszlopkról oszló hullák lógnak, a rádióban egy láthatóan őrült alak beszél két mészárlás között leadott rockszámokat felkonferálva- és ez még csak a kezdet. Walker és csapata lépten-nyomon döntéshelyzetbe kényszerül, és egyre gyakrabban teszik fel maguknak a kérdést, hogy mi a fenét is keresnek itt voltaképpen. Ha csak arról lenne szó, hogy vajon tényleg a rosszfiúkat lövik-e, azt még el is viselné az ember: de egyre inkább kérdéses, hogy vajon mi magunk a 'jók' közé tartozunk-e? Ki a felelős? Konrad? A CIA helyi ügynökei? Vagy nincsenek bűnösök, csak egy feloldhatatlan helyzet? Olyan döntésekre kényszerül Walker (és rajta keresztül a játékos), ahol csak borzalmas és még borzalmasabb lépések közül lehet választani. És persze a következményekkel is kíméletlenül szembesít a program. Aztán nyilvánvaló lesz, hogy itt nincsenek már jók, rosszak, csak emberek, akik minden kioltott élettel többet veszítenek el emberségükből. A játék kétharmada tájékán már nem is tudja az ember, miért teszi, amit tesz: megmenteni az embereket? Miközben halomra öljük őket, persze... Elfogni Konradot? Az sem biztos, hogy ő a felelős mindenért... Életben maradni? Minden újabb perc újabb szenvedés a pokolban... És válasz a miértre nincs.
Egymást követik a sokkoló jelenetek, és van olyan, ahol az érzékenyebb játékos inkább feláll és játszik a nap tvábbi részében a kismacskájával, mert egyszerre ez kicsit tényleg sok.
A befejezés előtt le a kalappal. Akármelyik lezárást választja az ember, rengeteg kérdés marad nyitva. Elárulom: egyik befejezés sem pozitív. Valamennyi megrázó, szomorú, és emberi. Nálam eddig az év akciójátéka, ha a történetet nézzük.

Módosította Sigmund: 2012.10.31, 14:00


bakura66

bakura66

  Újdonsült fórumozó

 • Archívum
 • 1 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2012.10.31, 10:36

Sziasztok!
Igazából nem szoktam nagyon fórumozni , csak azért írtam mert kicsit frusztrál hogy a világon a legjátszottabb játékot sokan nem is ismerik.
Melyik is ez a játék?
[size=5]League of Legends[/size]
Kép

[color=#FF0000][size=5]Itt tudtok játszani[/size]:[/color] http://signup.league...5f344f972149834
Játékon belül a nevem: Bakura66
Vegyetek fel és eggyüt játszhatunk Kép

Itt egy kis ízelítő :

A játékosok a három különböző pályán két egyenlő, 3 illetve 5 fős csapatokra oszlanak, mindenki egy általa választott hőst irányíthat. 2012 január végén a játék elérhető 103 karakterrel rendelkezett. A csapatok a térkép két átellenes pontján kezdenek egy forrásnak nevezett helyen, a Nexus mellett. Az ellenfél Nexusának elpusztításával lehet megnyerni a játékot, vagy ha az ellenfél feladja. A Classic módban kettő illetve három út vezet egyik Nexustól a másikig, és ezek mentén őrtornyok állnak, amiket el kell pusztítani, hogy a csapat hozzáférjen a Nexushoz. A Nexusok folyamatosan, rendszeres időközönként kibocsátanak egy adag szövetséges lényt, az úgynevezett minionokat amelyek meghatározott útvonalon haladva megtámadják az ellenfelet.
A hősök a játék során folyamatosan tapasztalatot és aranyat gyűjtenek, ellenséges lények (hősök és minionok) illetve semleges szörnyetegek legyilkolásával, valamint tornyok és inhibitorok lerombolásával. Az aranyból különféle tárgyakat vehetnek, amelyek fokozzák a hatékonyságukat, képességeik erejét, vagy éppen védelmet adnak. Első szinten kezdenek és a 18. szintig fejlődhetnek.

Aleister

Aleister

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 4410 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2012.06.25, 08:35

Posztzombiapokaliptikus játék Prince rendszerben. Nekem szimpi.Kerecsen

Kerecsen

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 475 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2012.06.12, 21:34

Mivel a magyar gamer sajtó nem hajlandó az E3 sokszoros "best of " játékáról tudomást venni (Gamespy: Best Shooter, Best Free-to-play, Best PC-exclusive; GameInformer: Best in Show; IGN: Best MMO, Best PC Game - valamint további kétmaréknyi jelölés), lássátok legalább ti, akik erre jártok, hogy merre halad a gamer világ online lövöldözős szeglete:

http://www.youtube.com/watch?v=r_htNqTRnv0

Térképenként (64 km2) 2000 ember harcát kezeli a játék (igen, kettőezer), három frakció küzd a bázisokért, erődített pontokért egy állandó világban (nincsenek meccsek, nincsenek szobák). A bázisok egyenként is akkorák, mint egy COD-pálya.

További infók, videók: http://planetside.blog.hu/ (szemérmetlen önreklám - mármint a blog linkje, viszont nincs rajta se reklám, se a játékhoz nem kapcsolódó info)

Módosította Kerecsen: 2012.06.12, 21:35


Attila

Attila

  Banned

 • Fórumita
 • 4235 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2012.06.02, 14:10

Nem tudom, volt-e, de aki még nem ismeri, feltétlen csekkolja:


http://www.youtube.com/watch?v=AhS5occh_Fk

Elérhető a http://www.humblebundle.com/ -on is, az ottani árat még a soundtrack ( ) is bőven megéri...

gege320

gege320

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 102 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2012.04.30, 12:36

Helló mindenki!

Találtam egy jó kis játékot a neve league of legends. Egy elég jó ingyenes DOTA-klón (w3 mod). nekem nagyon megtetszett, és itt még nem láttam kiposztolva.

Regisztrálni itt lehet: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d370cb55d746626391430

Ha bármi kérdés van nyugodtan forduljatok hozzám.

Aleister

Aleister

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 4410 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2012.04.27, 17:37

Steampunk őrület, egyedi látványvilággal: Dishonored
Nagyon várós!

Serrath

Serrath

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 66 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2012.04.11, 08:43

sziasztok!

bereklámoznám itt is akkor ha lehet, az erepublik utódja, nagyon jó kis böngészős szimulációs játék. Dolgozni harcolni és fejlődni kell, majd lehet céged, lehetsz parlamenti tag, elnök is! minden egyes szerepet játékosok töltenek be!
Akit érdekel, kérem ezen a linken regisztráljon: http://e-sim.org/lan.117313/

Cain

Cain

  Walkin' Dead

 • Fórumita
 • 1310 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2012.01.26, 11:14

Egy új online játék készül Gettysburg: Armored Warfare néven. RTS/FPS hybrid lesz, a témája egy némileg alternatív Amerikai polgárháború ahol van modernebb technológia az időutazásnak köszönhetően.

Sajnos még nem tudni hogy lesz-e Free-to-Play része (van ahol azt írják igen, máshol meg nem)

Videó és infók : Gettysburg: Armored Warfare előzetes

Kép

Üdv. : Cain

diokaa

diokaa

  Újdonsült fórumozó

 • Archívum
 • 2 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2011.11.30, 14:48

huuu, de jó hely.

Imádom a játékokat:P, néha a főzés rovására mennek vagy 1-2 polc marad poros még pár napig:P.

Mostanában ezzel a freegames-sel játszom a legtöbbet. E mellett egy magyar fejlesztésű jó régi játékot próbálgatok a neve SWINE:P. Nem tudom ki ismeri és ki nem, de nagyon aranyos:P.


Találtam még egy építőset, illetve többet is. Ez is ingyenes játék, a másik pedig egy nagy klasszikus, bátyám túrta elő a hétvégén:).

Jó játékot.

diokaa

diokaa

  Újdonsült fórumozó

 • Archívum
 • 2 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2011.11.23, 16:24

huuu, de jó hely.

Imádom a játékokat:P, néha a főzés rovására mennek vagy 1-2 polc marad poros még pár napig:P.

Mostanában ezzel a freegames-sel játszom a legtöbbet. E mellett egy magyar fejlesztésű jó régi játékot próbálgatok a neve SWINE:P. Nem tudom ki ismeri és ki nem, de nagyon aranyos:P.

strato

strato

  Lézengő ritter

 • Szerkesztő
 • 8236 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2011.09.27, 11:03

Diamond Hollow II
Aranyos kis Flash platformer, egyszerű fejlődési rendszerrel, nem rossz pályákkal, főellenségekkel:
http://loot.blog.hu/2011/09/27/diamond_hollow_ii

strato

strato

  Lézengő ritter

 • Szerkesztő
 • 8236 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2011.08.26, 12:29

Ha Ön is tagja szeretne lenni az LFG.hu olvasóiból álló Steam csoportnak, kérjük, keresse meg legközelebbi ismerősét a tagok között, és kérje meg, hogy hívja meg Önt! ;)

Attila

Attila

  Banned

 • Fórumita
 • 4235 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.12.21, 11:14

Itt van például ez:
The misadventures of P.B. Winterbottom.

0,39 euróért. Állat.

Attila

Attila

  Banned

 • Fórumita
 • 4235 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.12.20, 21:04

Akit esetleg érdekel: ma elindult a steam karácsonyi vására. Eszelős áron árulnak dolgokat, bár épp emiatt kicsit le is van terhelve a szerverük...

http://store.steampowered.com/

T10

T10

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 574 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2010.10.25, 23:02

Üdv!

Talán nem ez a megfelelő fórum, de nem találok jobbat...
Keresek FRONTIER FIRST ENCOUNTER (ELITE 2 folytatás) kedvelőket, akik segíteni tudnának néhány kérdés megoldásában a feljavított grafikájú változatokkal (pl. a glFFE változattal) kapcsolatban.


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]