Ugrás tartalomhoz


Fotó

Thief széria


 • Válasz írásához lépj be
357 hozzászólás érkezett eddig

Malleus

Malleus

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 389 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2003.08.10, 22:56

Nem egészen, én a rendes játékból láttam egy felvételt, realtime grafika, meg minden! Úgy kezdődik, hogy épp egy zárat törünk fel - ez is teljesen más, itt már két fémizét kell mozgatni és manuális lesz a zárak feltörése - aztán lopakodik még egy kicsit a fickó, kihallgat egy beszélgetést, aztán egy fazon kiszúrja és elmenekül. Nagyon lárványos, és meggyőző... (főleg a saját árnyékod néz ki jól...)

Knight

Knight

  Lovag

 • Fórumita
 • 934 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.08.10, 22:49

A lopkodás, meg ilyenek a lényeg


Igen en is igy gondolom de az hogy Zomik elol lopakodjak (akiket csak szenteltvizzel lehet megolni :rohog: ) az mar nem jon be.Ebben erezni meg azt a bizonyos fantasy filinget.Na de a robotokban??

Lehet hogy ugyanazt az animot lattuk (e2003 as bemutato?) Mert az csak egy film es nem a jatek. :(Minden esetre mar nagyon varom!

Knight

Malleus

Malleus

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 389 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2003.08.10, 22:43

Knight: Na nehogy azt hidd, hogy csak a zombik miatt jó ez a játék, dehogy! A lopkodás, meg ilyenek a lényeg, de a misztikus/undead érzés még rátesz egy akkora lapáttal, hogy agyonnyom a fíling... :rohog:
A robotokkal hasonló a helyzet.
Amúgy a Thief2-ben gyakoribb az olyan pálya ahol nem dominálnak a robotikus eszközök, hanem "szimpla" betörést/hasonlót kell véghezvinni, míg az egyben igen hamar misztikus síkra terelődött a cselekmény és onnantól nem volt megállás, zombik, szellemek, patkány- és rovaremberek...

Amúgy láttam egy kis animot a Thief3-ból meg olvastam róla egysmást (GameStar-ban) és leesett az állam, épp ezért szóhoz sem tudtam jutni... :rohog: :D :)

Khalid

Khalid

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 575 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2003.08.10, 21:36

Hi!

Nekem az egyetlen bajom a titkos ajtókkal van, hiába találom meg a kapcsolót, nem tudom hol van az ajtó. Például azon a pályán, ahol a háztetőkön kell menni, ott betörtem a nekro toronyba, belenyúltam a tűzbe, és kinyílt egy ajtó. Na de hol??? Ja, és sikerült lejutnom az utcákra is, puhára estem :rohog:
Amúgy én a Fallautból jól ismert : És rájöttél, hogy a népirtás bármely problémát megold gondolatmenetet alkalmaztam a majmoknál, rohadt kis gyilkosok mind.....
Viszont a Thief 2 már nagyon elmebeteg kezd lenni, ahogy olvasgatok és nézelődök, és egyre többet tudok meg a Mechanisták kis titkairól...

Xellos

Xellos

  Great Old One

 • Fórumita
 • 1138 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.08.10, 12:09

Jaja, UT CDt ide is :ize: Hmm, asszem itt az ideje, hogy körbejárjam ismerőseimet ilyesmi után. Csak nehogy az ablakon másszak be hozzájuk :rohog:

Knight

Knight

  Lovag

 • Fórumita
 • 934 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.08.10, 11:06

Hi!


Egyket erdekesebb info amit sikerult osszeszednem a Thief 3 rol:
1.Any release dates announced?
The date is totally speculative at this time, but the best guess is sometime in 2003.
2.What technology will Thief 3 use?
It will use next-generation Unreal Engine technology. This sounds vague because it is: the code is constantly being modified and updated by Epic, and adapted to suit the needs of the game by the development team.
3. I heard Looking Glass Studios shut down. Is Thief 3 going to be released?
Yes, why else would this page exist? Soon after Looking Glass Studios was forced to go out of business, Eidos gave the Thief license to its game development subsidiary, ION Storm Austin.


Ajanlom minden Thief fannak az alabbi kis linket !
http://www.thieveryut.com/

Knight

ui:Valaki nem akar megdobni egy kolcson Unreal cd-vel? :rohog: :ize:

Módosította Knight: 2003.08.10, 11:16


Knight

Knight

  Lovag

 • Fórumita
 • 934 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.08.10, 10:37

Oszinten kivancsiva tettetek es meghoztatok a kedvemet egy kis gamehoz! :lol: :ugri: Mar csak be kene szerezni ujra valahonnan :rohog: :ize: :ugri:

Knight

Xellos

Xellos

  Great Old One

 • Fórumita
 • 1138 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.08.10, 03:34

Ajje Knight, 1-2 pálya??? Tessék legalább a The Swordig megcsinálni az egyet.. ott kezd némi beteges árnyalatot kapni az egész. És ott kezd isteni lenni a hangulat. Most fejeztem be Experten :rohog: Meghoztátok hozzá a kedvet. Nagyon istenieka fejjel lefelé szobák, ahogy a folyosó átmegy kertbe, az egész beteges tarkasága, a csapdák, az indák ahogy lógnak a folyosón, az ajtók a padlóban, a vakajtók... ahogy a kezdeti normál terep után lassan rádöbben az emer: Ez nem egy normális átlagos erőd, mint az Assasinsban, vagy az elején a Baffordé. Nem, ez valami elmebeteg őrült faölelgető udvaribolond épülete. Kész.

Knight

Knight

  Lovag

 • Fórumita
 • 934 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.08.09, 22:58

Malleus:En speciel nem a zombikban/robotokban talaltam meg azt a bizonyos izt...hanem a lopakodasban/lopasban stb.Sajnos a keszitok inkabb "egyetertettek veled" mint velem (jo ez hulyen hangzik nagyon.Az en szempontombol sajnos tiedbol igy szuper ahogy van. :ize: :ugri: ).En bevallom egyik thiefet sem vittem vegig viszont megcsinaltam egy ket palyat.Maig mindkettoben az 1. a kedvencem. :rohog: :ugri:

Boldog birthdayt Garett!

Knight

Xellos

Xellos

  Great Old One

 • Fórumita
 • 1138 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.08.09, 22:46

Hali!

1., Hepy Börszdéj Garett! :ize:

2., Méghogy a Thief 1 nem rambo-gém... A Thief akár Rambo-gém is lehet! Én eleinte, mikor még azt hittem, ezt a játékot csak a fegyverek, ÉPmennyiség és a játékos jóindulata külömözteti meg a Quake-től.... nos, akkor történt, hogy jött az első pálya, ami bebizonyította, nem, nem csak az és pár egyéb apróság. Az Assasins volt az. Naon élveztem a követősdit. Annyira, hogy nekiálltam nem hentelni az embereket (ugyebár kezdőn még azt is lehet). Senkinek nem is lett baja, kivéve szegény Ramireznek, akit fejbecsapta olyan gyorsan, hogy fel sem tűnt, hogy nem csak egy őr. Ebből kifolyólag persze nem leltem sehol az erszényét. Akkor dühödtem fel annyira, hogy mindenkit kinyírtam az erődben. (Megnyugtatásként közlöm, mielőtt eluntem volna és abbahagyom csalódottan, véletlenül megleltem az erszényt :ugri: )
Mostanság mikor expertben nyomulok gyakran fog el a nosztalgikus "A gynge tolvaj kinyír mindenkit" filing. Persze ezt nem szabad, de azért a "Mindneki beájul" szisztéma sem rossz :rohog:
Sőt, ami még mókásabb... te nem ölheted meg az emberkéket. Ellenben egyes alávaló tolvajok hajlamosak zombik karjaiba csalni a szerencsétlen hammeritákat (ejj-ejj), akik viszont nyugodtan elvégezhetik ezt helyettünk. (Mennyivel könnyebb úgy kifele a 2-es szinten, hogy nincsenek őrök az útban...) Na és persze dupla haszon, mert kemények ám a hammeriták, azért le szoktak csapni néhány zombit haláluk előtt. Ámde nem árt vigyázni, nehogy mindet lecsapják, mert akármily gyenge a hammerita, azért ott az a marhanagy kalapács, te meg nem nyírhatod ki... tehát egyes huncut tolvajok hajlamosak már az ingerlés és követésre bírás fázisban kicsit besegíteni a zombiknak pár nyílvesszővel... abba még nem hal bele, és megsebezni mindig szabad az ellenfeleket :ugri:
(Mellesleg mondtam már, hogy utálom a katedrális szintet? Már megint nem lelem az egyik vackot... grr..)
TheFool

Malleus

Malleus

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 389 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2003.08.08, 22:00

Knight:
Erre rá kell érezni! Én végigvittem a Thief-eket experten, és azt kell mondanom, ha belegondolok milyen lett volna a thief1 zombik nélkül ... neeeem, azok a hörgő csoszogó alakok adják a program igazi ízét.
A kedvenc pályám pedig: The Haunted Cathedral, és a Return to the Cathedral...
A thief2-ben pedig egyértelműen a Life of the Party...

Amúgy meg a Thief2-ben meg a robotok frusztráltak egyeseket halálra - egészen más feelingje van, de minkettőt megéri végigvinni...

Xellos:
A Thief2-nek más a hangulata, de a lényeg ugyanaz. Szóval kötelező darab...

Knight

Knight

  Lovag

 • Fórumita
 • 934 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.08.08, 19:09

Clorel:En sajna nem tudok segiteni mivel az altalad enlitett ket jatekot nem ismerem :ize: .

Nekem szerintem szuper lett VOLNA (igy csak jo nagyon :rohog: )a thief 1 ha a palyak tobb mint felet nem zombik toltottek volna be.Pl a Thief 2 ben ezt egesz jol kijavitottak.

Knight

Clorel

Clorel

  Szakállas fórumozó

 • Fórumita
 • 2766 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.08.08, 16:38

Thief3:
Na igen... hivatalosan idénre ígérik ( :ize: ) amiből örülhetünk, ha pótkarácsonynak megkaphatjuk, de az egyetlen kiszivárgott (illetve nem annyira kiszivárgot, hanem bemutatott :rohog: ) videó alapján az a játék kell nekem. Bevallom, sem az egyet sem a kettőt nem tudtam megszerezni, ám ezen hiányosságomat pótolni próbálom ezerrel (pénz nyista :ugri: ), mert a hasonlóságok (Deus Ex, Splinter Cell) erőst bejönnek... szal EZEKTŐL miben különbözik? :ugri:

Köcönet:
Clorel a'Dorad

Xellos

Xellos

  Great Old One

 • Fórumita
 • 1138 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.08.08, 15:21

Wáháháháúúú! Izé, khm, reggelt.

Tehát örülök a fórumnak. Az egyet végignyomatm alapban, a közepesben meg elakadtama katedrálisnál. Valamit nem találok :rohog: De a legjobb küldetés szvsz a The Sword. Mamma meaow! MEkkora pálya! Micsoda elmebeteg kastély! Azóta is arról álmodozok, hogy mulitmilliomos leszek, valami ideális éghajlaton felépíttetem és eltengődök benne. Csak bele ne rohanjak saját csapdáimba :ugri:
Viszont a 2höz sajna még nem volt szerencsém :ize: Sokkal bonyolultabb/másabb lett?

GrofDilisnya

GrofDilisnya

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 4958 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.08.08, 15:00

Én is nagyon szeretem ezt a remek játékot. Megpróbálom ismét elkezdeni, mert a 2-ben valamelyik küldetésnél mindig elakadok.

A legjobb az egészben, hogy itt nem mészárolni kell... :rohog:

Malleus

Malleus

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 389 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2003.08.07, 22:55

Thief 3 rol tudtok valamit?Mar nagyon reg bezengtek hogy keszul de azota SEMMIT nem hallottam rola.

Valszeg azért mert még semmit nem mondtak róla - szerintem még elég soká lesz még Garrett visszatérése... :gonosz: :sor: :sor:

Knight

Knight

  Lovag

 • Fórumita
 • 934 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.08.07, 22:44

Hi!

Nekem is!Valamilyen Unoffical okossag vagy mi?

Thief 3 rol tudtok valamit?Mar nagyon reg bezengtek hogy keszul de azota SEMMIT nem hallottam rola.

Knight

Khalid

Khalid

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 575 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2003.08.07, 22:32

OFF

Lehetett volna kicsit optimistább a topic címe, mondjuk: Thief 1-2-3.
:sor:  :sor:  :sor:

ON

Mennyire igaz!
Vagy lehetett vola csak simán Thief...
na de mi ez a Thief pályaszerkesztő? Felkeltette az érdeklődésemet. :gonosz:

Malleus

Malleus

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 389 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2003.08.05, 23:07

OFF

Lehetett volna kicsit optimistább a topic címe, mondjuk: Thief 1-2-3.
:titok: :ugri: :)

ON

Garret

Garret

  Esküszegő

 • Archívum
 • 90 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2003.08.05, 18:42

FIGYELEM!
Nagyon-nagy szükségem lenne egy olyan Thief-esre, aki szokott, vagy régebben szerkesztett pályát! Nem tudok sehogyse megcsinálni egy-két dolgot, pedig nagyon szeretném már megalkotni az első pályámat. Ha U2U-ban megadja a telszámát szívesen felhívom!
Előre is kösz!


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]