Ugrás tartalomhoz


Red Alert 2


 • Válasz írásához lépj be
240 hozzászólás érkezett eddig

Woody_Sheriff

Woody_Sheriff

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1497 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2007.04.11, 22:07

Hali!

aron222:
Megoldás: vedd meg eredetiben :szent: !

C&C3:
GDI bakáknál idegesítő, hogy mire kiássák azt a szerencsétlen bunkert, addigra beszőrösödik az ég :titok: ... Amikor védvonalat alakítok ki , akkor elfog a retrohangulat a GI-ok után :aboci: ! Az Ion ágyút már csak a látvány miatt is érdemes felhúzni :nemertem: !
A NOD eszméletlen béna lett! Semmi értelmes egység, talán a Flame tank + Avatar kombó bejöhet, de ha az ellenfélnek véletlenül van pár mérnöke talonban (huskot foglalni), akkor a lépegetők miatt szívhatjuk a fogunkat!
A Scrin eléggé érdekes faj, a Shock Trooperei nagy tömegekben igen hasznosak, egyébként csak az Assault Carrier az ami figyelemre méltó (gyenge légvédelmű bázisok ellen halálos!!!!)...
Egyébként engem mondjuk nem emlékeztet a Red Alert II-re, inkább valamiféle sci-fi Generals-ra. Ja, és üdvözlöm azt a gyengeelméjű egyént, aki kivette a FogofWar kikapcsolás és a Tech-szint állítgatás igen remek funkcióját :wow: !

Hajjaj... Nem ez a játék, ahol megismétlődik a "200.000 GI-al Tsunami partraszállást csinálok paradroppal és Aircraft Carrier fedezettel" tipusú vérbál :buszke: :nos: !

_aron222 (NPC/NJK)

_aron222 (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.04.11, 21:47

Hello

Tudnátok segíteni? Red alert 2-őt telepítettem a gépemre minden oké de amikor elinditom a skirmish-t v a new campaign-t kb 10 másodperc után minden épület és ember megsemmisül és közli h vesztettem. Próbáltam ujratelepiteni de az se használt:( nincs vmi ötletetek?

Drone

Drone

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 829 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2007.04.11, 20:01

CC3-at még nem láttam, ami nekem a Red Alert 2-t juttatta mostanság eszembe az inkább a Warfront: Turning Point volt.

shadowguard

shadowguard

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 641 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2007.04.11, 19:17

Úgfy látom mások nem próbálták ki a játékot :nemertem: Én hétvégén kezdtem el, most tartok a Nod kampány utolsó fejezeténél. A GDI lényegesen könnyebb volt, a Nod egyetlen erős egysége a Vertigó bombázó. Meg ha az ember bírja tibériummal akkor a fullra felfejlesztett avatár mech :wow:

Aemaeth

Aemaeth

  Dark Jedi

 • Archívum
 • 2584 Hozzászólás
Hírnevek
                       

Kelt 2007.03.04, 13:13

A Command & Conquer 3: Tiberium Wars demója alapján íme az én személyes összefoglalóm a játékélményről.

Minden kezdet nehéz, számomra is nehézséget okozott belevágni ebbe az ismertetőbe, mert az alapszituáció az, hogy ez egy C&C klón. tudom, most sokan fetrengve dőltek le a székről/fotelből amikor elolvasták az előbbi mondatomat, de akinek van türelme tovább olvasni, azoknak rögtön mégis magyarázom. Tulajdonképpen amit kapunk, az egy Red Alert 2, Generals grafikával. Valójában a GDI egységei a Red Alert 2-beli amcsi egységekre hajaznak, a képességeik is ugyanazok (alap gyalogságnak épületek elfoglalása + beásás kombó), gyakorlatilag a skin is ugyanaz, csak a bakák kaptak egy arcot takaró maszkot. Nos, további érdekesség, hogy a NOD ezúttal a Generals béli Kína, és a terrorista frakció "ötletes" keveréke. A gyalogság főleg milícia, bár a Black Hand fedőnevű Darth Vader klónok a lángszórójukkal már ígéretesnek tűnnek, de nagyon gyérek, tömegtámadásokkal operálnak, és bizony a GDI élvez technikai fölényt. Egyedüli remény az eredetiségre az alien faj, sajnos a demoban nem lehet velük játszani, bár ha a skirmish müxik, akkor talán ellenfélként szerepelnek. Mindenesetre a játékélmény pergős, az akció szinte folyamatos, az egységek HP-ja gyorsan fogy, - legalábbis amíg nincs mammuth tankunk - az ionágyú brutál (a demoban valamiért percenként lehetett lőni vele, remélem visszafogják, mert ha így marad akkor elég uncsi lesz egy-egy pálya...), de cserébe hihetetlenül látványos. Az élőszereplős videók hozzák a színvonalat, sokat fejlődött a C&C ezen a téren, az amúgy minimális elvárásokat sokszorosan felülmúlja, akár már filmként is kiadhatnák szerintem, a mai felhozatal mellett még versenyképes. :lol:

végezetül annyit, hogy a gépigénye minimális, nekem a 2400XP+ 1024 mega RAM és 128 Megabyte GeForce 6600-on majdnem full beállításon is röccenésmentesen futott, még akkor is amikor a monitor tele volt robbanásokkal, lövésekkel, és egy tűt sem lehetett volna leejteni a sok egységtől.

Végezetül annyit, hogy annak ajánlom aki szereti a C&C stílusú stratégiákat, rajongóknak pedig kihagyhatatlan darab és ott a helye a polcon, lehetőleg díszdobozban.

A demo értékelése nálam: 89 %

;)

Aemaeth

Aemaeth

  Dark Jedi

 • Archívum
 • 2584 Hozzászólás
Hírnevek
                       

Kelt 2007.03.01, 16:37

Saga Jr: a 2.02-es patchel elindul XP alatt is. Van már 2.03-as patch is, amúgy. Sajna a GDI discem elromlott, de nem baj a NOD-dal még úgysem vittem végig.

SaGa_Jr

SaGa_Jr

  Síkok Vándora

 • Fórumita
 • 3049 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2007.03.01, 14:30

Aemaeth:
A C&C First Decade dobozhoz adott TS lazán megy XP alatt is. Szerintem nézz körül patchek után, azokkal talán nem lesz gond nálad sem.

Aemaeth

Aemaeth

  Dark Jedi

 • Archívum
 • 2584 Hozzászólás
Hírnevek
                       

Kelt 2007.03.01, 11:25

Üdv!

Gondoltam előveszem a Tiberian Sun-t és elkezdek játszani amíg nem kaparintom meg a 3-at. De sajnos nem működik XP alatt, kompatibilitás módban sem. :) Van tippetek mit töltsek le és honnan? (még most is keresek a neten, de eddig semmi használhatót nem találtam, most a Virtual PC-t töltöttem le, de azt nem tudom, hogy micsinál, lehet rossz úton járok)

Előre is köszi.

Módosította Aemaeth: 2007.03.01, 11:25


strato

strato

  Lézengő ritter

 • Szerkesztő
 • 8181 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2007.02.28, 17:57

A teljesben lesz egy harmadik, idegen faj is. High-tech rovarok. Kicsit fura, de akár még jó is lehet. A hardwired.hu tele van a képeikkel, csak rá kell keresni...

Garvey

Garvey

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 2698 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2007.02.28, 15:51

Kiprobáltam a C&C 3 demoját. Érdekeslesz az már biztos. A mamut megint uralja a harcmezőt :sor: :titok: . Az ion ágyú meg mintha nagyobbat szolna már mint a Nod atomja és sokkal látványosabb is lett a müködése. A nodnál a védelem elégé jópófán lett megoldva. Az alap védelmi épületek nem tornyok hanem védelmi központok és mindegyik közelébe 3 toryot tudsz telepiteni. Ha a tornyok elpusztulnak ujraépülnek ha a központ pusztúl el a tornyok is menek a levesbe

_whiskeys (NPC/NJK)

_whiskeys (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.02.27, 15:31

Találtam patch-et! Az ra2En_1.006-osat, de amikor megpróbálom patchelni nem találja az öreg fájlt!
Ebben tud valaki segíteni?

strato

strato

  Lézengő ritter

 • Szerkesztő
 • 8181 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2007.02.27, 13:55

A C&C 3 demója tegnap óta letölthető.

_whiskeys (NPC/NJK)

_whiskeys (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.02.27, 13:50

Sziasztok!
Én most vettem meg a First decade-t, s csak a renegade-del tudok online játszani! A RA2 technical errort ír ki (patchelni kéne vagy mi?), a ZH-nak pedig az internet kapcsolatom nem tetszik. Segítsetek pls!
Köszike

Diabolis

Diabolis

  Tanácsnok

 • Fórumita
 • 1086 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2007.01.17, 12:13

Hali!!

Kicsit más téma. Kicsit.

C&C Generals +ZH

új taktika egy kis tábornokok harcához. Légierőtábornoknál Nekem nagyon bejött, hogy nekiálltam gyártani a humveekat, némelyik szerelőszndát, némelyik felderítőt kapott, +TOW fejlesztés. Aztán belepakolni 4 rakétást, és 1 kommandóst. Ebből az összetételből 8-10 elRSZ-t, megdolgozzák a légvédelmet, aztán kommanc rulez.... :)
Na jó, a tank-tábornok ellen max. easy szinten jön be :D

Keshik

Keshik

  főnökasszony

 • Fórumita
 • 1427 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2007.01.13, 13:15

Mégegy: szívből remélem hogyha lesz Red Alert 3 akkor azis 2 dimenziós lesz (kicsi az esély mi?), mert eddig egy 3d stratégiát sem láttam ami felvehetné a versenyt a 2d-sekkel (rossz kamerák, rossz irányítás stb). Vagy ha 3d-s lesz akkor ez lesz ez első kivétel. (Bocsi, a Warcraft 3 azért frankó lett, de szerencsére az elődök felső kameráját örökölte, és az irányítás, mozgás stb is maradt 2d-s.)Nos elvileg az első negyedévben ( ergo február-nárcius) jön ki a C&C3 és a Supreme Commander is, erős 3D motorokkal stb. HOgy ha az neked nem fog tetszeni, akkor jó esélllyel az RA3 sem tetszene, ha megjelenik a jövőben. :D

_horbert (NPC/NJK)

_horbert (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.01.13, 12:25

Sziasztok!
Tudna-e nekem valaki segíteni abba hogy a Ra 2 LAN beállításainál csatlakozási számnak és hálózati állomásnak mit kell beírni? :D

Módosította horbert: 2007.01.13, 12:27


_Snowmen (NPC/NJK)

_Snowmen (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2006.12.22, 18:27

Mégegy: szívből remélem hogyha lesz Red Alert 3 akkor azis 2 dimenziós lesz (kicsi az esély mi?), mert eddig egy 3d stratégiát sem láttam ami felvehetné a versenyt a 2d-sekkel (rossz kamerák, rossz irányítás stb).

szerintem a SWINE kivétel.


A RA-II engem is érdekelne. (csak a kiegészítő lemez roncsait találtam meg :D ) ha megtaláljátok valahol irjatok.

Módosította Snowmen: 2006.12.22, 18:29


_szaby21 (NPC/NJK)

_szaby21 (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2006.12.21, 15:27

Sziasztok

Szeretném megkérdezni hogy honnan lehetne letölteni a red alert 2-öt.
Nagyon régen megvolt csak akkor kölcsönadtam v.kinek és azóta nincs meg..........
Jó lenne ha v.kitudna segiteni. Nagyon szeretnék eggyet megint játszani vele. Ha v.ki tudná honnanlehet letölteni legyen szives irjon.

_Ricsi96 (NPC/NJK)

_Ricsi96 (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2006.10.31, 12:32

ohh :aboci: azért kössz

Diabolis

Diabolis

  Tanácsnok

 • Fórumita
 • 1086 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                       

Kelt 2006.10.30, 08:16

:D Nos, talán, de nem biztos, az a gond, hogy nem eredeti a game, hanem a biztonsági másolatot telepítetted fel :D


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]