Ugrás tartalomhoz


Fotó

Need For Speed


 • Válasz írásához lépj be
2037 hozzászólás érkezett eddig

Petrus

Petrus

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 4464 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.12.18, 19:56

Vigyázat, itt-ott durvulok kicsit, a félősebbek takarják el a szemüket...

Először is, szvsz elég nagy technikai lózung ez az Underground. Elvégre mindig sötét van, és a pályák mind városiak, pontosan behatárolhatók, csak a fényeken, meg a tükrözéseken kellett dolgozni kicsit (bár ezek már 2-3 évvel ezelőtt is ugyanígy néztek ki), hogy Egyszerű Pistike iv bé oszt. is elcsöppenjen rajta. Ehhez képest ugyanazon a gépen, ugyanazon a konfigon, ugyanazokkal a driverekkel sokkal rosszabbul fut, mint az ezt megelőző Hot Pursuit 2, pedig abban aztán voltak baromi nagy pályák változatos, tágas külterekkel és rengeteg objektummal, leveleket hullató fákkal, vízesésekkel és lávafolyamokkal. Nem hinném, hogy a felragasztható cimkék, meg az alváz-neoncsövek gyilkolnák a gépet annyira, ami ezt a különbséget ennyire indokolná... Egyszerűen meglovagolták ezt az idétlen F2F hullámot a nép meg bekajálta ezt is, mint minden más hasonló parasztvakítást.
Aki ebből azt a következtetést vonja le, hogy elég negatív véleményem van az NFS:U-ról, az nem téved. Véleményem szerint sem játékstílusban, sem hangulatban (ebben aztán pláne nem) nem múlja felül az NFS3-mat, kinézetben pedig a HP2-őt. Nálam csak ez a két autós játék jött be (na jó, meg a felülmúlhatatlan GeneRally :) ), ezt a borzadályt 7-8 pálya után egyszerűen meguntam.
Ó, és el ne felejtkezzek az egyik legfontosabbról: a zenék. Ha valaha is megjelenik bármilyen hivatalos soundtrack az NFS:U zenéiből, ingyen és bérmentve vállalom, hogy bárki felkérésére fényes nappal, full nyilvános helyen és hangos hahotázás közben töröm össze kalapáccsal apró darabokra a megvásárolt CD-jét. Bár a HP2 se piskóta ilyen téren, de az NFS3-ban legalább megválaszthattam, hogy mivel akarom tönkretenni a hallójárataimat. Itt mi van? Negyvenegynéhány(?) egykaptafa rágógumisláger, amit szinte bármely kerrádióból ugyanígy megkapnék, ha akarnám. A második szám végigkínlódása után rögtön az első dolgom volt a zenét kikapcsolni...

Összefoglalva: ez a játék nekem egy baromi nagy :D . Nekem legalább 20 évet kellene visszafiatalodnom, hogy hasonló szinten élvezhessem, mint a mostani rajongói...

_Yahoo (NPC/NJK)

_Yahoo (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.12.18, 18:37

Hello népek!

nekem is volt gondom a GeForce 4 Ti4600-as kártyával. ;) A 7. verseny után már volt közönség + csajok!! :D

Melyik a legjobb autó? Nekem most egy Mazda Miata vagy mi van. Statisztikailag ez volt a legjobb.

_Dobi (NPC/NJK)

_Dobi (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.12.18, 10:03

Sziasztok!

Végre 1 heti szenvedés után megcsináltam a 83. pályát. Kedvenc gépeim az Acura rsx és a Honda S2000.

A zenék amúgy majdnem ugyanazok, mint a Halálos iram című filmben, ha jól emlékszem egy-két előadó megegyezik. Nem tudja valaki, hogy honnan lehet hozzá zenéket letölteni?

Én is szívok a GeForce 4 mx-emmel, nálam sincs közönség, meg az indításnál sincsenek csajok. ;)

GothPunk

GothPunk

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 918 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.12.18, 09:19

Sziasztok!

Gondoltam megteszem én is megjegyzéseimet. Szóval az 50-edik résznél tartok, szépen haladok előre, egy-két verseny alatt hozzászoktam öregecske, rozoga joystick-omhoz. Nagyságrendi a különbség, bár főleg a hagyományos versenyeknél érződik, a Drag és a Drift elsőre kifejezetten nehezebbnek tűnt.

Szépen festegetem a vinyl-eket, bár most van egy egész jó, kék démonra emlékeztető egyedi változat is. Igazándiból autókat nem nagyon variálom, egyszerűen drágábbat alig találok, és azok, amikért csak kevés pénzt kapnék vissza, alig-jobbak. Persze lehet, hogy csak kitartóbban kéne próbálkoznom. :D

A zenékről csak annyit, hogy szerintem nagyon ott vannak! Pörgősek, dinamikusak, és néhol szinte a pályán elsuhanó ellennel együtt pumpál. ;) Próbáltam is letölteni a soundtrack-et, de csak egy-két számra leltem. Pedig simán menne még egy-két modernebb high-tech-ebb WoD játékhoz is. :rohog:

Nálam GeForce4-en van közönség, vannak lányok, de időről időre bizony beszaggat. Azt már észrevettem, hogy ha letöltés megy a háttérben, és így ír a vinyóra, ergo időnként ez is okoz galibákat.

gp

Thorin

Thorin

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1774 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.12.18, 08:35

A zenék nekem többnyire bejöttek.

A kocsiknál viszont nagyon igaz az a tény, hogy mindegyik egészen másként viselkedik. Gyorsulásnál máshol kell váltani.
A kocsi súllya is sokat számít, míg kis sportos kinézetű autók, mint a miata is, nagyon könnyen röpködnek összevissza egy utközésnél, míg a nehezebbek szépen menek tovább.

strato

strato

  Lézengő ritter

 • Szerkesztő
 • 8573 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.12.17, 22:45

Ave!

Közben nekem is sikerült rájönnöm, hogy hogyan tudom kicselezni a fagyást. Amúgy szerintem a Detonator driver lesz a baj, mert a troubleshooting pont azt a drivert említi, ami éppen fent van. Úgyhogy lesz egy frissítés...

Én olyan 40 küröl járok a versenyek számát tekintve. A drag race-ek a kedvenceim. Iszonyatos feelig, főleg azon a pályán, ahol egy négy sávos autópályán kezdesz...
A drift is poénos, de most járok pont ott, hogy vagy visszaépítem a kocsit egy kicsit, hogy jól tudjak driftelni, vagy szívok a hardon. Most már inkább választom a medium fokozatot, nincs kedvem a kocsimat visszagyengíteni.
Amúgy milyen kocsival nyomjátok? Én Miataval nyomtam idáig, de megúntam, úgyhogy váltottam 206-osra. Kiváncsi voltam mi a különbség, és rájöttem, hogy a váltásnál a jelzőrovátkák nem sokat számítanak. A 206-os handlingje azok alapján rosszab, valójában viszont sokkal jobban fordul. Igaz, könnyebben szeret elszakadni az úttol, de ugratásnál így több pontot kapsz, ütközésnél meg általában úgyis mindegy. ;)

Azt csekkoltátok, hogy a magazinok címlapján a csaj mindig más? Úgy értem, hogy a bátyámnál egy szőke bige van hosszú nadrágban, nálam meg egy távolkeleti csaj valami ultramini cuccban. :D
Nem tudom, hogy van-e benne rendszer, de nekem mindegyik újságon (2-ön van nő eddig) keleti nő van...

Zenékről mi a véleményetek?

Strato

Phet

Phet

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 660 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2003.12.17, 18:56

CSövi én végigjátszottam! Nagyon jó!Amugy valójában 112küldi van nem 111:) Engemsem indítanak sajna csajszik de ez biztos azért van mert csak egy geforce2-vel tudok előállni:( Egyébként nekem a Drag tettszik a legjobban, az a legélvezetesebb, a drift pedig nagyn nem:) Billentyűvel játszottam végig hard fokozaton mindent, és a végén tényleg unlockol mindent!Érdemes végigjátszani, nagyon jó!

Brave

Brave

  RPG - Fanatikus

 • Fórumita
 • 321 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.12.16, 16:03

Halihó!

Srácok, írtam a játékhoz egy FAQ-t.

Brave Network

Itt megtaláljátok a hozzá való Patch cuccost is, ha neten akartok játszani! Sok sikert!

Brave

Koteltancos

Koteltancos

  nyuszifül

 • Fórumita
 • 255 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.12.16, 15:34

GothPunk:

A vinyl color feliratra kell ráklikkelni.

Egy jó két hete már nem nyomtam, ha jól emlékszem olyan 50-60 körül járok és billentyűzettel. Csak a drag-ot szoktam normalra, néha easyre venni, a többit hardon nyomom általában.

_Dobi (NPC/NJK)

_Dobi (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.12.16, 15:27

Én billentyűzetről nyomom, de kormánnyal is frankó lehet.

GothPunk: próbáld ki a pearlescent alapfestést, majd ha már elérhető lesz. Igaz, hogy itt sem tudod, beállítani a vinyl színét, de különleges árnyalatokkal láthatod el. Elég jó.

Én a 83. pályán vagyok, de az egyik haverom végigvitte s mondta, hogy a 111. pálya után unlockol a játék még 2 bónuszpályát ;)

GothPunk

GothPunk

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 918 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.12.16, 12:29

Szerintem tisztázzátok, hogy billentyűzetről vagy joystick-ről megy-e az irányítás, mert a billentyűzettel szívok én is, mint a torkos borz. Tervezem is, hogy a héten visszaszerzem a joystickem. :(

Kérdés: a vinyl-eket (nem az egyedieket) lehet színezni? Elképzelhető, hogy ezt majd csak később fogom tudni, esetleg megkapom majd, ha unlock-olom a lehetőséget? Láttam képeken, hogy az egyszerű fehér helyett lehetne bármely színű. Paint menüben a vinyl-t nem lehet festeni, a Vinyl menüben meg ott figyel, hogy vinyl color, de nem tudom állítani sehol. ;)

Esetleg valaki? Amúgy a harmincvalahanyadik versenyen vagyok túl.

gp

_Dobi (NPC/NJK)

_Dobi (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.12.16, 06:21

Kötéltáncos: a gyorsulásnál próbáld úgy, hogy start előtt fél másodperccel kezded nyomni a gázt, így kicsit lassabban indulsz, de utána könnyebb PERFECT SHIFT-et csinálni, amivel behozhatod a lemaradást. Vagy: nyomod a gázt mint állat induláskor, aztán hagyd kipörögni a motort 2*-3*-or, mert így is könnyű váltani.
Amúgy hanyadik pályán vagytok?

Koteltancos

Koteltancos

  nyuszifül

 • Fórumita
 • 255 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.12.15, 14:21

Én a gyorsulással szenvedek. A startnál csak a véletlen műve, ha sikerül a megfelelő fordulatszámon tartani a motort.
A drift-et viszont imádom, az a legjobb az egész játékban. Tényleg nagy az ugrás a normal és a hard drift szint között.

Thorin

Thorin

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1774 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.12.15, 10:24

Nehogy már meghaljon ez a jó kis téma.

Ha valakinek van kérdése, szívesen válaszolok, normálon már megcsináltam, nehezen még vannak gondok.

Érdekesség, hogy míg normálon vártam a drift pályákat, mivel szinte mindig mentek elsőre, nehéz fokozaton ezek a legrosszabbak.

GothPunk

GothPunk

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 918 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.12.11, 20:56

Nekem is hasít, már a 30-dik résznél tartok. Kicsit nehéz, már medium fokozaton nagy küzdelem kell, hogy legyőzzem a gépet. Persze billentyűzeten külön nehéz, de talán jövőre beújítok egy joy-t hozzá. Igazán inkább a kérdezők közé tartozom majd, azt hiszem.

Jó versenyzést! :)

gp

_Myron (NPC/NJK)

_Myron (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.12.11, 19:46

Ja igen és a csajszik. A display menüben van egy olyasmi opció , hogy crowds (nem emléxem,hogy írják) na ottan kell bekapcsolni , s utána
elvileg lesznek.

_Myron (NPC/NJK)

_Myron (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2003.12.11, 19:31

Most olvastam egy forumon ,hogy az a legtutibb módszer ,ha miután megnyerted a futamot indisd újra (restart),majd onnan lépjél ki(leave).
Akkor nem vág ki a windows-ba.Én még nem probáltam, mert nem volt ilyen problémám.

Selion

Selion

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 526 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.12.11, 19:15

Helló, népek!

Sok huzavona után végre kijött PC-re az NFS Underground (már egy ideje)!
Ide lehet írni mindenféle hozzászólást a játékkal kapcsolatban.
Tudjátok, lehet kérdezni, az okosok meg majd válaszolnak, lehet válaszolni, ha okos vagy, lehet beírni, hogy neked miért tetszik/nem tetszik a játék, sőt akár a korábbi NFS-ekkel kapcsolatban is lehet tenni mindezeket.

Nekem rögtön lenne egy kérdésem:
Mi lehet az oka annak, hogy amikor elkezdem az Underground módot, az első komolyabb győzelem után, ha ráklattyanok a jutalmak megtekintése gombra, a Windózban találom magamat?

Akkor már még egy kérdés:
Videókártya tehet arról (azaz gyenge), hogy nekem nem indítja egy-egy csajszi a versenyt? Azaz egyáltalán semmilyen ember nincs az indításnál és a futam végén, csak a járgányok...

Amúgy tetszik ez a kocsispécizés. A játék felét azzal tölti az ember, hogy a kocsijára pakolja a különböző matricákat, miközben az arcán széles vigyor terül el. Jó móka!

Strato

Módosította Selion: 2005.11.20, 16:56[Fantasy háttér] [Sötét háttér]