Ugrás tartalomhoz


Kastély és környéke #2


 • Válasz írásához lépj be
2239 hozzászólás érkezett eddig

_Maquisard (NPC/NJK)

_Maquisard (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2004.01.31, 18:00

Köszönöm. Nem szükséges.Elemzőink szerint ön is kizárható.Mellesleg nem tartjuk olyan embernek ki le akarná rombolni azt amiért küzödt.

conBarten

conBarten

  A jégből faragott

 • Fórumita
 • 2532 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.01.31, 17:57

Értem. Erről konzultálni fogok a Belügyminiszterrel is. A sátor ez esetben maradhat. *Mosolyog* Engem is ki kívánnak hallgatni?

Alew

_Maquisard (NPC/NJK)

_Maquisard (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2004.01.31, 17:51

Először is ki kell nyomoznunk ki áll a vihar hátterében.Emellet dolgozunk azon is, hogy ki áll a soroztos támadások mögött.
A sátrat nem bontjuk le, mert ha emgvan a belső tettes akkor valamivel el kell kapmunk a mágust.Ez a sátor erre megfelelő.

conBarten

conBarten

  A jégből faragott

 • Fórumita
 • 2532 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.01.31, 17:43

*Porzik utána az út, ahogy bevágtat. Leugrik a lováról, hátán lebben a miniszerti bíborköpenye lebben*

Mi ez itt? Ki a fene hívta ide a titkosszolgálatot? *Dühös* A francba! Sarevok, ezért megnyúzlak! *Elvigyorodik, ahogy odaér* Uram! *Meghajol a titkosügynök előtt* Öröm itt látni! Mit tehetek önért? Azt a sátrat bontsa kérem el, ha ki kívnája hallgatni a tiszteket, akkor azt tegye a tiszti étkezdében, és én is ott kívánok lenni.

Alew

_Maquisard (NPC/NJK)

_Maquisard (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2004.01.31, 17:34

Köszönöm.Távozhat.Kérem értesítse a többi tisztet is akit az előbb megemlített.
De őket már az étkező mellet felállított sátorba várom.

Azzal föláll, majd kilép az étkezdéből.Miközben bent beszélt Dinnel kint az emberei felhúztak egy elég nagy sátrat, majd berendezték.Két ember maradt illetve egy hintó, a többiek távoznak.

_Din Baarek (NPC/NJK)

_Din Baarek (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2004.01.31, 17:27

Én és a mágia! *Felröhög* Öszintén? Gyűlölöm. Utálom. Haszontalan és káros. Megvetem. Csak kevesektől viselem el. Én magam, mint mondtam mérnök vagyok. Mindent meg tudok csinálni gépekkel, amit egy mágus. *Büszke arc*

Szóval én és a mágia...ehh...nem is konyítok még egy cseppnyit sem hozzá. Ha akarja a véremet is megvizsgálhatja. Nincs benne mágia.

A nevek: Pwent, Tassadar, Grodin, Olverken, Moris on Hegger, Quentalis, Sadrick...ők a tisztek.

A lista Sadrick Gárdaparancsnoknál van. A régi lista Alewnál.

_Maquisard (NPC/NJK)

_Maquisard (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2004.01.31, 17:18

Egy nagyítót vesz elő és mikor Din nekikezd, közelről vizsgálja a gnóm szemét
-Kérem mondja még el, hogy viszonyul mágiához, utána pedig sorolja el az akkor itt tartózkodó tisztek nevét, majd mondja, meg, hogy kinél van a beosztás, valamint közölje azt, hogy hol vannak a régebbi beosztások feljegyzései.

_Din Baarek (NPC/NJK)

_Din Baarek (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2004.01.31, 17:12

Akkor kezdje velem. Kérdezzen. Én is főtiszt vagyok. A többiek nevét mindjárt mondom. *Vár és egy rugót pattintgat* Nevem Tömpeorrú Din Darin Daar Baarek, mérnök vagyok, a pyarroni Rewilan városának vagyok ostromkapitánya, 145 éves vagyok, értek a gépekhez, lőfegyverekhez, merchanikához és alkímiához.

Módosította Din Baarek: 2004.01.31, 17:13


_Maquisard (NPC/NJK)

_Maquisard (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2004.01.31, 17:09

Jelenleg, ezen információk nincsenek a birtokomban.Az én feladatom a védelem és nem az ismeret. Megkérem, hogy intézkedjen.Minél hamarabb beszéltem az akkor itt tartózkodokkal annál hamarabb lelépek.A hadügyminisztert nem muszály zavarnia.Őt már kiszűrtük.

_Din Baarek (NPC/NJK)

_Din Baarek (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2004.01.31, 17:06

A Gárda névsorát a Gárdaparancsnok őrzi, a tisztek névsorát úgyszint. A nyolc főtiszt mind itt van, kivéve Grodin, aki elment, de ma is itt járt. Tudja a nevüket?

_Maquisard (NPC/NJK)

_Maquisard (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2004.01.31, 17:03

-Ennyiről kell tudnia.Azért jöttünk, hogy megvizsgáljuk az akkor épp a táborban lévő gárdistákat, főtiszteket, tiszteket.Még akkor is, hogyha messzi tartományban vannak, vagy kiléptek.

_Din Baarek (NPC/NJK)

_Din Baarek (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2004.01.31, 17:00

*Leül ő is, csörögnek a gránátok* Hallgatom...

Tudom, persze. *A muskétával játszik, de figyel* Meséljen még...minden érdekel. *Gúnyos mosoly*

_Maquisard (NPC/NJK)

_Maquisard (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2004.01.31, 16:55

Suma Lorein Maquis, királyi titkos szolgálat. Megfelel.Kérem menjünk be az étkezdébr.

Miután bemennek, Suma leül egy asztalhoz.
-Remélem tudja, hogy eslődleges fontosságú ügyben intézkedünk csak.Ez most olyan. Ügynökeink egy csoportjának az a feladata, hogy nyugalamta biztosítson a Gárdának.Ennek a csoportnak én vagyok a parancsnoka. Nemrég történt egy igen komoly incidens. Egy különös vihar támadta meg a tábort.Először egy önök által talált drágakő alapján tévesen indultunk el. Aztán a vihar teljes mágikus elemzése után kiderült, hogy belső ember idézte meg a vihart.Ezért jöttünk.

_Din Baarek (NPC/NJK)

_Din Baarek (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2004.01.31, 16:48

*Előjön a barakkjából, hátán muskéta, övében gránátok és egy irdatlan láncon fogaskerekek. Saját gnóm termetére igazított gárdavértet visel, főtiszti rangojelzéssel*

Én megfelelelek? Din Darin Daar Baarek alhadnagy, a Királyi Gárda kiképőtisztje. *Tiszteleg* Mit tehetek?

_Maquisard (NPC/NJK)

_Maquisard (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2004.01.31, 16:34

Három fekete hintó és 6 lovas érkezik a Gárda kiképzőtáborába.Megállnak.A lovasokon a Maquis egyenruhája s látszólag fegyvertelenek. A hintókból, hintónként 2 Maquis száll ki.

-Jónapot.A Gárdaparancsnokot, vagy az egyik főrisztet keressük. keressük. Szól az egyik egy őrhöz.

_Slez (NPC/NJK)

_Slez (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2004.01.31, 14:52

*Egy óra múlva jön ki a gyengélkedőből, mostmár sebei nem véreznek, be lettek kötözve. Bicegni még mindig biceg, de szerencsére semmije nem tört el. Csak pihentetnie kell majd egy csöppet. Visszamegy a "szálláshelyére" aztán nekilát megtisztitani a véres páncélját. Köröbelül egy órát szán az egészre a kardal együtt. Majd a táborban járkál. Azthán vissza biceg Sadrickhoz a parancsért. :nemertem:*

Tassadar

_Slez (NPC/NJK)

_Slez (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2004.01.31, 13:56

Értettem... *mondja Alewnek, majd sarkon fordul és elindul a gyengélkedő irányába. Útközben találkozik az altisztekkel*
Jó napot Uraim... *viszonozza a tisztelgést, végig néz rajtuk* Nekem is meglehetősen elegem van a vámpírokból... csak mi Gárdisták vagyunk és nem vadászok... Azt kell tennünk amit parancsba adnak... ha pedig a Gárdára támad egy vagy több vámpír, ha sikerül elfogjuk vagy megöljük... Mindenképpen meg kell várnunk hogy a gárda elérjen egy bizonyos ütöképes látszámot, most még erősödnie kell.... lehet később már esély lesz egy kis vámpírvadászatra... türelem uraim, türelem. De ne feledjék nem vagyunk vámpírvadászok! És biztos vagyok benne hogy a Hadügyminiszter és a Gárdaparancsnok tudja mit csinál, nem hiába a tétlenség... Azt hiszem egyenlőre nem segíthetek.. ha megengedik..
*folytatja útját a gyengélkedő felé, jobb lábára lép néha felszisszen*

Tassadar

Kiralyi_Garda

Kiralyi_Garda

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 216 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.01.31, 12:38

*A Gárda körében kis zavar keletkezik a folyamatos eltűnések hírére, és többen is azt sürgetik, bár csak egymás közt, nem a tisztek elött, hogy lépjenek fel végre a Vámpírok ellen.

Közben az altisztek egy csoportja felkeresi Tassadart* Alhadnagy úr! *Tisztelegnek neki* Az az igazság, hogy mi nekünk már nagyon elegünk van a vámpírokból...és abból, hogy sem a Gárdaparancsnok sem a Hadügyminiszter tesz semmit. Ezért egy kérvényt szeretnénk benyújtani, hogy legyen valami változás...hogy kapjunk új parancsnokot...és a maga támogatását kérjük ehhez.

*A legénységi állomány éppen ebédelni megy, a tisztek pihennek, a kiképzőtisztek (értsd főtisztek) azt tesznek amit épp akarnak. Teljes a nyugalom és a béke...egyelőre*

//A Királyi Gárdát bárki használhatja, aki igényli, egy u2u-t kérek a conBarten címre, és akkor kiadom a jelszót...amit változtatni fogok rendszeresen. Alew//

_Lord Grodin L Tierce (NPC/NJK)

_Lord Grodin L Tierce (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2004.01.31, 00:06

*Belovagol egy minden jelzést mellőző vértben a táborba.Beengedik, hisz az aktuális őröket, ő maga képezte.Ezután Alewhez vezetetti magát.*

-NEm akarok zavarni..de az a Worton nevű vámpír már sok galibát okozott!

_Slez (NPC/NJK)

_Slez (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2004.01.30, 23:55

*Visszatér a táborba lován, arca véres, mellvértjén is vér folyik. Bal alkarján is tiszta vér minden, kézfején folyik le a vér. A táborban lesegiti két gárdista a lóról, azonnal megkeresi Alewet és Sadrickot. Miután mind a kettőt megtalálta elkezdi mondókáját*

Uraim! Sorozatosak a Királyi Gárda elleni merényletek! Ma este is, az Őrgárda táborában voltam... megtámadtak minket.. ketten... ősszesen 2 ember veszett oda... 2 súlyosan megsebesült! A támadók sérülésekkel megúszták a dolgot! Azt hiszem véget kell vetnünk ennek mielőtt egy kisebb fajta lázadás tör ki! Bármilyen eszközzel
...valakinek nem tetszik a Gárda tevékenysége...
Azt hiszem ugyan az volt az egyik támadó, aki múltkor megtámadta a fegyverszállítmányunkat!
*miközben beszél, néha szünetet tart és kisebb vértócsákat köp a földre, megtörli száját, így elkeni a vért... álla ropog*
Egy kardot sikerült szereznem... az egyik támadóé volt... kétélű fejvadászkard, rúnadíszes, a markolat fekete, csak miközben a tábor felé tartottam ujra megtámadtak, és visszaszerezték a kardot...

//férre értés ne essék előző üzenet is megvolt...//

Tassadar

Módosította Slez: 2004.01.30, 23:56[Fantasy háttér] [Sötét háttér]