Ugrás tartalomhoz


Trónbitorló #2


A téma archiválva van, emiatt nem szólhatsz hozzá.
2077 hozzászólás érkezett eddig

_Nomen est omen! (NPC/NJK)

_Nomen est omen! (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.06.20, 11:35

Hihi, én még azt se tudom hol van a fekete lista, de volna egy kérdésem. Két tegnap, kicsit időeltéréssel regisztrált karakterem közül az egyiket elutasították, de a másikra nem jött semmi. Türelmetlen vagyok tudom, de ha valaki volna olyan ráérő és elbírálná Hortézia Keramellaney Tiotus karimat hálás lennék. Már amennyire egy játékos hálás tud lenni.

matiasz

matiasz

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 21 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.06.20, 11:28

Üdv, lehet egy kérdésem?

miért van az hogy most regiztem és semitse csináltam még csak akitváltam és máris feketelistán vagyok? :D

_Fakókormi Agethas (NPC/NJK)

_Fakókormi Agethas (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.06.20, 10:06

Jajj, akkor lehet én értettem valamit félre de nagyon. : D

Xanta

Xanta

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 443 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.06.20, 09:56

Ööö, nem teljesen azt kérdeztem, csupán hogy kölcsönadnád-e egy segítség erejére, de nem nyerted el a tetszését a karinak, így el is vetette az ötletet, ahogy írtam is a beszélgetés után... gondolom azt már nem olvashattad a törlés miatt. :S

_Fakókormi Agethas (NPC/NJK)

_Fakókormi Agethas (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.06.20, 08:23

Xanta megkérdezte üzenetküldőben, hogy megkaphatja-e Melák lelkét, mondtam, hogy alkalmi játékra esetleg. A csontsárkányos izébizéről nem tudom, mi lehet, ahhoz elvileg nincs közünk. Egy másik multimmal lejátszom még a kalandot, ha nem gond. : )

Janika

Janika

  Terália Vajákosa

 • Fórumita
 • 1995 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.06.20, 06:59

Melák! A sárkány karaktered törlésre került. Az okát írtam már üziben korábban azt hisem érthető. Épp elég már a bitin állandóan visszatérő és feltámasztott karakterekből hát még ha az illető sárkány. S hogy játéktechnikailag is érthető legyen a testéből megannyi komponens hiányzik (Mazrinál a feje, Ahninál fogalma sincs mennyi minden testrésze...vagy ő talán fel is áldozta valamelyik Istennek a testet? ha igen akkor végképp lehetetlen a visszaidézés.)

A lényeg, hogy ha már meghalt egy karakter akkor a lehetőségekhez mérten próbáljuk meg elogadni, s persze megértem én a hullagyáros nekrókat is..... nem! hazudtam! :D

Ami a karakterfeltámasztásokat illeti...annak sem vaqyok feltétlen ellensége, de legyen lejátszva...s nem a halott karakter indokolja valami kitalációval (jegyzem meg most nem ez történt) hanem ha az aktaív játékosok közöttvan annyi affinitás, s egy megfelelő szintel és szférával rendelkező pap mondjuk akkor játszák le a feltámasztást!

Nha kora reggel ennyi. :D

- Cs.

conBarten

conBarten

  A jégből faragott

 • Fórumita
 • 2532 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.06.19, 20:16

Oké, így már értem. :D

Alew

_Nomen est omen! (NPC/NJK)

_Nomen est omen! (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.06.19, 18:47

Félreértesz Alew. Nem az volt a célom, hogy felhívjam a figyelmet egy játéklehetőséget, élményt és élvezetet egyáltalán nem nyújtó karakterem hibáira. Beírásomnak nem az volt a célja, hogy őt elemezzék. Csak egy példa volt. Lévén, mégha nem is érthető, véleményem szerint a Mazrikoth esettel teljesen ugyanolyan. Azt se lehet nagy élmény kijátszani, hiszen érzelem semmi, játék semmi, csak bejön néha, leölni a nyeszlett sárkányokat, egy mágikus, kitalált világ kitalált terén reális indokokra//kaja,terület,kincsek// hivatkozva. Lehet, hogy nem voltam érthető. Szomorú, de ezt a hiányosságot remélem most sikerült pótolnom.

Némi büszkeség a kellemetlenségek között, legalább a helyesírásom megfelelt. Elvégre korábbi olvasataimból tudom, hogy mélyen kritikus vagy. Mindegy.

conBarten

conBarten

  A jégből faragott

 • Fórumita
 • 2532 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.06.19, 17:48

Mindjárt kedvet kapok én is és megírom a magam gyilkos kariját. Semmi hiba nem lesz abban, egyik kedvenc NJK a vampire könyv szerint, négyes generációs Lasombra. Még a középkori könyv szerint van csinálva. Semmi nem érdekli, egyedül Káin eljövetelét szolgálja, hiszen megbomlott elméjével azt hiszi, hogy ő a követe. Őrült és veszélyes, Árnyjárása mellett még valami két vagy három plusz diszciplínája is van. Akkor alkottam, mikor egy apokalipszishez közeli állapotot játszottunk ki vampire-ben és szükség volt a karaktereket támogató nagy erőre. Ő lett az. Szinte legyőzhetetlen. Felhozom, hiszen elvei neki is vannak. Míg Mazri sárkányt akar irtani Makabre az emberiség ellen tör. Mindenkit szolgává akar tenni és megfertőzni Káin elveivel, vagy megölni. Ennyi a célja. Szerintem tökéletes párja lenne ennek a sárkányvadásznak. Csak éjjel járna fel, hiszen vámpír, elrendezné Mazri helyett a bitorló maradékát. Nagyon szívesen vennék a játékosok szerintem. Versengenének érte. Gondolom hozhatom. Hiszen a séma ugyanaz...

Túl sokat koptattam a billentyűzetet. Túl felesleges. Hiszen gondolom törölnek innen. Szörnyű eretnekségeket fogalmaztam meg. De legalább nem káromkodtam...


Nem a káromkodáson múlik a dolog. A stílus maga az ember.

Kicsinyességed csodálatosan hatalmas. Oximoron vagy önmagadban is, és amit írtál, csak rátesz erre egy lapáttal. Tudod, az emberek olyan 16-20 éves koruk közt megtanulnak nyelni. (Tessék, most lehet félremagyarázni a szavaim!) A sértettségüket, vélt-valós sérelmüket félretenni, és nyugodtan venni egy levegőt - majd nem csinálni semmit. Nőjj fel ehhez mondjuk, vagy legalább tégy úgy. Amúgy ez mindenki másra is vonatkozik, ha már itt tartunk.

Ha reklamálsz a "JÁTÉK" hiánya miatt, akkor legalább te magad légy oly nagyszerű, nemes jellem, és játsz, ne pedig a melleid verd, hogy neked van a legnagyobb micsodád, te vagy a legfrankóbb alak, aki majd jól megmutatja.

Mellesleg, menjünk bele jobban abba, amit írtál. Pontosabban amit idéztem. Ha már. Ma ilyen napon van. Megnézném először is azt a könyvet, ami szerint te tudsz negyedik Generációs vámpírt alkotni. Persze nyilván, úgy, hogy nem a szabályok szerint csinálod. Jajj, nincs is ezzel semmi baj, még ne kapd fel a vizet, hisz NJK, értem én. (Negyedik Generáció, és nem négyes, de ezen fönn sem akadok már, mi új lehet még a Nap alatt?) Őrült, rettentő veszélyes, Káin követe, és nagyot tud ugrani. (Sajnos Christ már nem nagyon olvas itt, pedig ugye-ugye, fontos az.) Lehetőleg még tömeggyilkos is, meg kisdedeket karóba húzó rettenet. De ne, még mindig ne kapd fel a vizet, hiszen egy kemény, félelemtes, a játékosok szobatisztaságát kérdésessé tévő NJK-nak ilyennek kell lennie - igazad van, persze. Árnyjárás mellé még van más diszciplínája is - csodálatos dolog. Sőt, kettő-három is. Érdeklődő tekintetedre, hogy miért is kötök bele ebbe, válaszolok örömmel. Nyilván ha negyedik Generációs, akkor kilences Árnyjárása van, úgyhogy természetesen nagy szó, hogy akadt másra is ideje a hatalmas sötétség mellett, ami körülveszi. (Na ezt lehet félreérteni!) Csakhogy, egy idős Vámpír, főleg ha Káin eljövetelének prófétájaként tetszeleg, vagyis jó eséllyel Káin Ösvényét, vagy annak valamiféle ideológiai hasonmását követi, akkor bizony pironkodva szégyenli el magát, ha csak három-négy féle diszciplínája van, főleg, hogy klánonként három klándiszciplína van. Ő maga, mint a karakterek nagy erejű segítője természetesen - minden őrültségével együtt - egyértelmű velejárója a pre-apokaliptikus világnak, semmi kétség. Jó lehetett az a játék.

"Szinte legyőzhetetlen", mondod te. Erre én csak annyit válaszolok, kaján, kiélt, kéjes mosollyal az arcomon: "Neki is kell aludnia". A vámpír hatalmának a szövetségesei és barátai szabnak határt, nem pedig a vérpontjai és a generációja. Akármilyen hatalmas is lehetsz - akkor is tehetetlen vagy többszáz fáklyákkal támadó, papok által támogatott paraszttal szemben.

De lépjünk tovább, ne akadjunk fönn ilyen kicsinységeken - mindenkit meg akar fertőzni, szolgájává tenni, vagy (és főleg) megölni! Hipp-hipp-hurrá! Én is ilyen támogatót akarok a vámpíromnak! Ja, meg tudod mondani, mik Káin elvei? Most már így érdekel - tanulni szeretnék én is, gyarló kezdő.

De legalább a helyesírásod példamutatóan jó. Nem törülünk, miért tennénk? Nem adtál rá okot. Meghallgatom a különféle véleményeket szívesen. "Bár megvetem gondolataid, életem adnám érte, hogy elmondhasd őket".

Bár káromkodtál volna inkább.

Alew

(UI: Moderátort akartál? Íme, itt vagyok. Kár volt.)

Xanta

Xanta

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 443 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.06.19, 15:09

Hi, Melák barátunk tetemi felől érdeklődnék. Ott van még a tetem ahol kipurcant, vagy valaki már felhasználta?

Infókat nagyon köszönöm előre is.

_Nomen est omen! (NPC/NJK)

_Nomen est omen! (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.06.19, 12:41

Ezt eddig még nagyjából értem. Még azt is értem, hogyha egy valós életben lennénk, ahol sárkányok röpködnek az égen Mazri miért irtaná a többit. Ezt még fel is fogom. Csak ahhoz vagyok kevés, hogy azt megértsem, hogy mi ebben a JÁTÉK. Mi értelme van egy olyan karinak, aki nem játszik, csak feljön sárkányt irtani. Mert a levélből kitűnik, hogy valóban csak és kizárólag azért van itt. De mi ebben a játék? És hol van itt a szabad játéklehetőség a többiek számára?

Még mielőtt vád alá helyeznek... Ismerem a Heroes rendszert, de az egy másik rendszer, mivel ott a vörös sárkány nem varázsol nem is hasonlítható ehhez. Mivel azonban ez egy nyitott világ nem lepne meg, ha valaki azt venné alapul. Mindazonáltal nem ezt vettem alapul. Sok könyvben úgy fordul elő a feketesárkány //szerepjáték kiegészítő regényben// mint mágiaimmunis lény. A címe most nem jut eszembe, mert egy barátomé volt a könyv, és tőle olvastam, de így volt. Mindenki azt vesz alapul amit tud. Nekem ez jutott.

Nem firtatom azt, hogy Melák élvezte e a játékot. Bizonyára élvezte, különben fel lenne háborodva, legalábbis szerintem. Így logikus. Azonban én személy szerint így láttam, még mielőtt bárki azt hiszi, hogy az elhunyt nevében reklamálok. Szó sincs erről.

_Fakókormi Agethas (NPC/NJK)

_Fakókormi Agethas (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.06.19, 08:57

Manapság bármi előfordulhat... :)

Janika

Janika

  Terália Vajákosa

 • Fórumita
 • 1995 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.06.19, 08:51

Látod már önző módon mindent magamra veszek... elnézést Ariától származik a mondatt :) Hmmm vagy lehet Aria és én egyek vagyunk?..... :)

Ariadney_Dragonclaw

Ariadney_Dragonclaw

  Tűzzel játszó

 • Archívum
 • 856 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.06.19, 08:48

IDÉZET
"Mazrikoth tényleg csak a vele egy súlycsoportba tartozó sárkányokra vadászik"


Azért ez jelen esetben nem biztos, hogy így volt... bigsmile.gif


Jó, pontosítok, majdnem egy súlycsoportba tartozó. :) Bár lehet, ezt is pontosítanom kéne, mert ha Bolond észrevételét s figyelembe vesszük, akkor Melák "vezetett". :)

_Fakókormi Agethas (NPC/NJK)

_Fakókormi Agethas (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.06.19, 08:29

Azért mondtam, meg Ariától idéztem elvileg. Vagy te is írtad? Még egyszer elolvasom már. :)

Janika

Janika

  Terália Vajákosa

 • Fórumita
 • 1995 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.06.19, 08:26

jól van na :cool: ez még 2005ben vol...akkor sokkal siralmasabb volt a sárkányhelyzet :) Engedtessék meg, hogy reformáljam a mondatot :nono: ami mostantól így szól:

A vele egy súlycsoportba tartózókba, a sárkányokra vadászik. :)

S itt természetesen a faji mivoltot értem nem pedig az erősséget.

S különben is Ed :P Melák sokkal nehezebb mint Mazri :nono:

- Cs.

Módosította Janika: 2007.06.19, 08:27


_Fakókormi Agethas (NPC/NJK)

_Fakókormi Agethas (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.06.19, 08:22

"Mazrikoth tényleg csak a vele egy súlycsoportba tartozó sárkányokra vadászik"


Azért ez jelen esetben nem biztos, hogy így volt... :)

Janika

Janika

  Terália Vajákosa

 • Fórumita
 • 1995 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.06.19, 08:06

Kedves Nomen!

Engedd meg, hogy bemásoljak egy 2005ös levelet mit egy akkor sárkányt játszó karakternek írtam. Talán segít megérteni miért is van itt Mazrikoth és miért ilyen erős. A levél mivel akkor egy konkrét személynek íródott így tartalmaz csak rá vonatkozó részeket, de a lényeget érteni fogod. Remélem! ha a levél elolvasása után sem egyértelmű miért kell ellensúlyozni a jelenleg játékban lévő sárkányokat...akkor sajnálom!

Ehhez a négy genes lasombrához meg inkább nem szólok hozzá... talán csak annyit: elképzelem milyen élvezetes lehetett a játékosoknak egy apokalipszishez közeli játékélmény hol egy 4. genes vamp volt a jobbszárnyuk.... bizonyára meg volt az az érzésuk, hogy bármi közük is volt a játékhoz.... ... ha pedig mindezek után volt.... hát az is elárul valamit. Jha és igen... ez a fekete sárkányos immunitás a mágiára :) :cool: :nono:.... azt hiszem igaza van Ariának, s tényleg a heroes játékból rángattad ide :P... komolyan felmérgeltem magam, hogy ha ez igaz akkor mi a fészkes fenére mersz te bármiféle véleményt is alkotni a szerepjátékok terén :) köhömm...elnézést ha kcisit elkapattam magam!

Nho, de eltértem a tárgytól. Kérlek olvasd el az alant következőket!

"Elöször is üdv!

Másodszor akkor neki kezdenék annak, hogy jómagam és sokan mások
miért rühellik ha valaki/k sárkányokkal játszanak.
Az első indok nagyon egyszerű. Csupán a fiziológiájuk: egy sárkány
baszott sokat zabál. Kb havonta egyszer elindul benyom egy ménest
vagy valamit ami sok állatból áll..ezzel el van pár hétig..ezért mondjuk
egy királyásg teerületén elfér belőlük úgy 2 darab...azt hiszem ez
érthető ..különben egy év alatt benyommják az összes állatállományt
és kénytelenek emberekre és egymásra vadászni ha sokan vannak...a
bitin van vagy 7 sárkány meg ki tudja mennyi kölyök.... réges rég nincs
mit ennetek. Ha meg embereket kezdtek el zabálni akkor elméletileg
rég halottak lennétek,mert jön a sok varázsló,meg harcos,meg
hadsereg meg minden egyéb és legyilkol bennetek, vagy a másik
véglet ti öltök meg mindenkit,mert be kell lássuk egy sárkány szinte a
legerősebb teremtmények egyike. Szóval az első pont az volt, hogy
vagy éhen haltatok, vagy meghaltatok, vagy megöltetet mindenkit.

2. Bármilyen szerepjátékrendszerben olvass utánna a sárkányoknak!!!
A sárkányok magányos teremmények kik féltékenyen őrzik kincseiket
egy barlangban és fajtársaikal csak a párosodás idjére találkoznak,
gyemrekeiket addig nevelik míg megtanulnak vadászni aztán elkergetik
őket, hogy kincseik, barlangjuk és a fönt már említett táplálék
mennyiség megmaradjon nekik. A sárkányok iszonyat kapzsi és
hataloméhes lények. Emellett kimagasló intelligenciával is
rendelkeznek. Nem cselekszenek meggondolatlanul.

3. Egy sárkány a büdös életben nem megy kedélyesen emberek közé
pláne nem egy trónterembe ahol megannyi féle alak megfordul. ha
mégis akkor emberi álcában teszi azt és céllal érkezik. Nem azért hogy
jópohizzon. Minden más fajt magunkon kívül lenéznek és megvetnek.
Maguknak való fajta. Ha elhaggyák a barlangjaikat akor megvan a
veszélye hogy kirámolják míg nicsen otthon ezért is nem szeret túl
nagy területen vadászni mert féltékeny kincseire..tudja jól, hogy az
emberek a vagyonáért, mágikus tárgyaiért és pikkelyeiért trófeájáért
levadásznák. Kerülnek minden kapcsolatot ezen alantas lényekkel.

4. semmi jellemvonást nem látni a játékodban amire azt lehet mondani,
hogy ez egy jól kidolgozott karakter. nincs meg a játékodbban a
sárkányok gőgje, fennsőbség és tökéletesség tudata. nincs benne
bölcsessség..egyszerüóen csak egy jópofizó karaktert alkottál aminek
nincs értelme ott lenni. A sárkányok nem véletlenül njk (neem játékos
karakter) szerepet töltenek be minden rpg-ben. A mesélők használják
őket arra ,hogy színesítsék a meséiket, vagy fő ellenfelei legyenek
történteinek. Enniy és nem több... a sárkányok alkalmatlanok jk-nak.

Nagyábókl ezek az indokaim. Remélem érthetőek és elfogadhatóak.
Szerintem logikusan hangzik.. nem tudom mennyire olvastál utána a
témának, vagy játszol régóta. Én lassan 14 éve szerepjátékozok ezért
meg merek engedni magamnak annyit, hogy beszóljak ha valami
szörnyűséget látok rpg-s szempontból. Márpedig amit te alkotsz Max-al
az szörnyűséges.

Mazrikoth nem más mint maga is egy sárkány. (az ad&d szabályai
szerint kidoplgozva egy 12. korkategóriás vörös sárkány. régebben lett
regelve mint a te Max-od, tehát a biti szabályai alapján simán lehet
erőssebb mint a te karid. mindettől függetlenül vélhetőleg erőssebb a
többi sárkánynál is. nem azért mert én hű de übertáp geci vagyok
hanem mert ki van dolgozva a karakter,fel van építve. tusztában
vagyok a statisztikáival,tuom milyen varázslatokat használ. ellened
még anniyra sem volt szükség,hogy emberből visszaváltozzon
sárkánnya. Csak azért jött létre,hogy ha nem is megölni a többi
sárkányt,de visszaszorítani őket a biti életébel. Egy ősöreg sárkány ki
felébredt barlangjában és azt látja,hogy a vadász területét benépesítik
kissebb rokonai kik megeszik azt ami az övé. próbálom úgy játszani
ahogy az kell...lehet nem megy,de még minsdig jobb mint sokan
csináljátok. amint eltünnek a sárkányok Mazrikosth is visszamerül az
álmába.

Uhh...hát majdhogynem esszé lett bigsmile.gif.. nem akarlak én megbántani
meg semmi, csak kérlek fogadd el, hogy tényleg értelmetlen butaság
sárkáynt játszani. Ha azt mondod mit vágok én itt fel,meg milyen
nagyra vagyok magammal elfogadom...semmi baj sincs azzal én csak
annyit kérek, hogy olvass utánna annak amit játszani akarsz és játszd
jól akkor azt.

Ennyi."

Ariadney_Dragonclaw

Ariadney_Dragonclaw

  Tűzzel játszó

 • Archívum
 • 856 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.06.19, 07:02

Kell nekem korán reggel ilyeneket olvasnom... na mindegy, aki hülye haljon meg. Szóval, drága egyetlen Nomen! Először is köszönjük a kimerítő bemutatót a 4. genes vamp bemutatóját, igazán érdekfeszítő volt. Viszont az egész olyan szépen közelíti a hiszti határát. Nincs jellem? Erre had ne mondjak semmit... Van egy olyan érzésem, Melák összevágot verziójánál, te inkább csak a képességeket nézted, semmint a játékot. Egy a területét védő vörös sárkány és egy agyatlan gyilkológép között van különbség, őszintén szólva szerintem nem is kevés. Olyannal akarsz játszani, mert majd megmutatod? Egészségedre. És nem a séma nem ugyanaz. Mert ebből nekem az jön le, hogy te igenis visszaélnél a karaktered erejével, míg Mazrikoth tényleg csak a vele egy súlycsoportba tartozó sárkányokra vadászik (no meg az sincs biztonságban, aki épp aktuális áldozatának segít :) ). Természetesen a sárkányirtás, meg az emberirtást egy kalap alá lehet venni... tiszta sor. :) Mellesleg beszéltem Melákkal, ő épp azért rakta fel a játékuk vágott verzióját, mert végre volt egy, amit mindenki élvezett. Igen, ő is, annak ellenére, hogy a karaktere meghalt. Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy igen, a Heroes 3-ban tényleg a fekete az erősebb, meg immunis a mágiára. Csakhogy az egy másik "rendszer".

No, így reggel hirtelen (felindulásból) ennyi.

_Nomen est omen! (NPC/NJK)

_Nomen est omen! (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2007.06.18, 20:32

Lehetséges, hogy rossz helyre jöttem? Lehetséges, hogy eltévedtem? Lehetséges, hogy nem a Trónbitorló nevű JÁTÉK fórumán járok? Lehetséges, hogy nincs itt egyetlen moderátor sem?

A játék, amit lejjeb olvashattam két sárkány között teljesen szabályos volt a leírtak szerint, semmi táp, noha első olvasatra az én tápmérőm is megütötte a max értéket. De ha ez egy ilyen erős sárkány, hát legyen. Egy öreg és erős vörös sárkány tényleg baromi erős, tudom, hiszen amikor kalandot meséltem a kollégiumban alig mertem berakni a mesébe. Hiszen ezeknek baromi hatalmuk van, féltem, hogy a játékosok közül az a kettő, aki kezdő pánikot kap. De végül jól sikerült kaland lett, noha gondolom ez nem érdekel senkit.

Egy vörös sárkány erős. Nála csak a fekete sárkányok lehetnek jobbak, akikre nem hat a mágia. Meg a démonok, amik mágikus védelmet varázsolnak magukra. De akkor kérdem én a moderátorokat, mint egy ártatlan játékos, hogy mi folyik itt? Ki engedte be? Ki engedett be a játéktérbe egy pusztán gyilkolásra hajtó karaktert? Miért engednek be egy olyat, amit az összes szabály tilt? Melák sárkány volt ugyan, de közel se az a hipertáp, nagyon erős, akit tilt a márványtábla szépen szedett irata. Ki engedte be? Miért tette? A bitorló már nem játéktér? Nem a SZEREPJÁTÉK ott a lényeg, hanem az, hogy ki tudja a legjobban szabályok szerint lejásztani más kariját? Hol van itt a lélek és az egyéniség, ami alapkövetelmény a karakteralkotáshoz? Mindjárt kedvet kapok én is és megírom a magam gyilkos kariját. Semmi hiba nem lesz abban, egyik kedvenc NJK a vampire könyv szerint, négyes generációs Lasombra. Még a középkori könyv szerint van csinálva. Semmi nem érdekli, egyedül Káin eljövetelét szolgálja, hiszen megbomlott elméjével azt hiszi, hogy ő a követe. Őrült és veszélyes, Árnyjárása mellett még valami két vagy három plusz diszciplínája is van. Akkor alkottam, mikor egy apokalipszishez közeli állapotot játszottunk ki vampire-ben és szükség volt a karaktereket támogató nagy erőre. Ő lett az. Szinte legyőzhetetlen. Felhozom, hiszen elvei neki is vannak. Míg Mazri sárkányt akar irtani Makabre az emberiség ellen tör. Mindenkit szolgává akar tenni és megfertőzni Káin elveivel, vagy megölni. Ennyi a célja. Szerintem tökéletes párja lenne ennek a sárkányvadásznak. Csak éjjel járna fel, hiszen vámpír, elrendezné Mazri helyett a bitorló maradékát. Nagyon szívesen vennék a játékosok szerintem. Versengenének érte. Gondolom hozhatom. Hiszen a séma ugyanaz...

Túl sokat koptattam a billentyűzetet. Túl felesleges. Hiszen gondolom törölnek innen. Szörnyű eretnekségeket fogalmaztam meg. De legalább nem káromkodtam...


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]