Ugrás tartalomhoz


Trónbitorló #2


A téma archiválva van, emiatt nem szólhatsz hozzá.
2077 hozzászólás érkezett eddig

Tigerius

Tigerius

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 118 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.06.14, 22:29

Kicsit késve, de én érdeklődnék hol tart a Tirnarog akció.

Ha tudok részt is veszek, de bizonytalanok az időpontjaim, előre is sajnálom az emiatti gondokat, mármint velem. ;)

wex

wex

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 236 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.06.13, 12:22

Kicsit megkéstem ezzel a posttal, de inkább később, mint soha:

A nyári időszakra illetve néhány mod időhiányára való tekintettel ismét felkértük Bolondot, hogy segítsen a moderátori teendőkben. Ő is teljes jogosultságokkal rendelkezik. :)

Janika

Janika

  Terália Vajákosa

 • Fórumita
 • 1995 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.06.13, 11:02

Szép jó napot mindenkinek!

Megkérném azokat kik ragaszkodnak régi illetve alig használt karaktereikhez, avatárjaikhoz, hogy az elkövetkező két játékhét alatt (plusz a már megkezdett mostani) U2U-ban értesítsenek hogy mely karijaikat ne töröljem hiába hogy nem játszanak vele. AZ elkövetkező időben figyelni fogom a karakter aktivitásokat s próbálok azokra is tekintettel lenni kik nincsenek regisztrálva a fórumon vagy egyszerűen elkerüli figyelmüket ezen felírás. Természetesen így nehezebb a dolgom ezért a 100%os biztonságot csak azoknak tuodm garantálni kik megkeresnek u2u-ban. Az avatárok felszabadítását a 2007. 07. 02-án kezdődő játékhéten kezdem el (remélem jól számoltam ki a dátumot) Egy hetet biztosan fel fog ez majd emészteni hiszen több mint 1200-1500 avatár foglalva van s ezek közül csak pár száz lehez multikkal együtt mi aktív.

A karakterleírások ellenőrzése már a következő héten elkezdödik így lehet számítani a hiányos vagy nem megfelelő leírások gazdáiknak az üzenetküldőn keresztül felszólítás illetve kérés módosításra mindez instrukciókkal ellátva. Itt egy hét lesz a türelmi idő utánna a karakter törlése ha nincs minőségbeli változás.

Az aktív klánvezetők segítségét szeretném kérni a klánjukban történő tisztogatáshoz. Nekem is időt sprórólnának meg, ha elküldenék a bizosan inaktív klántagok ID-jét és karakterének nevét. Illetve az inaktív klánvezérektől is megválunk.

Azt hiszem nagyáltalánosságban ennyi egyenlőre elég. Mikor jómagam aktív vagyok a gép előtt természetesen ugyanúgy felügyelem a játékmenetet mint a többi moderátor.

A karakterem leírása az elérhetőségemmel kezdődik: goblin_@freemail.hu ez akár mail akár msn. Ide lehet fordulni óhajjal, sóhajjal vagy akár panasszal.

Jó játékot!

- Cs. / Bolond

kotopulo

kotopulo

  Csirke

 • Archívum
 • 432 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.06.13, 10:59

Borg -> Jóság

Viszont igazad van hogy ez csak ien elkeseredett próbálkozás, akikről ezt írtad sosem fognak megváltozni és nem lesznek igazi szerepjátékosok...

De legalább mulattunk egy sort :)

Galaxina

Galaxina

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1090 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.06.13, 10:08

bacc.. de jó, hogy 8-tól van egy bizonytalan programom, ami kábé akkor derül ki, hogy most akkor lesz-e, vagy sem... :)
Jó játékot nektek :gyagya:

Aemaeth

Aemaeth

  Dark Jedi

 • Archívum
 • 2584 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.06.13, 09:40

Üdv!

Eljött az idő! Aki Tirnarog kiszabadításán ügyködik ma este 19:00-tól jelentezzen be, mert végre ráérek.

Igazán röstellem, hogy ennyit kellett rá várni, de sajnálkozás helyett javaslom feledtessük a kellemetlenül hosszúra nyúlt várakozás okán érzett esetleges bosszúságunkat, egy jó játékkal. :)

Borg

Borg

  Lasombra Antitribu

 • Fórumita
 • 1502 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.06.13, 00:42

Nekem hány elszúrt, túltápolt és zavaróan rosszul kijátszott karim volt :-<...jópár...

Adarianna

Adarianna

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 804 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.06.13, 00:31

Sziasztok!:lol:

Nekem is tetszett Borg írása, bár inkább mint apró paródi, kifigurázás. Mivel régóta nem vagyok aktív, így nem tudom milyenek a maiak.
Csak az jutott eszembe, annó Ada milyen volt ezeknek a tükrébe...hát...valamin ő is megbukott volna, ahhoz képest, hogy egyszerü kis bosziként lépett a terembe...igaz, nem volt sem mestermágus sem a családja nem halt meg és hasonlók..csak egy egyszerü boszi volt.:popcorn:
Aztán meg...jöttek a dolgok, és ha picit gyorsabban is a kelleténél de fejlődött. na itt buktam volna el, de nem baj. Igaz, tudjuk jól, aki aktívan játszik, azt viszi magával a játék és az események.

De remélni mindíg szabad, hogy lesz még jobb és szebb idő, amikor szép lesz újra a biti.

Amúgy meg...ha valaki nagyon szeretne jót játszani, van msn, vannak chatek ahol lehet saját szobát játszani, egy kis időpont egyeztetés és lehet jókat kis társaságban játszani...mint az asztali...csak máshol...

Kellemes játékot mindenkinek!:hc:

Adarianna(Ann)

Borg

Borg

  Lasombra Antitribu

 • Fórumita
 • 1502 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.06.12, 21:29

Ugyan. Biztos vagyok benne (bár nem tanulok ilyet), hogy ennek pszihológiai oka van. El akarnak szakadni a szülői szigortól is itt egy hely, ahol kitörölhetik a zavaró tényezőket a múltjukból....:->

Aemaeth

Aemaeth

  Dark Jedi

 • Archívum
 • 2584 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.06.12, 21:24

Üdv!

Borg: Jó írás volt. :hc: Emlékeztet azokra az időkre, amikor zöldfülű szerepjátékosként rendre ugyanezen ostobaságokat követtem el. :lol:

Meg rossz látni, hogy valaki csakazéris leragad ennél. :popcorn:

Galaxina

Galaxina

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1090 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.06.12, 20:34

Én erre megírtam már egyszer hirtelen felindulásból egy egész hosszú tanácsadást regisztrációhoz, lépésről lépésre, kiemelve az "ilyet NE játssz" részeket.. Morrysternél megtalálható a legutolsó verzió :lol:

Jah, és grat, nekem is tetszett :popcorn:

Módosította Galaxina: 2007.06.12, 20:34


Borg

Borg

  Lasombra Antitribu

 • Fórumita
 • 1502 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.06.12, 19:57

Kösz Mad, jólesett :->...de csak olyan elkeseredés féle. Vannak idegesítő dolgok Bitin...főleg ami néha privátban zajlik. :hc: :lol: :popcorn:

Madfox

Madfox

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1310 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.06.12, 19:00

Szerintem korrekt. A regisztrállni kívánokkal elolvastatnám, mégpedig úgy, hogy kariaktivállás vagy egyáltalán elküldés előtt ki kéne pár mondatot egészíteni amit ebből idéznek, akkor nem hagyhatják ki. :popcorn: Tudom át kéne írni a biti kódját, meg alighanem végül ezt is körbejárnák valahogy. (Kikerestetnék az adott mondatot a böngésző keresőjével, stb.) Csak egy ötlet volt. :lol:

Borg

Borg

  Lasombra Antitribu

 • Fórumita
 • 1502 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.06.12, 14:20

(OFF) Csak akkor olvasd el ha ráérsz. Végülis unalmas és értelmetlen dolgot írtam. De tényleg. Próbáltam cinikus lenni. Nem biztos hogy sikerült. Inkább talán a sértődöttség és a nagyképüség érződik eme íráson.(/OFF)


Mi a menő bitin, avagy milyen karakterekkel van tele Terália.

Azt hinné az ember, hogy ahány személy annyiféle karakterrel jön fel játszani bitorlóra. Pedig nem. Elég sablonossá váltak a karakterek egy bizonyos szerintem. Vagy csak eddig nem olvastam elég előtörténetet.
Alapjában véve többségében két karakter típussal találkozunk ugye. Mágiahasználóval és harcossal. Így az általam látott karakterek jellemzését is csak e köré a csoportosítás köré gyűjtöm és nem részletezem a különböző harcos fajtákat és mágusokat.

Mágus vagy, avagy hogy legyél a legüberszuperebb mágiahasználó.

Mi is kell az üstbe, ha jó mágus akarsz lenni? Egy elfeledett birodalom. Az a legjobb, ha az a leghatalmasabb és legnagyobb erővel bíró. Esetenként ez a világ elpusztulhatott, és ezért kezdtél vándorolni. Persze az is előnyödre válik ha eme hatalmas és erős világnak a legnagyobb mágusa voltál. Az már snassz, ha egy átlagos mágustanonc voltál. Még elfogadható ha esetleg a legnagyobb mester kedvenc tanítványa voltál, de csak bátraknak, mert azt ilyen nem is igazi legüberszuperebb mágus.
Persze, hogy nem számítanak a szabályok a mágiában. Mindenfélét meg tudsz tanulni egyszerre. Persze, hogy hosszú éveket gyakorolsz és tanulsz, de hát csak fiatalon van esélyed érvényesülni Terália földjén. Tehát mindent szépen mesterfokon űzöl mire 25, legfeljebb 30 éves leszel.

Lüke, használd az erőt.

Persze, hogy kifogyhatatlan a mágikus erőd. Így nyugodtan használd mindenre. Teleportálj annyiszor, annyi helyre és annyi személyt amennyi csak az idődből kitellik. Minek várnál a természetre, ha teázni szottyan kedved. Forrald fel a vizet. Minek sétálnál oda az ételért, amikor te a 4 ősi elem és az elme legnagyobb ura?! Egyébként is mulatságosabb, ha repül az a sültgalamb az asztalról a szádba.

Persze a mágiád mit sem érne, ha más nem látná milyen erős is vagy. Tehát ha teleportálsz az legyen feltünő. A legjobb ha hangosan pukkansz, vagy robajlasz. Esetleg plagizálhatsz is és porfelhő is körülvehet, mint egy másik karit.

Célok?! Minek neked, távlati cél. Az egyetlen amivel foglalkozol, hogy önön magadnál is nagyobb mágussá válj.


Harcos vagyok, vért akarok látni.

Hogy is lesz valakiből legyőzhetetlen harcos? Egyszerű a képlet. Minden azzal kezdődik, hogy lemészárolják a családod, falud, törzsed, klánod. Eme esemény nélkül nem is lehetsz igazi harcos.
Persze lehet, hogy a vérfürdő előtt is már harcosnak tanultál. Esetleg apád vagy közeli rokonod nagyon nagy harcos volt. A lényeg, hogy ha rendezett családi háttered s gyermekkorod volt vagy van akkor nem lehetsz igazi harcos.

Persze hánytatott sorsod nem elég. Kell olyan kard vagy más fegyver ami másnak nincs és sosenem is lesz. Persze az a jó, ha valamelyik rokonodtól kaptad és hiába dög nehéz, már 6 évesen profi módon forgattad. Az a jó!
Nah, most már nincs miért a faluban maradnod, hisz elpusztult. Van fegyvered, mert kaptad vagy találtad. Mi tévő légy. Hát indulj kalandozni. Útközben mindenki úgyis önzetlen és segítőkész. Beavatnak titkos harci és egyéb technikákba és nem kell adnod cserébe semmit. Hipp-hopp mestere leszel testednek és fegyverednek, elég néhány évnyit erre szánni a háttértörténetedből.

Természetesen jó ember vagy s csak akkor rántasz fegyvert, ha felidegesítenek. Ne is törődj ezzel a kijelentéssel. Nyugodtan vagdalkozz a karddal, hisz úgysem ölhetnek meg bitorló világában.

Cél vagy motiváció?! Minek. A kastélyban gyönyörű nők vannak, a szálás és ellátás ingyenes.


Nem azt mondom, hogy egy több oldalas előtörténetet dolgozzon ki valaki és azt tegye be a leírásába. Mert az fárasztó mind az usernek, mind a moderátornak. Röviden is fel lehet vázolni a dolgokat jól. Az viszont szerintem jó lenne, ha egyébként a gépen egy word doksiban lenne egy hosszabb előtörténet vagy valami kidolgozottabb háttér a kariról. Vagy fejben néhány dolog. Így elkerülhetőek lennének azok a helyzetek, hogy mikor valaki off-ban kérdez a kariról, az user valami értelmetlen választ adjon.

Egyenlőre ennyi. Bocsánat mindenkitől akit nem érdekel szellemi eszmefuttatásom vagy akinek zavaros. Nem is merem újra átolvasni, mert akkor azt hiszem elvetném ama ötletemet, hogy kitegyem fórumra.


Nekem is voltak, vannak és lesznek elszúrt karijaim, de ígérem törekszem hibáim javítására mind alkotásnál, mind kijátszásnál.

Borg

Borg

  Lasombra Antitribu

 • Fórumita
 • 1502 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.06.11, 00:31

Megint csak a sértett önérzetem, de....

Valaki adhatna egy térképet amin azoknak a személyeknek a lakhelye van, akik mindenféle nyomós ok nélkül halálos, sötétben rejtőző és egyébb speciális technikákat tanít kalandozásaim során. Köszönöm.

Galaxina

Galaxina

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1090 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.06.10, 22:31

Az amazont azért ne sokan plz. :felvon: De aki akarja, keressen fel bátran, megtanítom :titok:

conBarten

conBarten

  A jégből faragott

 • Fórumita
 • 2532 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.06.10, 17:30

Alapvetően terál, de beszélik a keleti nomádot, az eradwiait, az altinumi változatait (köznépi, vallási és császári nyelvjárás), az elfet, sötét elfet, törpét, gnómot, amazont, és számos más faj nyelvét.

Meg a különféle behozott nyelvek, mint a rokugani, kyr, pyarr, angol, stb...

Alew

Galaxina

Galaxina

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1090 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.06.09, 14:59

Aamazon nyelv tuti van az amazonoknak


Sötételf nyelv is akad ám... ;)


Sőt, elf és törpe nyelv is akadhat ám.. ^^ és még sorolhatnánk.. :aaaaa:

Nesta_Torrine

Nesta_Torrine

  Rowon Kapitánya

 • Fórumita
 • 1309 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.06.09, 12:21

Sötételf nyelv is akad ám... :aaaaa:


Egen... azokkal van teleaggatva a nyakláncom ;)

Morryster

Morryster

  Geek Thing

 • Fórumita
 • 4572 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.06.09, 12:14

Aamazon nyelv tuti van az amazonoknak


Sötételf nyelv is akad ám... ;)


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]