Ugrás tartalomhoz


Fotó

Vadászház #2


 • Válasz írásához lépj be
1204 hozzászólás érkezett eddig

naissa

naissa

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 186 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2013.02.17, 21:03

[Naissa]

*az ő szemében éber nyugalom ül némi fáradtsággal. Mélyebb lelki állapotban van jelenleg, mert hosszú ideje edzette szellemét és testét a vezekelés ideje alatt is. Ő most az ellenségeit látja maga előtt lelki szemeivel, az újabb ütközet előtt állva, ami már egy másik világban folytatódik tovább Ayra segedelmével.*

Engem nem tud kiábrándítani.

Mélyen tudom, hogy mit jelent Vadásznak lenni. Ez a szavam ellentmondásba ütközhet az előbbivel, de a két válasz más síkon mozog. Egyik a felszínen, a másik a mélyben, ezért mindkettő eléri a maga válaszát és kérdését. A Felszínen vannak válaszaim és elméleteim, amit majd a gyakorlat fog megkérdőjelezni. A Mélyben viszont kérdésem van, amire most tudom a választ. Így nincsen ütközés, csak én és a Préda vagyok. Nincsenek szavak, nincsenek érzések, csak az örökké tartó harc és éberség.

A saját életemre vonatkozólag, a Felszínen, van válaszom az előbb feltett kérdésre. De ez elmélet lesz önnek, mivel csak azt tudom elmondani, hogy számomra mivel fog járni. Azt, hogy általánosságban mivel jár, erről majd ön világosít fel engem.
Számomra nem jár különösebb vesztességgel ez az út, mert ebben a világban, amiben benne vagyok, én már nem érzem magam teljesen ide tartozónak. Nekem ott van utam, ahol már nincsen út. A Sötétség Világában. Ahova küld most az élet, hogy ott folytassam harcomat. Számomra tehát, bár furcsán hangozhat, a szabadság felé vezető utat jelenti. Mindenki megtalálhatja az adott hivatásában a maga szabadságát. Számomra tehát, az utam folytatását jelenti, és azzal jár ez számomra, hogy az életem értelmet nyer. Tudom, hogy furcsa ez. De mint mondtam, amit mondok, az önnek csak elméletnek hangozhat, de a magam szemében viszont ezzel a válasszal maradok hiteles.

conBarten

conBarten

  A jégből faragott

 • Fórumita
 • 2532 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2013.02.11, 09:10

[Alew]

*Fekete kesztyűs ujjait összefűzve kissé előrehajol - feketén csillanó szeméből kétkedés és hideg unottság süt.*

Honnan tudja, hogy Vadász akar lenni, ha azt sem tudja, mit jelent Vadásznak lenni? Hogy akarhat valami lenni, amiről nem tudja, micsoda? Sokakat ki kellett már ábrándítanom. Az, hogy valaki jó harcos, jó cserkész, jó nyomolvasó, jó orvgyilkos vagy nagy tudós, nem elég ide. Az sem, ha valaki eltökélt, hivatástudattól és hittől fűtött, fanatikus, bosszúálló vagy kegyetlen. A mi küldetésünkben több a megalkuvás és a megvetettség, mint a siker.

----

Alew

naissa

naissa

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 186 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2013.02.04, 19:13

[Naissa Rameva]

Attól, hogy nem úgy fejezem ki magam, ahogy az ön fogalmainak felel meg, attól még ugyanarról beszélünk. Még sosem voltam Vadász, így nem tudom, hogy mivel jár. Csak a térképet látom az érzéseim által, de még sosem jártam ott, úgyhogy nem tudom, hogy mivel jár az út.

Úgy értem az érzést, hogy az életem kiteljesedését érzem benne. Az-az a dolgok helyrejönnek és értelmet nyernek, miközben ezen az úton járok, és itt vagyok. Úgy érzem, hogy ettől vagyok boldog. A boldogság alatt most nem érzést és örömet értek, hanem azt, hogy magamban, amikor ezt vállalom, nyugodt vagyok és nyugodtan nézek előre.

Azért vagyok itt, hogy Vadász legyek. Segít nekem ebben?

*kérdezi Alewet.*

conBarten

conBarten

  A jégből faragott

 • Fórumita
 • 2532 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2013.02.04, 11:45

[Alew]

Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire nem érdekel, milyen hívást érzett. Mit jelent, hogy úgy érzi, Vadásznak kell lennie? Mit jelent Vadásznak lenni? Tudja, mire vállalkozik? És mivel járulok én ehhez hozzá?

---

Alew

naissa

naissa

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 186 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2013.01.15, 16:43

[Naissa]

Örülök, ha most így látja.

*mondja mosolyogva az élet-kérdésre.*

Egyetértek abban, hogy az élet olyankor válik egyszerűvé, amikor az ember elkezdi járni a maga útját. Nos, nem is azért jöttem, mert valaki ajánlott engem, hanem magamtól is jöttem volna. Tudom, hogy a hívás három összetevőből jön össze. Először is van az, amikor az ember valamilyen módon rájön, hogy merre tart az élete. Én úgy érzem, hogy Vadásznak kell lennem. A második az, hogy a mások, jelen esetben Ön és a Vadászház hozzájárul-e ehhez. A harmadik pedig az, hogy valóban elkezdem járni az ösvényt, a hívással, az intézménnyel, és az ezzel járó felelősségel.

Módosította naissa: 2013.01.15, 16:48


conBarten

conBarten

  A jégből faragott

 • Fórumita
 • 2532 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2013.01.15, 12:31

[Alew]

*Alew bólint, és elsétál. Percek múlva tér csak vissza, két kupával és egy kancsó édes, testes, erős vörösborral. Tölt, egy kupát a nő elé helyez, a másikat a kezébe fogja, és leül.*

Ha Helytartóként kíván velem beszélni, az irodámban kellett volna találkoznunk a Királyi Udvarban. Itt jobbára Vadászmester vagyok, vagy Alew. Nálam az ital az, ami - folyékony öröm, szomjoltó, melegítő, hűsítő vagy felvidító. Nem több. Nem szeretem sem a szimbólumokat, sem a misztikát, sem a szertartásokat. A világ egyszerű. Nem kell bonyolítani.

Ha epét kíván, rajtam nem fog múlni, megkapja, de nem értem, miért vágyik erre. Miért kell mártírságnak és áldozatnak felfogni a sorsot. Az élet egyszerű, az élet jó.

*Iszik egy korty bort.*

Őfensége, Crysalantanasia Királynő nem említette nekem ezt, de biztos vagyok benne, hogy így történt. Sajnos én semmiféle hívásról nem tudok, de nem is érdekel. Ön itt van, és ez számít.

~~~

Alew

naissa

naissa

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 186 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2013.01.03, 11:00

Édes vörösbor megfelelne.

*helyet foglal az invitálásra. Ő csak eltökélten figyeli a maga kis jövőjét eme nagy múltú helységben. A kemény tekintettel nincs baja. Neki az egyik énje egy kegyetlen amazon, aminek homályos ismerete lengte körül az életében, ám az Amazon Erdő felolvasta, hogy milyen ő valójában.*

Tudja Helytartó, nálam az italnak szertartásos jellege van. Nálam mindennek megvan a misztikus szimbóluma. Az italnak is, a kehelynek is, a kehely kihívása, a sorsom teljes elfogadását is jelenti nálam. Ma annak kelyhét szeretném kiinni, minden epéjével együtt, amiért itt lehetek most. Crysa említette, hogy valaki Vadásznak ajánlott engem. Nem tudom, hogy ki lehet ez az illető, de érzem is rá a hívást.

conBarten

conBarten

  A jégből faragott

 • Fórumita
 • 2532 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2012.11.27, 12:22

[Alew]

*A hideg, komor alak egy kurta folyosón vezeti tovább a vendéget - itt már puha, remegő fehér és sárga fényű kristályok adnak világosságot, a padló deszkái békésen nyikorognak, a falakat vastag drapériák borítják. A folyosóról öblösen kiszélesedő terembe jutnak, ahol karszékek, asztalok, lábzsámolyok állnak festői zűrzavarban a most hideg, üres kandalló előtt. A falakon trófeák, régi vadászatok emlékei, szörnyek, élőholtak és démoni korcsok fejei, mancsai, szarvai és agyarai, lenyúzott irhák és elragadott fegyverek.

A férfi hátrahajtja a kámzsáját, és szeme kék ragyogása egy pillanat alatt elmúlik, mintha nem is lett volna valódi. Tán nem is volt. Barna, meleg tekintete azonban komor és szigorú marad. Leveti válláról a köpenyt, egy szék karfájára fekteti, és egy másik karszék felé int. Hangja már jóval lágyabb.*

Üljön le. Étellel, itallal kínálhatom?

~~~

Alew

naissa

naissa

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 186 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2012.11.15, 01:16

[Alew]

*Naissa a fekete, ablaktalan, sima falú toronnyal néz csak szembe, melynek oldalán borostyán és vadszőlő kúszik fel, mély, sötét árnyakba öltözött kapubélletében vastag, kopott, itt-ott kormos tölgyfa kapu, melynek két szárnyának közepén nagy démonfejes kopogtatók adnak lehetőséget, hogy az érkező jelezze - itt van. Az amazon kopogtatására bentről visszhang felel, majd a csend. Végül léptek koppanása hallatszik, és a kapu egyik szárnya kinyílik. Fekete kámzsás köpenyt viselő alak áll szemben a nővel, csuklyája alól hideg, világos kék szemek ragyogása süt ki. Hangja mély és fagyos.*

Jöjjön.

*Alakja csak a kinti fényben látszik, mert háta mögött teljes sötétség fogadja Naissát. A terem tágas lehet, de a visszhangok alapján üres, kőpadló és kőfalak. A hideg, kék parázslású szempár néha hátranéz, ilyenkor a kék derengésben mintha a köpeny széle is látszana, és egy orr, egy arcél kontúrjai. Másként nem is lehet követni, csak a kék fény alapján, át a teljes, tompa, vak sötétségen.*

~~~

Alew


//Naissa Rameva ~ Lymira ~//

*követi a Vadászmestert. Nem szól semmit, hosszú utat tett meg idáig, ne pont a szavakkal rontsa el küldetését, miszerint Vadász akar lenni. Nem tudja, hogy mi vár rá, és mivé fog válni az út végén, de bízik magában és Ayrában.
Azt nem tudja, hogy Tiriával miként fog kijönni. Ki nem állhatják egymást ugyanis. Azonban ez részletkérdés hivatásához képest.*

Kylwog_De_Lamar

Kylwog_De_Lamar

  Kyr hatalmas

 • Archívum
 • 617 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2012.10.23, 17:56

[Kylwog De Lamar]

Kissé aggodalmas arcot vág, de hamar erőt vesz magán és nem csügged, tudja mit akar, de összeveszni senkivel nem akar.

-Isten ments, hogy beleszóljak az inkvizíció dolgába, csupán segíteni akarnám a szervezetet. Összefogással.-

Alewre pillant, enyhe mosolyra vált arca

-Természetesen már beszéltem Elestrys magisztrával, arra gondoltam, hogy egy figyelő szolgálatot létesítenénk a meglévőt erősítve. Ezért is jöttem ide, hogy megvitassuk ezt. A fő célom a teljes megfigyelés lenne, úgy, hogy ezzel ne okozzunk problémát a közéletben. A szükséges rossz mérséklésével.- Pillant Tiriára majd a kardra. -Vallatás, kínzás, és egyéb keményebb beavatkozás nélkül. Persze nem teljesen nélkülözve, csupán a minimálisra szorítva, hogy ártatlanoknak véletlenül se essék baja.-

Nagyot sóhajt, és pár pillanatig csak a padlót bámulja maga előtt.

arikon

arikon

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 161 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2012.10.23, 16:09

[Tiria del Belvoir]

*Kimérten biccent a Főkódexőrnek, egy távolságtartó „üdvözlömöt” is elmormol. Besorol egy szék mellé a leülés szándékával, ám megtorpan, ahogy tekintetét elragadják. A saját kardja. Szemei többször megjárják Kylwog és a pallos közti távot kényelmetlenül, s mielőtt végre a témára figyelne és szólna, a levegő beszorulni látszik tüdejébe többször is. Hogy elszakadjon ettől a kellemetlen pillanattól és érzettől, a tálak felé fordul, ösztönösen nyúlva gesztenyéért, amit egyelőre nem elfogyaszt, hanem a markába bújtatja.

Karjait összefonja lassan, míg átgondolja a hallottakat, s elhúzza száját leplezetlenül.*

-Az Inkvizíció feladatkörébe egyébként is benne foglaltatik a kártékony egyedek és a szekták felszámolása. Tán úgy véli, önmagában képtelen ellátni a feladatát? Vagy nem megfelelően vértezettek a mágikus hatásokkal szemben? Hány emberemet akarná így lekötni? Mégis, mennyire óhajtana beleszólni a munkámba?-

conBarten

conBarten

  A jégből faragott

 • Fórumita
 • 2532 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2012.10.17, 21:10

[Alew]

*Ő igazán türelmes ember, megvárja, míg Tiria visszaváltozik emberré, és lekíséri a becses vendéghez. Ő maga nem nyúl sem az ételhez, sem a borhoz.*

Nem akarom letörni a kedvedet és lelkesedésedet Kyl, de amit elmondasz, az nagyjából a Főmágus feladata amúgy is. Ez alapvetően a Főmágus és a Főkódexőr feladata, az Inkvizíció csak akkor játszik ebben szerepet, ha a mágikus hatalom eretnekséggel, démoni erőkkel, szektákkal párosul. Ami, megjegyzem, általában sajnos így van. Pontosabban fordítva - ezek a tiltott dolgok párosulnak mágikus hatalommal is. Az meg, hogy az Inkvizíciót milyen mágikus erőkkel erősíti meg, szereli fel és egészíti ki, Tiria kisasszony dolga. De értem az ötlet lényegét, és igen előremutatónak tartom. Köszönöm, Kyl.

~~~

Alew

Kylwog_De_Lamar

Kylwog_De_Lamar

  Kyr hatalmas

 • Archívum
 • 617 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2012.10.15, 22:00

[Kylwog De Lamar]

Mivel éppen nem ült mikor visszaértek, így mélyen meghajol Tiria felé. Felegyenesedve, nem mutatja jelét nemtetszésének, csupán int egy fotelcsoport, vagy néhány szék felé, hogy üljenek le. Alewnek hálás mosollyal köszöni meg a falatokat, mikor éppen nem fogja használni a száját, pár falatot azért majd leküld, hogy ne sértse meg vendéglátóit. Amint helyet foglaltak, lassanként belekezd.

-Nos Tiria kisasszony, Alew. Sokat járattam elmém egy gondolat körül, biztosan tisztában vagytok a helyzetemmel, és azzal is hogy lassanként újraéled a mágusok nagy tornya, arra gondoltam, egyenlőre csak felvetés szintjén, amit később szeretnék felterjeszteni a tanács, és a királynő elé, hogy az inkvizícióval együttműködve, felállíthatnánk egy ellenőrző csoportot, akik a mágikus befolyásokat, tevékenységeket figyelnék országszerte. Ezzel kiküszöbölhetnénk a tiltott mágiaformákat, illetve elejét vehetnénk szekták, és egyéb az országra kártékonyan ható egyedekre. Nagyon sokat töprengtem ezen, és a kivitelezéshez is lenne néhány ötletem, azért is jöttem, hogy ezt megvitassuk, és kikérjem a véleményeteket. Szóval első körben szeretném, ha elmondanátok a véleményeteket.-

Nagy levegőt vesz és aggódó tekintettel figyeli a reakciókat.

arikon

arikon

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 161 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2012.10.10, 22:52

[Tiria del Belvoir]

*Alew kezéért nem nyúl, s válasz nélkül hagyja útnak indulni. Fáradtságtól lefelé húzó végtagjai nehezen adják meg magukat a nő ellenkező szándékának. A győzelem fojtott nyögésekkel van kikövezve. A párbajból megmaradt maradék kiábrándultságával méregeti a jégszobrot, amivel voltak szívesek hűvös kettesben hagyni. Csak áll, mozdulatlanul, mintha hasonulni szándékozna a másik nemlétével. Végül kimozdul pontjából a férfi másolatának bal oldala felé. A bal kéz felé. A bal… felkar felé. Eredetileg tán körbe szerette volna járni ki tudja, miféle ostoba, gyerekes céllal…

Visszatér a szobor elé, hogy az érzelmektől örvénylő szemeit a jégférfi hideg, semmitmondóiba fúrhassa. Keze rákúszik karjára, pont oda, ahol a fém és textil rétegek alatt valahol a saját vadásztetoválásának kell lennie. Fejét lehajtva megszakítja a tekintetek eme meddő kapcsolatát, arcvonásait a megbánás bitorolja el. Visszasétál a szobájába, maga mögött sértetlenül hagyva a jég-Alewet.

S ahol nem is olyan rég még a Vadászmester, most Tiria ül a földön. Jobbján egy unikornis kis jégszobra, s ezek mellett megannyi, megfoghatatlan dolog foglal helyet csak számára látható és értelmezhető koszorúként. Balja üres, s tekintete hiába keresi folyton folyvást nyugalmát ott. Fájóan. Oly nagy a hiánya onnan valaminek… Előtte fél pár páncélkesztyűje, s talán, valahol ott az a könnycsepp is. Gondolatai időről időre hol egyik, hol másik oldalra húzzák fejét, szemei az üres semmibe merednek. Megrezzen, ahogy visszakényszerül találni a messzeségből. Egész puhán nyit ajtót. Hangja érdektelen, nemtörődöm, álkemény hangsúly mögé bújtatva a tetőn elszenvedett összes nyűg.*

- Akkor hát, óhajtson csak a Főkódexőr, ha nincs jobb dolga.-

*Félig befordul szobája felé, s hirtelen megállásával saját távoztát akadályozza meg. Pár masszírozó mozdulat erejéig halántékához emeli kezét, miközben lehunyt szemmel, egyszer-egyszer néma hangokra szétnyíló ajkakkal vés vissza pár szót agyába. Csendesen, belefáradt éllel sóhajt. A másik tekintetét kerülve bólint, majd elindul lefelé, a Főkódexőr személyéhez.*

conBarten

conBarten

  A jégből faragott

 • Fórumita
 • 2532 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2012.10.08, 19:26

[Alew]

*Miután távozott a fogadóteremből, felmegy Tiria szobájához, és kopog. Ha nem találja a nőt, akkor a tetőn keresi, majd a könyvtárban és végül a pincében. Ha megtalálja, megkéri, jöjjön le a fogadóterembe, mert a Főkódexőr úr beszélni óhajt vele. Aztán elsiet ételért és italért.

Az egész Vadászház híján van a fényűzésnek és amúgy a díszítettségnek is, egyedül talán ez a fogadóterem a kivétel, de ez is bőven elmarad bármelyik nemes, sőt, akár gazdag kereskedő, polgár, pap vagy céhmester termétől. A vadak trófeáinak nagy részét mágia és alkimista főzetek elegye tartósítja - van itt mantikór, kiméra, sárkánygyík, pokolkutya, imp, vérfarkas, fekete unikornis, vámpír levágott feje vagy mancsa, megannyi szarv, tülök, agyar, karom, pikkely és fullánk, hárpiaszárny, lezárt üvegbúrákban ködlő lidércalakok. A faliszőnyegeken számos régi, mítikus jelenet, legenda elevenedik meg - harc sárkány ellen hosszú, fénylő fejű lándzsával, vérfarkas elpusztítása ezüst pengéjű kardokkal, vámpír megölése karóval és fáklyával, egy démon szarvának és fejének lemetszése hatalmas csatabárdal.

Alew csak hosszú percek múlva tér vissza, tálcán három kupát és egy palack bort, valamint tálakban pirított gesztenyét, mandulát, friss málnát, édes mézes süteményeket, kemény, erős sajtot, fűszeres kolbászkarikákat és kockákra vágott almát, zellert, uborkát hoz.*

~~~

Alew

Kylwog_De_Lamar

Kylwog_De_Lamar

  Kyr hatalmas

 • Archívum
 • 617 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2012.10.08, 17:05

[Kylwog De Lamar]

Mély tisztelettel tekint körbe, ám a hideg is kirázza a hely enyhén nyomasztó hangulatától. Előzékenyen elfordul mikor Alew az egyik fedelet megérintve rejtett ajtót nyit, és követi a férfit. Fejfájását palástolja, az itt tomboló energiák valóban nyomasztják a mágust, ám a fogadó termet ámulattal bámulja, meg is torpan egy percre, hogy megnézhesse a rusztikus belső teret, a vadak trófeáit, a belső díszítés összességét. Ha a Herceg hellyel kínálja akkor leül, a kardot pedig egy asztalra teszi, de nem jegyzi meg, hogy szerencsével úszta csak meg a becsapódást.

-Köszönöm Alew, igazán kedves.-

Ezután csendben várakozik, ha percekbe telik ez, akkor feláll ültéből, hogy jobban szemügyre vehesse a faliszőnyegeket, részletekbe mélyedten tanulmányozhassa a jeleneteket, nem leplezett ámulattal.

conBarten

conBarten

  A jégből faragott

 • Fórumita
 • 2532 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2012.10.05, 21:47

[Alew]

*Kezet fog a mágussal, biccent, és megfordul, hogy bevezesse. A terem, ahova a kétszárnyú kapu nyílik, négyzetes előtér, nyomasztóan alacsony mennyezettel, faragott kőpadlóval és kőfalakkal. A padló kőkockái megannyi mítikus lényt ábrázolnak, vámpírt, vérfarkast, démont, unikornist és pegazust, mantikórt, minotauruszt és kentaurt, sárkányt, kimérát, wyvernt, és megannyi más szörnyet. A falakat egyforma kőtáblák borítják, amik úgy tűnnek, mintha szarkofágok fedlapjai lennének - egy-egy komor alak áll rajtuk. A terem teljes sötétségét a középen álló, derengő napfényt árasztó szabálytalan, kissé amorf, nagyjából embermagas, derékvastag kristály fénye oldja, mely mintha a padlóból törne elő.

Alew megérinti az egyik szarkofágfedőre hasonlító kőtáblát, az elfordul, és felfed egy ajtót maga mögött. Eközben Kyl jól érezheti, hogy az egész épületből nyomasztóan árad a mágia, és csak Alew jelenléte akadályozza meg, hogy ráboruljon. A Vadászmester a földszinti fogadóterembe vezeti a vendéget - elhaladnak a lépcsőházak, raktárak, fegyverterem és kincstár mellett, átvágnak egy hallon, ahol karszékek, hintaszékek, padok és alacsony asztalok állnak, szabad beszélgetőteret nyújtva, és a falakon régi trófeák, régi felhívások és körözések, beteljesített vadászatok emlékei. A fogadóterem kicsi, de igen kényelmes, elegáns helyiség, padlóját matt, vörhenyes nemesfa deszkázat fedi, melybe intarziával ügyes kezű asztalosok a Vadászház jelképét, a tőrre tekeredő kígyót illesztették ébenfából, csupasz kőfalait szörnyeket legyőző hősöket ábrázoló vastag szőnyegek teszik barátságossá, Kandallója éhesen, üresen ásít, bútorai elegáns, drága darabok, nemesfa, fényesre csiszolt réz, bársony és üveg.*

Foglalj helyet. Szólok a Főinkvizítor kisasszonynak, és hozok bort és ételt!

~~~

Alew

Kylwog_De_Lamar

Kylwog_De_Lamar

  Kyr hatalmas

 • Archívum
 • 617 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2012.10.05, 11:57

[Kylwog De Lamar]


Kylwogon fehér talár van, kék díszítésekkel, mögötte lebeg a kard kezében jó öreg vöröslunír botja. Megszemléli a kicsit csapzott Alewet, azután neki is mosoly kúszik arcára mikor kezet nyújt a Marshallnak.

-Hát téged kereslek, és Tíria főinkvizítort. Szeretnék veletek megvitatni egy egy javaslatot. Persze csak ha nem zavarok.-

conBarten

conBarten

  A jégből faragott

 • Fórumita
 • 2532 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2012.10.04, 22:07

[Alew]

Nem tudom, miért csodálkozik ezen. Sajnálom, hogy így kellett alakulnia. Ha akarja, készítek magának egy forró fürdőt és vacsorát.

*Kis ideig még tartja a kezét - s ha Tiria elfogadja, felsegíti. Ha nem, visszahúzza, arca ismét mosolyog. Ellép kicsit, lehunyja a szemét, haja kifehéredik, és hirtelen egész alakja jéggé válik. Finom művű, pontos, élethű jégmásolat, nem olyan durva és darabos, mint szokott lenni, mikor jéggólemmé változik. Egy pillanat múlva megremeg a jég, recseg és nyikorog, majd Alew, mintha csak vízből bukkanna fel, oldalra kilép belőle. Kissé deres a haja és sápadt a bőre, de amúgy kutya baja. Ott áll egy élő Alew, mellette egy jégmásolat, abban a pózban, ahogy az előbb állt.*

Nekem most mennem kell, vendégünk van, úgy látom. Ezt itt hagyom magának, tegyen vele belátása szerint.

*Rábök a jégszoborra, felveszi a köpenyét, és lesétál a ködlő fémajtón.*

~~~

*Kylnek türelmesnek kell lennie, de végül kinyílik a kapu, és a mosolygó Alew néz szembe a mágussal. Rövid fekete haja, s benne a két fehér tincs kissé kócos, zilált, arcán lágy mosoly ül, vörös köpenyt visel, fekete zekét, ujjast, nadrágot és csizmát, ezüstös fényű mellvértet. Baljában két bőrkesztyű, az imént vehette le őket.*

Szervusz Kyl! Minek köszönhetem látogatásodat a Vadászházban?

~~~

Alew

arikon

arikon

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 161 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2012.10.04, 21:08

[Tiria del Belvoir]

*Elnyelt, néma kiáltás, visszafojtott nyögés, összefeszülő fogak, vibráló ajkak, megránduló izmok, meg-megemelkedő test. Az elméje és fizikai fájdalma készteti ily reakciókra. Mozgolódik a férfi szorítása alatt, végtagjaival a másik testén keresnének helyet maguknak, hogy lenyomhassák az idegen erőt. Eme kísérletei elgyengülnek, az álla alá kerülő penge a próbálkozásokat elernyeszti.

Szétnyíló ajkakkal, merev rökönyödöttség rajtolta arcvonásokkal, a belső parancs ellenére is mozdulni képtelen tagokkal nézi végig, ahogy pengéje az épp hogy nem megállni látszó időben elszenvedi második megalázását, s a mélybe taszítódik.*

-Ne, ne, NEM! Mit művel?! NE!-

*Hisztérikus magasságokat üt meg sietős hangja, s lám, ezen újabb mozzanat sokkja oldja fáradt végtagjait és frissíti fel pillanatok alatt. Oldalra fordul, alkarjára támaszkodik, míg másik karjával a lehetetlen messzeségbe jutott fegyver után nyúlik. A nő zilált tekintetét Alewére emeli, majd onnan le, a felsegítésre induló kézre, s vissza, a férfi szemeihez. *

-Győzött hát…-

*Szól megsemmisülő suttogással, enyhén kérdésbe hajló hangsúllyal, majd hátával visszahull a földre, s tenyereibe temeti arcát.*


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]