Ugrás tartalomhoz


Fotó

Prince of Persia


 • Válasz írásához lépj be
236 hozzászólás érkezett eddig

_athaly (NPC/NJK)

_athaly (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2008.05.26, 20:14

Köszi a segítséget, így már elsőre sikerült. VÉGRE :nemertem:

Sigmund

Sigmund

  Uwel Ökle

 • Fórumita
 • 3321 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.05.26, 09:16

Ha lefelé ugrálsz, nem elég csak az ugrást nyomni, az iránygombot is kell hozzá, hogy merre. Ha ez megvan, már csak a ritmust kell elkapni hogy leérj. Macerás, és idegesítő rész, de ha elkapod a ritmusát, onnan könnyű.

_athaly (NPC/NJK)

_athaly (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2008.05.24, 19:17

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Most nyomom végig a sands of time-ot, de a 93%-nál mindig elakadok. Elég sokat kell ugrálni, ezzel nincs is baj, de a végénél mikor arról a beomlott bástyaszerű épületről kell leugrálni, egészen a földig, hogy ráállhass az ajtó nyitóra, ott mingid leesek. Egyszerűen nem tudok leugrálni a falon. Van valami speciális módja ott az ugrálásnak, mert eddig semmivel nem volt gond, és az agyam elszáll, hogy itt szenvedek. Előre is köszi a válaszokat.

dekszter

dekszter

  Régi fórumozó

 • Szerkesztő
 • 5812 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.05.03, 11:22

Üdv.
Mit szóltok hozzá, hogy a negyedik rész cellshading grafikás lesz? Nekem valahogy a hangulatot csorbítani fogja (vagyis csorbítaná, ha lenne nextgen konzolom :normaalis: ).

Vanger

Vanger

  Knuddelmonster

 • Archívum
 • 1390 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2008.05.03, 08:49

Nem volt kedvem végigolvasni a topicot, nehogy túl sok spoilert olvassak, ezért bocsánat, ha a köv kérdésemre a válasz valahol ott lapul:

Namármost megvettem a PoP Exclusive kiadását, amiben benne van a 3 játék (SoT, WW, T2T)

A gondom a következő:
- SoT VSync bekapcs esetében az animáció akadozik (azaz időnként megakad) ez erős epileptikus érzést keltet, ami pár perc után igen kényelmetlen. Ha kikapcsolom a VSync-et, akkro olyan gyors az fps, hogy megnyomom a gomobt és a Herceg előrerohant mint egy őrült. Így a játék nagyon gyors és élvezhetetlen.
Van-e valami patch ami ezt normalizálja újabb gépeken?
- WW & T2T: Kezdőanimáció után a menü háttere nagyon lassú (vánszorog, hang sincs), menü be se jön, ki kell lépni és újraindítás után rendesen működik. Ez miért van,és újracsak van-e valamilyen patch ami ebben segít nekem?

Gépem a következő:
WinXP Prof SP2
ASUS M2N Alaplap integrált hangkártyával
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+ 2.11 GHz
2 GB RAM
ASUS NVIDIA EN8500 GT 512 MB RAM

Kimmuriel

Kimmuriel

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 289 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2008.04.16, 22:59

Sigmund, ebben teljesen egyetértek veled. Ami engem megfogott a T2T-ben, az inkább a világa volt... A SoT-ban az egzotikus arab világ feeling-et szerettem nagyon, a WW-nek meg harcrendszere tetszett nagyon. Na ezt a kettőt kombinálja össze a T2T! :normaalis:

Sigmund

Sigmund

  Uwel Ökle

 • Fórumita
 • 3321 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.04.16, 10:38

Hali!
Kovvi, szerintem told végig azt is. Legalább befejezi a sztorit. Amúgy nekem a WW volt a kedvencem, a TT-ben kevesebb volt a harc, és nehezebbek az ellenfelek, talán ez volt a bajom vele. Lett volna vagy háromszor annyi dög, amit viszont ki tudok nyírni két kombóval (ezeket csépelhettem egy csomót kifektetésig), az jobban tetszett volna.

Kimmuriel

Kimmuriel

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 289 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2008.04.16, 10:18

Nekem speciel a The Two Thrones tetszett a legjobban...

Kovvi

Kovvi

  Érdeklődő fórumozó

 • Archívum
 • 91 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2008.04.15, 11:27

Sziasztok!

Én a WW-ig jutottam el a régi 2D-s Prince of Persia-tól a Prince of Persia 3D és a Prince of Persia SoT-on keresztül.
Be is fejeztem és a kérdésem a következő lenne, hogy szerintetek érdemes-e megvenni a TT-t ugyanis ismerősök negatív kritikákat közöltek a játékkal kapcslatban.

Előre is köszönöm a válaszokat!

dekszter

dekszter

  Régi fórumozó

 • Szerkesztő
 • 5812 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.01.04, 13:42

Afféle ajándékba kaptam a két részt :) . Tudom, hogy hülyén jött ki, de nincs mit tenni :) . A minap láttam is WW (PS2), de most nem igazán van kedvem ($) kiadni még annyit sem :D .

Sigmund

Sigmund

  Uwel Ökle

 • Fórumita
 • 3321 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.01.04, 11:30

Szerezd be a Warrior Wthint is... egyrészt már bagóért vágják az ember után, másrészt eszméletlen jó kombók vannak benne, harmadrészt meg... hát van neked szíved egy trilógiából csak az első és az utolsó részut tolni??? :D
Pláne hogy a Two Thornes abban a pillanatban kezdődik, amikor a Warrior Within abbamarad...

dekszter

dekszter

  Régi fórumozó

 • Szerkesztő
 • 5812 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.01.02, 16:28

Furcsa mód, nekem pont a harc az, ami nem tetszik a PoP-ban :ok: . Ugrálni össze-vissza meg egyebek, az korrekt, de a fight az nagyon nem gyerebe. Azóta váltottam a Two Thrones-ra (a WW sajna pont nincs meg), és ott azért jobbak a harcok... és a kamera is életképesebb ;) .

Sigmund

Sigmund

  Uwel Ökle

 • Fórumita
 • 3321 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2008.01.02, 13:58

A kamerakezelés tényleg gáz. Elindítok egy kombót, a kamera megperdül és mindjárt tök mást csinálok...lol...
Az ellenfelek száma fix; egyszerre mindig csak vagy négy ellenfeled van, de mivel a helyszíneken olyan húsz szokott lenni, az a négy fixen ott marad, ameddig ki nem irtod mind a huszat. Remélem, érthető. Mivel ugyanis ha egy meghal, egy másik jön a helyére, amíg a keret el nem fogy. Külön idegesítő hogy még a tőrrel is le kell szúrni a dögöket, ilyenkor az időtekerés időkerete is lenullázódik, ezért ha egy dög egy durva ütést visz be, már nem tudod visszatekerni hogy kivédd. Gáz. Javaslom először mindig a nagy bengák kifektetését, a kicsiket el lehet kerülni, ill. ha eltalál se nagy baj. De ha négy nagy állat van egyszerre, az macerásabb. Így, ha mindig a nagyokat ölöd, a végén csak kicsik lesznek, akiket a megfogyatkozott életerővel már sokkal könnyebb hidegre tenni.
Ha jókat akarsz harcolni, javaslom a Warrior Withint. A trilógia legjobb harcai (SoT problémáit lásd fentebb, TTT-ben meg a speedkill ugyan látványos, de mivel majdnem minenkit ki lehet vele fektetni, nem ad lehetőséget a látványos, hosszas csaokodásokra), király kamerakezelés, és látványos belassítások az uccsó ellenfelek lecsapásánál. Általában annyi ellenfél van amennyit a terepen látsz- fel lehet készülni ellenük. A kedvencem a háromból.

dekszter

dekszter

  Régi fórumozó

 • Szerkesztő
 • 5812 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.12.30, 12:47

Üdv.

Sands of time

Az ellenfelek valamilyen rendszerben jönnek ;) ? Megölök x darabot, és azonnal odateleportál x darab megint. KISSÉ frusztráló és idegesítő. Nagy reményeim voltak a játékkal, de a rettenetes harcok (és a világ legsz@rabb kamerakezelése) egyre inkább elveszi a kedvem tőle.

Goraq

Goraq

  Régi fórumozó

 • Archívum
 • 1259 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.12.06, 17:31

2007.12.03, 16:49
ugri.gif
Goraq Hozzászólás 2007.07.11, 17:45
Már milyen rég,hogy uninstaláltam,mindenesetre köszönöm.

Sigmund

Sigmund

  Uwel Ökle

 • Fórumita
 • 3321 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.12.05, 11:47

Nekimégy. Püfölöd, kigurulod a csapásait. Felszáll, köveket dobál hozzád, szaladva el lehet kerülni. Ezt megcsinálod háromszor, átvezetőben felrepül a magasba, és homkkal dobál, lent meg köek keringenek. Kövek kikerül, javaslom a lassítás intenzív használatát, aztán felszaladsz azon az oszlopon ahol éppen van arohadék, és speedkill jön. Ezt asszem megint háromszor. Szárnyak letép, köcsög durván sérüét.
Aztán akadálypálya jön- az eddif keringő sziklák összeállnak egy kvázilépcsővé. Itt is folyton dobál homokkal, lassíts, mert a dög ha a levegőben talál el, ledob, és akkor instant halál. Ugyanez lógáskor. Ha a végére értél, legy egy palló. Végigmész rajta, a vezír szemben lebeg. Elugrasz, speedkill. Hosszasan lebeg a herceg, kamera mátrixosan körbefordul. Egyetlenegyszer kell lecsapni, de elég sokat kell várni a jó lehetőségre- ne kapkodd el. Aztán vége, illetve- majd meglátod.

Kimmuriel

Kimmuriel

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 289 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.12.03, 16:58

Engem meg a fődroid (Vizier) megkopasztása érdekelne, mert avval sehogyse boldogulok...

Aldor_a_harcias

Aldor_a_harcias

  Birodalmi Parancsnok

 • Fórumita
 • 315 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2007.12.03, 15:49

Goraq: A véresszájú nagy mamlaszt az arénában, én így győztem le;

1. kör: Az aréna szélein vannak mindenféle bütykök, falak, gerendák, ezeken kell gyorsan feljutni, és közben nem meghalni a hájzsák csapásaitól. Végül elérkezel egy, az aréna közepére mutató gerendára és onnan speed kill folyamat következik.

2. kör: Megint felmászol a gerendára, és megint ráugrasz a szörnyre, speed kill módban. Ha ez és az előző sikeres volt, akkor elvileg a szörnynek nem marad szeme.

3. kör: Ahogy a sötét kománk is sugallja nekünk, egyenesen neki kell támadni a mamlasznak, és szemből elkezdeni csapni a lábait. Vigyázz, mert hajlamos visszacsapni, ami korántsem egészséges a hercegre nézve. (még a sötét arcú kománk is megfeküdne tőle :P )

4. kör: Miután ledaráltad az életerejét, -és még él a herceg- akkor fél lábon kezd egyensúlyozni, és ilyenkor kell gyorsan rátámadni a másik lábára hogy elessen, ha nem sikerül, akkor összeszedi magát, és újra csépelni kell a lábát.

5. kör: Térdre rogy, de még nem halt meg. Figyelj, mert jön még egy speed kill mód, amikor végleg kinyírod a szörnyet. Ha jól emlékszem a gerincét hasítja végig. :nod: :)

Mindenki: Ahogy olvasgattam a wikipédián, említették, hogy mégis csak lesz PoP film, méghozzá 2009 júliusára lesz várható. Újra elkezdtem hinni. ;)

Goraq

Goraq

  Régi fórumozó

 • Archívum
 • 1259 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.07.11, 16:45

Egy arénában találkozunk.

Goraq

Goraq

  Régi fórumozó

 • Archívum
 • 1259 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.07.10, 14:54

Two thronesban,hogy kell megölni azt ahatalmas föelenséget?Átalakult amikor Visier megölte a nőt akivel érkeztem.

Módosította Goraq: 2007.07.10, 14:55[Fantasy háttér] [Sötét háttér]