Ugrás tartalomhoz


ESSZESSZIN


 • Válasz írásához lépj be
639 hozzászólás érkezett eddig

Romeo

Romeo

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 549 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.07.30, 19:57

jo meghalt. na es? szerintem azt is nezd, hogy ki olte meg. amugy egy orgyilkosnak az a szephalal, ha egy neves szemely vegez vele.

Norien

Norien

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 204 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.07.30, 09:14

Romeo a karneválban lévő fickónak csak egy jó pillanata lehetett. Egyébként nem olvastam a könyvet, de mi történt azzal a gyilkossal? Csak nem megalt? }:]
Akkor már nem is lehet annyira jó... :)

Romeo

Romeo

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 549 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.07.30, 06:40

hy!
nem tudom olvastatok-e a farkasenek cimu konyvet. abban is volt egy orgyilkos, es az is eleg szepen dimbitott! ot is a top 10 be lehetne sorolni! :(

Gyurci

Gyurci

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 173 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.07.29, 21:13

Nekem orgyilkostéren Raoul Renier:Acél és Oroszlán c. műben megalkotott Geor dar Khordak figurája jött be legjobban.
Az ahogyan szegény gladiátort elintézte számomra ütött.


Gyurci

Romeo

Romeo

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 549 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.07.28, 15:50

Deysi!
szerintem a karneval 1 reszeban levo vadasz ubereli entrerit. de azert mind a ketto verprofi!!!

Norien

Norien

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 204 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.07.28, 10:38

Jah. Pontosan úgy van, ahogy Deysi mondja!

_Deysi (NPC/NJK)

_Deysi (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2004.07.28, 09:24

Szerintem az orgyilkosok orgyilkosa Artemis Entreri...

Salvator tökéletesen megalkotta jellemét könyveiben. (sott a végefelé már voltak könyvek amik inkább róla szóltak)

Egyébként szerintem az orgyilkost nem a küzdelem hanem a taktika teszi a gyilkolás mesterévé. Akkor és úgy csap le áldozataira amikor a legkevésbé számít rá és a leggyengébb.

Sics

Sics

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1831 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.07.28, 06:35

Üdv !

Thirlen, a sztori teccett :aboci:

Egy megjegyzés: szerintem hosszú távon nem tartható partiban egy ilyen karakter .. ha csak a parti is eleve nem ilyen ill. nem vevő az efféle alakok társaságára :-) Szóval ha az ember ilyen karaktert játszik, akkor fel kell készülnie rá, hogy a karaktere nem fog az amúgy "normális" parti többi tagjával "életútjátékot" játszani. Vagy kimesélik, vagy ... Szerintem hülyeség volt hogy a mesélőd erőltette a karaktered partibantartását: megtette a dolgát, lelépett. Ok, gyere egy másik karakterrel... A karakterlapot azért ne dobd ki: ha úgy hozza a sors, játszhatsz még vele. Én valami efféle megoldást választottam volna. Illetve mi ált. úgy játszottunk ( már jóval a CX megjelenése előtt is... más rendszerben ) hogy mindenkinek volt több karaktere, és ezek közül válogattuk össze (a meléső és a játékosok négyszemközti egyezkedése során) hogy ki mivel is jöjjön az adott kalandba. Persze olyakor így is kellett új karaktert csinálni, meg haltak is meg ... meg volt hogy a játékosnak volt valami újat kipróbálni kedve... Szóval így tudtuk megoldani, hogy a játékba bekerülő karakterek mindíg beleillőek legyenek a kalandba ill. a partiba is.

***
Sonko:

"tolvajnak és harcosnak van kp-je fejlődni" ?

Erre részemről a "ki-nem-szarja-le" reakció a legvalószínűbb. A nagyobb kérdés ugyanis az, hogy ki tanítja meg neki azt a jártasságot ill. ki képzi tovább a jártasság magasabb szintjére ?

Ez szokott a nehezebb kérdés lenni, nem a "kp". Különösen akkor, ha valaki nem hétköznapi, sokfelé legálisan tanulható dolgot szeretne kitanulni, hanem ritka, netán titkos vagy tilalmas jártasságokat...

bye
Sics

Daelin

Daelin

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 136 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.07.17, 18:41

Kétségkívül Thirlen orgyilkosa számomra az igazi orgyilkos. Hiszen nem az kell, hogy gyakógép legyen, hanem hogy bárhova beépüljön, így a szavak mestere legyen és a legjobb pillanatban kell hogy lecsapjon gyanútlan áldozatára.

Romeo

Romeo

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 549 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.07.05, 21:06

en nem feltetlenul egy olyan karakterre gondoltam, ami egybol arra speckozik ho 100% on legyen a lopozasa es legyen mesterfokon hatbaszurasra. en azt mondom, hogy sokkal elvezetesebb egy egyszeru nem a gyilkolasra speckozott karival, kitervelni egy gyilkossagot. sokkal jobb! :nono:
remelem ertitek mit akartam elmondani.
udvozlettel Romeo

Sonko

Sonko

  Távgyógyító

 • Fórumita
 • 3270 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.07.05, 18:23

Fejvadász, vagy tolvaj a legjobb orgyilkos. DE a mezei harcosnak is annyi Kp-ja van, hogy egész nyugodtan lehet belőle orgyilkos szvsz.

Norien

Norien

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 204 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.07.05, 14:52

Az orgyilkost a stílusáról lehet felismerni :nono:

Romeo

Romeo

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 549 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.07.05, 12:34

Slikroth!
hivatalosan nincs ilyen, de szerintem minden kaszt tagjabol lehet gyilkos. Fejvadasz, egy romlott harcos, egy tolvaj, egy mesteri bard gyilkos, ranagol pap, orwella vallasu egyen. b,mester. szoval barki , aki hajlamos lehet gyilkolni.
udvozlet Romeo

_Slikrtoh (NPC/NJK)

_Slikrtoh (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2004.07.05, 10:19

Hello
Ha jól értettem van a magusban egy olyan kaszt hogy orvgyilkos. Megadna valaki nekem egy oldalt aminek segítségével összerakhatok egy ilyen karit. :nono:

Romeo

Romeo

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 549 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.07.04, 16:50

Hell!
nem is tudom van valami megfoghatatlan egy gyilkossal jatszani. szerintem az egyik legnagyobb jatekelmeny, mikor hosszu ido utan vegre sikerul atvagni a torkat a kedves celpontodnak. nem?
hali

Thirlen

Thirlen

  Browncoat

 • Fórumita
 • 1193 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.06.15, 15:07

Életem legemlékezetesebb orgyilkosát CX-ben játszottam. Nem volt benne semmi kiemelkedő, az egyetlen fegyvere sokáig egy kés volt.
Sikerült beépülnie, mint az egyik karakter (valami katonaféle) szolgája. A katonát küldöttségbe küldték egy távoli vár úrához, aki a karakterem célpontja volt.
Az odavezető út során életem egyik legjobb szerepjátékos alakítását nyújtottam a "szolga" szerepében. Senki nem gyanakodott semmire. Út közben néhány lemészárolt favágó mellől zsákmányolt egy favágóbaltát, mondván veszélyes az út. Azóta is legendásak azok a baltadobásra dobott dobások, amiket ott produkált. A kalandok folyamán szinte az összes veszélyesebb ellenfelet ő intézte el egyetlen dobással. És mindenki csak a kezdők szerencséjének tartotta. Hiszen ez csak egy szolga. Egyszer ugyan majdnem megöltem hirtelen haragomban a katonát (nem bánt túl szépen a szolgájábal), de sikerült megőriznem a hidegvéremet. Végül bejutottak a várúrhoz, ahol a "szolga" kihúzta magát, és előadta, hogy valójában ő hozta a titkos üzenetet, a katona csak álcázásképpen jött, de ő sem tudott róla. Természetesen az üzenet titkos, csak négyszemközt mondhatja el. Végül leszúrta a várúrt (nem sikerült elsőre, le is izzadtam rendesen), és lazán kisétált, megmondva az ajtónállóknak, hogy a várúr azt üzeni, ne zavarják, mert végig kell gondolnia az üzenetet. Lesétált az istállókhoz, és kölcsönkért egy lovat a többi szolgától, mondván h*e gazdája ottfelejtett valamit legutóbbi táborhelyükön. Ezzel minden gond nélkül lelépett, a döbbent partyt pedig lecsukták.

És ezek után mit mond a mesélő?! "Elfogtak a hegyibarbárok (velük állt harcban a várúr), és a legközelebbi fogolycserénél visszacserélnek!" :P
Később azzal védekezett, hogy így akarta összekovácsolni a partyt.

Azóta nem játszottam orgyilkos karakterrel. Nagyon emlékezetes lett, életem egyik legjobb alakítását nyújtottam (alig akarták elhinni, amikor megtudták, hogy megöltem a várurat), de ilyen mélységben kijátszani egy ennyire hidegvérű gyilkost azóta valahogy nem volt gyomrom. Megtudtam, milyen is az, és bevallom, nem tetszett.

Nem M*-os, "James Bondos" Fejvadász volt, hanem egy egyszerű, hidegvérű, eltökélt orgyilkos. De talán éppen ettől lett az egyik legemlékezetesebb karakterem. Sokat tanultam a kijátszása során, mind a szerepjátszásról, mind magamról.

Ennyi a történet.

_An'Aghar (NPC/NJK)

_An'Aghar (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2004.05.07, 14:31

óóó

- mosoly -

a jk gyilkosság... minő kellemes, és minő katartikus...

Sonko

Sonko

  Távgyógyító

 • Fórumita
 • 3270 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.04.07, 16:17

Nekem egy olyan orgyilkosom volt, akit bárdnak hittek, és végig a Jk-kal utazott. Soha nem derült ki róla, pedig az egyik Jk torkát is ő vágta el. Elsődlegesen nem ők voltak a célpont, de ha az útjába álltak, akkor mit volt mit tenni.

Pater_Schonheit

Pater_Schonheit

  Mutyóka

 • Archívum
 • 844 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.04.07, 14:51

jaja.
legjobb assassin egy NPC volt, kövér, kopasz borkereskedő...
idézet: "a fütyi sem fog nehéz vasakat cipelni meg hidegben falramászni"

Sonko

Sonko

  Távgyógyító

 • Fórumita
 • 3270 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.04.07, 14:46

Az orgyilkos lényege, hogy soha senki ne gyanakodjon, hogy pont ő lett volna az. Általában a véletlen segít, hogy elkapják, semmi más..


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]