Ugrás tartalomhoz


ESSZESSZIN


 • Válasz írásához lépj be
639 hozzászólás érkezett eddig

_ghorrag (NPC/NJK)

_ghorrag (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2004.04.07, 12:55

a kedvenc MOKUS karakterem egy fejvadasz volt ( Rend-Halal jellemmel)
erö: 9 ( az atlag ember kb 11-es erejü )
na ezt azonban ellensulyozta a 19-es ügyesseg, meg a 18-as gyorsasag ( vagy forditva..mar nem emlexem)
ez azonban meg mindig nem lett volna eleg
ugyanis a fejvadasz legerösebb fegyvere a logika
egyszerüen ki kell filozni, hogy hogy lehet a legkisebb energiabefektetessel leölni az emberünket
ilyenkor jönnek jol a mergek, meg a csapdak, meg a kapcsolatok
lehet, hogy egy kicsit SÀDORRÀNosan hangzik, de igy van :( :aaaaa:

miutan evekig jatszottam a karakterrel elertem a 8-ik szintet, es nyugdijba vonultam vele
( ekkor több mint 300 eves volt...mikre nem kepes a magia?!?)

es utana mindegy mit jatszottam, mindig megkaptam, hogy tulprecizkedem a szervezest

Sonko

Sonko

  Távgyógyító

 • Fórumita
 • 3270 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.04.06, 20:52

Az már korrektebb, és helytálló. Az orgyilkos kijátszásához szerintem a lehető legprofibb JK kell, talán a varázsló (M*) mérhető még hozzá.

turin

turin

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 3237 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.04.06, 20:24

Eye: jaja! :( A legjobb játékosom... :aaaaa:

Sonko: A leírt karakter törvényes gonosz. A legszélső határ, amit gonoszságban engedtem a partin belül, és azért, mert tudtam, hogy a srác megtudja csinálni, és nem figyel ki belőle egy partigyilok...

Módosította turin: 2004.04.06, 20:25


Sonko

Sonko

  Távgyógyító

 • Fórumita
 • 3270 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.04.06, 18:49

Szerintem az orgyilkos vagy nagyon gonosz, vagy nagyon megkeseredett (true neutral), de kaotikus nem lehet, mert ez kizárná a hidegvért.

Eye

Eye

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 966 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.04.06, 18:41

Ez naggggyon tetszíík. :D

Az az igazság, hogy szerintem ilyen az igazi gonosz. Legalábbis a pszichopata vonulaton. Ez afféle Natural born killer. Az a furcsa, hogy szerintem ez tényleg nem gonosz. :(

turin

turin

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 3237 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.04.06, 16:42

A csapatban, ahol mesélek, egy srác most indít egy orgyilkost. Életút parti lesz Faerűnben.

A fickó tiefling (bár ezt nem tudja, a JK persze igen), Kelemvor (a halál semleges istene) hívő papnak indult (vérszerintinek hitt nevelőapja, egy drow pap tanította) de a tanoncélet után (1. szint) kikristályosodott benne a gondolat, hogy ő valójában Kelemvor ökle. Magyarán tanait a lehető legradikálisabban értelmezi, gyakran úgy érezve, hogy a döntése, mikor kit kell kinyírni, egyben istene döntése is. Nem gyilkol tisztán pénzért, de elvállal munkákat, ha ezek "egybeesnek" Kelemvor akaratával. Ezt persze, nem társalogván közvetlenül istenével, ő ítéli meg. Amúgy jó pap ő, meg baetrt minden tant, csak számára a legfontosabb dogma, hogy ha vkinek eljött az ideje, akkor meg kell halnia, mint ahogy azoknak is, akik mesterségesen hosszabbítják életüket.

Amolyan Leon a profi típusú, törvénytisztelő (kivéve az emberéletre vonatkozó aprócska kitételt), gyerekszerető típus. Kicsit csendes, visszahúzódó, kissé spártai életmódú, de amúgy barátságos figura.

A legjobb az egészben, hogy meg van győződve arról, hogy ő jó. Lázítja a zsarnokság, és elnyomás, a kapzsiság meg egyenesen hergeli (egészen a gyilokig :( ). Azon röhögtünk, hogy az első élőholt elűzési próbálkozásnál (amikor megfedi majd őket), vagy amikor az első paladin elfintorodik egy detect evil után, fog kissé meglepődni... :D

_Kannahal (NPC/NJK)

_Kannahal (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2004.03.10, 01:38

Mikor Boris-szal végeztünk, a nap szétrobbant. Ám a pusztító(Traxor) teremtett egy új napot egy új isten segítségével, akit Karksoriomnak hívtak. Egy smaragdból lévő hold érkezett Athas-space-ből, ezzel jött az új és egyetlen isten. Teremtett egy új várost(Karksoriom) Tyrtől nem messze keletre. Nem tudom, hogy milyen kapcsolat volt az új isten és a gladiátor(Sinox) között, de az tény, hogy ő lett az új város ura.
Ivory – az egyszerűség kedvéért én – visszamentem Nibenayba. Gallard a tiszteletemre, építettett egy tornyot ami az enyém lett. Innen próbáltam meg irányítani a céhem sorsát. Találkoztam személyesen az árnykirályjal, persze csak a hangját hallottam az árnyakból. Ő küldött el Giustenalba, hogy kémleljem ki, mi folyik ott. Ez alig az után történt, hogy hazatértem. Ezért nem sok időm volt a céh megszervezésére. Kijelöltem vezetőket, akikkel napi kapcsolatot tartottam fönt telepatikusan. Tudtam, hogy ez egyenlő a nullával és valószínűleg valaki a távollétemben átveszi majd a helyemet, vagy más céhek számolnak le velünk. Ám a legnagyobb megbízót nem utasíthattam vissza, de nem is akartam. Tehát elindultam a Hordaléktenger mentén fekvő romvárosba. Ez volt a kezdete a City by the Silt Sea c. modulnak. Folyt. köv. :lol:

Norien

Norien

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 204 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.02.25, 16:10

Kannahal! WOW! :lol:

_Kannahal (NPC/NJK)

_Kannahal (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2004.02.24, 23:30

Az én orvgyilkosom athasi volt. Ivorynak hívták. Nibenayban született, a Shadowrunners nevű orvgyilkos céh vezetőjének a fia volt. Félelf. Őrá igazán lehet mondani, hogy életuat játszottam vele. 27/6-ra jutottam el vele, kb ötévnyi intenzív játék után.

Egy pusztító, egy gladiátor és egy magmapap(npc) voltak a társai kezdetben. A feladata az volt, hogy ismerje ki a gladiátort, minden gyenge pontját és tegye lehetővé azt, hogy apja Silver death, megölhesse. Ez nem volt egyszerű. Többszörös arénabajnok volt. Azon kívül sokáig nehéz volt tartani a kereskedő álcáját. Úgy emlékszem ráadásul mindhárman legalább 3 szintel voltak magasabban mint ő. Mire Ur-draxába értünk, a pusztító gyanút fogott. Ezért meg kellett ölnöm. Sikerült is. Ám feltámasztották. Nem tudom miért, de így volt. Ekkor voltunk a Valley of dust and fire végkifejleténél.
Sikerült a lehető legjobban legyengíteni a gladiátort. Egy tasket dzsin elmarta a sisakját, ami igen kemény varázstárgy volt. A dzsin egyszeri szolgálatára korábban tettem szert egy gyűrű által. Előbb pedig végeztem a hátasával, ami egy dragonoid lény volt. Pontosan nem tudom, hogy mi.
Ekkor megesett a találka apám és a gladiátor közt. Atyám odaveszett, mivel ellenfele halálkapuzott és kinyírta. Aztán a harcost is feltámasztották. :lol:
Tudtam, hogy szar van a palacsintában és nem sokáig várat magára a megtorlás. Ezért egyezséget kötöttem a fegyveremmel – ami egy olyan borotva volt, amibe egy vámpírszellemet zártak –, hogy ha meghalok beleszállhat a testembe. Így is lett. Egy khaisarga felcincált. Mivel a napban születtem újjá, ezért nappali vámpír lettem. Vaporalnak hívták a vámpírt, aki megtartotta a test álcáját. Hisz odahaza Nibenayban várta a kiüresedett céhvezetői szék. Ha valakit még érdekel a történet, folyt. köv. :D

Eye

Eye

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 966 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.02.24, 18:51

Norien:

Ez szép. Így képzelném el én is az orgyilkossal/fejvadásszal való játékot. :sor:
Én sosem játszottam, vagy ha játszottam is, csak rövid ideig, mert partiban nem nálunk nem működött jól a dolog. :sor:
Pedig nagyon hangulatos kaszt.

Calien

Calien

  Bugyorbéli

 • Fórumita
 • 1498 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.02.24, 18:25

Üdv!

Csak annyit, hogy sokszor túl erősnek alkotják meg a fejvadászokat ( legalábbis MAGUS-ban igen ). Elismerem, hogy ők a legjobbak , olyan James Bondos mindenhez értők azért még sem.

Az én fejvadászaim általában értettek egy-két dologhoz profin, de másban verhetők voltak. És Km-ként (sajna még kevésszer ) próbáltam megmutatni neki(k), hogy a fejvadász is esendő, és nem egy szupertáp.

A kedvencem egy gorviki , Doer Cavaliere, aki megtanulta a Kobratáncot ( szinesítés, nem táp céljából ), ezért Kobrának hívják. Krán is csábította, de ő meg akarta őrizni a lelkét, ezért elszökött. Azóta Krán és Gorvik is üldözi, nomeg mindenki, aki felismeri benne a gorvikit. Van egy harcművész barátja, akivel összekötődik, mivel egy átok miatt egyikük halála a másikéhoz vezetne.
Régen határozott, és megingathatatlan volt, aki a saját útját járja, olyan jó is meg nem is alak, hihetetlen akarattal.
Jelenleg megcsömörlött a sok harctól és meneküléstől, szeretné mindezt abbahagyni, de a múltból mindig felbukkan valaki. Emellett művészeteket tanul, olvass, próbál másabb lenni, aminek során kezdi elfeledni régi énjét.

Módosította Calien: 2004.02.24, 18:34


Norien

Norien

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 204 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.02.24, 08:06

Nem, férfi volt. :sor:

_Kannahal (NPC/NJK)

_Kannahal (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2004.02.23, 22:43

És mindennek tetejébe még nő is volt az illető?

Norien

Norien

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 204 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.02.23, 21:44

Az első életút karakterem egy Assassin volt. Társai nem voltak, mivel egyedül dolgozott (Nem partiban hanem egyedül játszottam mesélőnél).

Úgy kb 2,5 éven keresztűl játszottam vele Faerun világán, és a legjobb az, hogy mindezidáig sikerült tiokban tartania kilétét, azaz nem híresült el. Soha nem hagyott semmilyen nyomot. Nem kérkedett a tetteivel, igaz, nem mindig akasztott le nagy summákat, mint pl Artemis Entreri.
Teljesen függetlenítette magát minden szervezettől, a munkát meg nem volt nehéz találni, ahány kalandba belecsöppent az a szerencsétlen bérgyilkos :sor:

Külön poén volt még az is, hogy egyszer megmentette egész Faerunt a pusztulástól, és a legjobb az volt benne, hogy a kontinensen élő emberek ebből semmit sem éreztek vagy tudtak. Egy névtelen gonosz assassin, aki megmentette több millió ember életét :sor:

Sonko

Sonko

  Távgyógyító

 • Fórumita
 • 3270 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.02.22, 21:16

Nekimegy teljesvertbe szerintem megrazza. Az elf meg nem kapaszkodhatott, mert íj volt a kezében.

Raphael

Raphael

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 589 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.02.22, 20:26

Akarmekkora ereje van, ha a fonti pasi atkarolja a torzset akkor szvsz nem lehet lerazni. Gondolj bele, egy harminc centi atmeroju fat nincs az a Schwarzenegger aki ugy meg tudja razni hogy leess rola ha kezzel-labbal kapaszkodol. De amugy tokmindegy, a meselonek mindig igaza van :)

Sonko

Sonko

  Távgyógyító

 • Fórumita
 • 3270 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.02.22, 20:03

A paplovagnak 18-as ereje volt... az a fa meg nem tul vastag, ami elbír egy elfet. Meg különben is, az elf másképp kinyírta volna őket.

Raphael

Raphael

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 589 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.02.22, 17:29

Haat, filmekben biztosan mukodik ez a nyilt legterben egy nyilra rakotheto fuvel mindenkit elkabito trukk, meg az is hogy az uldozok veletlenul pont arra jarnak ahova a harom (megjegyzem eleg bonyolult) csapda van felallitva, meg az hogy felmaszhato vastagsagu farol le lehet razni valakit. De mas kifogasom nincs :)

Sonko

Sonko

  Távgyógyító

 • Fórumita
 • 3270 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.02.22, 15:40

Ehhez mit szólsz: félelf harcos + 2 paplovag egy féllábú elfet üldöztek egy hétig, és csak egy jókor dobott 00 mentette meg őket..
Először is találtak egy emberi és egy elf holttestet. Az ember híres tolvaj volt, az elf meg a másik társa. A félelf két társát átvágott torokkal találta. Találkoztak egy kisfiúval, aki megtalálta a cuccokat: elkapták, majd haza akarta vezetni őket, de a házat meg felgyújtották. Megtalálták az elf fél lábát (fából faragott magának másikat!) Szegény elf halálra sérült, 3 nyílvesszője maradt: az egyikkel lábonlőtte a félelfet, elmenekült. A másikra egy illatos füvekkel tömöt rongyot kötött, majd meggyújtotta. belefúrodott a fába amin a félelf aludt. A füst elkábította az épp ébredező félelfet. Az odasiető paplovag is hasonló sorsra jutott... a kisfiút pedig átvágott torokkal találták. Végül a faláb és az elf pénzei segítettek nyomára bukkanni: egy helyt két nyom volt. Az egyik paplovag elindult, egy bukózsineg aktivált egy nyílvesszőt, térdre bukott, nyakánál még egy, tarkónvágta egy farönk...
A másik kettő megtalálta: egy fa teteljén ült, a félelfet lenyilazta, az elájult. A paplovag meg megrázta a fát, és az elf leesett (ha nem teszi, elvesznek) :) és nagy nehezen (dobott 00-át) legyőzték.
Jó kis kaland volt. Szerintem ilyen egy alap orvgyilkos, ráadásul sérült is volt.

_Kannahal (NPC/NJK)

_Kannahal (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2004.02.22, 15:06

Nekem az egyik kedvenc karakterem orvgyilkos volt. Talán a legélvezetesebb kit szerintem. Kiváncsi lennék arra, hogy kinek milyen volt az ilyen jellegű karaktere. Meg arra, hogy egy partiban meddig sikerült leplezetlen maradnia és hogyan? Meg aztán, jó kis történetek is helyénvalóak eme helyen. :)


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]