Ugrás tartalomhoz


Fotó

Meg ne nézd! (spoilerveszély)


 • Válasz írásához lépj be
2899 hozzászólás érkezett eddig

Dallasz

Dallasz

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 2320 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2012.08.14, 13:50

Ezt a Venomot láttam én is pár hónapja a TV-ben. Annyira nem lehetett különösen kegyetlenül rossz, mert sajnos én sem emlékszem a végére (nem volt emlékezetes, ha nagyon tré lenne biztos megmaradtak volna belőle dolgok). Így csak simán sz@r. :)

Azért volt benne még fél szemmel figyelve is jópár olyan rész, amiért valakit a stábban le kellett volna lőni valakiket. Mondjuk amikor a sheriffet (vagy vmelyik más beosztású rendőrt) - miután pajszerrel elvágták a torkát! - végihúz a gyilkos a flaszteren vérnyom nélkül. Biztos valami kis költségvetésű film, amiben a színészek fizettek a szerepért. :)

Fonky_Family

Fonky_Family

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 2031 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2012.08.14, 13:16

Ezt a Venomot láttam én is pár hónapja a TV-ben. Annyira nem lehetett különösen kegyetlenül rossz, mert sajnos én sem emlékszem a végére (nem volt emlékezetes, ha nagyon tré lenne biztos megmaradtak volna belőle dolgok). Így csak simán sz@r. :)

Dallasz

Dallasz

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 2320 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2012.08.14, 12:17

Tegnap este láttam (majdnem végig), remélem nem volt még:

Kígyóharapás (Venom)

Gyakorlatilag teljesen "szabványos tinihorror". Egy halálból visszatérő rokon kezdi üldözni a fiatal iskolások kicsiny csapatát, minek következtében szép sorban kicsit-nagyon brutális véget érnek. Van benne vudu és egyéb "váratlan" fordulatok. Sajnos pont a végéről lemaradtam, ezáltal nem sikerült megtudnom, hogy a rendező/forgatókönyv-író/stb. letévedt-é a kitaposott útról vagy sikerrel végig vánszorgott rajta.
Érdekes volt nézni, hogy az átlagos amerikai fősulis pipi, izé, főhősnő - aki eddig rettegett és futott a természetfeletti lény elől végkimerülésig - hogyan bújik a lemészárolt és kivérzett hullák alá a lény kriptájában (akik fél órája még a élő barátai voltak). Eddig bírtam, aztán a kíváncsiságom felett győzedelmeskedett az álommanó.

(Mindenesetre aki éjszaka nézi, vegye le a hangerőt mert rohadt sokat sikítoznak ezek a fránya amcsi fiatalok).

Módosította Dallasz: 2012.08.14, 12:19


GrofDilisnya

GrofDilisnya

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 4958 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2012.07.27, 08:53

Ezúttal egy remek akciófilmet nem ajánlok senkinek:)

Kíméletlen bosszú

Hejj, micsoda jó érzés néha sosem látott, abszolút egyedi, a panelokat és sablonokat hírből sem ismerő akció filmre lelni! Most nézzük meg recenzióm tárgyát! Már maga a cím is igen sokat sejtető a maga kifinomult szűkszavúságával, ám a lényeg tudtunkra hozatalával. Hogy itten kérem mást nem várhatunk, mint kíméletlen leszámolást és semmi többet. Persze azt is az ócska fajtából. A sztori összetettsége vetekszik egy Michelle Wilde pornófilm összetettségével.
Tömegnövelő pusztító Steve barátunk lassan Pista babérjaira tör. Fossa ki magából a Pista minőségű akció filmeket, ráadásul színészi teljesítményben is elérte példaképét. Ezúttal az egész filmben úgy néz ki az ábrázata, mintha citromba harapott volna, ami nem csak roppant szigorúra húzta össze az alapvetően babaarcát, de alighanem még a púzóját is.
A nyitó képsorokból máris rájövünk, hogy Kojak imitátor izomagy hősünk ezúttal ilyen álarcmentes Amerika Kapitány light-ban utazik, azaz bosszúálló, aki a különböző csínyeket elkövetők rémálma. Az első jelenetben egyből látjuk is, hogy azt a nagy kópét, aki nyúlra vadászik éppen egy M16-ossal, alaposan megszorongatja. Na nem úgy, ahogyan a zsaruk tennék az irodán, hanem úgy jó férfiasan a gigáját. Aztán mivel a srác nem szimpatikus Sztivinek, csinál belőle szecessziós portrét a szakadék alján.
Hősünk persze nem ám csak úgy ész nélkül pusztít az Államokban, neki célja van. Merthogy kiderül a nagyszerű flashback jelenetekben, hogy a családját kicsinálták nem a Bambin és a My Litle Pony-n szocializálódott alakok. A feladat így adott: elmenni a kisvárosba, leverni a helyi galerit, és elsétálni a napsütésben.
Hősünk így aztán megérkezik a kisvárosba, ahol már előre sejthetjük, hogy ténykedésével igen csak leapasztja a helyi TB kirendeltség számláját. A kisváros hivatalnokai persze olyan korruptak, hogy attól még Fleto is olyan vörös lenne, mint expártja virágszála, de hősünket ez semmiben nem akadályozza természetesen.
Hősünk rutinos főszer, első útja a motelba vezet, amit a város egyetlen valamire való csajszija vezet. ráadásul egyből meg is van a közös nevező, hiszen a csaj hapiját is ezek a kópék intézték el valami ultra titokzatos dolog miatt. Miután lekáderezi a csajt, hősünk egyből a helyi becsületsüllyesztőhöz megy, hogy megrendszabályozza azt a buflák alkeszt, aki éppen arcoskodik egy csivavával. Ehelyett az ő arca lesz beverve. Persze mikor kijönnek a haverjai, szigorú tekintetű hősünk őket is elfenekeli.
Közben megismerjük végre a banda főnökét is, akit a hamvas képű Baba tusfürdő reklámarc, Danny Trejo alakít majdnem Oscar minőségben. Ő nagyon kemény bűnöző, az egész bandája nagyon durva. Annyira, hogy mikor hősünk módszeresen elkezdi őket leverni abban a biliárd szalonban, egyiknél sincsen lőfegyver, max ilyen szalonnázó bugylibicska, amit meg ő leszar. Mindenesetre amikor az öccsét hősünk melegre teszi egy robbanásban, bepipul, és bosszút hirdet.
egyből jön a szokásos egyedi jelenet, az ostrom. Tudod, ilyen nagyon komoly rohamozással betámadják a motelt a gonoszok, hogy utána módszeresen feldobják a bakancsukat, vagy azt a makkos cipőt, amit éppen hordanak.
Persze hősünket meg a nőt elkapják, de ez igazából csak betonagyú hősünk benzinkímélő terve, hiszen minek menjenek külön autóval, ha mehetnek a gonoszokkal is a főhadiszállásra? egy kocsi, kevesebb benyó, a végeredmény meg úgyis ugyan az, hogy laposra ver mindenkit.
Na szóval, miközben az a kétes nemiségű egyén éppen egy bicskával művészeti ábrákat akar vágni hősünk amúgy is vonzó ábrázatába, kiszabadul. Itt aztán igazából sok minden nem történik. Megindul, és olyan rideg elszántsággal és precizitással zúz le mindenkit, hogy az ostoba Skynet helyében őt küldtem volna vissza az időben, és akkor tuti a győzelem, nem pedig azokat a lúzer gépeket. Bár az egyik marcona csákó markolatig döfi bele a bugylibicskát, ez hősünket kb annyiban akadályozza, mint Orbán Vikit a realitás.
Végre eljött a két babaarcú között az összecsapás. Miután hősünk egymaga leverte a teljes bandát, hogy írmagjuk nem maradt, Danny barátunk tekintetéhez mérten okosan egy ilyen bunyóra hívja ki Stevie-t, ahelyett, hogy hátba lőné. Miután 2 percig felváltva ütik egymást mindenféle komolyabb károsodás nélkül, ami bizonyítja hősünk beton keménységű arcberendezéséről vallott elképzeléseimet, Danny összeesik, de nem adja fel! egy ilyen méretes sarlóval -néha gondolom azért kijárt a földekre aratni- le akarja gyakni a hőst. De megjön az FBI, és lelövik.
A lány kiszabadul, az FBI boldog, hősünk pedig alig 30 embert ölt meg, azért simán elsétál. A végső ölelkezés a moteles csajszival örök és feledhetetlen, ahogyan az a zen bölcsesség is, ami akkor elhangzik. Hősünk az autójába ülve elszáguld a naplementébe...
Mi pedig boldogan dőlhetünk hátra, hogy véget ért ez az egyedi, sosem látott remekmű!

GrofDilisnya

GrofDilisnya

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 4958 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2012.07.25, 18:55


Kétfejű cápa


És meg sem említetted, hogy Carmen Electra a húzónév a színészek között. :)


Nem, valóban nem, mert nem lényeges...Kb annyit tesz hozzá a filmhez, mint Pákó a magyar nyelvhez:)

Fonky_Family

Fonky_Family

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 2031 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2012.07.25, 13:29

A Gatoroidosban pedig a két főszereplő nőszemély régen "híres" énekesnő volt. :)

Arcana

Arcana

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1335 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2012.07.25, 13:22

Kétfejű cápa


És meg sem említetted, hogy Carmen Electra a húzónév a színészek között. :)

GrofDilisnya

GrofDilisnya

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 4958 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2012.07.25, 10:34

Következzen egy újabb Oscar gyanús remekmű...:

Mega Python vs Gatoroid

Utálom a magyar címek készítőit! Itt van egy ilyen zseniálisan misztikus szó, hogy Gatoroid, amitől még a cerka is égnek áll, nedvesedik a bugyi, és képesek lerendezni annyival, hogy óriásaligátor...Büntetésül 24 órán át nézetném vele ezt az epikus mesterművet!
No de hát ha már így alakult, akkor nézzük csak meg alaposabban mi is az a Gatoroid...ami nem más, mint egy ilyen baszott nagy rajzolt krokodil rém. No de ne szaladjunk ennyire előre, mert mire ez kiderül, addig sok csemege vár még minket.
A nyitó jelenetben egyből már meg is ismerjük az egyik főhősünket, aki egy szőke tudós lányka. Már hallom is a rutinos trash fanok felkiáltást, hogy biztos jó bögyös is, de nem...nem is értem mi tartja fent azt a kis egyrészes ruciját, mert tuti, hogy nem a cickói. No mindenesetre valami legyőzi a gravitációt, miközben hősnőnk és a két retardált kollégája kígyókat lop valami szokásos genetikai laborból, hogy aztán majd jól elengedjék a rémeket az Evergladesben.
Ahogy kígyóink nőnek, úgy kezdik el lezabálni a helyi vadállományt..legyen az ebihal, varánusz, mutáns űrtakony, vagy éppen mókus, de még az aligátorok is veszélybe kerülnek. Így aztán a helyi sheriff nőci, a kettes számú főszereplő is bekerül a filmbe végre.
A hölgy alighanem szintén ebből a genetikai laborból szabadult egykoron. Leginkább valamiféle egykori NDK súlyemelő nőre emlékeztet, bár neki nincsen ilyen tökös-macsós bajsza, de minden más megvan. Emellett az is látszik, hogy nem az agyára gyúrt, mert konkrétan sík hülye.
No mindenesetre miután kiderül, hogy az aligátorok veszélybe kerülnek, kantáros-farmeros, az arcukban whiskey lepárló üzememet működtető redneck vadászokkal elindulnak levadászni a rajzolt szörnyeket. Itt megismerjük a helyettesét-nevezzük mesterlövésznek-aki miközben a társát éppen összeroppantja egy kígyó, kb 2 méterről nem tudja eltalálni a jószágot a pisztolyával. ráadásul az is fura, hogy miután végignézi, hogy a társát megöli a kígyó, ő simán el tud sétálni.
Ráadásul baj van, mert a súlyemelő néni férjaspiránsát is legyakják ezek a hüllők, és innentől kezdve a film végre átvált valamiféle családi drámába oltott bosszúvágy filmmé. No de a sikeres bosszúhoz okos terv is kell. Szerencsére az NDK menekült sheriff nőci nagyon agyas, így kitalálja, hogy akkor szteroidokkal kell tömni az aligátorokat, és azok majd jól elnáspángolják a kígyókat...hát no komment. Szerencsére kolleganőjének, a kb 80 éves rendőr nagyinak az unokája ilyen illegális szteroidokat árul nem kis tételben, így az anyagot egyből be is lehet szerezni, mehet az etetés.
No innen aztán beindul az őrület, lévén az aligátorok is meg a kígyók is megnőnek. Csodálatos, Oscart érő jelenetben mutatják meg nekünk, ahogy a jószágok kezdenek megnőni. Olyan remek animációk, amit talán 1980-ban is megirigyeltek volna!
Közben azért új szereplő is érkezik, az indián hüllőszakértő, aki kb annyira indián, mint Kiszel Tündi, de kb agya is annyi van nagyjából. Mindenesetre legalább jókat tud hümmögni, és mindenképpen robbantani akar mindent. No aztán persze jól kiröhögik a szerencsétlent, végül is ő csak szakértő, semmi több.
Ennek meg is lesz az eredménye, ugyan is a helyi fesztiválra bár meghívást ugyan nem kaptak, mégis benéznek a jószágok. előtte azért láthatunk egy NDK Súlyemelőnő VS Melletlen Szőke Agyhalott meccset is, ami meglepő, döntetlen eredménnyel zárul. A bunyó a bulin kezdődik, de olyan messzire eldobálják egymást, hogy már meg sem hallják, mikor a bulira befut rémek vidám csapata, és elkezdenek lőni rájuk a vendégek.
Hatalmas ostrom indul, mindenkit lezabálnak a lények, kivéve hőseinket, akik miután fél órát tanakodnak, hogy lehetne kijutni innen rájönnek, hogy a kb 3 méterre parkoló autó talán a megoldás...És működik! Hármójuk össz IQ-ja szerintem valahol egy gombolyag fonal és egy marék rozmaring közt lehet.
Lényeink közben megunják a poshadt dzsungelt, és Miami felé veszik az irányt, hogy kicsit ott rajoskodjanak. Persze igazából csak a jövő emberi ifjúságáért aggódnak, ezért rombolják le a plázát, meg pár ilyen érdekes helyet. Hőseink közben kitalálják a tutit, hogy ilyen feromonokkal visszacsalogatják a mocsárba a rémeket, és ott majd jól felrobbantják őket. Fognak egy kannácska feromont, mert, hogy azt a sarki Teszkóban lehet kapni nagy mennyiségben, és egy permetező gépről elkezdik szétlocsolni a város felett a cuccost. Szerencsére rémeink elég hülyék ahoz, hogy ennek az ócska trükknek bedőljenek, és visszamennek abba a völgybe, amit már a szőke agyhalott elaknásított.
Itt persze még vár ránk a szokásos dráma, de a lényeg az, hogy a völgyet felrobbantják, és mindenki megmenekül..majdnem. Mert hát az NDK úszónő ugye egy ilyen helikopter kötéllétrán lóg le, ám akkora jószág ő, hogy amíg rajta van, a helikopter nem emelkedik, de amint lezabálják a robbanás előtt, a gép egyből tud emelkedni. De sajnos a gép a robbanásban megdől, így a szőke agyhalott is leesik kb 200 méter magasról a 20 centis vízbe, de ezt túléli, de hiába nem hatnak rá immár másodjára a fizika törvényei, peche van, mert az egyik leszakadt kígyó fej kettébe harapja.
ezután még egy évvel az eseményke után egy boldog megemlékezést láthatunk a két női héroszról, akik végül is másról nem tehetnek, mint a lények létrejöttétől és pár száz ember haláláról, mégis emléktáblát kapnak...Olyan szép jelenet volt, hogy mikor rá gondoltam ma, apáméknál a könnyeimmel megtöltöttem a medencét.
Zárásként már csak azt nem értem, minek a vs cím a filmben, hiszen kb 1 percnyit bunyóztak a rajzolt rémek, a többiben közös erővel falták be a választópolgárokat. Gyönyörű, elgondolkodtató film!

Módosította GrofDilisnya: 2012.07.25, 10:37


Fonky_Family

Fonky_Family

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 2031 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2012.07.25, 00:38Gantz
...na meg szukszavu instrukciok (jaj, azok az instrukciok... "szereti a hagymat!" Nem, meg csak veletlenul sem az, hogy "pengeeles karmai vannak es rohadt eros"...), es hogy eppen milyen ufot kell eltenni lab alol. Aztan Gantz kiteleportalja oket, es megy a hirig.


Szvsz ez még éppen dob is a filmen. Elkezdik kergetni a kis büdösszájút, aztán meg jön a meglepi.

Igen, ez egyszer meg talan vicces. Ugyanakkor Taigetosz pozitiv az, hogy hoseink egy ekkora pofara eses utan masodjara(-sokadjara) sem probalnak kiszedni semmi informaciot a tekegolyobol ("szereti a regi radiokat"...).
Egyebkent pedig a logikat kovetve, ha Gantz tenyleg eliminaltatni akarja az ursuttyokat, akkor neki is erdeke lenne, hogy poenok helyett informaciot osszon meg a csicskaival. Nem tobbet, csak annyit, amivel teljesithetik a kuldit.
Pont ezert is bosszanto (vagy inkabb szar) a film, mert ilyen blod informacio visszatartassal probalja fenntartani az erdeklodest, ami teljesen hihetetlenne es hiteltelenne teszi az egesz szituaciot.

Nézzétek meg a Gantz animét! Nagyon jó és kiderül benne minden, amit itt beszéltek, mi miért van. A filmet elkezdtem nézni, de olyan szar volt, hogy csak félig birtam megnézni. (a film második fele nem is akart betöltődni, de nem is bánkódtam rajta nagyon) Viszont az anime zseniális.
----
Grof - köszi az ismertetőt, nagyon jókat nevettem. Ezt még nem láttam, de volt szerencsém pár remekművéhez az alkotó csapatnak.

Módosította Fonky_Family: 2012.07.25, 00:39


GrofDilisnya

GrofDilisnya

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 4958 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2012.07.24, 20:52

Régen jelentkeztem már igazi meg ne nézd! filmmel, itt az ideje hát!:)
Ezúttal egy igazán rémületesen meganimált lényről szóló remekművet nem ajánlok senkinek, melynek címe:

Kétfejű cápa

Igen! Asylumos barátaink ismét megcsinálták! Nem elég, hogy mindenféle hatalmas jószágok pusztítanak a vízben és a szárazföldön, nem! Most már eljött az ideje a szörnyek evolúciójának, azaz a két fejű lények korának! Miért is jó a két fej? A válasz alapból adja magát ugyebár: Így dupla annyi zabálást és vérengzést tud cápánk elkövetni, és még az sem okoz neki különösebb problémát, hogyha véletlenül az egyik fejét lerobbantják, hiszen ott marad neki a másik. Hála istennek a két fej remekül megvan egymással, nincsen olyan problémájuk, mint a háromfejűnek a Gyalog Galoppban. Céltudatosan törnek előre, és zabálnak fel mindent, ami él és mozog.
Állításaimat igazolandó egyből láthatjuk is a nyitó képsoroknál, ahol ezúttal már két bögyös bringa vízisízik. Cápánk le is csap rájuk, mint gyöngytyúk a takonyra, és egyetlen támadással és egy harapás után már a lányok egyből elkezdenek átalakulni először húskrémmé majd pedig végtermékké.
No de végre megismerjük hőseinket! Az amerikai oktatási rendszer remek reklámfilmje ez igazából, azt hiszem. Hőseink egyetemisták, akik a tanárjukkal utaznak az óceánon valami misztikus cél miatt. Hogy miért, az nem világos. Van itt kérem bögyös szöszke lány, bögyös fekete lány, bögyös néger lányka, bögyös barna lányka. Jah, már egyszer írtam a gyanúmról, hogy az amcsi egyetemekre nem a felvételivel, hanem a kosármérettel lehet bejutni. ez most is igaznak látszik. Aztán persze itt van a szokásos lúzer srác, aki a politikai korrektség és a megbékélés jegyében most félig arab, de itt van az izomcsávó is, akinek a bicepsz mérete nagyobb az IQ-jánál. Bár ami azt illeti az egész csoport IQ-ja valahol egy tál szotyi és egy csokor torma között van.
No miután észreveszik, hogy egy döglött cápát gázoltak halálra-nem nevet, ez így van a filmben!-valami rejtélyes módon kilukad a hajó. Szerencsére egy atoll pont a közelben van, így aztán gond egy szál sem. Einsteini IQ-s brigádunk lejátssza a D-Napot, és partra szálnak mondván a lakatlan szigeten kéne fém darabokat keresni, hogy meg tudják a hajót hegeszteni...Aha, értem!
De kiderül, hogy a szigeten valami misztikus halászfalu van, ami kihalt, és egyből már kannibálokról vizionálnak hőseink. A rájuk szakadt probléma közt őrlődnek, de nemsokára sejthetjük, hogy ezt a folyamatot majd máshol folytatják.
És igen! Jön az elmaradhatatlan jelenet, mikor is két lányka meg az egyik srác lenyomulnak a partra, hogy ne csak a vízben, hanem a kéjben is megmártózzanak. Itt aztán egyből a két lány, akik eddig nem nagyon csípték egymást egyszer csak minden előzmény nélkül elkezdenek szerelmet vallani egymásnak csókok és tapik segítségével. Szerencsére cápa barátunk is látja az eseményeket, és ezen annyira beizgul, hogy úgy dönt, most már örökre maradjon a párocska együtt, míg a halál el nem választ. Mivel valószínűleg predatoros álcázó berendezése van, a mellig érő vízben a hatalmas jószág mögéjük lopódzik és orvul ketté harapja a brigádot.
Közben a hajón a csajszi elkezd a vízben hegeszteni. Még szerencse, hogy egy kiránduló hajón rendszeresítve van egy víz alatti hegesztéshez a cuccos. De mivel cápánkat zavarja az éles fény, a csajt is bekajálja.
De közben kiderül, hogy óriási a baj! Az atoll hamarosan elmerül, így aztán kevés az idő. Szerencsére hőseink találnak két motorcsónakot, amin vissza tudnak menni a hajóra. De közben egy hatalmas rengés rázza meg a vidéket, és a tanár bácsi úgy elesik, hogy a lába nagyon megsérül. Szinte halálos sebet kap...de nem baj, a hajon majd a doktornéni leápolja...No nem úgy, kis perverzek, ahogy gondoljátok, hanem kötszerrel! Közben a hajó személyzete észreveszi, hogy valami marha nagy vérfolt terjeng a vízen, ami egykoron a búvárnő volt. Jelzik is ezt a hajón az embereknek, hogy hát hé, a nőci eltűnt, és kicsit gyanús, hogy a kábel el van harapva, meg valami nagy vér van a vízben. Hőseink számára ezek a dolgok nem gyanúsak, és kb le sem szarják.
Közben a szigeten a brigád talál 2 motorcsónakot, amit a szőke bögyös lány megszerel, és már indulhat is a verseny. De mivel cápánk hiú, így ő is beszáll a száguldásba, és mivel a mozgáshoz kell energia, random szerűen úgy percenként bezabál egy-egy félnótást.
Aztán csapatostól visszamennek a szigetre a hajóról is, miután a cápa betámadja a nagy hajót, és elrepeszti az oldalát. A szigeten maradt brigád viszont nem veszi észre, hogy süllyed a sziget, lazán piknikeznek a fák alatt.
A sziget azonban egy hatalmas rengés után szépen elsüllyed, nagy baj lesz. Hőseink rájönnek, hogy most már aztán gázban vannak, hiszen cápánk elől nincs hova menni. És igen! Már jön is a fenevad. Szerencsére a templom épülete egyben maradt, ide menekülnek hőseink. Cápánk meg elkezdi ostromolni isten házát. Az előbb ugyan a hajó fém oldalát eltörte, de egy 2mm-es pozdorjával már nehezebben birkózik meg, de azért 2 percnyi kitartó és hősies attakkal csak áttöri az utolsó védelmi vonalat is, és mehet az önfeledt zabálás. Pár hős kimászik az ablakon, és kitalálják, most mán kell valami nagy terv.
És meg is születik! Kérem, ez az a pont, ahol már az agyhalál állhatott be az írónál is. egyetemista hőseink kitalálják, hogy a vízen úszó fém benzines hordót kell felrobbantani, és akkor remek lesz. Kanóc is kéne hozzá, és megszületik az ötlet! A lúzer srác leveszi a pólóját, kicsavarja, és lőn, kész is a kanóc! Szerencsére a nyakig érő vízben az egyik bögyös lánykánál van egy öngyújtó is, hiszen teljesen világos, hogy fürdőruciban alap, hogy öngyújtóval úszik a nép. Az amerikai oktatási rendszert népszerűsítendő, hőseink kb 2 percet azon elmélkednek, hogy mi a francért nem tudják meggyújtani a pólót, amit pedig kicsavartak....
Cápánk elunja a várakozást, és a barna csajjal együtt ráharap a benzines hordóra is, ami valami rejtélyes okból fel is robbana szájában, leszakítva az egyik fejét. De sebaj, van neki még egy.
No a két megmaradt hős beül a motorcsónakba, és azzal elcsalják a cápát, kiugranak a vízbe, és mivel a cápa nyilván szívesebben eszik fémet, mint jó kis melle húsát, inkább a motorcsónak motorjára harap rá, ami szintén felrobban. Mivel a jószág olyan hülye volt, hogy csak két fejet növesztett, így elég nagy fejetlenség áll be nála, és úgy dönt, ideje a karrierjét feladni.
Hőseink kiülnek a sziklára, várva a felmentő sereget, de mivel ez trash film, természetesen kiderül, hogy hát na...van itt még cápa.
Mit is lehetne írni még? Asylum, kétfejű cápa, agybeteg párbeszéd, fos megvalósítás...

Nocturna

Nocturna

  Night-time Spirit

 • Fórumita
 • 3298 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2012.05.12, 15:36


Gantz
...na meg szukszavu instrukciok (jaj, azok az instrukciok... "szereti a hagymat!" Nem, meg csak veletlenul sem az, hogy "pengeeles karmai vannak es rohadt eros"...), es hogy eppen milyen ufot kell eltenni lab alol. Aztan Gantz kiteleportalja oket, es megy a hirig.


Szvsz ez még éppen dob is a filmen. Elkezdik kergetni a kis büdösszájút, aztán meg jön a meglepi.

Igen, ez egyszer meg talan vicces. Ugyanakkor Taigetosz pozitiv az, hogy hoseink egy ekkora pofara eses utan masodjara(-sokadjara) sem probalnak kiszedni semmi informaciot a tekegolyobol ("szereti a regi radiokat"...).
Egyebkent pedig a logikat kovetve, ha Gantz tenyleg eliminaltatni akarja az ursuttyokat, akkor neki is erdeke lenne, hogy poenok helyett informaciot osszon meg a csicskaival. Nem tobbet, csak annyit, amivel teljesithetik a kuldit.
Pont ezert is bosszanto (vagy inkabb szar) a film, mert ilyen blod informacio visszatartassal probalja fenntartani az erdeklodest, ami teljesen hihetetlenne es hiteltelenne teszi az egesz szituaciot.

Arcana

Arcana

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1335 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2012.05.12, 15:12

Gantz
...na meg szukszavu instrukciok (jaj, azok az instrukciok... "szereti a hagymat!" Nem, meg csak veletlenul sem az, hogy "pengeeles karmai vannak es rohadt eros"...), es hogy eppen milyen ufot kell eltenni lab alol. Aztan Gantz kiteleportalja oket, es megy a hirig.


Szvsz ez még éppen dob is a filmen. Elkezdik kergetni a kis büdösszájút, aztán meg jön a meglepi.

Fonky_Family

Fonky_Family

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 2031 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2012.05.12, 11:10


Izé, a topik eredeti címe Meg ne nézd! azaz, ami nem csupán nem tetszik, hanem rossz is. Így, végig. Szóval de, ideaz kerül ami rossz, nem az, ami egyénileg nem tetszik. Én se rakom be pl. a 2001 űrodisszeiát, mert zseniális film, annak elenére, hogy képtelen vagyok elalvás nélkül végignézni.


Ez azért elég vicces, és mi alapján mondod meg egy filmről, hogy zseniális, ha egyébként meg neked nagyon nem tetszik? Például szerintem az Immortals sz@r film, magamtól eszembe sem jutna, hogy ez másnak is tetszik (szélesebb körben). Ugyanez a véleményem a Megashark filmekről is egyébként.

Ennyire nem kell túlbonyolítani, az imdn-n a megacápa 2.7 pont, az immortals 6.1. Ez megmutatja neked a szélesebb kört.

original_trixi

original_trixi

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 2488 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2012.05.12, 08:56

Ez azért elég vicces, és mi alapján mondod meg egy filmről, hogy zseniális, ha egyébként meg neked nagyon nem tetszik?

Szerintem ez már filozófiai kérdés.

sika

sika

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 349 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2012.05.12, 07:03

Izé, a topik eredeti címe Meg ne nézd! azaz, ami nem csupán nem tetszik, hanem rossz is. Így, végig. Szóval de, ideaz kerül ami rossz, nem az, ami egyénileg nem tetszik. Én se rakom be pl. a 2001 űrodisszeiát, mert zseniális film, annak elenére, hogy képtelen vagyok elalvás nélkül végignézni.


Ez azért elég vicces, és mi alapján mondod meg egy filmről, hogy zseniális, ha egyébként meg neked nagyon nem tetszik? Például szerintem az Immortals sz@r film, magamtól eszembe sem jutna, hogy ez másnak is tetszik (szélesebb körben). Ugyanez a véleményem a Megashark filmekről is egyébként.

Fonky_Family

Fonky_Family

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 2031 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2012.05.11, 13:52

Az anime nem olyan rossz, a filmet még nem láttam. Egy haverom látta azt mondta meg lehet nézni, de nem nagy eresztés.

Nocturna

Nocturna

  Night-time Spirit

 • Fórumita
 • 3298 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2012.05.11, 13:24

Gantz

Anyam, borogass. Ez a film elokerult itt valamelyik szomszedos temaban, lehet, hogy az anime-ben is, mert a film alapjat kepregeny kepezi (lehet, hogy anime is van belole, erre most nem vennek merget). Az is lehet, hogy ott mukodik, ami itt egyaltalan nem.
Az egyetlen pozitiv dolog az egeszben az alapotlet: sehonnai senkihaziak, atlagemberek a halaluk kuszoberol egy kulonos szobaba kerulnek egy toronyhaz tetejen, ahol varja oket egy meretes fekete golyobis, hi-tech felszereles, na meg szukszavu instrukciok (jaj, azok az instrukciok... "szereti a hagymat!" Nem, meg csak veletlenul sem az, hogy "pengeeles karmai vannak es rohadt eros"...), es hogy eppen milyen ufot kell eltenni lab alol. Aztan Gantz kiteleportalja oket, es megy a hirig.
Ezzel ki is fujt.

Ami szar benne, az minden egyeb: a szereplok, a dramaturgia, a dialogusok (rohadtul benak), az erzelmi szalak (mintha fogyatekos ovodasokat latnek erzelmi eletet elni), es meg az akciojelenetek koreografiaja is. Pedig legalabb az elvihette volna (ott a pisztoly, de nem lonek vele, hanem szaladgalnak, kiabalnak es NEZNEK ki a hulye fejukbol hulyen). Tovabba a hatterbol sem derul ki semmi (kicsoda/micsoda Gantz, mire megy ki az egesz, ki penzeli, stb.), es ez nem az a gondolkodasra sarkallo, jotekony felhomaly. Nem, a szereplok ezzel kapcsolatban sem tesznek fel semmilyen kerdest, nem is gondolkodnak rajta, nem is akarjak megerteni, elfogadjak az egeszet ugy, ahogy van. Legfeljebb neha kiabalnak, ha nem tetszik nekik valami, de ennyi.

Ha azt vesszuk, hogy az alapotlet mar meg volt irva (kepregeny), akkor ez az egesz holmi egy nagy nulla. Nekem 4db ebedszunetembe kerult a heten, hogy vegignezzem, de a veget mar leptettem. Benneteket inkabb mas, hasznosabb idotoltesre sarkallnalak. :)

Aleister

Aleister

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 4397 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2012.04.12, 14:38

Az "ork nöstények". :)

Komolyra fordítva a szót, amelyik egyik kategóriába sem sorolható, hanem egyszerűen csak rossz. Ezt nemigen lehet definiálni. Meg ugye nem vagyunk mi moderátorok, hogy megszabjuk mit, hova lehet írni, csakhát jeleztük, hogy az Immortals nem pont ide való.

Ronin

Ronin

  Anyaszomorító

 • Fórumita
 • 1947 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2012.04.12, 14:16

"...az olyan rossz-hogy-az-már-jó, stb. Ha ezek közül valami adott, nem biztos, hogy ez a megfelelő totyik az adott filmnek."

Ezt mondtam, akkor ezek szerint az annyira szar hogy már jó filmek se valók feltétlenül ide? Akkor mi való ebbe a topicba?:)

Aleister

Aleister

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 4397 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2012.04.12, 13:16

Az a baj a példáddal, hogy a csajok kinézetét állítod párhuzamba a filmek összértékével. A csajoknak sem csak "látványvilága" van. Abban én is egyetértek, hogy az Immortals látványvilága belefér az érdekes arcú kategóriába. :)


Valóban, de a szórakoztatásnak elég sok aspektusa van. A mély mondanivaló, a látványvilág, az olyan rossz-hogy-az-már-jó, stb. Ha ezek közül valami adott, nem biztos, hogy ez a megfelelő totyik az adott filmnek.

Az utolsó mondatod olvasva látom, elértem a célom. Itt már nincs mit tennem. További szép napot. :D


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]