Ugrás tartalomhoz


Fotó

Flame #2


A téma archiválva van, emiatt nem szólhatsz hozzá.
2143 hozzászólás érkezett eddig

_Sven van Nilson (NPC/NJK)

_Sven van Nilson (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2004.06.02, 16:14

:) Bár nem érdekel senkit, én mégis mentem magam. Aki múltkor látott játszani, annak jelentem, hogy épp Anyámmal lődörögtem a tó partján és - nos, ugye őrült módon- tapadtam rá, mint kisded az édesanyjára. Bár sokan úgy vélték a "szeretőmmel" hetyegtem ott, nem találván ki jobb story-t. Anyám anno hősiesen védett a komisz, szadista, s roppant perverz lich ellen. Azóta nem láttam, így érthető, hogy megörvendetm neki. - nos, mint ugye tudjuk, Sven amúgyis kissé, hát, teátrális- .. ;)

Thompy

Thompy

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 802 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.06.01, 23:35

Üdv!
Hát mi tagadás, ma éjjel kotnyeles formámban vagyok. Na lássuk.:
Sajnos én is egyre többet offolok, minek régen nagy ellensége voltam, vagy inkább lelkiismereti kérdést csináltam belőle. :sor: De manapság elég ritka, hogy van játszani időm, és bizony beköszönök a rég nem látott barátaimnak. De, hogy ne csak magamat áztassam.: Sokszor nagyon jó dolog az offolás. Például bizonyos helyzetekben szükséges is. Ha valaki offban közli a segítség kérővel, hogy mi is az összkép a teremben, vagy kívül. De múltkor például offban beszéltük le, hogy is szállhatnék be az adott játékba. Tehát nem kell feltétlenül, elvetni az offot, csak talán törekedni kell a minimalizálásra. :) Az pedig igen is húzzon a francba, aki offos ismerkedőbe megy át, vagy olyanról pofázik ami a kutyát nem érdekel.
Na, de ha LC példáját vesszük, és egy késői órában, vagy akármikor éppen nem zavar senkit offolnak. Igazából a döglött mezei kutyát sem érdekli. Legalább van valaki, és ép nem egy hatalomra törő kari "beszélget" a félórákért RSZszel. Tehát, hajrá! De, csak csínján! ;)

Borg

Borg

  Lasombra Antitribu

 • Fórumita
 • 1502 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.06.01, 20:11

Hmmm....annyit szűrtem le az alant elterülő bőlére eresztett írásokból, hogy...hát...sokaknak igaza van. Tényleg elvetették sokan a súlykot, azzal, hogy fikázzák azokat akik többet offolnak, mint ők....hmmm...talán én is.....biztos, h'én is....hmmmm...miért is pofázok most ide..nem tudom...vagyis de. Mindenki Offol, elkerülhetetlen. Csak valaki nem veszi észre magán és már az ujja a 8as billentyű fölött nyomkod ezerrel!...ez sajnos nem"lehetetlen!" hanem "elkerülhetetlen". Jó mondjuk az engem zavart, hogy valaki vadiúj karival, kezdő játékosként afelől érdeklődött, hogy ki hol lakik és ki hány éves...de mind1...remélem valami értelmeset is összehordtam....

LadyCrow

LadyCrow

  Nachtkäfer

 • Fórumita
 • 2261 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.06.01, 18:42

s.R: A szívemből szóltál. Egyetértek. Teljesen. :nuke:

Morryster, Ropi: Felesleges versengeni a közutálat-díjért. Szerintem egyikőtök sem esélyes rá. :gyagya:

Amúgy tényleg, mióta van ban az offolásért? Az oké, hogy idegesítő tud lenni, hogy:
"//Nem ölheted meg a karim te geci//
//Ne szóljá' be táposka//
//Te nem is tucc jáccani//
//Te nem tucc//
//anyád//
//a tiéd köcsög//"

És efféle okosságok háromnegyed órán keresztül... node van ám másfajta off is. Pl anno (tán több, mint egy éve tán) éjszaka nagyon kellemes off-partikat lehetett leverni s.R-rel, Ywerddel, RV-vel, JB-vel, példának okáért. És a kutya se kifogásolta. Ha a játék befullad, és mindenki bepunnyad, senki sincs elég kreatív hangulatban... (és csakis ezen esetekben) nos, akkor inkább az off mint a meddő kanapénülés, fejbőlkinézés, teafőzés és hasonló dögunalmas, morálromboló fisifosok. Mi több, az off lényegesen kevéssé zavaró, mint a nyálzás és a 12-egytucat sablonkarakterek sablonjátéka.

Tölgyeim és Uraim, LC féle észosztást hallhattak, a "bezzeg az én időmben" intermezzoval egybekötve.


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]