Ugrás tartalomhoz


Fotó

Flame #2


A téma archiválva van, emiatt nem szólhatsz hozzá.
2143 hozzászólás érkezett eddig

Shiny

Shiny

  MárványTünemény

 • Fórumita
 • 323 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.06.30, 16:33

Nesta :( amúgy télleg sok a kezdő...de enm aza baj, h kevés a mod, hanem csak az, hogy nincsenek a megfelelő pillanatban a bitin :) és sztem ezért meg nem lehet őket okolni :P gondolom midnenkinek van jobb dolga, mint egész nap a gép előtt üldögélni, és azt lesni, mikor jön egy újabb moderálható ember...

Athos

Athos

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 265 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.06.30, 16:33

KHM! Valaki a bitin Kalányos néven bent volt, mire In kereste eltűnt minden írásával együtt, nem volt még uccsó 50-ben sem! Utána volt egy Mobiltelefon nevű, ugyanaz a személy, most meg "Athos, aki női kariképpel férfinak képzeli magát" névvel rohangál fel le, és uccsó 50-be nem marad nyoma!
Talán valami mini hekker vagy nemtudom, de kérem, hogy a Modok azonnal intézkedjenek!!! :(

_Nephertity (NPC/NJK)

_Nephertity (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2005.06.30, 16:14

Hát,akkor már inkább én...:)
Mindenesetre tényleg jó lenne egy olyan emberke modnak,aki egész nap itt van,mert tényleg rossz úgy játszani,hogy minden ötödik emberke hülye...:-o

Nesta_Torrine

Nesta_Torrine

  Rowon Kapitánya

 • Fórumita
 • 1312 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.06.30, 15:28

Na ennyire előre azért ne rohanjunk. Ennyire még nem szar a helyzet :-o

Szunyog_Syladyr

Szunyog_Syladyr

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 53 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2005.06.30, 15:21

Javaslom,h fontolják meg Athos "MODosítását".Mondjuk most is ő hívott Modot,h ezeket az állapotokat megszüntessék,meg + persze szeméi szimpátia+ahányszor csak felfáradok,ő is itt van(vagy kukkol,vagy játszik).

Athos

Athos

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 265 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.06.30, 15:02

Má nem azé, hogy szóvátegyem, de jött két újjab hülye...persze Mod sehol még mindig. :-o

Athos

Athos

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 265 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.06.30, 14:40

Így van, én is bent vagyok most, mikor a három hülye össze-vissza irogál és sehol egy Mod. Pedig de szépen kértem... :-o

Nesta_Torrine

Nesta_Torrine

  Rowon Kapitánya

 • Fórumita
 • 1312 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.06.30, 14:34

Irritáló, hogy a legtöbb hülyegyerek akkor lel rá az oldalra, mikor egy MOD sincs közelben. Ebben az időben, legalább három veretes nagytudású osztja az észt bent.

Nesta_Torrine

Nesta_Torrine

  Rowon Kapitánya

 • Fórumita
 • 1312 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.06.30, 11:48

Flémlek mán egyet :) ... miért van az, hogy mikor nem vagyok itthon egy éjszakát, akkor írtok ilyen kúvvasokat? :-o

_freeza (NPC/NJK)

_freeza (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2005.06.30, 11:09

ergó akárki, aki sok időt szerez valahogy, tulképp mod lesz min egy forduló erejéig. klassz.

Dragonblade

Dragonblade

  Swingelő kobold

 • Archívum
 • 718 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2005.06.30, 08:31

Őőőőő... A biti lehet, hogy gagyi, de én így szeretem részemről, persze lehetne jobb is, nomeg... De inkább nem folytatom. :aaaaa:

Lehet minőségtelen (aránylag :-o), de mégis el lehet rajta játszani. :)

Athosnak az a kérdőíves ötlete nem lenne olyan rossz, de a hontalanos igenis az. Kérem, nekem van hontalan karakterem, aki direkt hontalan, ha most törlik, az idegbjt okoz nekem, stb... :aaaaa: Meg jó, hogy vannak hontalanok. :D Van olyan karakter, akihez ez illik, mert a többi nem, úgy vélem. :P

Aztán, vissza a játszhatósághoz meg minőséghez. :D A biti egy szörnyen vegyes dolog, ebből következőn olyan szintű minőségi játékra, mint egy adott dologra kiképzett asztali-partinál vagy mittomén nem is nagyon van alkalom, csak esetenként, meg még annyira sem. :D Mivel: mindenki azt akarja csinálni, amit akar csinálni, nincs KM, aki összefogja a dolgot, és még sorolhatnám. :D DE! A bitorló szépsége az, hogy nincs nagyon behatárolva, tehát szárnyalhat a képzelet, ebből következően rengetegféle karakter van, ami nagyon sok jó, színes játékra adhatna lehetőséget. Hol a gond? Ott, hogy sok játékos hülye, nincsm indig idő, nomeg: nemtom. :aaaaa:
De lehetne itt jó dolog. :aaaaa: Csak kicsit meg kell erőltetnie magát az embernek, asszem. :aaaaa:

Szunyog_Syladyr

Szunyog_Syladyr

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 53 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2005.06.30, 08:28

Csak Athos bíztatása végett írok ide.Mert teljes mértékben egyetértek az általa leírtakkal(kivéve ha ezzel-személyem miatt- hátráltatom az ügymenetet) LC-vel is egyetértek,kivéve a szummázását,mégpedig,h nincs értelme fejleszteni.CSak ennyi...

Janika

Janika

  Terália Vajákosa

 • Fórumita
 • 1995 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.06.30, 08:16

Tökéletesen igazad van LC... nekem egyetlen gondom az, hogy ha csinálok valamit azt nagyon rühellem minősíthetetlen formában csinálni, s ha már itt vagyok és megkaptam rá a bizalmat, hogy mod lettem hát teszem a dolgom.
Tudom, hogy én "értelmeztem" félre a moderátorral járó jogokat és felelősséget mert se nem készítői, se nem fejlesztői nem vagyunk a játéknak, s sajnálom, hogy tévesen ítélem meg a dolgokat, de nem tudok csak úgy ölbetett kézel nézni és csak arra rászólni ki nem érti a játékszabályokat.


Bolond

Kiba

Kiba

  Lion-Dancer

 • Fórumita
 • 382 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.06.30, 02:57

Athos ez szép és jó, de az ötleteidet miért a flamebe? :-o
Erre találtál fel a trónbitorló topicot :)


Tisztelettel:

Kiba

Athos

Athos

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 265 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.06.30, 02:13

Ejj, de ha már itt vagyok, miértne mondhatnám el a többi remek ötletem is. :D

És mielőtt belekezdek mégvalami. Szerintem a klánvezérek azért klánvezérek, mert sokáig ülnek a trónon, ergó nem bannolják őket, ergó jól játszanak. (legalábbis szabályosan :D )
Tehát ha egy klánvezér a klán rendbentartása érdekében kiszór tagokat a klánból, azok ugyebár a Hontalanokhoz kerülnek...és itt mondta valaki, hogy akkor ott ugyanúgy megvannak csak (ha nem aktívak), vagy ugyanúgy bejönnek ökörködni. Ebben igazad van. Na, ezért javaslom, hogy a Hontalanok klánjában lévőket a Modok töröljék.

És most az ötlet. Ha volna pár ilyen lelkes tag újra, mint LC, vagy olyanok akik szeretik a kalandokat, akkor megérné a bitit kétfelé osztani. A főoldalról két külön linkre lehetne eljutni, ahol az egyik a sima terem lenne, tele henyélőkkel, nyáladzókkal, cigizőkkel, stb.
A másikban pedig lennének Kalandmesterek választva, (ugyanúgy mint modok), akik élénk fantáziájukkal (mint amilyen nekem is van :-o ) harcos veszélyes helyzeteket teremtenének, és az odalépők mind belecsöppennének az éles szitukba. Ott lehetne a bitin mostanába gyakori ámbár leszólt démontámadás, meg satöbbi...
Nem mondom, én is néha belépnék a nyáladzókhoz (mivel Athos szeret nyáladzani :P ), de néha az unalmas fetrengések helyett szívesen harcba küldeném Athost.
És mivel a terem valóban túl szűkös e két dolog együttes kidolgozására, ezért lenne jó ez a két linkes megoldásos.
Ha valaki cseppnyi esélyt is lát erre a dologra és érdekelnék a fejemben oly jól kigondolt részletek, az szóljon.
Amúgymeg nevessetek nyugodtan. :D

Nah, ha ezekre jól reagáltok, megosztom majd a többi ötletem is. :)

Athos

Athos

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 265 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.06.30, 01:52

Hm, picit vitatkoznék veled LC.
Rendben van, hogy a biti az új szabályokkal együtt sem lett sokak álma, és senkisem lélegezhet fel igazán. De a szabályokkal és a sok apró (biti1-hez képest) változtatással igenis arra törekedtek a készítők, hogy élvezhetőbb legyen az a játék, ami állítólag itt folyik. :-o
Az hogy a biti ugyanolyan szar maradt, vagy még szarabb mint volt, korántsem BePe vagy a Modok hibája, sokkal inkább azoké a kariké, akik ahogy te mondtad, csak cigizni/henyélni/piálni jönnek be. A baj és a szomorkodás ott kezdődik, hogy a Modok ez ellen tehetetlenek, mert ugyebár ez már játéknak minősül. És amíg ezen nincs változtatva, addig a biti ilyen marad. És most nem prédikálni akarok, mert énse tudom hogy kéne ezen változtatni. (najó én tudom, de nektek az úgyse tetszene :D )

A másik dolog meg az az Aréna féle. Hát nemtom hogy gondoltátok, de ha már lenne, úgy kéne, hogy az összes frissen reggelt karakter oda juthasson csak be, és addig ne mehessen tovább, amíg az ottani szabályokat (ami a játékszabályt tartalmazná) el nem olvasta.
És most jogosan kérdezhetitek, hogy ezt hogy lehetne ellenőrizni.
Hát úgy, hogy az oldal alján, lennének kérdések az olvasot szövegről, olyan hülye Pistikésen, hogy pl:

Na, hová jutsz, ha csillag között beírod, hogy belépsz?
1. A kastély termébe.
2. A Pál utcai fiúkhoz
3. Egy haláltáborba
4. Egy szektába.

És ha itt a hülye Pistike aki nem olvasta el a szabályokat nem az 1. jelöli meg, rögtön törlődne a karija (hogy nehogy találgathasson) és majd legközelebb ha újrareggel, elolvasná tutira.
Higgyétek el 10 lényeges kérdés elég volna ahhoz, hogy egy "újonc" úgy lépjen be a terembe, hogy szinte biztos, hogy végigolvasta a Játékszabályt. Mert az alapgond már ott elkezdődik ugyebár, hogy valaki hülyeségeket ír be, erre szólnak rá, hogy olvasson szabályt, az meg vissza beszól, hogy Anyátok, stb. Ez a része a dolognak szerintem ezzel a módszerrel elkerülhető lenne. :P

És rengeteg ötletem van még, ha rajtam múlna itt rend lenne és fegyelem, mégse lennének viták és mindenki boldogan játszhatna, amíg ki nem bannolják. :)

LadyCrow

LadyCrow

  Nachtkäfer

 • Fórumita
 • 2261 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.06.29, 22:49

Noha már rég nem tartozom ide, nem érdekel ez a játék, és voltaképp semmi keresnivalóm nincs itt, mostanság bele-beleolvasgattam itt pár fórumba, és szeretném megosztani a véleményem, hátha van olyan, akit érdekelhet.

In medias res, az a gond, hogy olyan színvonalas, mindenki számára élvezhető játékot akartok itt, amilyenre a bitorló egyszerűen nem alkalmas. Aktiválva lettek a moderátorok, ki lettek vágva az állatkák, a nappal kószáló vámpírok, lett Terália, politika, térképek, új, színesebb és szagosabb 2.0, karakterleírással, klánvezéri privilégiumokkal, lett fantasy-orientáció, mint kizárólagos műfaj, meg millió kis ötlet és sallang. De most őszintén. Tegyétek a szívetekre a kezeteket, és nézettek be random a játékba 3-4 különböző időpontban. Úgy objektív szemmel. Vagy nézzétek meg, csökkent-e a panaszok, rinyák, viták száma. Ezektől a kis színesektől meg szabályoktól valóban jobb lett a játék? Nem hinném.

Szóval csinálhattok Aréna-fórumot, szabályrendszert és egységes karakterérték táblázatokat, Háború és Béke terjedelmű világleírást Terália összes jogi, infrastrukturális, vallásfilozófiai, politikai és egyéb jellemzőjéről, ha benéztek, ugyanaz a kanapénpunnyadós, sablonosbeszélgetős, nyálfolyós, klikkes, def***agyerekvagyokos játék fog a szemetek elé tárulni. Ha a fejetek tetejére álltok, akkor is.

Nincs mesélő, ergo nincs kalandszál, ha mégis feldob valaki egyet, akkor a később érkezők csak elég nehezen fognak beszállni, már ha be tudnak. A tempó őrületes, kimész inni egy pohár akármit meg folyó ügyeid intézni a slozin, és máris bogarászhatod az utolsó 50et. A korlátozott karakterszámú üzenetek miatt lehetetlen leírni, milyen gesztusokat, mimikát használ a karakter, a helyesírás igénytelen. Ráadásul az "unalmas játékért való bannolás" feltalálásáig a színvonal marad szubásóbékaseggi régiókban, amikor pedig az megvalósul, repül a tisztelt bitorlók 99%-a; még a korrekt játékosok is, akiknek épp nincs megfelelő társaságuk játszani, vagy egyszerűen nincs ötletük, így jobbhíján megosztják a nagyérdeművel, hogyan tesped a fotelben olvasgatva/ iddogálva/ dohányozgatva a karakterük.

A fórumos játékból persze még lehet kihozni pár dolgot, már ha a kezdő játékosnak nem kellene kifolyatnia az összes látószervét, mire végigbogarássza, melyik fórum mire is való, meg mi is az a Terália voltaképpen. Meg ha lenne mondjuk mesélő.

Aki komoly, "igényes" (de utálom ezt a szót) játékra vágyik, az most már számos online fórum, zárt chatszoba és egyéb megoldás közül válogathat, a Trónbitorló meg megmarad a marhulásokra, unalmas órákban való időelbaszásra vágyók, a lelkes, de voltaképp szenvedő függők, és az rpg-re alkalmatlan delikvensek olvasztótégelyének. Anno én is sokat jajongtam a színvonal miatt és nem győztem idehányni a világmegváltónak szánt hülyeségeimet, de voltaképp felesleges volt.

A bitorlót a káosz, a hülyülés, a komolytalankodás, a gőzkieresztés, a perjeles offolások, a trónról való lökdösődés, és a titulusért folyó harc teszi egyedivé. A vicces ökörködés, amikor a nagy ynevi hős, a cyberpunkos vadóc és Gipsz Jakab, magyar kőmíves találkoznak, és összebalhéznak, hogy melyikük illesse seggével a trónust. Amit ti próbáltok összehozni, az jobb esetben is egy középszerű hősfentezis cucc, bár Alew steampunk-kezdeményezése ígéretes, de egyszerűen kár ide pazarolni a tehetséget, ugye gyöngyöt a disznók elé - effektus.

Szóval csámcsogjatok tovább az ezerszer lerágott, lenyelt és kihányt gumicsontokon, kreáljatok új szabályokat, ha azt hiszitek, ettől bármi is jobb lesz, vagy verjétek a klaviatúrát vöröslő fejjel valami csipp-csupp (tanárnéééniii, a pisti tááápolt!!!) vitácska miatt, ha nektek jól esik. De érdemes lenne belátni, hogy felesleges. Szarból várat, szép cél, csak felesleges a hajtás egy szarvár miatt.

Elnézést a hosszú post miatt. Üdvözlettel:

LC, the not-so-Great.

Vharassloo

Vharassloo

  Érdeklődő fórumozó

 • Archívum
 • 62 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2005.06.29, 21:53

Egyébként Aiwe miért kezd úgy beszélni, mint Vharassloo anno? :-oTeljességességgel felispediglen vagyogatgatok háborogatgatva! morczosformaságosság Szegénységes öregséges Maggya Yanix Uraságosságokkal mindentispediglen lehetségességes csinálgatgatni? morcolgatolódzgatva eltotyog Viszontlátogatásra!

Aiwe

Aiwe

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 174 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.06.29, 20:24

Lassú-lassú kétségtelen. Nem arról van szó.. hogy aznapi dolgokat nem tudunk orvosolni, teszem azt bannal, vagy figyelmeztetéssel vagy bárhogy, hanem magáról az egyedekről.. kik máskor is ugyanazon hibákkal, szinttel képviseltetnék magukat bitin.
Ha elslisszanna figyelmünk elől, és többször is gond van velük. Legyen játéktechnikailag, játékszínvonala vagy bárhogy, akkor lehetne ott szólni róla, több ember, kellően kifejtve mi is a gond… és kitételük megeshetne.

Pl.: itt van ez a nemi identitása eltér az átlagtól banya.. kevés alap a flamen róla mi is a helyzet vele, hát nyáladzik, remek :S kitehető lenne, de teszem azt nem fogom a biti 90 százalékát kibannolni..hiába lehetne ezen indok alapján. Ha sokaknak gondja akadna akár az ő vágy más játékával írogassa fel a topicra.. figyeljük majd azt is, és ha megértett vélemények alapján , és nem hajlandó fejlődést mutatni, búcsút vehetünk tőle..ipből vagy ahogy tetszik.

Pusztán segítséget kérnék tőletek itt..és nem egy napos dologról van itt szó, vagy egy játékról, hanem egyedkékről, kik időről időre beköszöngetnének semmit nem változva.

conBarten

conBarten

  A jégből faragott

 • Fórumita
 • 2532 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2005.06.29, 18:57

Na jól, ezt szüljétek meg, hogy kell-e Aréna, vagy nem. És írja meg valaki a nyitóüzenetet, mert ha én írom, az hatvan sor lesz minimum, és olyan szabályok lesznek benne, hogy belehal mindenki. :-o :)

Aiwe ötletével nekem csak annyi a bajom, hogy pissssszok lassú. A problémák általában azonnaliak, és az éppen bent lévőknek nyomják fel az agyát...ez meg így saccra is egy hét lenne, mire történne valami...de felőlem...

Alew


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]