Ugrás tartalomhoz


Fotó

Csonttorony


 • Válasz írásához lépj be
1390 hozzászólás érkezett eddig

LadyCrow

LadyCrow

  Nachtkäfer

 • Fórumita
 • 2261 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.07.19, 22:11

Remek, Elgard... s még valami. Távollétemben vezesse tenmagad a Szövetséget!

*Megjelenik Adelina mellett*
Üdv Néked, Obszidiánholló; rég láttalak. Örülök, hogy felbukkantál errefelé. Remélem jelenléteddel és nekromanta tudásoddal hozzájárulsz e kietlen vidék gyarapodásához, miként a Grófság is segedelmedre lesz, ha úgy kívánod.

Adelina

Adelina

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 484 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.07.19, 18:27

*Kényelmesen ücsörög, s a tengert nézi... most egész más öltözékben van, mint eddig: Még mindig feketében ugyan, de ez a ruha alig takar valamit alakjából. aja most össze van fogva a feje tetején, de az ezüst fejdísz még rajta van... s ugyanígy mindenféle ezüst csikkogású ékszer borítja testét: arkötők, bokaláncok, nyakláncok, egy öv, és csüngő fülbevalók, még a köldökében is van egy karika. Vállán egy holló ül: A rég látott Eric, aki életében is Adelina háziállata volt... s most, halála után zombiként kíséri gazdáját. Néha károg egyet, mej fájdalmasan visszhangzik a környéken, s iylenkor Adelina kicsit megsimogatja a fejét...
Adel egyébként csak néz a távolba, és gondolkodik... kezében egy szál cigaretta ég, amibe néha beleszív, és füstkarikákat fúj, de a dohány mintha nem akarna fogyni egyáltalán... *

Elgard

Elgard

  A Bíboros

 • Archívum
 • 452 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.07.19, 18:26

Ebben egy percig sem kételkedtem vigyorodik el gonoszul ő maga is Megpróbálok pár értékes szövetségest szerezni addig is. Jelenleg mindenki örül a békének, de a Nagytemplom nem fogja sokáig tétlenül nézni hatalmunk növekedését.

LadyCrow

LadyCrow

  Nachtkäfer

 • Fórumita
 • 2261 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.07.19, 18:06

Nos, a keresett Grimoire kellően látványos hatalmakkal ruházhat fel engem... viszont a vallásügyekkel lesznek problémák, hisz ha értesüléseim helyesek, a démonkultuszokat az Inkvizíció üldözni óhajtja, a Nagytemplommal pediglen nem kéne ujjat húzni addig, míg nem épült ki birodalmunk. A NagyTanácsnál továbbra is képviseld hát érdekeinket - én magam már csak megjelenésem miatt sem mehetek oda... az Udvar nem szívesen adna hitelt egy hozzám hasonló rém szavainak.

Ahhoz pedig kétség sem férhet, hogy visszatérésem emlékezetes lesz a pórok s a nemesek számára egyaránt...

*Rekedtes hangon felkacag, a kaotikus-félelmetes kisugárzás alatt mégis hűvös logika csillan fel.*

Elgard

Elgard

  A Bíboros

 • Archívum
 • 452 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.07.19, 17:55

Valami nagyhatalmú varázstárgy esetleg, ami a pórnép számára egyértelművé teszi, hogy a Sötét Istenek egyike testet öltött ezen a síkon... Hisz az egyszerű embereket a babonák irányítják, ez pedig sokkal inkább kedvez nekünk, mint a haladás nagy barátainak. És talán visszatérted körül csaphatnánk egy kis felhajtást, hogy emlékezetessé tegyük a napot, s kellő alapot adjunk az új vallásnak. Egyelőre ez a legjobb módja terjeszkedésnünknek hisz katonákkal nem sokra megyünk egyelőre, ez bebizonyosodott.

Módosította Elgard: 2004.07.19, 17:56


LadyCrow

LadyCrow

  Nachtkäfer

 • Fórumita
 • 2261 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.07.19, 17:46

Nagyszerű! Anyagilag úgysem ártana némi támogatást szereznünk, a Sírkertből khm... jogosan lefoglalt javakat ugyanis sajnálnám, ha el kellene adnunk.
Á, ez itt Sorax, akiről beszéltem. Eléggé hallgatag, mint a lidércek általában, de ha építészetről van szól, szolgáim közül őt bíznám meg ezzel a feladattal. Velem tart ő is majd... jut is eszembe, Elgard, mire volna még szükségünk? Egy Grimoire nyomát kutatom, és néhány különleges komponensét Odaát... de kellhet még valami a Sír Szövetségének?

Elgard

Elgard

  A Bíboros

 • Archívum
 • 452 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.07.19, 17:18

Idejövet tudtam meg, hogy Mortanus elutazott a fővárosba. Ott próbál meg egy alvilági szervezetet kialakítani, amely hathatósan segít minket. Az ilyen kapcsolatok sosem ártanak. Erre a feladatra valóban ő a legalkalmasabb, hisz egyébként is körözik, így teljesen mindegy, hány bűntény van a rovásán. És jelenlétével minket sem kever a bűnpártolás gyanújába.

Kíváncsian fordítja fejét Sorax felé

Módosította Elgard: 2004.07.19, 17:19


_Sorax (NPC/NJK)

_Sorax (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2004.07.19, 17:13

*Neve említésére a csuklyás, parázsszemű rém feltűnik az Úrnő mellett, fejet hajt felé, majd Elgard felé.*

LadyCrow

LadyCrow

  Nachtkäfer

 • Fórumita
 • 2261 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.07.19, 17:11

Valóban. Remélhetőleg Yves mihamarabb csatlakozik szerény társaságunkhoz. Amennyiben visszatértemig - előreláthatóan hat napot és hét éjszakát töltök e síkon kívül - nem jelentkezik, magunk látunk neki a Torony éppíttetésének. Náhány hasznos... hmm... dologgal gazdagabban térek vissza, igyekszem idegen síkokról való konstrukció-terveket szerezni. Illetőleg szolgám, Sorax, a lidércúr ért még keveset a térmágiához, eme tudásnak hasznát vehetjük.
Mortanus-szal mi legyen? Természetesen nem fogom kiadni őt senkinek, teljes körű védelmet élvez birodalmunkban, azon kívül pedig bizonyára tud vigyázni magára; azonban értelemszerűen nem képviselhet minket a Nagytanácsban... de a pénzügyekhez ért, ha jól sejtem...
Újabb vigyor, ezúttal kimértebb, kenetteljesebb.

Galaxina

Galaxina

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1090 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.07.19, 17:07

- Az egyensúly mindig attól függ, mennyire bolondok azok, akik épp léteznek. Csupán azt akarom elérni, hogy kevesebben kívánják felborítani.. az ingatagsága mindenkitől függ. De ahogy gondolod... nem kötelező semmi.
Mondja halkan, majd meghajol, és távozik. A kacagásra nem is figyel.. ezek az ittélők általában túlzottan korlátolt gondolkodásúak ahhoz, hogy megértsenek bármi logikusat is... főleg Galaxinát nem. Ezek csak azt látják, hogy angyal, és mint oylan, szerintük csak egy hülye liba lehet... de ha kapnának valami támadást az angyaltól a pici hátsójukba, vonyítva menekülnének, és térdenállva könyörögnének...
Gala viszont csak elképzeli a jelenetet, és jót mosolyog rajta... nem éri meg ezekkel foglalkozni... csak fölösleges fáradtság. Úgysem fogják megérteni a lényeget, mert ehhez kevesek.


Elgard

Elgard

  A Bíboros

 • Archívum
 • 452 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.07.19, 17:01

Borgot elküldhetjük a sötét törpékhez, hogy kutassa fel őket, és hozza magával követüket. Ez testhez álló feladat egy sokat tapasztalt vámpírnak. Yves-re pedig rábízhatnánk a Csonttorony építését, ha felébred végre réveteg állapotából. Ha nem, akkor azt közös erővel megtesszük. Persze ha nem a szövetséghez tartozó építész is részt vesz a munkában... nos, őt kénytelenek leszünk a torony elkészülte után is ittmarasztalni.

LadyCrow

LadyCrow

  Nachtkäfer

 • Fórumita
 • 2261 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.07.19, 16:54

Nos, valóban helyes a névsor, Elgard. Úgy vélem, a tisztségeket is ki kellene osztani... egyelőre a következő személyeknek van javaslatom pozíciójukra:

Aldemar de Vigillo mint Hadügyminiszter és Kapitány,
Grasco mint Kiképzőtiszt és Hadvezér,
Elgard mint Főtanácsos és Külügyminiszter, Diplomata - ezen feladatok ellátása Mortanus számára problémákba ütközhet, hisz körözés alatt áll. Továbbá Elgard, mint a Sír Szövetségének főpapja és Vallásügyi-miniszter.
Gargoyle mint a mágikus védelem felelőse.

Yves, Borg valamint Mortanus számára is találunk valami tisztséget, illetőleg vállalhatnak maguknak valamilyen feladatot.

További szövetségeseket is kereshetünk, hisz a feladat rengeteg; elsőként meg kell hozni a Grófság törvényeit, mik lehetőleg nyiltan nem állnak szemben a Teraliai törvénykezéssel. Fel kell kutatni a sötét törpéket, felülvizsgálni a helyi falvakat, ellátni a kikötő védelmét, illetőleg felépíttetni a Csonttornyot magát...

Módosította LadyCrow: 2004.07.19, 16:55


Elgard

Elgard

  A Bíboros

 • Archívum
 • 452 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.07.19, 16:32

Azt hiszem, ideje némi formába önteni a Sír Szövetségét. mondja, miután Galaxina már nincs a környéken

Meg kell tárgyalnunk, hogy kik is a tagjai, és ki miért felelős. Talán a tagokkal érdemes kezdeni. Jelenleg az alábbi személyek azok, aiket a Szövetséghez érdemes számítani:

Lady Crow
yves
Aldemar de Vigilio
Borg
Gargoyle
Grasco
Mortanus
Elgard

Ugyebár szövetségünk lényege, hogy mindannyian feltétlen hűséggel szolgáljuk azt, bármilyen rangban és funkcióban legyünk is. Ez tette hajdanán is a Sír Szövetségét naggyá, és ez fogja a jövőben is azzá tenni. Köztünk nem lehet helye holmi féltékenykedésnek vagy hatalmi harcnak, hisz ami egyikünknek jó, az a többieknek is az. Jelenleg Lady Crow vezeti a Szövetséget, mások számára ő testesíti majd meg a szövetséget, mint ahogy annak idején a Császár tette.

Vélemények?

Módosította Elgard: 2004.07.19, 16:32


LadyCrow

LadyCrow

  Nachtkäfer

 • Fórumita
 • 2261 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.07.19, 16:16

Kedves Galaxina, értem, hogy mire akarsz kilyukadni. Viszont valamelyst magadnak mondasz ellen. Ha az univerzális jó-rossz ellentét valóban létezik, akkor az fenntartja önmagát, minden intézmény és szövetség nélkül is. Ha ennyire törékeny dolog az egyensúly, akkor pedig felesleges fenntartásán fáradozni, főként számomra... hisz én az Entrópiát képviselem. Téged is, tisztellek, ahogy Awenhait is, és a többi ellenpólusomat, kik méltók arra, hogy hátsó szándék nélkül respektáljam létüket.
Azonban szövetségnek közöttünk nem látom értelmét, legfeljebb egy hevenyészett megnemtámadási szerződésben, ami viszont épp azért felesleges, hisz eszünk ágában sincs a másikat bántani.

Az unikornisokkal a vízesésnél nincs dolgom. Noha ha elhull egy-egy példány, jutányos árért igényt tartanék szarvára, vagy annak granulátumára. Viszont ha jól sejtem, a Vízesés körül megszaporodtak a torzszülött állatok, ezeket idővel, ha elszakíthatók szüleiktől, magamhoz veszem. Így néhány különös kísérleti és mágikus alanyra teszek szert, a ti vadvilágotok pedig megszabadul a selejttől.

A Csontvarjút mély meghajlással köszöni meg, és átveszi.
Köszönöm az ajándékot, nagy becsben fogom tartani, ahogy te a Holt Csillagot. Viszont ahhoz amit mondtam, ragaszkodom. A kölcsönös tisztelet - akár barátság megmarad köztünk, de a régiek tapasztalata elárulja, hogyha egymással ellentétben álló felek szövetségre lépnek, abból nem sül ki semmi jó. A Vízeséshez majd ha a Csonttorony felépült, ellátogatok, de felesleges volna bárminemű központot emelned oda.

.........................................................................

Ahogy értesül Grasco új Rendházáról, szélesen elvigyorodik...

Nagyon helyes, Árnylovag, hogy gondoskodsz a kiképzésről... úgy hiszem, bizonyítottad rátermettséged és hűséged, így hát a Csonttorony és a Sír Szövetségének Kiképzőmesterévé teszlek és Hadvezéremnek... távollétemben is végezd a dolgod, ahogy eddig. Ha valami kérdés, probléma merülne fel addig, fordulj Elgardhoz vagy Aldemarhoz bizalommal...

Majd a Démonúrnő lassan megkezdi az előkészületeket az éjszakai távozáshoz...

Módosította LadyCrow: 2004.07.19, 16:17


_Mortanus (NPC/NJK)

_Mortanus (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2004.07.19, 16:03

Ellátogat Grasco kis táborába

Grasco... Hallottam tervedről. Hamarosan szükségem lesz pár jó testőrre. Elutazom a fővárosba, és nyitok ott egy... hmm, boltot. :buli: Tevékenységem természetesen nagyban szolgálja majd a Sír Szövetségének érdekeit mind a bevétel tekintetében, mind pedig abban, hogy jópár embert lekötelezhetünk vele. Ám mivel az ilyesmi ellenségeket is szerez az embernek, szükségem lesz majd 5-6 jó testőrre, akik ügyelnek rá, nehogy ellenségeink keresztbe tegyenek nekünk. Amint befejezted a kiképzést, kérlek küldd őket utánam.

Azzal magához vételez egy nagyobb összeget a Szövetség kincstárából, és pár harci zombi kíséretében elindul a főváros felé.

Grasco

Grasco

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 215 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.07.19, 15:55

*Bár nem szokása, de elmosolyodik Úrnője szavain és mélyen meghajol tisztelete jeléül. Majd a mocsár egy szegletébe - nem messze a Csonttorony kijelölt helyétől - egy romos, mérgező gazzal benőtt házhoz "terelgeti" kis csapatát és megkezdve a Kitartás, Állóképesség és Türelem Tanítását, lakhatóvá teszik új Rendházukat...* :buli:

_Aldemar_de_Vigilio (NPC/NJK)

_Aldemar_de_Vigilio (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2004.07.19, 15:24

Galaxina szavait halk kacagás kíséri a háttérből.

Galaxina

Galaxina

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1090 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.07.19, 15:21

Aldemarra pillant, és csak annyit mond.
- Látszik, hogy keveset tudsz rólam... Hisz mindenkiben megvan a jó és rossz, csak valakiben erősebb, valakiben gyengébb az egyik... a másik pedig kiegészíti. Talán jobb lenne, ha nem ütnéd olyanba az orrodat, amiről fogalmad sincs.
További szavait Aralluhoz intézi.
- Tudod, hogy a két oldal nem élhet egymás nélkül... mondanék egy példát: Az élet és a halál egymás ellentétei. Az emberek megszületnek, s élnek... egy idő után viszont, ha örök életűek lennének, túl sokan lennének, és nem férnének el a földön... ezért van szüksége az életnek a halálra: Hisz az öreg, sokat élt emberek meghalnak, s az ő helyükbe születhetnek újak, akik egyszer szintén meg fognak halni... ha viszont nem lenne élet, nem is lenne minek meghalnia. Ezért van szüksége a halálnak az életre... ugyanez minden ellentétre igaz.. a jó és a rossz csak egy példa... nem vagyok annyira szűk látókörű, mint azt egyesek hiszik rólam... nem lehet valaki csak rossz, vagy csak jó... de most nem ez a lényeg.. nem fejteném ki a véleményemet, és esetleges megvetésemet azzal szemben, aki értelmetlen kérdést tesz fel nekem... - Utal Aldemar kérdésének fölöslegességére.. róla mindenki tudja, hogy nem egy tökéletes, csak jó világot akar, ahol mindig süt a nap, és mindenki hűdeboldog, meg örökké él, és nincs betegség, meg fájdalom.. ez akkora ellentétben áll saját magával, hogy az már fájdalmas...
- Ami szövetséget kötni szeretnék, annak a lényege, hogy figyelünk az egyensúly fennmaradására.. ha a világ egyik pontján tökéletes a rend, a másikon a káosz uralkodik... ha egy vallási szekta megerősödik, és le akarja győzni a gonoszt végérvényesen, vallási fanatizmusból, együttes erővel állítjuk meg, ez pedig a jó végérvényes legyőzésére is áll.. hisz aki ilyet akar elérni, az bolond.
- És lenne még valami... az egyensúly akkor áll fenn, ha a két véglet egyformán erős... mindenki találhat magának egy másik lényt a világon, aki tökéletes ellentéte... úgy érzem, mi így vagyunk egymással, Arallu... Ha mi egyforma erősek vagyunk, az egyensúly fennáll... Tudod jól, hogy sosem szeretnélek legyőzni, s remélem, Te sem engem... mert ha egyikünk legyőzné a másikat, a világból nem maradna sok érdemleges... unalmas és egyhangú lenne...
- Viszont ha szövetségünk értelmében megtartanánk az egyensúlyt magunk közt, az azt jelentené, hogy mindig egyforma erősnek kell lennünk.. vagyis ha én erősödöm, azzal Te is... és fordítva. Emellett az is tény, hogy a módszereink egészen különbözőek. Emlékszem rá, amikor Sibyllából egy démont űztél ki... ezt én akkor nem biztos, hogy meg tudtam volna tenni... s ugyanígy van biztos olyan dolog, amivel Te nem tudnád a módszereid miatt úgy felvenni a harcot, ahogy én. Viszont segíthetünk egymásnak, ha ez szükséges.
egy kis szünetet tart, majd hozzáteszi...
- És ha benne vagy, rajtam, s a szövetség esetleges többi tagja közül bárkin át olyan helyekre is betekinthetsz, ahová eddig soha, s ami nagy előnyödre válhat... az egyensúly fennállása elég sokmindenkinek lényeges ahhoz, hogy sokan csatlakozzanak hozzánk... talán még Terália legnagyobb seregénél is erősebbekké válhatunk.
Aztán elővesz valamit: Egy kis szobor... pontosabban mégsem az, hisz mozog. Egy varjút ábrázol, és csontból készült, mégis olyan, mintha élne... s különös módon az egész fekete.
- Ezt pedig, akár elfogadod a szövetséget, akár nem, át szeretném adni... - szól még halkan..
- Hosszú ideje érzem úgy, hogy tartozom ezzel... talán a feltámasztott halott csillag miatt, ami kiemelkedő helyet kap. Ha a vízesésnél elkészül a szövetség központja, saját szemeddel is megnézheted. És még annyit, hogy szeretném, ha a vízesés környékén található egyszarvúkat nem bántanád sem Te, sem a követőid... mert a vizet meg kell tisztítani, s ezért ők lesznek a felelősek.

LadyCrow

LadyCrow

  Nachtkäfer

 • Fórumita
 • 2261 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.07.19, 13:27

*Mentálisan üzen Galaxinának*
A Vízesés? Nos, lehet, hogy kapcsolatban áll egynémely idézésemmel. De ez legkevésbé sem az én ügyem, kedveském. Szövetséget ajánlasz? Ez nagyszerű, de tudnom kéne, miben áll a Szövetség lényege, kik lennének a szövetség tagjai, mit ajánlasz nekünk, és mit kérsz tőlünk?

*Aldemar szavaira csak elvigyorodik sandán...*

_Aldemar_de_Vigilio (NPC/NJK)

_Aldemar_de_Vigilio (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2004.07.19, 13:24

Hirtelen megjelenik Galaxina mögött, feltehetőleg végig jelen volt, csak láthatatlanul

Jó és rossz. Mind ezt szajkózzák azok, kik jónak tartják magukat. Mi nem hiszünk a jóban és rosszban. Az a te hibád, fényangyal, hogy nem látod, hogy minden földi lény belül szürke, csak az árnyalatok különböznek. Ha nem így gondolod, felelj meg egy kérdésre! Jobb-e az, aki szerinte üdvösnek vélt célokért ontja mások vérét, mint az, aki bevallja magának, hogy ezt saját hasznára teszi?


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]