Ugrás tartalomhoz


Fotó

GTA


 • Válasz írásához lépj be
353 hozzászólás érkezett eddig

_Norrec V. (NPC/NJK)

_Norrec V. (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2004.10.17, 19:10

Nem tudja valaki, hogy XBox-ra ki fog-e jőnni a GTA San Andreas?
(amúgy nekem is van Xbox-om)

Borg

Borg

  Lasombra Antitribu

 • Fórumita
 • 1502 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.10.16, 23:48

..amúgy, 40-45-ért Xboxot vettem fél éveset 6 gaméval, Xbox live ingyenes 3 hónappal, fél év garanciával....

Borg

Borg

  Lasombra Antitribu

 • Fórumita
 • 1502 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.10.16, 23:46

Nos...én a WCn 100%-osan szoktam "kijátszani" a dolgokat...ciki, ha utána is "játszok", vagy előtte...:sor:

Amúgy nekem is fullra van meg a ViceCity....nehéz volt....főleg a Prnós repülőse!

Tommy

Tommy

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 512 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.10.16, 08:16

100%-an? Az szép,én csak 7 valamennyi százalékosan tudtam. :sor:

darken_rahl

darken_rahl

  The One and Only

 • Archívum
 • 780 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.10.15, 20:59

A barátom teljesen kijátszotta.Miért kérdezed?

Tommy

Tommy

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 512 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.10.15, 20:49

Akkor sikítok. :lol: A VC-t valaki kijátszotta teljesen? Mármint 100%-an. Szerintem nagyon nehéz.

dekszter

dekszter

  Régi fórumozó

 • Szerkesztő
 • 5811 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.10.14, 20:33

:rohog:

Egyik havernak van...de mivel újat szeretne venni -olyat amivel már tud online is játszani-, a "régitől" meg szeretne válni. Ha minden igaz 40-45 ezer Ft + GT3 A-spec. (Bárkit érdekel sikítson!)

A "régit" asszem tavaly vette, pont a GT3 miatt mert a "régivel" nem jött elő minden effekt(?).

Tommy

Tommy

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 512 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.10.14, 20:01

Jól hangzik a szöveg Strato. Kinek van PS2-je?

_Norrec V. (NPC/NJK)

_Norrec V. (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2004.10.14, 18:03

Jól hangzik, akkor már csak májusig kell várni :rohog:

dekszter

dekszter

  Régi fórumozó

 • Szerkesztő
 • 5811 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.10.14, 17:59

Üdv.

Május? Ez jó hír :five: ! Árpád barátom remélem nem akarja sokáig halasztani a megvételt :rohog: Aztáb hajrá!

strato

strato

  Lézengő ritter

 • Szerkesztő
 • 8573 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.10.14, 17:55

Szerintem nem nyittattam hiába ezt a topicot. Lesz itt látogató bőven. :rohog:

Érdemes a Hardwiredet ovlasgatni San Andreas ügyben. A legfrissebb hír:

Egy újabb kevésbé meglepő hír, a GTA: San Andreas bearanyozódott és az előre bejelentett időpontban, azaz október 26-án kerül az üzletekbe a megaseller sorozat új része. Flatline és jómagam már egy fullextrás PS2-vel várjuk a megjelenést. A PC verzió várhatóan jövő májusban érkezik.


Egy eggyel korábbi hír:

A Rockstarnál tett látogatásukkor a Gamespotos lányoknak egy San Fierrora kiterjedő városnézést-akciózást mutattak be a fejlesztők.

A túra a "Hasbury and Garcia Joint Festival"-on kezdődött, ahol éppen CJ lógott. Annak érdekében, hogy kevésbé legyen felismerhető és elkerülje az összeütközést a helyi bandával, óriási bajuszt és egy Rockstar pólót viselt.
CJ első útja az egyik helyi dojoba vezetett, a Cobra Martial Arts-hoz. Mint már korábban volt róla szó, CJ-t étkezéssel, edzéssel mindenki maga alakíthatja. Ez alól a dojo sem kivétel, ahol képzett harcossá lehet nevelni a főhőst. Ezekre a helyekre betérve opcióként kapjuk a lehetőséget, hogy megmérkőzzünk a helyi sensei-jel, akit legyőzve új mozgásukat kaphatunk, mint pl. a köríves rúgás.
 
Minden dojoban elérő mozgásokat kapunk, a Cobra Martial Arts-nál pl. változatos rúgásfajtákat. Amennyiben két dojo ugyanolyan típusú mozgásokat tanít (pl. rúgások), akkor az újonnan tanultak felülírják a régieket, de természetesen amennyiben nem tetszenek, lehetőség nyílik visszatérni a régi helyre és a korábbiakat újratanulni.
A tanulással párhuzamosan CJ animációi is megváltoznak, a parasztlengőkkel operáló kocsmai stílusban bunyózó néger srácból idővel profi harcost faraghatunk.

Miután a főhős már képes megvédeni magát, CJ útja egy közeli garázshoz vezetett, a "The Hub"-hoz. Menetközben a mozgalmas várost figyelve feltűnt a Gamespot újságíróinak, hogy a város egy része a játék folyamán folyamatosan épül fel, a 89-es nagy san fierroi földrengésből.
Végül főhősünk megérkezik a garázshoz, ahol Caesar nevű barátja várja. Rövid időre társulnak, ugyanis Caesarnak néhány egzotikus, importautóra fáj a foga, amit egy közeli kereskedésből kötnek el. A módszer egyszerű, bepattannak a járgányba, és a kereskedés kirakatán keresztülhajtanak.
Itt egy rövid minijáték következett, amiben lépést kellett tartani a városon keresztül döngető Caesarral, anélkül, hogy szem elől vesztenénk őt.
Végállomás a The Hub, ahol új fícsörre nyílt lehetőség, névszerint az autók tuningolására. Gyakorlatilag minden részét meg lehet változtatni az autónak, a felfüggesztéstől kezdbe, a kipufogórendszeren át, egész a változatos spoilerekig. Természetesen minden autóhoz külön tuninglehetőségek társulnak. Megalománok nitrót is szereltethetnek a járgányukba, amely használatakor Burnout-szerű blur effektet produkál.

Nincs megállás, irány a következő küldetés, ahol bevándorlókat kell kiszabadítani egy tankerhajóról. Caesar és CJ egy helikopterrel közelítenek a tanker felé, viszont a fogadtatás nem éppen pozitív, a helikoptert lelövik, az alkalmi társak a vízben kötnek ki. Ebben a részben CJ már tud úszni, ami amellett, hogy kondiban tartja, egy fejleszthető képesség.
 
A tankerre evickélve lehetőség nyílt a lopakodás kipróbálására, mely ugyan hasonlatos a Manhunt renszeréhez, de sokkal szabadabb. Ha valakinek a háta mögé tud osonni CJ, akkor elnémíthatja, lőfegyverrel, vagy késsel.
A tanker belsejében egy Snake Head nevű ember várta CJ-t, aki katanát rántva adta tudtára hősünknek, hogy nem szándékozza elengedni a bevádorlókat. Itt két lehetőség van, vagy egy közeli katanát megragadva, tisztességesen küzdve legyőzzük, vagy pedig szitává lőjjük.
 
A játék folyamán ugyanúgy bukkanhatunk menedékházakra, mint az előző részekben, amelyeket megvásárolva lehetőségünk lesz lecserélni a ruháinkat és menteni. A fegyverekkel kapcsolatos lehetőségek is kibővültek, ugyanis minden fajtájához külön képesség társul. CJ minden fegyver használatához konyít valamicskét, de sajnos ez csak a gyenge szint eléréséhez elég.
Folyamatos használattal, illetve a helyi Ammu-Nation boltokban található lőtereken való gyakorlatozással (ahol két NPC ellenfélnél kell jobb lövőnek bizonyulni változatos feladatokban - mozgó célpontok, stb) akár bérgyilkos, vagy gengszter szintig is eljuthatunk. Így különböző bónuszokat szerezhetünk, melyekkel CJ pontosabban lő mozgás, oldalazás közben.

Akinek mindez nem lenne elég, annak lehetősége lesz különböző iskolákban gyakorolni, autóvezetést, illetve motorcsónakázást. A különböző feladatok teljesítésével CJ jobb vezetői képességekre tesz szert. Csökken a fékút, nagyobb sebességgel tud kanyarokat bevenni, stb.
Lehetőség nyílik vonatozásra is, amivel be lehet járni a várost és gyönyörködni benne, illetve ha valaki kedvet érez a vonat elkötésére, annak lesz egy kis minijáték is.


Strato

Tommy

Tommy

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 512 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.10.14, 17:37

Hi! Úgy tudom, hogy PC-re májusra, szóval azért egy évet nem kell várni. :rohog: Nekem is nagyon tetszett a VC, bár a Mafia szvsz jobb. Nekem a GTA3 nem tetszett, valahogy túl sötét, meg nem olyan jó a hangulata, mint a Vice City-nek.

dekszter

dekszter

  Régi fórumozó

 • Szerkesztő
 • 5811 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.10.14, 14:33

Üdv.

Én ugyan csak haveroknál nyomultam a Vice City-el, meg a "sima" 3-al, és bár nem az én stílusom, nagyon bejött, főleg a VC. Nagyon jó hangulata van és végre egy játék ami teljességgel felhagy a linearitással.

Sajnos a San Andreas - ha minden igaz -, iden megjelenik konzolra, a PC-s verzió viszont legfeljebb jövő ilyenkor kerül a boltokba :rohog:

Selion

Selion

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 526 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.10.13, 19:17

Minden, ami Grand Theft Auto.


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]