Ugrás tartalomhoz


Fotó

Hunter - magyarul


 • Válasz írásához lépj be
203 hozzászólás érkezett eddig

christ

christ

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 905 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.10.30, 19:58

schenker...volt már szerencsém ahhoz a fordításhoz,s használom is,mert leszedtem ;) Jónak jó,csak gondoltam lehetne az egészet lefordítani, s onnantól vagy feltenni ugyanígy netre,vagy nem tudom...

Olman nálatok ez hogy megy a Mage-el?Ki adjátok,vagy csak elkészül,aztán neten elérhető lesz?

Egyébként a hunter fórumról küldtek át ide,hogy itt próbálkozzak. :nono:

gschenker

gschenker

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 409 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.10.30, 19:07

Christ:

Nem tudom, hogy tervez-e valaki hunter fordítást, de ha az megfelel, már létezik egyfajta "Players Guide" jellegű fordítás a hunterről. Ez nem a full alapkönyvet tartalmazza, és még tervezek néhány alapkönyvön kívüli hasznosságot is belefordítani (pl. bystander karakteralkotás, hunter előny-hátrányok stb.), de ezek majd csak a 2.0-ás verzióban lesznek elérhetők, az pedig még elég messze van...
Ami a bevezetőt illeti, benne vannak a leglényegesebb dolgok, amiket az alapkönyv tartalmaz, de momentán nem tudok neked linket adni, mert a jelenleg meglévő verzió - az 1.2-esből - néhány apróság kimaradt, ezek pótlása nélkül pedig nem áll szándékomban publikálni.

Persze, ha nagyon leakarod fordítani a full alapkönyvet akkor sok sikert hozzá, de ha érdekel a bevezető akkor pls. küldj nekem egy U2U-t, amiben emlékeztetsz rá, hogy szóljak neked ha feltettem az 1.3-as frissítését! ;)

Módosította gschenker: 2004.10.30, 19:08


Olman

Olman

  Magiszter

 • Fórumita
 • 2476 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.10.30, 18:47

A Hunter fórumban már van egy olyan tpoic, hogy Hunter stuffz - fordítások... Nem lenne egyszerűbb megkérni egy moderátort, hogy új néven tegye át ide?

christ

christ

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 905 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.10.30, 18:14

Üdv!

Szóval nyitom ezt a topicot,mert én ugyan elkezdtem most fordítani az alapkönyvet,de kiváncsi vagyok,hogy van-e már erre valami mozgolódás, és ha igen,akkor hol tart,mert szívesen beszállnék. Ha meg nincs,akkor társak jelentkezését várom szívesen.


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]