Ugrás tartalomhoz


Fotó

Királyi udvar #2


 • Válasz írásához lépj be
2576 hozzászólás érkezett eddig

Bayushi_Yorijo

Bayushi_Yorijo

  A Skorpió Bajnok

 • Archívum
 • 809 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.11.04, 12:45

Zavarja a Nagy Tanács munkáját. Infantiisnak nevezhető veszekedést indít el, s ez már nem az els ő alkalom. És talán emlékezhetne régebbi megjegyzéseimre, hozzászólásaimra, közeledésemet is leignorálta. Ezért s mert a Nekromanta ellenes szervezet tagja.

* A gazdi meg bocsánatot kér, a kapkodás miatt nem teljes az összesítés, ezt javítaná. **********Lezárt szavazások**********

1, Ligák (Alew javaslata):
IGEN: 11 (Bayushi Rumiko, Fénytáncoltató, Glowface[3], Flavinia, Awen, Elgard, Alew[2], Edmund)
NEM: 2 (Bayushi Tasogare, Pusztító)
TARTÓZKODIK:

A javaslatot a Nagy Tanács elfogadta.

3, Nemesi rangot birtoklók királyi látogatása (Yorijo javaslata, Fénytáncoltató kiegészítésével ):
IGEN: 12 (Bayushi Rumiko, Bayushi Tasogare, Fénytáncoltató, Glowface[3], Flavinia, Awen, Elgard, Alew[2], Edmund)
NEM: 1 (Pusztító)
TARTÓZKODIK:

A javaslatot a Nagy Tanács elfogadta.

4. A) Demian felmentése a főbíró posztról:
IGEN: 4 (Bayushi Tasogare, Alew[2], Edmund, Elgard)
NEM:
TARTÓZKODIK:

Demian felmentettetett a főbírói posz alól!

b) Crysalantanasia kinevezése Főbírónak
IGEN: 4 (Bayushi Tasogare, Alew[2], Edmund, Elgard)
NEM:
TARTÓZKODIK:

Az új Főbíró, Crysa!


Módosította Bayushi Yorijo: 2004.11.04, 12:48


_Henry Defense (NPC/NJK)

_Henry Defense (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2004.11.04, 12:45

*szívesen megvárná, de minthogy diplomataként érkezett....*

-Na de kérem! Én békés szándékkal érkeztem, azért, hogy a lázadásnak véget vessünk. Ha letartóztatnak, ne számítsanak jóra. Embereim várnak vissza, ha nem térek egy órán belül Saint Patrikbe, az beláthattlan következményekkel járna.
Hölgyeim, és Uraim! Lovagrendem sem, és az angolok sem kívánnak polgárháborút Teráliával. Igen, polgárháborút, minthogy Terália lakosai vagyunk. De he most letartóztatnak, ki tudja mi fog történni. Kérem, halgassanak a józan észre. Nem elég ez a "lázadás", belháborút is akarnak? Nem hinném. Békés úton rendezném a dolgot, és most azzal jönnek, hogy leakarnak tartóztatni. Mint diplomatát, s békekövetet sért ez az eljárás.

*majd Bayushira tekint*
-Ha jól nézem, kegyelmed a lázadókkal találkozott. Megértem felháborodását, de az, hogy letartóztatni kíván, nevetséges. Nem akarhat rosszat Teráliának. Ha viszont letartóztatni kíván, kérem adja ki a letartóztatási parancsot rendem minden tagjára, illetve a Teráliában lévő összes angolra. Ha jól sejtem, egyik miniszterük is angol....*bókol meg vigyorogva Caltridge felé*Ja, és, hogy ne feledkezzünk meg az ördög-, és démonűzőkről sem.
-Francia létemre kezdem megkedvelni ezt az országot. Mindenkit parancs nélkül azonnal letartóztatnak. Mintha csak a jakobinusoknál lennénk.

Módosította Henry Defense: 2004.11.04, 12:50


Clorel

Clorel

  Szakállas fórumozó

 • Fórumita
 • 2766 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.11.04, 12:41

Megtudhatom, hogy miért is Bayushi uram? A tárgyalásom nem most lesz. Ha pedig igen, ugyanúgy kérném a helytartót is elfogatni. Ej... ez a bürökrácia...

Bayushi_Yorijo

Bayushi_Yorijo

  A Skorpió Bajnok

 • Archívum
 • 809 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.11.04, 12:32

* Tasogare érkezik vissza az udvarhoz, még aznap, mikoron le kellene zárnia a szavazásokat, és az újakat kiírni. Lovon érkezik, kezében egy yari, egy hat láb hosszú lándzsa. Leszáll a lováról - de korántsem oly ügyesen, mint szokott. Bal combjában egy nyílvessző. Nem húzza ki a lábából. A yarit egy gárdistának dobja. *

Vigyázz rá!

* Tovább halad, lovát remélhetőleg elvezette egy istállós fiú. Elég lassan halad, de nem fogad el segítséget, senkitől. Kitárja az ajtókat. Hallja az újonnan érkező szavait. Be se csukja a az ajtókat... *

Fogjátok el... Clorellel együtt...

* ...ezen szavait a gárdistákhoz intézi. Majd öltözete rejtekéből elvesz egy papirost, s felolvassa. *

/ S igazán jó lenne ha az érintettek megvárnák a gárda reagját /

Aria!
Voltam a Nagy tanács előtt. Mint értesülhettél róla, a NEL-t leleplezték, és engem menesztettek. A sárkánybarlangnál lévő tűzoltó ős helyőrségbe ment át, a Piactéri parancsnoksággal egyetemben. a Nagy Tanács kerek-perec elutasította kérelmem, hogy a sárkányok védelmét még jobban ellássák, ergo: Alew szerint a sárkányok csak bajt okoznak, így nincs rájuk szükség.

Sayon


* Nem fűz hozzá semmit, csak a belügyi tanácsosra tekint. Sarevokra. *

Elismerésben részesítheti a CsendőrParacsnokot, és az embereit... megfelelő emberek kerültek erre a posztra eddigi ténykedésük alapján.

* Majd még valami történik. A szavazások lezárása, s egy felelet még Dorennek. *

Tudja, nehéz figyelembe venni a szavazatait, ha nem tartózkodok a Tanácsban...

*********Lezárt szavazások**********

1, Ligák (Alew javaslata):
IGEN: 10 (Bayushi Rumiko, Fénytáncoltató, Glowface[3], Flavinia, Awen, Elgard, Alew[2], Edmund
NEM: 2 (Bayushi Tasogare, Pusztító)
TARTÓZKODIK:

A javaslatot a Nagy Tanács elfogadta.

3, Nemesi rangot birtoklók királyi látogatása (Yorijo javaslata, Fénytáncoltató kiegészítésével ):
IGEN: 11 (Bayushi Rumiko, Bayushi Tasogare, Fénytáncoltató, Glowface[3], Flavinia, Awen, Elgard, Alew[2], Edmund
NEM: 1 (Pusztító)
TARTÓZKODIK:

A javaslatot a Nagy Tanács elfogadta.

4. A) Demian felmentése a főbíró posztról:
IGEN: 3 (Bayushi Tasogare, Alew[2], Edmund, Elgard)
NEM:
TARTÓZKODIK:

Demian felmentettetett a főbírói posz alól!

b) Crysalantanasia kinevezése Főbírónak
IGEN: 3 (Bayushi Tasogare, Alew[2], Edmund, Elgard)
NEM:
TARTÓZKODIK:

Az új Főbíró, Crysa!

Még valami, nem szeretnék saját beleástomat szemügyre véve, dönteni, ezért hozzászólásokat kérek az elhangozz két javaslatomra, ennek fényében kívánok dönteni, hogy érdemes-e szavazásra bocsájtani avagy nem.

De tény, hogy a sok idő alatt felgyülemlet sértések összesége már nem kívánatos a számunkra. Ezért voltaképp, szeretnénk nagyobb szabadságot kapni. Nem adómentesség, vagy privilégiumok terén, hanem olyan téren, hogy Terália Tanácsa ismerje el egy... a Skorpió Grófok által irányított földeken egy közös, államon belüli igazgatási rendszert.

Egyszerűbben, ezen földeket behálózná egy ún. Sogunátus, másnéven bakufu.

Röviden taglalnám.

Ez egy egyszerű kormányzati rendszer, melyben a sogun mint egyeduralkodó döntene mindenben - természetesen csak a saját földjein, ezen földön akadnának rangjával egyenlők s magasabbak. A sogun bizalmasai tanácsadóként előkészítik a döntéseket, és a sogun ezeket hagyja jóvá. A tisztségviselők legmagasabbika, a tairo (nagy öreg), azonban ezt a posztot csak ritkán, különösen súlyos válságok idején töltötenék be. A ródzsuk (öregek) gyűlésén döntenek a teendőkről és ezek végrehajtásáért a havonta váltott ügyeletes öreg felel. Feladatuk az udvar - az ottani udvar, s nem ezen udvar - hatalmának kordában tartása és a daimjók ellenőrzése. Általában négy-öt fő ródzsut neveznek ki. A vakadosijorik (ifjabb öregek), akik általában 3-5 fős csoportot alkottak, a Bayushi-ház ügyeit intéznék, segítenék az öregeket munkájuk során. Az ómecukék (4-5 fő) avagy a főellenőrök az öregek "szemeiként és füleiként" működnének a daimjók ellenőrzése során. A mecuke (10 fő) - ellenőr - feladata a sogun közvetlen bizalmasainak, embereinek ellenőrzése. Az öregek irányítása és felügyelete alatt állnánakk a biztosok. A négyfős dzsisa-bugjók (templom- és szentélybiztos) feladata a templomok, szentélyek, szerzetesek ellenőrzése, ezek birtokügyeinek felügyelete. A két Kyuden Sasori macsi bugjó (Kyuden Sasori városi biztos) feladata volt Kyuden Sasori városának kormányzása, rendőri és igazságszolgáltatási ügyek intézése. A bakufu pénzügyeinek felügyeletére négy kandzso-bugjót, pénzügyi biztost neveznénk ki. A biztosok a saját hatáskörükbe tartozó ügyekben önállóan dönthetnének, ha az ügy azonban több biztost érint, Hjódzsósót, vizsgálótörvényszéket hoznánk létre. Ezt három biztos és egy megfigyelőként működő öreg alkotja, az öreg helyett azonban helyettesként főellenőr vagy két ellenőr is jelen lehetne. Ha ez a szerv az adott kérdésben nem tudott dönteni, az ügyet az öregek elé terjesztik.
A bakufu a helyi közigazgatási ügyek intézésére Kyuden Sasoriba sosidait, helytartót neveznénk ki, ennek feladata az udvar, a nemesek és a Kyuden Sasoritól nyugatra eső tartományok daimjoinak ellenőrzése. Az legnagyobb stratégiai fontosságú várakba dzsodait, várnagy kerülne. Ezek a tisztviselők képviselnék a sogun hatalmát. A gazdasági, vallási, vagy kereskedelmi szempontból kiemelkedő fontosságú városokba biztosakat (bugjo) neveznénk ki. A közvetlenül soguni irányítás alatt állo tartomány(ok) élén a gundai a területfő állt, melyet az igazgatás hierarchiájában a daikan a helyi főnök követetne.

A következő javaslatom, az lenne, hogy a rokugani stílusú fegyverek (suriken, katana, wakizasi, tanto, tacsi, naginata, no-dacsi, yari, dai-kyu, yumi, etc) értékesítési jogát és kovácsolását vegyük monopóliumba, s kérem ezen monopólium adassék meg a Skorpió klánnak.


* Taosgare továbbra is sérült lábbal áll, egyébként pedig a hozzászólásának nagy része, az evezetések után történik meg. Voltaképp, az egésze. *

Módosította Bayushi Yorijo: 2004.11.04, 12:34


Clorel

Clorel

  Szakállas fórumozó

 • Fórumita
 • 2766 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.11.04, 12:15

Sajnos Elgard, akár tetszik, akár nem, Darton a legerősebb isten a királyságban. A nép pedig egy maradna. Csak kevesebb lenne belőle :aaaaa: Márha az élőholtakat lehet "nép" nevezni...

Módosította Clorel: 2004.11.04, 12:21


_Henry Defense (NPC/NJK)

_Henry Defense (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2004.11.04, 11:30

*fehér lovon érkezik egy lovag, meghajol az őrök előtt, majd fehér selyemzsebkendőt lobogtatva nékik, béke jeléül bemegy a Tanács elé, illedelmesen meghajol, majd artukuláltan, szépen csengő hangon belekezd*

Üdvözlöm Terália Királyát, és az ország fejlődését elősegítőket!

Egyesek ismerhetnek, Henry Defense vagyok, a Saint-Rose lovagrend nagymestere, és két hónapja az angol Balsors-szigetek ura. Mind az angolokhoz, mint hozzánk eljutott a "lázadás" híre. Wantanai Sayon, a néhai Tűzmester valóbvan elvette a súlykot, mikor fellázadt Őfelsége, Glowface király ellen. Azonban, immáron nem titok, Mi is a NEL tagjai vagyunk, s mint szövetségesek kitartunk társaink mellett. Eskü kötelez Wantanai Sayonhoz, Clorelhez, és Ywerdhez. Ezért, mint rendem, és mint a Saint Patrik-i angol erőd nevében jöttem a Tanácshoz. Wantanai Sayon és társai számára amnesztiát kérek. Bízom Őfelsége nagy lekűségében és abban is, hogy nem kíván pereskedni, sem zsarnoki módon önrendelkezni. Mint szövetségesnek úgy vélem, ki kell tartanom Sayonék mellett. Nem szeretnék Terália ellen fordulni, hogy fegyverrel szabadítsam ki a lázadót. Kérem felségedet tehát, hogy békés úton rendezzük a dolgokat, és kegyeskedjék közkegyelmet gyakorolni a lázadók felé.

Elgard

Elgard

  A Bíboros

 • Archívum
 • 452 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.11.04, 03:14

Elégedetten konstatálja, hogy a Szövetség hírneve újra a régi, ám a vita ennek ellenére igencsak kezdi untatni. Ugyan azok az elcsépelt frázisok újra meg újra.

Uraim, zárjuk le ezt az értelmetlen vitát! Teráliában törvényes rend uralkodik, amely ugyan úgy védelmez minket, mint önöket, ugyan úgy védi az élőholtakat, mint az élőket. Amennyiben ez nem tetszik önöknek, úgy hajrá, ne fecséreljék itt az időt, fogjanak fegyvert, lázadjanak fel mint Sayon, aztán vállalják tettük következményeit. Amennyiben azonban - bölcsen - ezt a lehetőséget elvetik, úgy fejezzék be az uszítást. Senkit nem érdekel itt, hogy az ön istene, vagy az öné - címzi szavait Dorennek és Clorelnek - mit mond az élőholtakról és démonokról. Az én vallásom szerint maguk mindketten pogányok, mégsem hozakodok elő olyan javaslattal, hogy vessük máglyára önöket a város főterén. Lássák be végre, hogy a Nagytanácsnak, a Királynak és a Helytartónak egy népet kell kormányoznia, így eleve nem fogadhatnak el olyan indítványokat, hogy a nép egyik fele támadja meg és mészárolja le a másik felét, hisz épp ezen tettükkel bizonyítanák be a vezetésre való alkalmatlanságukat.

Doren

Doren

  Pusztító

 • Archívum
 • 364 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.11.04, 01:57

Szerintem itt nem Alewet vagy Clorelt kéne pellengérre állítani hanem inkább azokat a hullákat!Öket kéne vizsgágatni méregetni hisz annak idelyén is ök kavarták a,tudják mit!Szerintem inkább a Sír szövetségével kéne törödnünk!

Clorel

Clorel

  Szakállas fórumozó

 • Fórumita
 • 2766 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.11.03, 23:42

*feláll és Ithor felé fordul*
Ithor Uram. Az ilyet nem lehet elfelejteni. Ez Terália érdeke. Bíróságon a helye, de nem csak az én rágalmazásomnak, hanem Alew helytartó bizalmi kérdéseinek is...

psybear

psybear

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 302 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.11.03, 22:24

*feláll helyéről, majd megszólal*
*hangja nyugodt, nem emeli fel a hangját*
Uraim! Érvek és ellenérvek hangzottak el, a helytartó mellet és ellen. Nem célom hogy állást foglaljak, pedig megtehetném, van oldal, ahova állhatok. Egész más okból szólaltam fel. Ez a vita két ember közt zajlik.
*feléjük int*
Clorel, Alew, szerintem ezt a vitát a bíróság elé kelene terjeszteniük, ha nem tudnak megegyezésre jutni. Szemmel látható, hogy egyikük sem ad igazából, és ezt teljes mértékben megértem. Alulmaradni, főleg ennyi ember előtt.. szégyen, nem igaz?
De ha bíróság elé kerül a dolog, akkor is veszít valaki. Megkockáztatják ezt? Vagy felejtsék el az egészet, ha képesek erre.
*miután beszélt meghajol, majd leül*

Thompy

Thompy

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 802 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.11.03, 09:54

*Az agyára megy a vége érhetetlen vita. Feláll és szó nélkül, hisz úgy sem vennék észre senki, távozik. Kezében a Skorpió klán (Bocsánat, hogy így írom, de nem tudok kiigazodni rajtuk. ) egyik tagjától kapott pergamentett szorongatja, hogy nyugodtabb körülmények között áttanulmányozza. Vissza kéri fegyverét, mitől nem szeret megválni, és erősen sértőnek is érzi, de mint mindenbe ebbe is belenyugodott. "Csak egyszer próbálja meg elvenni valaki a városban! :aboci: " Ezzel a gondolattal távozik, maga mögött hagyva a semmire nem figyelő vitatkozó feleket. *

Doren

Doren

  Pusztító

 • Archívum
 • 364 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.11.02, 22:19

Kedves Bayusi halálát és leváltását nem kivántam és nem kivánom.Nem az volt a bajom hogy nem irta ki a javaslatomat hanem hogy nem vette figyelembe a szavazatomat ez bántot igazán.Az pedig hogy ezt a javaslatot már egyszer leszavazták nem jelenti azt hogy ne lehetne ujra szavazásra bocsátani,hisz a körülmények mindig változnak nemde?

Clorel

Clorel

  Szakállas fórumozó

 • Fórumita
 • 2766 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.11.02, 21:55

Hány embert végeztek ki a Sötét Istenek egyházának nevében Elgard? *mondja gúnyosan* Nem kell válaszolnod. A bíróság felmentett. Mindketten tudjuk azonban az igazat. És Alew. Nem számíthatok másra ez tény ;)
De rágalmazásért ez nem jár, a többiben pedig ha bűnösnek találnak már nagy baj van. Ugyanis se nem lázításban, se nem katonai puccskísérleten (na arra kíváncsi lennék hol és mikor), se háborús uszításban nem vagyok vétkes. Ezek szintén egyszerű rágalmak. De komplikáljuk. Ha azokban nem vagyok bűnös ítéljenek el titeket is rágalmazásért :aboci:

Ám azt mindennemű rágalmazáshoz hozzátenném, hogy mind az élőholtakat, mind a kétes érdemű helytartót Terália érdekében távolítanám el a királyságból. És ezt tenné mindenki aki a helyemben lenne. Fegyveresen a királyság élére törni meg pff... egyszerűen nevetséges.

Módosította Clorel: 2004.11.02, 22:01


Elgard

Elgard

  A Bíboros

 • Archívum
 • 452 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.11.02, 21:49

Mind bűnösök vagyunk testvéreim, ám te Clorel különösen megátolkodott vagy bűneidben, hisz nem átallasz még hamis isteneket is kreálni téveszméid igazolására. Amennyiben Lathander vallása ilyen gyűlölködővé, ily korlátolttá teszi híveit, úgy elgondolkodtató, hogy van-e helye az engedélyezett vallások között. Azt hiszem, e kérdést országunk főpapjainak felül kell vizsgálni hamarosan, hisz nem ez az első rendbontás, amit ennek a Lathandernek a nevében elkövetnek e földön.

conBarten

conBarten

  A jégből faragott

 • Fórumita
 • 2532 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.11.02, 21:44

Legyen. Fejem választassék el testemtől, és fosztassak meg minden címemtől, ha a bíróság úgy látja, elárultam Teráliát, életem értelmét és az eszmét, ami itt tart, s amiért minden percemet élem, s szövetkeztem ellene a Sír Szövetségével és Lady Crow-wal. Legyen így. Állok elébe. Ugye tudod, hogy te sem számíthasz másra?

Alew

Clorel

Clorel

  Szakállas fórumozó

 • Fórumita
 • 2766 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.11.02, 21:37

Nem nevezlek beképzeltnek Alew és nem is az az egyetlen megoldás, hogy le legyél váltva. Csupán azért kell ezt mert nem vagy hajlandó változtatásokat hozni. Ennyi *jegyzi meg halvány mosollyal* De amennyiben te ezekért viszel engem bíróság elé ám legyen. Tárgyaljuk meg a te és a Sír Szövetségének felségárulását is a Lady Crow-val való szövetkezés miatt *mindezt félhangosan mondja, miközben fel sem áll a helyéről*

conBarten

conBarten

  A jégből faragott

 • Fórumita
 • 2532 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.11.02, 21:31

Clorel...vádjaid számossága az égen álló csillagok számával mérhető. Mondass le, váltass le, tüntess el örökre...és akkor mi lesz?

Tisztában vagyok saját hibáimmal, és nem félek bevallani őket. Agresszív vagyok, autokrata, önző, beképzelt, nagyképű, forróvérű és hitetlen ateista. De tisztában vagyok az érdemeimmel is...egy ötletből csináltam Királyságot, egy szétesett Császárság romjaiból fényes államot, porból márványt...igen, nevezz beképzeltnek, mert nagyra tartom magam...de mi lenne itt nélkülem? Ha én elmegyek, polgárháború lesz. Ha itt maradok, polgárháború lesz. Ha elmegyek, akkor a hiányom miatt. Ha maradok, akkor azért, mert egyes renitens, fanatikus és fatalista elemek csinálnak majd. Tudod Clorel, nem tettem semmi rosszat a Királysággal, mikor idejöttem...mert nem volt. Annyit értesz ebből az egészből, amennyit a vallási fanatizmus homálya enged. Nincs több szavam hozzád, vádjaid túllépték a logika és észérvek határait. Sértegetsz és vádolsz, de nincs semmi bizonyítékod, és hazudsz, mint a vízfolyás.

Ezért megvádollak rágalmazással és becsületsértéssel, valamint alátámasztom a vádat lázításra, katonai puccskísérletre és háború szítására, valamint élőhalottak elleni gyűlöletkeltésre. Ezekről kell majd a bíróság előtt számot adnod. Sok sikert.

Ami pedig a levelet illeti, mely engem le akar váltani...nem tudom ki írta, de mivel Jeges Alewnek szólít benne, vagy nagyon régről ismer, vagy nagyon tájékozatlan és ostoba. Inkább utóbbi. Ezért a levelének éppen annyi hitelt és érdemet adok, mint adtam Reaknak, Sayonnak vagy most Clorel úr érveinek...azzal a különbséggel, hogy Clorelt legalább a múltbéli tetteiért és elveiért tisztelem.

Ami pedig azt illeti, soha szóval vagy tettel nem tettem a sárkányok ellen...csak azért mondom, mert a szél pletykákat sodort felém erről...tisztelem és segítem őket. Aki mást mond, közönséges hazudozó.

Alew

Kiba

Kiba

  Lion-Dancer

 • Fórumita
 • 382 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.11.02, 20:56

*természetesen a belépését követően szinte azonnali felindultsággal távozó Galaxinát udvariasan kiengedi kissé meghajolve felé de nem kérdez, majd csupán egy pillanat erejéig szemez azzal, aki szerinte felidegesíthette a nőt majd csendesen meg is jegyzi még Kiba helyének elfoglalása előtt*

- Ostoba az, ki ekkora nyílvánosság előtt jelenetet rendez s ráadásul egy finom női illetőt sért meg ily barbár módon...

*már ismeri Galaxinát, igencsak régóta s igen csak ekdvére való a fényangyal személyisége, akiben egy az egyben Gaia egy darabját érzi megfoganva. S csak ezután foglal helyet*

Clorel

Clorel

  Szakállas fórumozó

 • Fórumita
 • 2766 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.11.02, 20:52

*akkor azt válaszolná, hogy az ember előítéletes a sz*rral szemben is, hogy büdös, mert van aminek lételeme ez-az, de mivel Gala nincs itt nem is mondhatta és a válasz se hangozhatott el :aboci: *

Galaxina

Galaxina

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1090 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.11.02, 20:35

Mivel távozott, már nem hallotta a választ, de ha hallotta volna, jól megmondaná Clorelnek, hogy most épp ITT él, és nem Galacticán, és az, amit ő csinál, pontosan előítélet, amit Galaxina teljes mértékben megvet, főleg akkor, ha valaki előítéletből akar valami olyat kiirtani, amire a világnak szüksége van, még akkoris, ha csak pusztít és rombol. És az előítéleteknek nincs helye egy Királyság vezetésénél. :aboci:


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]