Ugrás tartalomhoz


Fotó

Királyi udvar #2


 • Válasz írásához lépj be
2576 hozzászólás érkezett eddig

Kiba

Kiba

  Lion-Dancer

 • Fórumita
 • 382 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.11.02, 20:17

*Míg magának a tesőrparancsnok helyettesnek más dolga akadt, mit kifejezetten Terália érdekében tesz, addig egy magas izmos testalkatú férfi lép helyére, hosszú fekete haja lazán összefogva, öltöze ősmagyar göncök leginkább, egy csat fog össze hátát fedő prémköteget. A csat egy viharmadarat ábrázol. Egy pergamennel min ősi pecsét fekszik bizonyítja azt, hogy a fejvadász vezető távollétben ő lesz a helyettes. Szakálla s sűrű szemöldöke egyedivé teszi arcának vonáasit.. mikoron beszél, hangja mély s öblös. Járása nemesi, kifinomult s nem tart magánál fegyvert, hisz egy Shadow Lordnak nem az éles eszközök a harci tárgyai, hanem a szavak. :aboci: Ha nem tartoztatják fel, akkor elfoglalja Kiba helyét s csendesen figyelvén mindenre próbálja felvenni a fonalat*

Clorel

Clorel

  Szakállas fórumozó

 • Fórumita
 • 2766 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.11.02, 19:59

Tudod a démonok képviselik szerte a világ összes birodalmában a gonoszságot. Úgyhogy igen. Ami démon az máris rossz :aboci: Esetleg ha kegyed majd nem a Galatikáról származik és többet tölt el itt pár évnél át fogja érezni a dolgot. Addigis ne beszéljen hülyeségeket. Köszönöm.

Módosította Clorel: 2004.11.02, 19:59


Galaxina

Galaxina

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1090 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.11.02, 19:50

homlokára csap. Nem, nem lehet ennyire hülye...

- Clorel, te egy eszméletlen elmebeteg vagy. És fajgyűlölő. Csak azért, mert démon, máris rossz? Ha én harcoltam volna Arallu helyett Furiah ellen, akkor vajon istenítenél-e, mint megmentő, vagy ugyanígy lehordanál mindenféle utolsó szemétnek? Mert a szavaid alapján azt hiszem, jelenleg furiah mellett állsz, aki bizony, nem akart semmi jót nekünk. Reméltem, hogy legalább megpróbálod látni is a fától az erdőt, de tévedtem.
lemondóan sóhajt, majd távozik kis időre.
- Részemről vége a beszélgetésnek.. megtalálnak valahol a birodalomban, ahol talán több sikert érek el... :aboci:

Clorel

Clorel

  Szakállas fórumozó

 • Fórumita
 • 2766 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.11.02, 19:37

És pontosan mi a vád Elgard? Megvádollak titeket árulással? Ez maximum rágalom akárhogyis mást szeretnél :aboci:

Elgard

Elgard

  A Bíboros

 • Archívum
 • 452 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.11.02, 19:20

Clorel, érveidet tartogasd a bírósági tárgyalásra, hisz hamarosan pártütés vádjával fogsz főbíránk elé állni. Itt fölösleges érvelned, sorsod nem a Nagy Tanács kezében van ímmár. Esetleg megkörnyékezheted még Királyunkat egy kegyelmi kérvénnyel, de addig is ne akadályozd a Tanácsot ezekkel a haszontalan felszólalásokkal!

Clorel

Clorel

  Szakállas fórumozó

 • Fórumita
 • 2766 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.11.02, 19:11

Köszönjük Drága Galaxina, hogy nyíltan sértegeti a királyság legnagyobb egyházait, de erre aztán igazán nincs időnk. A többi pedig azt hiszem magáért beszél. Ha ön jónak látja, hogy a birodalom többszörös elpusztítója pár lépésre áll attól, hogy szobrot állítsanak neki, kérem. Ön dolga. De azt hozzáteszem a császári időkben ön se volt még itt. Az emlegetése pedig kizárólag azért kell, mert újra lecsapni készül a Sír Szövetsége, ahogy azt már megtette párszor. Ennyi. *fel sem állva mondja ezt*

Galaxina

Galaxina

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1090 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.11.02, 18:45

- Megint tévedsz, Clorel. Az igaz, hogy nem vagyok tévedhetetlen... de az az "egyház", amit immáron én képviselek, már akkor létezett, amikor az emberek még kilátásban sem voltak, s a földön, amin most állsz, forró lávánál többet senki nem találhatott. Darton pedig... - visszafolyt egy felkacagást - Hát, én őt valahogy nem tudom komolan venni.. már megbocsáss. A szinten tartást pedig felejtsd el. Ugyanis az csak akkor lenne, ha a frissen "felépített" dolgokat rombolnák le itt, nem pedig a régi, elavult gondolatokat. Végülis.. a Nagytanács is "rombol", amikor módosít egy törvényt. Az elavult gondolatokat eltünteti, és helyükbe újat tesz. Egészen addig ugyanúgy fejlődik Terália, amíg új dolgok épülnek, és talán még szebbé teszi az összképet, amikor a régi, elavult és csúnya dolgokat lerombolják. Nem Alew élteti a császárságot, hanem Te. Alew már rég elfelejtette, hogy volt egyáltalán, de Te csak hátra tekintesz, és nem előre. Te vagy az, aki folyton a Császárságról beszélsz, amit már rég leromboltak, folyton felemlegeted, és nem engeded, hogy örökre eltűnjön végre.

- Azt pedig ne felejtsd el, ki volt az, aki harcolt Furiah ellen, aki megküzdött vele, s aki áldozatokat hozott azért, hogy legyőzhesse őt. Igen, Lady Arallu Bruxas Crow volt az. Ha ő nem száll vele szembe, akkor nincs, aki megmentse a hátsódat. Akkor itt nem lenne Terália, királyság, nem beszélhetnél a császárságról, és Arallu "áruló" mivoltáról. A helyedben inkább hálás lennék neki. S ami végképp botorság: Olyanokról mondod, hogy szövetkeznek a volt császárságért, akik még csak nem is láthatták azt. Akkor mégis miért sírnák vissza azt a rendszert, ha semi jót nem is hallhattak róla? Az nem jut eszedbe, hogy ők egész máshogy gondolkodnának? Vak vagy, Clorel. Még az orrodig se látsz.

Kicsit megköszörüli a torkát, és hangosabban szólal meg.
- Talán furcsa, hogy pont én javaslom ezt.. de nem értem, hogy Clorel mit keres még egyáltalán a tárgyalóteremben? Csak a saját igazát hajtogatja, amit mindenki más megváfolt, és senki nem is adott neki igazat. Nem látja, de úgy érzem, nem is fogja látni, hogy itt most ő téved. Persze, tudom, hogy az eltávolítása megint a nép lázítására is szolgálhatna, de úgy érzem, ha nincs itt semmi dolga, csak hátráltatni a Nagytanács munkáját, akkor fölösleges, hogy itt legyen. Mert a fejlődés miatta állna, márpedig épp arról beszél, mennyire szeretné, ha feljődne az ország. Igaz? :aboci:
A végén angyalian Clorelre mosolyog. Nem beszélne ellene, tudják jól mindketten, ha nem érezné úgy, hogy nagyon nincs igaza. Márpedig a fényangyal most ezt érzi. És azt, hogy Clorel miatt veszélybe is kerülhetne az Egyensúly. A feladat pedig feladat.

Clorel

Clorel

  Szakállas fórumozó

 • Fórumita
 • 2766 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.11.02, 16:49

*először Alew felé fordul*
Alew. Folyamatos önellentmondásokba bonyolódsz. Félreértesz. Remélem nem szándékosan...
Az értékek alatt azt értettem, hogy a terror rossz, akár elmúlt akár nem. És én a magam részéről nem adnék mégegy esélyt annak, aki már egyszer bebizonyította mire képes. Az élőholtakról pedig már párszor kifejtettem a véleményem. Megvan az okom is rá. Vallási Alew. Ha ezért pocskondiázol engem az egész egyházamat pocskondiázod, ami ugyan ebben a birodalomban nem elfogadott, de rengeteg más birodalomban közkedvelt. Nagyonis. Azokban a birodalmakban egyértelmű, hogyha egy lich megjelenik a város főterén akkor jön a városőrség. Ezekben a birodalmakban ezer évente van egy háború, abban is élőholtak keze van.

Szándékosan kiforgatod a szavaim Alew, ez a rossz politikus eszköze. szándékos hazugság. "Szóval a holtaknak nincs semmiféle joga sem?", kérdezed te, holott mindezt az élőholtakra mondtam. Alew... ne húzzunk e között sem egyenlőségjelet. Undorító lassan amit a szavaim kiforgatásával művelsz. A királyi udvar többsége ugyan megszavazta ezt a törvényt, de nem egy éve járom a birodalmakat és más birodalmakban ilyen nincs. Lehet, hogy nem a többi birodalom téved, hanem nekünk van még mit javítanunk?

Rend, béke fejlődés... nem akarok gonosz lenni, de szemmel láthatóan nem megy. Főleg a béke. Amióta te irányítod az országot Alew folyamatosak a zendülések és a kalózkodások a Sír Szövetségének vizein. ÁLLAMILAG TÁMOGATOTT kalózkodások Alew. Kíváncsi vagyok erről a király mit tud...

Pontosan Alew. Aki kiirt minden élőholtat az szent harcos. De mi is lesz ha kiirtom mindet? Nem lesz egy élőhalott se. Egyéb mi történik? Várom válaszod.

Megnyugtató Alew, hogy szíveden viseled Terália sorsát ennyire. Bár ennél is nagyobb zendülés lett volna, ha nyíltan törsz a királyi székre. Szerintem a Nagytanács minden tagjának van annyi politikai érzéke, hogy pontosan tudja azt, hogy a te pozíciódban bármit meg lehet szinte tenni nyíltan is, nem nyíltan is. Nagy bizalmat igényel a te posztod Alew erre kifejted nekem, hogy mennyire utálod az emberiséget. Alew... "Hazugság, árulás, csalás, rablás, pusztítás, vallási fanatizmus, kegyetlenkedés és minden ocsmány...ez az ember". Ez vagy te. Gyűlölöd Terália népét úgy tennél értük... Ezért kell téged minnél előbb leváltani.

A Nagytemplom végül betartott mindent. Semmiféle zűr nem lett belőle, fölösleges volt magad odalovagolnod.

Ostoba sztereotípia, begyöpösödött dogma... Alew. Nagyon megmérgezték az elmédet. Begyöpösödött Dogma... kérdezzük meg a királyság egyházait ki mit szól ahhoz, hogy egy démon nyíltan is a szövetségesünk. Alew! ÉBRESZTŐ! EZ A DÉMON TÖBBSZÖR ROMBOLTA MÁR LE A NAGYTEMPLOMOT MINT BÁRKI MÁS! ÉBRESZTŐ ALEW!

Ami halott már nem ember. Ami halott az halott. Ezek nem rágalmak Alew. Vádak. Lehet ellenük védekezni ha tudsz...

Teológia. Kérlek. Szívesen adok neked leckéket, de a pokol az Abyss. A démonok lakhelye, a bűnösök kínzókamrája. Pf... Alew. A te pozíciódban ezt illene tudni.

Milyen jogon beszélek Terália népének nevében? Olyan jogon amilyen jogon Reak és a többi felkelő. A birodalomban kezd káosz lenni, karnyújtásnyira vagyunk a polgárháborútól és te minden intézkedést elutasítasz. Jól van ez így?

És igen Alew. A megtestesült gonoszság ad földet és kenyeret a népnek. Mert a megtestesült gonoszság hazudik. Azt szerintem senki nem fogja elfogadni, ha egy démont próbálsz a jóság és a fényesség angyalának beállítani...

A fogyatékosokat és a betegeket nem kell elítélni, de nem kell a Nagytanácsba emelni és fontos pozíciókat adni nekik. Alew... basszus. Nagyon elszálltál. Lehet, hogy az elmédet mérgezték meg nem a lelkedet. Ha így van sürgősen ki kell kúrálni téged. Rendesen próbálod kiforgatni a szavaim, de nagyon nem megy. Alew... sürgősen le kell téged váltani. Terália érdeke.

Jah... a birodalom nagyhatalmú országot jelent. Remélem nem baj, ha így nevezem Teráliát...

*majd Edmundhoz fordul*
Kérem... Megtudhatom akkor, hogy a Nagytanács előtt miért kell titkolni, hogy ön vámpír? Erre adjon magyarázatot kérem... Ilyetén módon elég elfogultnak tűnik már rengeteg kijelentése, nem? Hölgyeim és Uraim. Két élőholt a Nagytanácsban, az egyikről ráadásul nem is tudtunk. Fenség... csináljon valami kérem!

*majd Galaxinához*
Kérem. Szálljunk már le erről a "szerintem" rossz kifejezésről. Mi a véleménye Darton egyházának az élőholtakról? Az én esetemben is egy egész egyházat képviselek. Nem magánvéleményt. Egyházat. Ön sem tévedhetetlen, több egyház évezredes gyűjteménye és tanítása bölcsebb önnél. Ezt remélem nem vitatja... Az építés-rombolás téma pedig... hát. Mi itt a Nagytanácsban építeni akarunk, nem pedig egyensúlyt. Építeni akarunk Terália népének, nem pedig szinten tartani azt.

*majd kisétál a tanácsterem közepére*
Tisztelt képviselőtársaim! Alew helytartó nyíltan szövetkezik azzal, aki lerombolta a Nagytemplomot többször is, végigdúlta Teráliát és kivégezte Scipio Africanust. És ez az illető a Sír Szövetségének oltalmában áll, úgy merik állítani, hogy Kloer nem tör hatalomra és a Császár jó. Annyira jó mint Lady Crow. Remélem az ő tetteit nem bélyegezzük jónak. Kérem a Nagytanácsot, hogy ne csak én szavazzak Alew helytartó leváltására, hiszen amit művel az már nevezhető akár nyílt felségárulásnak is. Lady Crow cselekedeit mindenki ismeri, kérem vegyék azokat is figyelembe.

*leül és komor arccal várja a fejleményeket*

Thompy

Thompy

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 802 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.11.02, 12:47

*Clorelt már nem méltatja válaszra, hisz felesleges. Nem hallott olyan dolgot mibe beleszólna. Nem rója fel, hogy kérésére nem érkezet meg a jegyzet, hisz kisebb gondjuk is nagyobb ennél. Valahogy a forradalmat, és az ellene való harcot nem érzi magáénak, hisz azt sem tudja lassan mi nem folyik itt. *

Bayushi_Yorijo

Bayushi_Yorijo

  A Skorpió Bajnok

 • Archívum
 • 809 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.11.02, 11:22

* Elolvassa a levelet. Bizony igen csak hatalmba keríti a bandérium paracsnokot a düh. Meghajol a király felé. *

Oly dolga akadt a Skorpiónak, honnan nem feltétlen fog visszatérni... királyom... legalább Doren úr köszönthet majd ekkor egy új házelnököt, ki esetleg dolgosabb lesz.

* Meghajol a Tanács felé, majd távozik. Az ún. Tűzöltóörsre. *

_M.Hasek Davion (NPC/NJK)

_M.Hasek Davion (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2004.11.02, 09:22

*egy lovasfutár érkezik*
Az üzenetben,mely rövid,lényegre törő ez áll:
Tszelt főürak,tanácsosok és egyéb tisztségviselők,kik hallják az üzenetet!
Én,Morgan Hasek-Davion,a Szabad Világok Ligájának hercege és a Lycentek(vérfarkasok) szószólója,képviselője,megbízást kaptam urunktól eme üzenet megírására,továbbítására.Eme levél azt a célt szolgálja,hogy önök is tisztában legyenek vele,a kitörni készülő forradalomban mi is állást foglalunk,oldalt választunk és nyíltan állást foglalunk a zsarnoki önkényuralom ellen a forradalom oldalán.Követelésein a következőek:
-A vámpírok korlátozása,ne járhassanak kedvükre a nagyvilágban és ne szívhassák ártatlanok vérét!
-Jeges Alev helytartó tisztségéből való felmentése!
Ezek csupán a legfontosabbak,a többi pontban megegyezik a forradalmárok követeléseivel.
Tisztelettel: Morgan Hasek-Davion
a Szabad Világok Ligájának hercege
és a Lycentek képviselője

Bayushi_Yorijo

Bayushi_Yorijo

  A Skorpió Bajnok

 • Archívum
 • 809 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.11.02, 08:49

* Tasogare előbb értekezik még Edmunddal, ezidő alatt kap választ Pusztító a Mágiaügyi Tanácsnoktól. Visszatértekor értesül a feleletről megfogalmazza elméjében a lehetséges válaszokat, altaernatívákat, és ezeknek lehetséges következményeit. Tehát ugyan úgy viselkedik mint mindig. *

Doren uram...

...ten magam azt hiszem egyetlen szavammal se vontam kétségbe szavainak, felszólalásának jogosságát.

Nem végzem túl szorgalmasan a munkámat? Nem, s gondolom ez azért kaptam feleltként, mert nem írtam ki szavazásra a Nagytemplom adómentességéről szóló javaslatát - felvilágosítom, hogy nem _kell_ minden javaslatot kiírnom. Annak fényében akár, hogy már egyszer ez egy elutasított javaslat volt, akár ki se kellene írnom. Mégis meg fogom tenni, hisz ten magam is kíváncsi vagyok, hogy mégis miféle álláspontjai van az itt szavazóknak ezügyben. De nem fogok minden javaslatot iziben kiírni; és kétlem, hogy itt az új hónap hajnalán olyan sürgős lenne az adómentesség kiírása, hisz hónap végéig van idő, nemde, Doren uram?

A bizalmatlansági indítványt pedig még mindig benyújthatja, hogy ha úgy látja, hogy nem végzem megfelelően a munkámat.

De idéznék még egy hajdani rokugani bölcstől, ha megengedik... s értelmezze ezt a Tanács, belátása szerint.

Felemelni egy ökörnyálat, nem nagy erőre vall; meglátni a Napot és a Holdat, nem az éleslátás jele; meghallani a mennydörgést nem az éles hallás jellemezője.

Ohh, s nemes érkezettünk, a vámpíroknak klánjából. Nem tudom mi a véleménye a Tanács többi tagjának, de azt hiszem nem nékünk kell egy emberhez alkalmazkodni, hanem annak az egynek a Tanácshoz. Én csak arra kérném meg önt, hogy ha akadnak a Tanácstagok között olyanok, kiknek nem tetszik a ráakasztott neve, vegye ezt figyelembe és módosítson rajta, vagy hívja nevén; ez a legegyszerűbb.

Ma éjfélkor kerülnek lezárásra a szavazatok.

Arigato.

Elgard

Elgard

  A Bíboros

 • Archívum
 • 452 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.11.02, 03:20

Doren úr, köszönjük, hogy ílyen féltő gondoskodással kíséri figyelemmel az Ereklye Vizsgáló Bizottság tevékenységét, mely azonban biztosítanom kell, hogy nem az apró kis varázstárgyak végeláthatatlan lajstromoizására jött létre, hanem a nagyhatalmú, országunk szempontjából jelentős tárgyakról kíván listát készíteni. Amennyiben ön ilyennel nem rendelkezik, úgy a bizottság tagjai miután ezen tényről megbizonyosodtak, feltehetőleg nem fogják többé zavarni. Ha pedig ereklyék birtokában van, biztos vagyok benne, hogy örömmel ajánlaná fel Terália esetleges megmentésére súlyos veszélyhelyzet esetén, de hogyan is kereshetnénk meg önt egy erre irányuló kéréssel, ha egyszer nem is tudunk a varázstárgy létezéséről? Ez az egyetlen oka tehát a vizsgálódásnak, nem az alattvalók fölösleges zaklatása.

Doren

Doren

  Pusztító

 • Archívum
 • 364 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.11.02, 02:49

Kedves Bayusi Ha maga a házelnök munkáját nem végui túl szorgalmasan és felszolalásom teljesen jogos volt!Ami ezt az ostoba törvényt illeti,szinte senki sem tartja be pontosan és meg is értem öket mert nem érzem jogosnak hogy mindenki mutassa be mágikus tárgyit ez szerintem sérti a személyi jogokat!Nem is beszélve arrol hogy nem tudunk mindenkit ellenörizni és ugyis sorra készülnek az ujjabb mágikus tárgyak igy ez kész szélmalomharc!

Galaxina

Galaxina

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1090 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.11.02, 02:05

Ismét megszólal, valahonnan a háttérből ugyan, de olyan határozott hangon, hogy felfigyeljenek rá.

Clorel, hadd meséljek egy kicsit a teológiáról, rendben? Úgy gondolom, ez a téma ide tartozik...

Teológiából és démonelméletből egyes Alew. Tudom, te nem jártál olyanra, de reméltem, hogy a jó és a rossz két szélsőséges véglete között tudsz különbséget tenni.


Ugyan, Clorel... Jó és Rossz? Igen, mindkettő egy-egy véglet. És amit most te csinálsz: Kiirtasz mindent, ami szerinted rossz. Bár szerintük inkább Te vagy a rossz.
Vegyünk egy példát: Az építés "jó", mert az építés ad valami maradandót az "emberiségnek". A rombolás viszont "rossz", mert elvesz valamit az "emberiségtől". Ha kiirtasz mindent, ami "rossz", akkor nem lesz többé pusztulás. Hurrá. Csodálatos dolog, igen. Akkorhát, kezdjünk építkezni. De azt nem veszed számításba, hogy ha csak építkezel, és építkezel, egyszercsak nem lesz több helyed, ahová építeni tudnál. A korábban készült épületeket nem tartod megfelelőnek többé, mert az izlésed változik. Mi erre a megoldás? Lerombolni, és újat építeni a helyébe. És rögtön itt az ördögi kör: Hisz kiirtottad a rombolást, mert az "rossz", nem? Hogy is van ez? Mégiscsak kell valami, ami rombol, hisz a régi már elavult, és a lerombolt részek helyébe újat lehet majd építeni. De ha a rombolásból több lesz, mint építésből, akkor előbb-utóbb nem lesz mit rombolni sem, s nem tudsz építeni, mert amint elkezdted, lerombolják.
No, épp ezért képviselem az Egyensúlyt. Ezért kell megőrizni a "jót" és a "rosszat", mert egymás nélkül nem létezhetnek, szükségük van egymásra. Kérlek, bízd rám ezt az élőholtasdi dolgot. Ha túl sokan lennének, majd értesítelek, de most még kellőképp helyén van az egyensúly.

Elgard

Elgard

  A Bíboros

 • Archívum
 • 452 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2004.11.02, 01:42

Visszatér Kloerből, s áttekinti a hétvégén lezajlott végeláthatatlan viták jegyzőkönyvét. Csak a fejét csóválja rosszallóan, főleg mikor a támadásról olvas. Ezek után leadja szavazatát a két legfontosabb kérdésben.


4. A) Demian felmentése a főbíró posztról:
IGEN

b) Crysalantanasia kinevezése Főbírónak
IGEN

Javaslom eme szavazás mihamarabbi lezárását, hisz eddig senki nem hallatott ellenvéleményt, a bűnözők száma viszont napról-napra szaporodik, így a bíráskodást meg kell kezdenünk késedelem nélkül.

BePe

BePe

  Admin

 • Admin
 • 4689 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2004.11.01, 21:09

megnyitva


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]