Ugrás tartalomhoz


Dark Sun


  • Válasz írásához lépj be
1021 hozzászólás érkezett eddig

Draakenlinge

Draakenlinge

    Törzs-fórumozó

  • Fórumita
  • 559 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2003.01.01, 20:55

A pszi rendszere tényleg jobb lett, mást nem is vettünk át a 2nd ed-ből.
Az elfeket meg nem leköpni kell, hanem finom fűszerekkel ízesítve tálalni. :felvon: :) :ejj:
Volt is ebből némi problémánk az egyik csapatnál, mert volt két ember, két elf, egy félszerzet, meg egy thri-kreen. Kicsit gázosan jött össze a társaság. Egy templomos válogatott ki mindenkit, főleg a rabszolgapiacról, de ez mindegy. Az elfek eleve bizalmatlanok voltak a hatlábú gladiátorommal szemben is, meg az aprótermetű földpappal is. Aztán egyszer bementek a szállásunkon a kisember szobájába, és megnézték a cuccait. Egy emberi kart találtak az egyik tarisznyában. A jóember megéhezett, és elment a szegénynegyedbe vacsiért. A maradékot meg biztos ami biztos elrakta. :P :D :lol:
Képzelhetitek, ezekután milyen volt a hangulat. Mind irl, mind a játékban.

_wyvern (NPC/NJK)

_wyvern (NPC/NJK)
  • Látogató

Kelt 2003.01.01, 12:27

Hali !


Natokh : a homokkal történő mosásról közben több helyről is hallottam, hogy létező dolog, gondolom főleg a beduinok között lehetnek hagyományai. Gondolom a zsíros szennyeződést, izzadtságot, stb. kiveheti a ruhából. (Tiszta Persil ügynök leszek :ejj: )

Aktivitás : 2 évet meséltem az első Dark Sun kiadásból. Közben sok gyári modult, köztük a Dragon's Crown-t is lemeséltem. Ezek között pedig akad egész jó is...

A szagokat illetően azokkal értek a legjobban egyet, akik azt mondták, hogy az ott lakóknak fel se tűnik. Mi is így játszottuk. Amúgy szvsz. a templomosok is izzadnak, de - ahogy az ókori Rómában is - az illatvíz mindig a gazdagok rendelkezésére áll. De nem hiszem, hogy az ott lakó köznépet küolönösebben zavarta volna a szag.

A 3. kiadású Dark Sunról adott info... mennyire lesz officiális 3rd edition Dark Sun ? :) Engem NAGYON érdekelne. Ugyanis ez és a Planescape volt a mi kis táérsaságunkban a nagy kedvenc, erre mind a kettő megszünt... :,-(

Ja és még a végére : azért a Dark Sun újrakiadánsak volt egy nagyon nagy előnye a korábbival szemben : az új pszionikus harcrendszer szerintem sokkal jobb a korábbinál, érdemes rá áttérni. A mesélő szempontjából egyszerűbb és kezelhetőbb a psi, amiről már csak azért sem érdemes lemondani, mert Dark Sun egyik legeredetibb része.

Bocs, hogy hosszú voltam.

Bye

Wyvern

P.s. : és ha valamelyikőtök az Ezüst Kéz oázis felé járna, köpje arcon azokat a nyomorult elfeket ! :felvon:


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]