Ugrás tartalomhoz


Fotó

Játékost keresek online meséhez


 • Válasz írásához lépj be
941 hozzászólás érkezett eddig

Kilhalm

Kilhalm

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1620 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2017.11.27, 16:59

Üdv!

 

Roll20-ra keresek játékosokat, Pathfinder rendszer, saját világ. Minden kiegészítő játékban van.

 

A setting neve Stéria. A játékosok a Szent Stér Birodalom lakói, a birodalom évezredek óta létezik, az Éjkirályok alapították, a nekik emelt oltárok tartják távol az Árnyakat, vagy más néven a Miazmát. Egy apokaliptikus méretű istenek- és híveik közötti háborúban az elhunyt lelkek átkokká, démonokká álltak össze. A világot végül maguk az istenek is elhagyták, vagy itt pusztultak. Csak egyetlen entitás a Napisten maradt aki szent harcot hirdetett a birodalom ellen. Egy Egyiptom + Arábia + ázsiai puszták szerű vidék hódol neki.

 

A birodalom nagy, Stéria csak az egyik ország. Amúgy három kontinens van, a földrészek kereskednek egymással de csak lazán mert a vizekben gonosz lények tanyáznak. A világ a háború után sokat fejlődött technikailag, már nem csak a mágiára akarnak támaszkodni a népei. Vannak lőpor alapú fegyverek, korai bombák, amit a lovagok is használnak. Itt a fajok mindig is egymás közelében éltek, nem jellemző rájuk az elkülönülés, egy elf vagy egy félork ugyanúgy stérnek tekinti magát.

 

Istenek (egyet kivéve) nincsenek, a vallás a Birodalmi Credo, a hívek az Éjkirályok védelméért könyörögnek, tőlük kérnek jó egészséget, stb.. A papok a Credora esküsznek fel és addig van hatalmuk még egy Éjkirály meg nem vonja.

 

A mágia még most is mindennapos. Minden településen van 1-2 bűbájos, vajákos. A vámpírok, félvámpírok szerves részei a társadalomnak. A vérükből különféle bájitalokat főznek az alkimisták. Főleg az egyházakba rétegeződnek be. Inkvizítorok, vérbírák lesznek.

 

A hadsereg most is távoli erődöket ostromol. A sereg gerincét az orkok és hobgoblinok adják. Az állandó háború megterheli a gazdaságot, sok a szegény.

 

A mese a birodalom északi határán, Gargoyle város környékén játszódna. A karakterek klasszikus kalandorok, szerencse katonák a hercegi bandérium zsoldjában a Miazma sújtotta veszélyes határsávot járőrözik.

 

A zsoldosok, kalandorok, szerencsekatonák nagy hagyományoknak örvendenek a birodalomban. Saját céhük is van. Szörnyeket vadásznak meg amit a kalandorok szoktak. Viszont kőkeményem adóznak a birodalomnak. Nincsen olyan profi kalandor akinek ne lenne egy ügyes-fejű könyvelője.Morak

Morak

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1001 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2017.10.28, 16:02

Üdv!
 
Akad itt olyan, aki szokott fórumos szerepjátékot játszani?
Van egy Cp2044 kalandom [Cp2020 Main Rules+minden kieg alapján], amiben most épp csak kettő aktív játékosom van [öttel kezdtük, négy szó nélkül lelépett, ez mondjuk fórumos játékokon sajnos előfordul].
A sztori alapvetően egy low-end kaland, nem annyira nyomozós, inkább intrikázós, kiberpunk életérzést visszaadni kívánó, sok-sok lövöldözést mellőző kaland. Stílusát tekintve a krimihez áll közelebb, ha ügyes leszek majd noir elemek is belekerülnek. Természetesen nyomozós elemek is megjelennek benne.
 
Szóval olyan jelentkezőket keresek, akiket nem zavar a fórumos játékok velejárója:
1.: Lassú [ez néha előny].
2.: Le kell gépelni mindent [MINDENT...így aki nem szereti koptatni a billentyűzetet, annak ez nem túl fain, aki viszont imád írni, annak ez Mennyország].
3.: Személytelen [nem látjuk, nem halljuk egymást, csak az íráson múlik mennyi személyiséget tudunk egy karakternek adni, viszont aki nem a saját nemével szeret játszani annak nagyon jó, hogy a feszengés esélyét is elkerülheti ezáltal].
4.: Időigényes [a fentiek után következő logikus következtetés, hisz egy olyan kaland lejátszása, ami asztali játék során 1-3 alkalom, itt hónapokig, évekig tart, viszont emiatt simán jó az is, ha valaki heti 1-2 órát tud csak rászánni, ebbe belefér a posztok elolvasása és írásban lereagálása, ergo az időigényesség megint inkább előny].
5.: Ami viszont nagy előny, hogy a vizuális reprezentáció megoldása gyerekjáték [képet szoktunk főleg linkelni, azt kezeli legjobban a fórummotor], és az írásos jellegéből fakadóan a történtek visszakeresése nem nehéz.
6.: Szintén írásos jellegéből fakadó előny, hogy akinek nincs sok ideje, annak ideális lehet, hiszen heti 1-2 óra odafigyeléssel is nyomon lehet követni a eseményeket.
7.: Nem freestyle! Tehát aki ódzkodik a fórumos játékoktól, mert azok általában saját "szabályok", de jellemzően inkább szabályok nélkül működnek, itt minden eseményre ott a Cp2020 szabálykönyv gyűjtemény, ami kizárja, hogy visszaélés történjen akár a többi játékos, akár a mesélő részéről.
8.: Figyelem! Mint MINDEN világkép esetében úgy itt is a mesélőnek vannak saját[os] elképzelései. Ez óhatatlanul okozhat - okoz is - szemléletből fakadó ellentéteket, de ezeket velem mindig meg lehet beszélni. Ha ilyen vitás pont van, azonnal tessen írni játék közben, és lerendezzük. Nem erőből tárgyalok [nálam a mesélőnek nincs mindig igaza, elvégre a szabálykönyvet nem azért használjuk, hogy legyen mit figyelmen kívül hagyni], de előferdülhet, hogy nem adom be a derekam azonnal. Ezt csak azért írom, mert idegenekkel játszani jellemzően sok érdekességet ígér, de csalódások melegágyává is válhat. Kompromisszumkész vagyok, amíg az a játék és a hangulat rovására nem megy. :)
 
Itt játszunk [az oldal amerikai, viszont a mi játékunk magyar nyelvű, illetőleg a fórumba épített kockadobás generátor miatt a szabályosság garantált].
 

 snldrako

snldrako

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 2 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2017.08.17, 15:34

Jàtèkosokat keresek Pathfindet/Star Wars d20 jàtèkra. Attòl függően, hogy honnan jön össze a csapat, Discordon vagy szemèlyesen jàtszhatnànk. Mesèlő keresőben ugyanez lesz kiìrva arra az esetre, ha valaki mesèlni szeretne (MAGUS semmilyen szinten nem vagyok hajlandò)

THE_Eye

THE_Eye

  Csillagvadász

 • Fórumita
 • 1254 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2017.07.12, 17:13

Sziasztok!

Egy Call of Cthulhu történetet mesélnék (a magyar kiadás alapján), hogy a nagy nyári melegben kicsit lehűtsük az ereinkben csörgedező vért :). Az események Erdélyben játszódnának az 1920-as években, de nem kell hozzá ismerni a történelmi hátteret. Ami fontos, az szépen kiderül magától, de továbbra is horrort szeretnék/fogok mesélni, nem történelemóra lesz. 3 játékost keresek tehát, aki vevő az ilyesmire online. Nem baj, ha kezdő vagy!


Ezt a hirdetést több helyen felraktam Facebookon is, ha már láttad, nem spamelni akarom, csak nagyon kell a PR-tevékenység még egy CoC-nak is :)

Köszönöm, hogy elolvastad!wodmeselo

wodmeselo

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 1 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2017.03.20, 22:29

Sziasztok
Játékosokat keresek -két felszabadult helyre-, egy skypon és/vagy rolld20-on játszandó, Werewolf the Apocalypse játékhoz. 2 játékos mellé keresünk még két játszani vágyót. 
-A játékok ideje vasárnap van. Ami fontos kérés, ha elhatározod magad, akkor próbálj is megjelenni a megbeszélt időben. Nagyjából ennyi az elvárás!
-35-40-es társaság vagyunk  :) Ez nem megkötés, csak tájékoztatás.

A többit levélben. wodmeselo@gmail.com
Köszönöm ,hogy elolvastad a hirdetésem. Colton

Colton

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 315 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2017.02.10, 07:57

Üdv!

 

D&D életútjátékhoz keresnék hosszabb távra vállalkozó kedvű játékosokat. (Online, Skype-os formáról van szó.)

 

Szabályrendszer: A D&D 3.0, a Delta Vision által kiadott magyar nyelvű alap-és kiegészítő szabálykönyveket használjuk.

 

Forgotten Realms világán játszanánk, terveim szerint szeretném végigkísérni egy kalandozócsapat sorsának alakulását az 1 tapasztalati szintű "közparaszttól" az epikus magasságokig, ha lesz hozzá kitartásunk. A taktikus harci részekhez roll20-at használnánk.

A játékalkalmak gyakorisága megegyezés szerint, ki hogy ér rá, de jó lenne ha kéthetetnete legalább egy játékűlést meg tudnánk valósítani. A Doodle felületén majd egyeztetünk közös időpontot.

 

Bárki jelenetkezhet, aki még szereti ezt a játékot és szívesen játszana. Zöldfülű kezdők előnyben, bár ebben a hobbyban nem nagyon vannak már kezdők és fiatalkorúak... Ha meg csak öreg rókák vannak itt, reméljük akad egy pár aki szívesen nosztalgiázik.

 

A jelentkezéseket a reszegilaci78 kukac gmail pont com címre küldjétek.

 

 

 


Módosította Colton: 2017.02.10, 08:02


zsirvezer

zsirvezer

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 50 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2016.12.27, 19:45

Sziasztok
Játékosokat keresek -két felszabadult helyre-, egy skypon és/vagy rolld20-on játszandó, Werewolf the Apocalypse játékhoz. 2 játékos mellé keresünk még két játszani vágyót.
-A játékok ideje vasárnap van. Ami fontos kérés, ha elhatározod magad, akkor próbálj is megjelenni a megbeszélt időben. Nagyjából ennyi az elvárás!
-35-40-es társaság vagyunk :) Ez nem megkötés, csak tájékoztatás.

A többit levélben. wodmeselo@gmail.com
Köszönöm ,hogy elolvastad a hirdetésem.

Cthulhu

Cthulhu

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 680 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2016.12.21, 11:11

Némileg változott a felállás a lenti hirdetés kapcsán:

 • A legfontosabb: Nem ragaszkodom a szilveszteri játékhoz, a lényeg, hogy december 23-a és január 7-e között lemenjen legalább 2 játék. Doodle szavazással döntünk majd az időpontokról.
 • Lehet hétvége és hétköznap is, vannak délelőtti, délutáni és esti időpontok is az említett doodle poll-ban.
 • Torchbearer-t szeretnék játszani, mivel ismertetőt és játékbeszámolót szeretnék írni róla, de ehhez még kéne 2-3 játék.
 • Még egyszer a lényeg: Nem gond, ha nem jön össze a szilveszteri játék, a lényeg az, hogy az ünnepek környékén (lásd a fenti intervallumot) tudjunk párat játszani.

Ha érdekel, akkor a lenti elérhetőségeken továbbra is lehet jelentkezni.

 

Üdvözletem!

 

Rövid online kapmányba keresek még egy vagy két vállalkozó szellemű játékost. A paraméterek vázlatosan a következők:

 • Három játékalkalmat tervezünk: egyet még az év vége előtt (dec. 22 és 29 között), egy maratoni játékot szilveszterre (igen, dec. 31-és kezdéssel, kidőlésig), és egy lezáró alkalmat valamikor 2017 első hetére.
 • A játék online zajlik, Roll20 segítségével.
 • Mesélő és két játékos (plusz még egy bizonytalankodó) már megvan, még egy, vagy (ha a bizonytalankodó végül kiesik) kettő játékost keresünk a csapatba.
 • Elsőként Torchbearer volt a terv, de szóba került a Numenera is - pillanatnyilag több lehetőség is nyitott.
 • A játék előismerete nem elvárás, csupán a hajlandóság hogy megismerd/megtanuld.

Néhány fontos szempont:

 • Még egyszer hangsúlyozom: A fő játékülés szilveszterkor lesz.
 • Kérlek hogy csak akkor jelentkezz, ha tudod vállalni a jelenlétet mindhárom tervezett játékülésen (az első és az utolsó időpontjai a megadott kereteken belül rugalmasak).
 • Ha valamelyik játékestére házibulit és/vagy teljes lerészegedést tervezel, akkor ez a hirdetés nem neked szól.
 • Bár a játék magyarul zajlik majd, valamennyi angol szövegértés mindenképpen szükséges (a szabályok angolul vannak).

Ha érdekel a lehetőség, vagy kérdésed lenne, akkor írj PM-et, vagy e-mailt a mailer_demon61KUKACyahooPONTcom címre.

 Cthulhu

Cthulhu

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 680 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2016.12.15, 10:56

Üdvözletem!

 

Rövid online kapmányba keresek még egy vagy két vállalkozó szellemű játékost. A paraméterek vázlatosan a következők:

 • Három játékalkalmat tervezünk: egyet még az év vége előtt (dec. 22 és 29 között), egy maratoni játékot szilveszterre (igen, dec. 31-és kezdéssel, kidőlésig), és egy lezáró alkalmat valamikor 2017 első hetére.
 • A játék online zajlik, Roll20 segítségével.
 • Mesélő és két játékos (plusz még egy bizonytalankodó) már megvan, még egy, vagy (ha a bizonytalankodó végül kiesik) kettő játékost keresünk a csapatba.
 • Elsőként Torchbearer volt a terv, de szóba került a Numenera is - pillanatnyilag több lehetőség is nyitott.
 • A játék előismerete nem elvárás, csupán a hajlandóság hogy megismerd/megtanuld.

Néhány fontos szempont:

 • Még egyszer hangsúlyozom: A fő játékülés szilveszterkor lesz.
 • Kérlek hogy csak akkor jelentkezz, ha tudod vállalni a jelenlétet mindhárom tervezett játékülésen (az első és az utolsó időpontjai a megadott kereteken belül rugalmasak).
 • Ha valamelyik játékestére házibulit és/vagy teljes lerészegedést tervezel, akkor ez a hirdetés nem neked szól.
 • Bár a játék magyarul zajlik majd, valamennyi angol szövegértés mindenképpen szükséges (a szabályok angolul vannak).

Ha érdekel a lehetőség, vagy kérdésed lenne, akkor írj PM-et, vagy e-mailt a mailer_demon61KUKACyahooPONTcom címre.

 


Módosította Cthulhu: 2016.12.15, 10:56


zsirvezer

zsirvezer

  Érdeklődő fórumozó

 • Fórumita
 • 50 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2016.11.05, 04:51

Sziasztok 

 

Játékosokat toborzok egy skypon és/vagy rolld20-on játszandó, kb. 3 hét múlva induló Werewolf the Apocalypse játékhoz. Még 2-3 személyt keresünk. 
 

-A játékok ideje teljesen nyitott , én mint mesélő rugalmas tudok lenni. Ami fontos kérés, ha elhatározod magad, akkor próbálj is megjelenni a megbeszélt időben. Nagyjából ennyi az elvárás!

-1 játékos már van így elmondható ,hogy 35-40-es társaság vagyunk :) Ez nem megkötés, csak tájékoztatás.

- kommunikáció képes, aktív játékosokat keresünk a szobapáfrányok , és önkritika hiányában szenvedők,a világgal szemben álló "egyéniségek", kezdő és gyakorló autisták  biztos találnak más csapatot ;-)

 

 

A többit egyedi levélben. zsirvezer@gmail.com 

 

Köszönöm ,hogy elolvastad a hirdetésem. 

 

 

 

 Cubix

Cubix

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 6 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2016.08.08, 22:12

Üdvözletem.

 

Nosztalgiám miatt (és kísérletképp) szívesen játszanék egy kis klasszikus Káosz Szerepjátékot (http://fantasycentrum.hu/old/CHERUBION/kaosz_szerepjatek.pdf) vállalkozó kedvű játékosokkal online.

A csoport Discord-on lenne (nem feltétlen szükséges hozzá regisztráció) és a játék Roll20-n zajlana (hacsak nincs minden játékosnak Tabletop Simulator-je, de gondolom ez leányálom.)

 

A mesélő én lennék (amennyiben nem akad tapasztaltabb káoszos, aki átvállalja) viszont én is régen meséltem utoljára, és emiatt - meg amúgy is, mivel régi, javarészt elfeledett játékrendszerről van szó - kezdő játékosokat is szívesen fogadok.

 

Elvárások:

 • Mikrofon megléte
 • Kommunikációra való hajlandóság (Ne csak félszavakban válaszolj; Néha nézz fel a csoportba, hogy mi a helyzet, mikor lesz a következő játékalkalom, stb.)
 • A játékalkalmakon való részvétel (Nyilván ez alap, de már találkoztam olyan esettel, hogy valaki mondta, hogy "persze, ott lesz az első alkalmon", aztán hirtelen feltornyosultak a hétvégi programjai, holott tudta, hogy hétvégenként lesz a dolog.)
 • 18 betöltött életév (Nem mintha bárki lenne 18 alatt, aki ismeri a Káoszt :rohog: )

Játékalkalom:

 • Közös megegyezés alapján. Szerintem legalkalmasabb hétvégenként (Péntek-Szombat-Vasárnap) este.

Ha érdekel a dolog, akkor küldj egy privát üzenetet vagy egy e-mailt (hunbody@hotmail.com)galambdan

galambdan

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 1 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2016.08.06, 22:48

Sziasztok!

 
Bátor önkénteseket keresek, akik szívesen benne lennének néhány MAGUS kalandban, melyekben egy kezdő-haladó KM segítségével Ynev világát még jobban megismerhetik.
A rendszer MAGUS ETK és tsai, játékosokat keresek.
És még egy fontos dolog: Skype-on keresztül menne a játék, esetleg még a Roll20-at is beletesszük. :-)
 
Jelentkezni a galambdan@gmail.com e-mail címen lehet.

 lcs

lcs

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 1 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2016.07.07, 15:33

Üdv Játékosok
Átmenetileg megcsappant csapatunkba keresünk 1 max 2 játékost.
Egy a modern korban játszódó vámpír kalandba kezdünk ehhez kellenek még vértestvérek.
A játékok online(skype+roll20-al) főleg hétköznap 5 és 10 között lesznek(megegyezés szerint).
Kritériumok: 18 év, elviselhető személyiség. A rendszer vagy háttér ismerete nem szükséges.
A kaland: Észak-Amerikában(az általam kitalált világban) egy kisebb városban lesz. Egy nyomozás lesz a történet középpontja.
Minden érdeklődőt szívesen látunk.

Ha érdekel

lazcsaba kukac gmail pont com -on elérsz.sika

sika

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 349 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2016.05.25, 05:46

Üdv, Codex meséhez keresek játékosokat, akár online, akár asztali szerepjátékhoz Budapest és környékén.

sikalisk@gmail.com

Cthulhu

Cthulhu

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 680 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2016.04.18, 19:42

Úgy tűnik, meg is van a hiányzó ember.

 

Üdvözletem!

 

Játékost keresünk egy már meglévő 3+1 fős csapatba (3 játékos, 1 mesélő). A könnyebb és gyorsabb átláthatóság kedvéért pontokba szedem lényeget:

 • Földrajzi kötöttségek miatt csakis online játszunk - túlnyomórészt a Roll20 segítségével.
 • Játékalkalmak kb. 3-4 hetente (többnyire 4), főleg hétvégén a kora esti órákban (CET időzóna szerint). 
 • A tagok különböző nemzetiségeket képviselnek, ezért a játék és a szervezkedés csakis és kizárólag angol nyelven zajlik.
 • Jelenleg egy közepes hosszúságú kampányba szeretnénk belevágni a következő három játék egyikével: Numenera, Symbaroum vagy Warhammer Fantasy (nem baj, ha egyiket sem ismered).
 • A terv az, hogy rövid próbát teszünk a fenti játékokkal, és amelyik leginkább megragad, az lesz a kampány alanya.

Amit kérünk:

 • Értelemszerűen az angol nyelv megfelelő használata (nem kell hogy professzor legyél).
 • Legalább hetente egyszer látogasd meg a közösség G+ oldalát és rreagálj az eseményekre (doodle szavazás a következő alkalomról, rövid visszajelzés a játékokról, stb.)
 • Érdekeljen a fenti három játék annyira, hogy legalább egy próbát tegyél velük (nem baj, ha egyáltalán nem ismered ezeket, ha adott az hajlandóság, hogy megismerkedj velük).

Ha érdekel a lehetőség, vagy kérdésed lenne, akkor írj PM-et, vagy mailt a mailer_demon61KUKACyahooPONTcom címre.

 Cthulhu

Cthulhu

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 680 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2016.04.17, 17:38

Üdvözletem!

 

Játékost keresünk egy már meglévő 3+1 fős csapatba (3 játékos, 1 mesélő). A könnyebb és gyorsabb átláthatóság kedvéért pontokba szedem lényeget:

 • Földrajzi kötöttségek miatt csakis online játszunk - túlnyomórészt a Roll20 segítségével.
 • Játékalkalmak kb. 3-4 hetente (többnyire 4), főleg hétvégén a kora esti órákban (CET időzóna szerint). 
 • A tagok különböző nemzetiségeket képviselnek, ezért a játék és a szervezkedés csakis és kizárólag angol nyelven zajlik.
 • Jelenleg egy közepes hosszúságú kampányba szeretnénk belevágni a következő három játék egyikével: Numenera, Symbaroum vagy Warhammer Fantasy (nem baj, ha egyiket sem ismered).
 • A terv az, hogy rövid próbát teszünk a fenti játékokkal, és amelyik leginkább megragad, az lesz a kampány alanya.

Amit kérünk:

 • Értelemszerűen az angol nyelv megfelelő használata (nem kell hogy professzor legyél).
 • Legalább hetente egyszer látogasd meg a közösség G+ oldalát és rreagálj az eseményekre (doodle szavazás a következő alkalomról, rövid visszajelzés a játékokról, stb.)
 • Érdekeljen a fenti három játék annyira, hogy legalább egy próbát tegyél velük (nem baj, ha egyáltalán nem ismered ezeket, ha adott az hajlandóság, hogy megismerkedj velük).

Ha érdekel a lehetőség, vagy kérdésed lenne, akkor írj PM-et, vagy mailt a mailer_demon61KUKACyahooPONTcom címre.

 

 Sinastral

Sinastral

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 1 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2016.02.21, 06:43

Hello Mindenkinek!

 

Hosszú évek után készenállok a visszatérésre. :) Ős MAGUS játékos vagyok a hőskorból (kiadásától), de egy jókora időzóna váltás következtében megszakadt a "pályafutásom".

Most tapogatózom hátha találok egy online csapatot, ahol pont Én hiányzom. :) :) Számomra csak Hangouts/skype/stb. (Roll20-m is van) azaz online csatronák állnak rendelkezésre, de úgy látom ez is remekül működik.

Látom sokan jártak már ezen a csapáson, és tudom sokan nőttek fel a MAGUS-on avagy térnek szintén vissza hozzá.

 

Ismerem (és megvan) az ETK-t, MTK-t és számos Rúna kiegészítőt. Most ismerkedem az UTK-val is. Szeretem a csapatszellemű szerepjátszást (sajnos volt elég részem széthúzó csapatokban is), ahol a játék élvezete fontosabb, mint a karakterek szintje.

Hétvégenként érek rá (szombat és vasárnap), ideálisan magyar idő szerint késő délutántól másnapig... :) Netán hétközben, ha valakiknek furcsa időbeosztásuk van és kora reggeltől érnek rá. (kevésbé valószínű)

 

Megkereshető vagyok PM-ben vagy katai@shaw.ca .Colton

Colton

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 315 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2015.12.31, 19:59

Üdv!

A régi ETK (1997-es és kiegjei: MTK, HBG, PPL I-II. Summarium, Rúna cikkek, és a kalandozók.hu-n lévő anyagok, előzetes egyeztetés után.) rendszerű M.A.G.U.S.-hoz keresek játékostársakat. Nyilván azok jelentkezését várom, akik nem kapnak sikítófrászt a játéktól és szívesen játszanak vele... Én mesélnék.

A játékülések péntekenként lennének 19:00-22:00-ig. Skype, esetleg roll 20 felhasználásával. Ha érdekel, írj PM-et.


Módosította Colton: 2015.12.31, 20:01


Eszka30

Eszka30

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 5 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2015.12.03, 20:47

 

Sziasztok!

 

Elindítottam egy online sztorit viccesen és komolytalanul. Leginkább a Floating Vagabondhoz hasonlít de mégse. nyitottak vagyunk mindenre.

Jelenleg 3 játékossal így ha van kedve valakinek csatlakozhat..

Humor, jó íráskészség elengedhetetlen.

Érdeklődni emailen tudtok a eszka@windowslive.com -on.

 

Alább olvashatjátok a jelenlegi progresst.

http://onlinerpgformylads.blog.hu/

Kérek minden érdeklődőt, hogy először nekem írjon.

Sok munkánk van benne.

 

Ezenívül várom a javaslatokat is merre, hogy haladjon a történet.

 

 

Update:

Átköltözünk egy fórumra:

http://onlinefrpgnotjustlad.hungarianforum.com/
 Cthulhu

Cthulhu

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 680 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2015.11.22, 09:03

Dragonlance: Fifth Age - játékost keresünk

 

FONTOS: Bár a hírdetést magyarul írom, a csapat nemzetközi, ezért a játék angol nyelven zajlik!

 

Online csapatunkba jól jönne még egy játékos - akár beugró jelleggel is (de legalább 3 alkalomra!).

 

Világ:

Dragonlance az ötödik korban. Ez egy kicsit talán sötétebb, kevésbé "high" mint a korábbi változatok, de legalább annyira hangulatos. 

 

Rendszer:

A TSR által anno kifejezetten a szettinghez fejlesztett SAGA System lesz. Elég egyszerű, kártya alapú, történetorientált motor - a játék stílusában is ilyesmire kell számítani. 

 

A játék Roll20-on keresztül zajlik, az első alkalom nov. 27-én várható az esti órákban. Kezdőt vagy tapasztalt játékost is szívesen látunk. Az első játékalkalom főleg a világ és a rendszer megismeréséről, illetve a karateralkotásról fog szólni.

 

További info vagy jelentkezés PM-ben, vagy a mailer_demon61BEKARIKÁZOTTABETŰyahoo.com mailcímen lehetésges.
[Fantasy háttér] [Sötét háttér]