Ugrás tartalomhoz


Fotó

Kalandozók Tábora


 • Válasz írásához lépj be
1531 hozzászólás érkezett eddig

Fenevad

Fenevad

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 339 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.08.04, 07:45

*elmosolyodik a kiáltáson, de a szemében csillogo lelkesedést ö se tagadhatja- Azt hiszem nincs is jobb idő az indulásra, mint a most, kelöen késö hogy a ködöt elkerüljük ,viszont elég korán hogy a sötét elött viszaérjünk.*az égre néz:- Eső meg csak nem lesz, Induljunk hát nosza!!
*Azzal fogja kevéske felszerelését és megindul, A mocsarat a tábortól egy telepítet bozotos választja el, még a gyikemberek műve igy akadályozták meg hogy a mocsár mindent elnyeljen Rakissh ezt méregeti, keress rajta alkalmas helyet az áthaladásra.

Thompy

Thompy

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 802 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.08.04, 06:51

Óóó... Köszönöm! *bekeni magát* Majd megfeszítve izmait, mik így több évnyi lazsálás után is jól látszanak. Belekiált a levegőbe.* Újra kalandban! :amccoy:

Fenevad

Fenevad

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 339 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.08.03, 07:54

Hát akkor...-hirtelen eszébe jutt valami viszamegy a kupacához-Pont az egyik legfontosabbat felejtetem el-azzal elövesz egy tégelyt bene valami citrusillatu gusztustalan krémmel. Bekeni vele arcát,kezét és lábat, Mikor végzet felkinálja ujdonsült utitársának is- Nem tul kellemes de jobb mint szunyogeledelé válni.

Thompy

Thompy

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 802 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.08.02, 15:40

Egy pillanat! *Ezzel elrohan. Negyed óra múlva tér csak vissza. Bakancsát bőrcsizmára cserélte. Könnyű nyári szövetnadrágját bőrnadrágra váltotta. Felülre hosszú ujjú inget vett, több gombját kigombolva hagyta, had levegőzzön. Kezében vándor bot, hátán táska. Látni nála is kötelet, na meg egy kulacs vizet. Na meg amit soha nem hagy otthon, a buzogányát.*
huh megjöttem... A vértemtől nem szívesen váltam meg, de muszáj volt. Hoztam két fáklyát, két napi hidegélelmet, bicskát, tűzszerszám. Más nincs, csak ami látszik :) . Illetve erre még szükségünk lehet. *A táskából előkerül egy kis macséta, rongyokba tekerve.* Ah, azt hiszem az egyik fáklyát itt hagyom. *Ezzel a kaiba védelmébe helyezi.* Miattam mehetünk! :durci:

Fenevad

Fenevad

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 339 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.08.01, 08:04

*egy ideig húzodkozik az ötletöl hisz világéletében egyedül Kalandozot, végül belátja túl öreg már ahoz hogy egyedül deritsen fel egy, még számára is idegen valoszinüleg sok veszéyt hordozo lápot.
Rendben Thompy úr mehetünk. Eleget pihentem itt az idelye tenni is valamit. Persze fel kell készülni, hisz egy ismeretlen mocsárba nem szabad balga csak ugy belépni. Meg kell adni a tiszteletet a helynek. Először is nézzük mivel vagyunk ellátva .
*Hoszasan kutakodni kezd felszerelése közt végül egy halomba rakja öket. Meglepően sok minden van nála ahoz képest hogy mindet a saját hátán hozta magával.
-Csak a legszükségesebbet vihetük magunkal süppedés esetére.
*kicsit válogat végül csupán göcsörtös botját veszi kézbe valamint derekára kötelet teker. Tarisznyájába bedob egy tűzszerszámot és némi száraz galyat..
-Részemről mehetünk

/remek ötlet

Thompy

Thompy

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 802 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.07.31, 14:28

Tudja mit?! Magával tartok a mocsárba! Kell a kaland, hisz véremben ott forr még a vágy :szomoru: *Azonnal gondolkodni kezd mit is vigyen magával az útra.* Ideje már feldobni a talpam, misem jobb mint egy veszedelmes mocsárba odaveszni :)

//Lejátszhatnánk egy jó kis kalandot a mocsárban. Mindig olyan érzésünk van, hogy figyelnek, stb :D//

Fenevad

Fenevad

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 339 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.07.30, 22:39

*megízleli a borpárlatot de rögtön visszaadja: -Szokatlan ez nekem, szerintem maradjon mindenki a maga italánál. -nagyot hozz a gombaitalábol-egyébként az emberáldozatoknál tartottunk. Nem mondanám hogy hagyomány, hisz népem idötlen idök óta mutat be áldozatokat a Hidráknak és emberöltök tucatjai alatt megelégedtek heti egy szarvasjószággal. Egészen egy napig mikor embereket kezdtek követelni-arca elkomorul a sötét évek emlékeit felidézve- életem javában ennek okát kerestem, mindezidáig anyit deritettem ki hogy az "újfajta ritust" a Fenevad nevű példány eltünésétöl kezdve vezeték be.-meghúzza az üveget- ezért keressem Öt hátha tehet valamit.

Thompy

Thompy

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 802 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.07.30, 14:10

Hát nem akarom megsérteni, de maradnék ennél a kis bórpárlatnál. *A tarisznyából egy laposüveg kerül elő. Meg is húzza.* Igaz nem saját termés, de finom :). Esetleg megkínálhatom? *Meg sem várva a választ, kezébe nyomja, s máris mesélni kezd.*
Hát bitang nagy egy jószág volt :D. Ki látta - rettegte, ki ismerte - tisztelte, ki barátja lett - szerette :nemertem:. Hát a táborban nem voltak ember áldozatok, de tudtommal a mocsárban sem! *Elképed és tekintete zaklatott lesz!* Micsoda barbár hagyomány ez?! Ha így lett volna, én lettem volna az első áldozat, hisz nem hagyhatom! *Majd kissé vissza vesz a felháborodottságból. Tekintetén valami megmagyarázhatatlan kegyetlenség fut át. Talán még egy apró vicsorítás is kiséri. Majd tekintete újra agresszió mentes, de gondoktól terhelt lesz.* Elnézést! Mindannyionk hordoz sötét titkokat, elfelejtett kegyetlenségeket! A jelen határozza létünk, nem a múlt. *Arca gyötrelmesen eltorzul. Talán még a szeme is könnybe lágyad. Egy fejrázással és egy újabb korty konyakkal elhessegeti a fájdalmas emléket.* Hol is tartottunk? ...

Fenevad

Fenevad

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 339 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.07.28, 19:27

Tehát ismeri öt? Mondja igazak a hirek róla? Miszerint nem követelt emberáldozatokat? Emiatt keresem öt ugyanis. - tünödve figyeli a remetét- Ha gondolja meséljen róla vagy esetleg másról mit erröl a tájról tudni érdemes. Várjon csak egy pillanatra- kutatni kezd a tarisznyájában végül előhuzz egy kulacsot- Záraz szájjal nem forog ugy a nyelv kostolja meg ezt,gombapálinka,saját főzet.

Thompy

Thompy

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 802 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.07.25, 09:28

ÁÁááá... :vitatkozik: Fenevad! Már, hogy ne ismerném! Azt hiszem mondhatom, jó barátom. :vitatkozik: Á szóval ő egy hidra! Fene tudta miért babrált így ki vele az élet :durci: . De sajnos évek óta nem láttam :normaalis: . Neki köszönhetem, hogy az őt istenként tisztelő gyíklények elfogadták utasításaim. Igaz ezek inkább szívességek voltak, mintsem utasítások. De már évek óta se ki - se be nem ment senki. Az éjjelente halható kísérteties zajok árulkodnak csak a bent élők létéről. Bár ki tudja mi rejlik a mélyén. Én sok mindent megéltem, de a mocsarak világát mindig is elkerültem. Ki nem ismeri mibenlétét, egy eltévelyedett lépésért akár az életével fizethet. De ha te ilyen helyen nőttél fel, s ez szándékod, hát tedd meg :punny: . A törzs felépítése nem tudom miként változott, ki vezeti, él e még kis ismeri az emberek nyelvét. Azért óvatos légy :sor: . Ha ismerik még nevem, add át üdvözletem! *Tekintete jó pár pillanatig a semmibe réved, s a múlt szép pillanatai mosolyt csalnak arcára :sor: *

Fenevad

Fenevad

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 339 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.07.25, 09:00

Pont a mocsárba kivánok bemenni- mondja -persze számomra talán kevesebb veszélyt rejt. Lápvidéken nöttem fel ott is éltem életem javát, nem hiszem hogy sok meglepetés érhet odabent-bökk a susnyás irányába.- A Gyikemberek peddig veszélytelenek ha az ember tisztelettudoan bánnik velük és tudja a nyelvüket.
°elhalgat egy rövid időre keressi a szavakat: A hidrák nagyhatalmú lények többnyire inteligensebbek mint amenyire életmódjukat tekintve tartanánk öket-közben a tarisznyájáan kezd turkállni- a példány akit én keressek több névre is halgatott már hosszú élete során. Ha jol tudom az emberekkel szivesen hivatta magát Fenevadnak- kivesz a tarisznyájából egy ütött, kopott fábol készült Hidraszobrot- ezt állitolag ennek a mocsárnak a gyikemberei készítették rola évekkel ezelött

Thompy

Thompy

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 802 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.07.24, 07:16

Hát mi tagadás elég rég koptatom itt az utakat :ok: .
Hidra? Olyan ismerős, a fránya memóriám, ahhh, Mi is az a hidra :felvon:
*Zavarában azt sem tudja, hova nézzen.*
Az egyszerű lét, az idő vasfoga megkoptatta memóriám. De talán ha megmondaná, hogy hívták.
Különben a mocsártól óvakodjon! Gyíklények lakják, kik évek óta nem jártak idekinn. Egyedül nekik biztonságos az - az elvadult világ.

Alice_Mindel

Alice_Mindel

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 790 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.07.23, 10:21

(OFF)Mivel nehézkes az e-mailezgetés és szerettem volna kicsit egyszerübbre venni a figurát ezért alkottam egy fórumot... Kérem szépen a Moderátorokat, mikor visszautasítják a regisztrálókat akkor linkljék be nekik ezt
http://bitisegito.proboards59.com/index.cgi
Itt felveszem mindegyikükkel a kapcsolatot, s egyszerűbben tudok nekik segíteni...

Köszönöm


(/OFF)


Fenevad

Fenevad

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 339 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.07.22, 19:02

Örvendek a találkozásnak.-vessz a felkinált gyömölcsökböl -Hmm bizony mondom jól esik ez ebben a hőségben.
*közben tünödve nézi a mocsarat.
-Gondolom ismerős errefelé-magában felméri a remetét-ahogy látom régen él idekinnt. Talán emlékszik még arra a Hidrára aki ezen a tájon lakot valamikor. Az ö nyomában kerültem ide jómagam is. De ahogy látom már nincs itt -lemondó sohaly-én viszont már túl öreg és fáradt vagyok a keresés folytatásához. Ezért úgy gondoltam itt telepszem le egy idöre, természetesen ha nincs ellenére.

Módosította Fenevad: 2007.07.22, 19:04


Thompy

Thompy

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 802 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.07.22, 14:54

Ó megtisztel! *Behúzódik az árnyékba.*
Fogadjon el néhány finom gyümölcsöt. *A tálban javarészt Barack, némi szilva, na meg egy két korai alma.*
Hmmm... Mi tagadás jártak a tábora szebb napok is. De ez, csak nézőpont kérdése :durci: . A kisállatok kik birtokba vették, ezt kissé másként élik meg :nuke: . Most a burjánzó növények élik virágkorukat ;) . Képzelje hajnalban még őzek is bemerészkednek, hogy a mocsár határán enyhítsenek szomjukon :ninja: . Ja különben csak fecsegek, mentségemre szóljon manapság remeteként élek, Thompy vagyok e tábor ügybuzgója.

Fenevad

Fenevad

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 339 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.07.20, 11:03

*Az öregember felríad szendergéséböl és az érkezöre néz.
-Üdvözlett önnek is úram-köszön szivélyesen-a nevem Rakissh, legujabb remélem szivesen látot lakója vagyok ennek a tábornak. Minek dicső multjárol oly sokat halottam, és minek méltatlan jelene ugy elszomorít. De elég a siránkozásból, ne álljon ott a napon hisz borzalmas e hőség, ülljön ide, szerény hajlékom add elég árnyékot mindkettönknek.

Módosította Fenevad: 2007.07.20, 11:05


Thompy

Thompy

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 802 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.07.17, 06:53

*Megfáradtan, egy kosárnyi gyümölccsel tér vissza a tábori remete. A fő ösvényen megtorpant. "valami nem stimmel" Hosszú dallamos füttyöt ereszt, de csak a távoli fákról kap választ. A mókus sem lábatlankodik, egy - két "elejtett" gyümölcsért. "Valaki van a táborban". Óvatosan lépked az ösvényeken, nyomokat keres. Mikor rálel, buzogánya után nyúl. Észrevétlenül a kaiba közelébe lopózik, meglátva az öregembert, megnyugszik. Elteszi fegyverét. *

Szép napot kedves idegen!

*Lép elő a sűrűből egy "igazi" remete. Már árnyékában sem hasonlít a régi tisztelt harcosra.*

Fenevad

Fenevad

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 339 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.07.15, 14:07

*Mikor kissé kipihente magát az öregember fellálit egy kalyibát a mocsár és a tábor találkozásánál. Innen jár be időröl idöre a trónterembe friss hírekért és ide tér vissza ha megunta az ottani légkört.

off: valaki tényleg jöhetne:)

Fenevad

Fenevad

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 339 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.07.14, 03:31

*egy rongyos öregember érkezik a helyre hol egykor a Kalandozok tábora terült el, unottan nézi a romokat és maradványokat. Érzi hogy a Hidra kit keress itt élhetet valamikor de már eltávozott rég. Mindenesetre fáradt hogy továbbmenjen innen lefekszik a porba és vár.

Off: régebben irogattam ide most peddig elég sokat vagyok neten ha valakinek van kedve csatlakozon.

Thompy

Thompy

  Törzs-fórumozó

 • Archívum
 • 802 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2007.04.18, 08:47

Itt terül a valaha dicső Kalandozók tábora. Mára visszafoglalta a természet burjánzó dzsungele. Az egykor színes sátrak kavalkádját, most a tavasszal megannyi nyíló virág tarkítja. Kis álatok, madarak otthona. Az apró kastély büszke falait kúszónövények ölelik körül. A tábor gyülekező terére vezető út, mára már csak egy ösvény. A mocsár, ha mondhatok ilyet, virág korát éli. A sűrű veszélyes gázoktól bugyogó terület lakóiról, csak a mélyéről néha felhangzó kísérteties hangok árulkodnak. Évek óta nem merészkedett se ki, se be senki. Egyetlen sátor nem dőlt még romjaiba össze, egy remete lakja. Ki itt élte e világi életének javát, s itt is szeretné megvárni halálát. A madarak már nem reppennek fel, a kis álatok már nem futnak szét, ha Thompy az ösvényeket járja. Csak éldegélnek vele együtt és fel csípik a néha elejtett morzsákat…

//Köszönöm, hogy ennek a szobának áldozhattam az 1000. beírásom, e szívemnek oly kedves fórumon. :) //


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]