Ugrás tartalomhoz


Fotó

(ingyenes) MMORPG #2


 • Válasz írásához lépj be
797 hozzászólás érkezett eddig

Odon_

Odon_

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 393 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2017.10.21, 06:07

Sziasztok!

 

Megjelent a Draconius Go nevű új mobilos-mászkálós szerepjáték a Pokemon Go alapjaira épülve. Csináltunk egy facebook-csoportot, ahol a játékosok egymással tudnak kontaktolni:

https://www.facebook.com/groups/1887997708195780/KLM

KLM

  Ős fórumozó

 • Fórumita
 • 11184 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2017.10.10, 14:09

Tehát a tavaly óta "alfában" ingyen játszható EVE Online ingyenes lehetőségei nagyban kibővülnek... 

 

Most 5 milliós képzettségpontig tanulhatsz - persze csak bizonyos, fajfüggő képzettségeket. Vagy régebbi karakterek esetén ennyi marad használható, ha lejár az előfizetés (persze megvan az még, csak nem működik).

A patch után ha előfizetsz (vagy megveszed az előfizetést ingame pénzért - most 1,6 mrd isk - esetleg "skill injector"-okat veszel) és többet tanulsz, akkor annak egy része is használható marad.

 

Sacc/kb. egy hónap alatt 2 millió skillpontot tanulhatsz (alfán kb egymilliót), tehát 7-8 hónap előfizetéssel éred el azt az értéket, ami utána is 100%-ban használható marad (miután ugye egy szűk fél évig alfán reszelted ki az 5 milliós maximumot).

 

Bár - kipróbáltam - alfa klónnal is le lehet lőni 0.0-ban az 1,7 milliós "rattot a beltben".
 

EVE Online's free-to-play program, which gives non-subscribing players access to a limited set of skills and ships, is about to get a lot more generous. In December, Alpha Clones (free-to-play players) will have access to a greatly expanded set of ships and weapons. 
"We want to bring Alphas a little closer to their Omega [subscribed players] counterparts in terms of strength," said Steven 'CCP Rise' Clark at Eve Vegas 2017 today.
First of all, Alpha Clones will have access to power Tech 2 variants of small and medium weapons. These Tech 2 variants are a necessity for many fleets as they dish out substantially more damage and can fire special ammo that gives players more options on the battlefield.
But those new guns are eclipsed by the fact that Alpha Clones will soon be able to pilot battlecruisers and battleships—the backbone of just about any EVE Online fleet. Battlecruisers and battleships are significantly beefier vessels than the smaller cruisers and frigates that Alpha Clones currently have access to.
In addition, Alpha Clones can now choose to train skills related to any empire, where previously they were locked into flying ships from just one. This also means that Alpha Clones will have access to powerful hybrid ships, like deadly Machariel battleships, that require a mix of two empires' related skills in order to fly.
In the current iteration of Alpha Clones, players can train up to just shy of 5 million skill points. The expansion of the program will increase that total to just over 20 million—effectively quadrupling the size of EVE's free-to-play experience. That's still a drop in the bucket for subscribing EVE players (many of whom will have hundreds of thousands of skill points). While Alpha Clones can access battleships, for example, they still can't fly the specialized tech 2 versions of each class of ship which offer dramatically different experiences like stealth bombers, covert ops, or heavy-assault cruisers. 
There's a catch, though. In order to access the full total of 20 million, Alpha players will have to either purchase skillpoints or a subscription (both of which can be purchased with real or in-game currency). The good news is that once these new skills are trained, they remain unlocked forever. So a new free-to-play player doesn't have to continue to subscribe once they reach 20 million skillpoints. Likewise, returning players who might have already trained these skills can access them without paying anything._Anahita (NPC/NJK)

_Anahita (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2014.10.25, 14:52

Sziasztok én most a Dragona Online-al játszok. Pár napja nyitott meg magyar nyelven és szerintem nagyon jó lett biggrin.gif
Teszik benne hogy sárkánnyá tudok változni és ha megnyerjük ma a klánommal a Kastély ostromot mi állítjuk be az egész játékra az adót.
Akinek van kedve kipróbálni Anahita névvel megtalál a játékban.


 

http://dragona.hu


Módosította Anahita: 2014.10.25, 14:55


worel

worel

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 1 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2014.04.23, 08:01

Sziasztok :) Szeretném veletek megosztani a facebookos oldalunkat amit egy pár kedves ismerősömmel készítettünk. Különböző játék leírásokat, élménybeszámolókat és videókat készítünk. Főleg ingyenes MMO játékokkal foglalkozunk, esetleg Beta játékokkal. Akit esetleg érdekelnek ezek a dolgok nézzen be hozzánk https://www.facebook.com/MmoAjanlo 
Szívesen várunk minden nemű kritikát :) osszátok meg barátaitok közt akiket érdekelhet ez a téma :) Előre is köszönjük.

 katalin0425

katalin0425

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 1 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2014.04.01, 12:51

Üdvözöl a Live For Play Aion szerver! (4.0, hamarosan 4.5-re átáll) A Live for Play Aion szerver megnyitotta kapuit! Csatlakozz a játékhoz és hajtsd uralmad alá a játék birodalmát!

 

Az Aion egy mitikus fantasy világban játszódó online szerepjáték! A történet Isteni Lényekről szól, ahol a két szembenálló frakciónak nem csak egymással,  de egy harmadik, közös ellenséggel is szembe kell szállnia.
Aion világa egy hatalmas katasztrófa során kettévált, és az Örökkévalóság Tornya,  mely eddig a világ egyensúlyát hivatott fenntartani, összeomlott.  A torony középső részén megalakult egy átjáró, ahonnan túlvilági lények érkeztek Atreia világába, sötétséget hozva az itt élőkre. 

Győzedelmeskedj ellenfeleid felett, és csatlakozz a hatalmas erejű, isteni lények sorába, válj te is Daevává!
Írd meg saját történeteted, és érd el, hogy nevedet őrizzék a jövő krónikái.
 

Miért érdemes minket választani?

A szerverünk teljesen ingyenes! Nem muszáj fizetned a játékért, minden rendelkezésedre áll, hogy elérd álmaid és a céljaid! A játékban barátságos vezetősség lesz segítségedre bármely kérdésed esetén. A játékban gyakoriak az események (eventek), a nyereményjátékok amelyben nem csak játékbeli tárgyakat nyerhettek!

 

 

Regisztráció: http://aion.liveforplay.eu/?s=regisztracio&inv=5njY4N0O

Kliens letöltés: http://aion.liveforplay.eu/index.php?s=letoltes


Módosította katalin0425: 2014.04.01, 12:56


Xever

Xever

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 489 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2013.06.17, 16:32

Merő banális véletlenségből futottam bele a The Secret World-be. A másnap kezdőd Open Beta Weekend-et hírdette a random banner gugli keresésnél. Ugyan nem mondott semmit a neve, de a hétvégi programomat éppen akkor mondták vissza így jobb híjján regeltem és nekiestem.

Mondhatni nem bántam meg.

Modern okkult horror setting, sztori központú játékmenet, hírdette az oldal. És tényleg. Minden a történetről szól. Tejködben úszó Kingsmouth, az óceánból előmászó Cthulhuid szörnyetegek, nyomait eltüntetni próbáló évszázados Illumináti öszeesküvés... Le a kalappal az írók előtt. Nemcsak, hogy összeraktak egy regényekbe illő történetet azt sikerült hangulatosan tálalni is. Félelmetes mennyiségű munkát öltek a részletekbe. Szinte minden küldetéshez van (hangulatos!) voice acting, video és egyéb kellékek. Ha pl a magát az őrsön elbarikádozó Sheriffnek kell pár cucc a kihalt városból akkor szépen élőszóban elmagyarázza, hogy miért, átnyújt egy listát és megkér, hogy ugyan szedjük már ezeket össze neki. Ezek után kapunk egy gyűrött foltos füzetlapot itt ott elmosódott írással és megpróbálhatjuk a telefonkönyvből kikeresni hol van olyan bolt a városban hol ezeket meg is lehetne találni. Enyhén szólva más élmény mint rákattintani a sárga felkiáltójelre és követni a nyilat.

Szinte minden küldetés kap hasonló apróságokat. Egy véres gyerekrajz, egy szellemképes fénykép, egy égett szélű térkép reszketeg jegyzetekkel... Áttúrhatjuk a város írattárját 20 évre visszamenőleg és szinte minden évhez van valami info, vagy átfuthatjuk a több mint tucatnyi oldalt, youtube csatornát és egyéb forrást amit a készítők csak azért hoztak létre, hogy ingame anyagokat tegyenek fel rá.

Mert ez nem egy egyszerű játék. Latin Biblia idézeteket kell fordítgatni, különböző kódolási eljárásokat kell megtalálni és használni, információkat kell keresni direkt erre a célra létrehozott cégek honlapjain az alkalmazottaikról... a játék olyan szinten épít a nyomozómunkára és az interneten elrejett jelekre, hogy beépített teljes értékű böngésző van a játékban, nehogy le kelljen alt+tabolni ha azték legendáknak akarunk utánaolvasni. Mert utánna kell olvasni.

A játék másik nagy előnye, hogy nincsenek benne kasztok. Amire fejlesztesz azt használhatod. Nincsenek szintek sem. Adott mennyiségű xpnként kapunk elosztható pontokat amikkel azt csinálunk amit jólesik. Mivel a küldetések döntő többsége újrajátszható ezért előbb-utóbb az össze elérhető képességet összeszedhetjuk. Tekintve, hogy 575 van belőlük ez inkább utóbb fog bekövetkezni.

Mivel relatíve kis méretű a közösség és nem a mainstream vonulatot képviseli, a játékosok meglepően segítőkészek. Ha egy küldetés túl nehéz egy arra járó szinte mindig szívesen segít. Ha valaki túl erős területre tévedt és vannak a környéken mások veszik a fáradtságot, hogy odamenjenek megmenteni. Az emberek figyelnek egymásra. Első online játék ahol pozitívan csalódtam a közösségben.

Annak ellenére, hogy nem havidíjas nem pay-to-win. A legtöbb termék a boltban pusztán kozmetikai és a többi is maximum mérsékelt előnyt biztosít, ami mire odaér az ember, hogy használni tudná már sokat nem számít.


Azért ez a játék sem tökéletes.

Meglehtősen nehéz. Ennek több oka is van.
Egyrészt nem nagyon vacakolnak azzal, hogy segítsék a kezdőket. Elmagyarázzák az alapokat és feltételezik, hogy a játékos keményen nekifog gondolkodni és ha kell fórumon utánaolvas vagy megkérdez másokat ha valamit nem ért.

Részben ezért, részben a teljesen szabad pontelosztás miatt baromi könnyű teljesen használhatatlan karatkert építeni. Rengeteg működő kombináció van, de a ha használni próbált abilityk nem működnek jól együtt akkor kínkeservesen nehéz lehet a játék. Szerencsére ez nem olyan komoly probléma hiszen pont nem megy kárba legrosszabb esetben újra meg kell csinálni pár korábbi küldetést, hogy összeszedjünk elég pontot ahhoz, hogy helyes irányba tereljük a buildünket. Mégis respec híjján itt nagyon sokan feladják.

Másrészt nem triviális. Sokszor használ olyan logikai ugrásokat utalásokat küldetésekben amik elsőre nem tűnnek kézenfekvőnek. Utólag teljesen logikus, de mire az ember eljut addig... Persze senki se várja egy száz éves Illumináti összesesküvéstől, hogy triviális legyen...
Őszintén szólva nekem nem sok tisztán nyomozós küldetést sikerült külső segítség nélkül megoldanom. Mondjuk úgy tűnik én voltam türelmetlen mert sokan mesélik fórumon, hogy nekik mind ment és néhányan panaszkodnak is, hogy túl könnyűek voltak. Hát, nem tudom.

Gépigény. Átlag gépen csak normálon megy, magasabb grafikai beállításokon nem nagyon. Elvileg ugyanaz a gépigénye mint a GW2-nek de állítólag nem siekerült tökéletsen az optimalizálás. Viszont cserébe gyönyörű.

Végjáték. Én ugyan még csak most érem el ezt a szintet, de nem mindenki elégedett a lehetőségekkel. Megvannak a szokásos insták, battlegroundok, pvp, miegymás de állítólag itt érzik igazán, hogy nagyobb volt a hangsúly a történeten mint a végjátékon.

Döntési helyzetek hiánya. Engem ugyan nem zavart, de sokan felhozták negatívumnak. Bár a küldetések jól megírtak és érdekesek, ritkán van egynél több lehetséges megoldása és a karakternek vajmi kevés választási lehetősége van. A történet épít arra, hogy megoldottad a küldetéseket és ennek megfelelően kezel. Minden előnye ellenére ez mégis csak egy MMO.


Ez a legjobb RPG amivel az utóbbi években játszottam. A történet magával ragadó, érdekes és ha single player lenne akkor is megérné végigtolni. Az MMO része nekem csak ráadás és ha a végjáték tényleg nem lesz olyan kielégítő mint egyesek mondják (ezekből a problémákból még semmit sem látok egyenlőre) akkor sem fogom úgy érezni, hogy pénzkidobás lett volna. Szerintem aki szereti ezt vonulatot annak mindenképpen megér egy próbát

Ellach

Ellach

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 187 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2013.06.06, 06:41

Üdv!

Egy ismerősömmel kipróbáltuk a Star Trek Online-t, és azt kell mondjam, hogy kellemes csalódás volt. Nekem két ST játék jött be anno, az egyik az Armada volt, a másik pedig a Bridge Commander. Nos, a Star Trek Online űrben játszódó részei nagyon remekül hozzák az utóbbi hangulatát, az űrben repkedés nagyon pofás, az űrcsaták is élvezetesek.
A felszíni akciók is egész jól néznek ki, a bejárható helyszínek is mutatósak, és sok ismerős lehet a filmekből és sorozatokból.

Jelenleg három frakció van: Föderáció, Romulán és Klingon birodalom. A választható fajok ugyan a kinézetükön kívül csupán minimális eltéréseket mutatnak (+X% ide, -X% oda), de a sorozatok/filmek rajongói számára ugye sokat dob a dolgon, hogy mivel játszik.

A történet frakciónként változó (nekem eddig a romulán jött be legjobban), és számomra például az űrcsaták mellett ez a játék legnagyobb erőssége.

Még a Star Wars MMORPG-ét, az Old Republicot is azért kedveltem, mert valami baromi jól tálalja a kasztonként változó történetet (mondjuk ott jobban meg is volt oldva, mint a Star trek Online esetében), mégis magának a játéknak a hangulata olyan szinten nem jött be, hogy rettenetes. Nem éreztem igazán úgy, hogy Star Wars, amit játszok.
Ez a beleélési szegmens Star Treknél azonban teljességgel megvan. Gyakorlatilag minden kötelező Star Trek klisé megjelenik a játékban, és az ember tényleg úgy érzi, ez az a jól ismert univerzum, amit a filmekben és a sorozatokban megszoktunk - pedig ebben az MMO-ban is más történelmi korszak jelent meg, mégpedig a Nemesis film után járunk kb. 30 évvel - én például minél inkább belemélyedtem, folyamatosan örömködtem, meg bólogattam, hogy na igen, ez Star trek!

Amit a Star Wars MMORPG-ből hiányoltam, azt itt megkaptam (sajnálatos abból a szempontból, hogy a Star Wars mindig is közelebb állt a szívemhez, mint a Star Trek), és nyugodtan mondhatom, hogy ajánlom kipróbálásra mindenkinek, aki kicsit is érdekel a dolog.

A játék Facebook profilján elég sokan nyavalyognak, hogy a szerver sokszor áll, és nem lehet játszani (egyesek már Star Trek Offline-ként emlegetik), én most három hét játék után ebből csak egy alkalmat tapasztaltam, de az is csak néhány óra kiesés volt, karbantartás miatt. A dologhoz mondjuk hozzátartozik, hogy eleve nem játszom sokat, csak munka után 2-3 órát, úgyhogy hardcore gamereknek lehet, hogy zavaró a dolog.

BePe

BePe

  Admin

 • Admin
 • 4608 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2013.05.07, 11:25

Nem lehetne, hogy a szárnypróbálgató FRPG/MMO-val foglalkozó oldalam most meghirdetett verseny hírét kitennétek a LFG-n ? http://jatektorony.ucoz.hu/


Tessek.

suckroad

suckroad

  Újdonsült fórumozó

 • Inactive / Invalid
 • 1 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2013.04.13, 07:47

Üdv mindenkinek!

Egy új "Silkroad" privát szervert szeretnék bemutatni nektek. A neve furcsa módon "SuckRoad OFFLINE".

Ez egy pvp szerver.
Instant lvl. 120.
CHN (Kínai) /EU (Európai) karakterek egyaránt működnek.
Teljes kínai mastery:360
Teljes európai mastery:240
Kezdő cuccok:
Alchemy rate:50-60%.
Az NPC-nél D13-as +8 FB fegyverek/páncélok találhatók!
Unique spawn minden 60 másodpercben (Lord Yarkan,Isyutaru,Tiger Girl)
FTW(Fortess War):Minden nap!
CTF működik:Minden megölt ember után egy "Silver coint" kapsz.
Battle arena működik! 2 "Gold coin" jár a nyertes csapatnak.
Magic POP nem működik!
Új fegyver színek,általában mindíg változó,de nagyon szépek..

http://suck-road.us
Start items
- Lvl 120 & 1,000000000 Skill point.
- 999,999,999 Gold
- 3 page Inventory
- Free Wolf Avatar
- 50 Reverse scroll
- 50 Instant scroll
- 10 Speed scroll
- Free Premium+ - 28 Days
- 9999999 Silk
- 28 Days Angel Spirit
- ALL Summons in STALL
- Special santa avatar + ALL AVATARS IN STALL[/b]

Egy pár ScreenShot:
http://i.imgur.com/VRAWG.jpg
http://i.imgur.com/D9QYO.jpg
http://i.imgur.com/2tJEM.jpg
http://i.imgur.com/dZUsM.jpg
http://i.imgur.com/BTYbj.jpg
http://i.imgur.com/8ipn4.jpg
http://i.imgur.com/AZ92Y.jpg
http://i.imgur.com/oxdVn.jpg
http://i.imgur.com/ZdycN.jpg
http://i.imgur.com/jvAzW.jpg
A szerver host:Izrael
A szerver státusza mindíg:
http://server.blackoutgaming.net:8022/status/?dns=173.194.70.138&port=80&style=13
Egyre több magyar guild,és magyar player jön hozzánk játszani.
Minden nap nagyszerű eventek,mindíg aktív,kedves GM-ek.
A leírást bővebben megtekintheted itt ---->https://dl.dropboxusercontent.com/u/55095140/SuckRoad_BBCODE.txt

Keress meg a játékban : Gazowany néven,vagy írj MSG-t.Gyere és csatlakozz hozzánk most!GOtto

GOtto

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 365 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2013.03.07, 14:39

Jobb híján ide írom:

League Of Legends

Csapatba keresünk társakat!

feltétel:
- lvl 30
- east szerver
- hanyagold a leave-t és az afk-t.

Ennyi. ha érdekel vegyél fel barátnak bennünket, Flagellant vagy Technoob.

Módosította GOtto: 2013.03.07, 14:40


Tulelo

Tulelo

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 48 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2012.09.20, 14:39

Zombis. Az eddigi legjobb amit láttam.

http://www.zombiepandemic.com

:bravo:

Midgard

Midgard

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 7 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2012.01.05, 16:36

Üdv mindenkinek!

Egy új mmorpg-t ajánlanék a figyelmetekbe.
Jó lenne összehozni egy kis magyar közösséget.
A játékról bővebben itt: Dragona Online
Ingame nevem: Midgard.

Ordas

Ordas

  Káosz edző

 • Fórumita
 • 424 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2011.12.09, 13:27

Kedves Mindenki,Mint azt talán tudjátok a Dungeons&Dragons Online nagyrésze ingyenes lett, ennek apropóján is alakult egy magyar játékosokból álló céh, a LEGIO. Több korosztályból álló segítőkész csapattal a jó hangulatú kalandozás garantált :)

Kevesen vagyunk, szívesen segítünk megismerni a játékot, összeszedni egy jó felszerelést, kipróbáni a nehezebb, csapatmunkát igénylő kalandokat.

Jelentkezni lehet : Sebestyén Balázsnál (sotetpapa/kukac/gmail/pont/com) fő karaktere Cippola, Balogh Imrénél (ordas.farkas/kukac/gmail/pont/com) karakter : Maraxusss vagy a Facebookon a LEGIO csoportnál : http://www.facebook.com/groups/legioguild/

Fontos : a céh a KHYBER szerveren van.Jó kalandozást kívánva : Ordas

Punk

Punk

  Újdonsült fórumozó

 • Archívum
 • 1 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2011.11.11, 10:11

Sziasztok!

Szeretnék bemutatni nektek egy Metin 2 szervert.

Weboldala: http://ewmt2.impacthosting.hu/index.php

- PVP szerver.
- Minden szorzó 1000x
- Max szint 250
- Több mint 200 online player
Folyamatosan kerülnek be friss dolgok, mappok fegyverek, vértek, itemek, megülhető állatok (mountok) ééééésss nem csak itemshopba hanem ingame kereskedőkhöz is. Minden nap tartanak EVENTEKET a playereknek. Gyere és próbáld ki te is.

Weboldala: http://ewmt2.impacthosting.hu/index.php

Sziasztok

Módosította Punk: 2011.11.11, 10:12


blarke

blarke

  Krystallide templar

 • Fórumita
 • 2249 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2011.09.20, 17:37

www.dreamshell.eu


Korrekció: A-grade luxory már van High Five-ra átállás óta (nem pénzes, az A-s cuccok is kristályba kerülnek).
Apropó, High Five - Myrah ajánlójából kimaradt, hogy a szerver ezt a verziót használja. (Pontos part irreleváns, javasolt a legfrissebb.) Ez így is marad, nem szándékozunk átállni a GoD-ra.

Ha valakit érdekel, nyugodtan dobjon nekem privit :)

dreamshell

dreamshell

  Újdonsült fórumozó

 • Archívum
 • 1 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2011.09.20, 09:05

Sziasztok!

Be szeretnénk Nektek mutatni egy nagyon jó Magyar Lineage L2J (nem tört) szervert:

www.dreamshell.eu

Kép

Rövid leírás:

Címszavakban:
- Non-wipe szerver.
- NPC buffer (eltekintve az Adventurer's Guide-tól) nincs (de van custom buffjuice). Mana poti nincs. (De vásárolható Mental Elixir.)
- Vitality nincs. GM shop és A-grade luxory sincs. Van viszont common váltás.
- In respect of Nightfall Sieghardt, x33 szerver.
- Nincs custom fegyverzet/páncélzat, viszont van rengeteg egyéni beállítás és nem kevés egyéni NPC.
- Törődés. (Napi szinten online GM/EM.)

Adena x12, Drop x35, Spoil x40, Manor x35
Enchant chance (normal): 65%
Enchant chance (blessed): 60%
Enchant chance (blessed, ékszer): 65%
Safe enchant: normal +3, full +4
Max enchant: +14 (fegyver +16)

Amennyiben felkeltette a kíváncsiságotokat, gyertek, nézzétek meg a szervert!

Köszönettel,

[EM]Myrah

almosvagyok

almosvagyok

  Újdonsült fórumozó

 • Archívum
 • 1 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2011.09.15, 17:11

Sziasztok!

Szeretném nektek bemutatni a szingapúri metin2 szervert.
Weboldala: www.metin2.sg
Regisztráció és letöltés: http://www.metin2.sg/PlayNow
A fóruma: http://forum.metin2.sg/forum.php

Ez egy hivatalos, az YMIR által licenszelt (azaz nem tört/privát szerver)

Pár info kedvcsinálónak:
-folyamatosan aktív, professzionális és segítőkész GM és támogató csapat
-rendszeres megrendezett, illetve gyakori alkalmi eventek (események).
-birodalmi war, ostrom harc, király választás, heti céh torna, stb.
-kereskedhető tárgy bolt
-bot és hack mentes szerver
-a magyar (ill. európai GF) szerverekkel ellentétben NEM torrent alapú patcher

A szerver nyelve alapvetően angol, viszont magyar játékosok és céhek mindhárom birodalomban vannak :)
Kb. fél éve játszom itt, csak ajánlani tudom. ;)

Pár video a játékból:

2 "fan made" trailer:
!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5BjLQQlseVQ#!

birodalmi war:


Illetve a szeptemberi "event calendar"-ez jól mutatja, hogy elég eseménydús a játék:):
http://forum.metin2.sg/calendar.php

Módosította almosvagyok: 2011.09.15, 17:11


strato

strato

  Lézengő ritter

 • Szerkesztő
 • 7837 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                                

Kelt 2011.08.03, 09:08

Írtam egy cikket a Spiral Kngiths-ról:
http://loot.blog.hu/2011/07/28/spiral_knights
Aki nem próbálta, tegyen egy próbát vele!

bubikata

bubikata

  Újdonsült fórumozó

 • Archívum
 • 1 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2011.07.24, 23:06

Helló mindenki !

Most indul egy vadi új Open Béta RaiderZ Szerver én már kiváncsian várom. --> ITT

aladinaladin

aladinaladin

  Újdonsült fórumozó

 • Archívum
 • 1 Hozzászólás
Hírnevek
                                

Kelt 2011.01.10, 13:24

Sziasztok!
Mivel eddig nem láttam olyan témát amiben erről az ingyenes MMORPG játékról írjanak , megteszem én, hátha akad pár ember akinek a kedvére való lenne ez a játék!
A játék neve Metin2mester

Itt egy Trailer a játékról!A videóból is látszik hogy elég igényesen van elkészítve a játék!

Alapvetően 4 kasztból választhatsz (harcos, Sura, Sámán,Ninja) illetve az 5. szint elérésével specializálódhat a karaktered és varázslatokat tanulhatsz meg! Kezdőknek a Testi vagy mental harcost javaslom!
A világ elég nagy és bár több szerveren is játszottam már itt egészen egyedi és különleges a játék élmény, köszönhetően a magyar nyelvű küldetéseknek,az egyedi új 2011 es pályának és a speciális Mester fegyvereknek!
Amennyire én tudom ez magyar ország egyik legsikeresebb MMORPG szervere!
1 gond van vele! ha egyszer elkezdesz vele játszani , pláne ha barátokkal együtt komoly függőséget fog okozni :)
A Játékba való regisztráláshoz itt a link

http://metin2mester.hu/?a=register

A regisztráció előtt-után (mindegy) :) le kell tölteni a Játékot a weboldalról ami azt hiszem olyan 900 mega körül van de teljesen ingyenes!

hirtelen ennyi segítséget tudtam adni a kezdetekhez :)
sziasztok!


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]