Ugrás tartalomhoz


Fotó

Amazonok erdeje #2


 • Válasz írásához lépj be
1024 hozzászólás érkezett eddig

Adarianna

Adarianna

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 804 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.07.01, 09:59

Érzi, ahogy Ibys hozzájuk megy, majd a puszit is amit kap tőle. Nem is lepődik meg, csak hogy a lány elfut. Szomorúan néz utána, nem tudva, utána menjen-e. Inkább hagy neki egy kis időt, és később keresi meg...hisz Ana lelke is eléggé szomorú, háborgó.
Figyeli a lányt, hallgatja szomorú szavait...szétszakadni...egyszer már átélte.
Anastica mellé ül, és csöndesen beszélni kezd.
*Tudod nővérke, ahonnan én jöttem, ez nem ismeretlen dolog.* Aprót sóhajt.
*A klán ahol éltem és vendégeskedtem, egyszer ...egyszer bajba került. Túl sok lett az ellentét az amazonok között, sok a veszekedés, míg végül nagyon sok amazon elhagyta a klánt, hogy új klánt és otthont hozzanak létre. Én maradtam, kitartva Leatitia mellett. De a klán nem hallt meg. Bár kevesen lettünk, de szép lassan új amazonok érkeztek, és mikor eljöttem tőlük, már újra a régi létszámuk volt meg, újra élet volt a faluba. Nem halt meg a klán, hanem megfiatalodott és élt tovább.
Hogy ez a klán szétszakadna...nem hiszem...és mindíg lehet valamit tenni ellene.
* Mosolyodik el, és egy kedves puszit ad a szomorú lány fejére. Majd jön a madárka és Ann is rápillant.*

_Delina (NPC/NJK)

_Delina (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2005.06.30, 22:55

*Mire a nap lenyugodott, ő az Erdőbe berobogott. Vérszínű palástja lobog miközben lovával határain belülre tér. Szívében ott van a visszatérés öröme. De arra most nyomasztón hat, hogy alig ismerik itt őt. *Namirielen az egyetlen, ki közelebbről ismeri. Milyen küldetéseket hajtott végre. Arról sem tudnak. De ez nem tántoríthatja el. Ha nem tud nevet szerezni magának, így járt. Ayra tudja mit tett. Látta szívének szándékait. Látta a harcait, az érte való kiállásait.
Nem tudják, merre volt. De a változást észrevehetik. Izmosabb, magasabb, nyugodtabb viselkedése tapasztaltságról árulkodhat. Aki meglátja. Egy pillanatra mintha fények vennék körül. Talán csak a káprázat? – kérdezhetik. Valójában a Hit egyre mélyebb megélése külső nyomokkal is árulkodik. Arcának bal féltekén, szeméből mintha fekete könny gördült volna le. De már régóta ott van. Odaszáradt. Lemoshatatlan. Érdekes dísznek bizonyulhat rajta.
Könnyű fémpáncélzat testén, oldalán egy-egy kardja. Hátára ősi északi amazon szimbólumos körpajzsa felkötözve. Lova szép barna. Sörénye meglobban a szélben, patájának dobogása alig ver visszhangot a földön, viszont büszke a tartása. Gazdájával ellentétben. Rajta észre lehet venni valamiféle elbizonytalanodást. Olyan érzése van, hogy itt sem szívesen fogadják majd. De csak megy előre, tudja, hogy mit akar. Ha nem kell ő, távozik. Lesz majd kóbor amazon. Lehet, hogy akkor nem lesz elismerve még annak sem. ~Ayra viszont tudja, hogy nem érdemelnék ilyen sorsot.~ Ezt nem vitatja. S magáról is tudja, nem.
Eltervezi nagyjából, hogy mit fog tenni. Miként nem így alakul, majd improvizál. Először a prierit kell megtalálnia, jelentkezni a próbára. Ha kap előtte kis időt, megpróbálja megkeresni Anasticat. Miért akar megismerkedni vele? Mert hallott róla. Érdekli. Ami persze, több mint valószínű, ez nem kölcsönös. Igaz, hogy már két éve szolgálja őket. Mégis ismeretlen, fiatal amazonként próbál majd pattogni, miként vegye már észre. Ez van. De legalább megpróbálja. Itan jut eszébe. Akivel együtt kalandozott. Aki olyannak ismerte el, amilyen. Úgy, ahogy pont jó neki. Kölcsönösen ki tudták egymást segíteni. Pedig soha nem találkoztak előtte. A körülmények tették bajtárssá őket. Itt viszont több lehetőség marad visszautasítására, mint abban a helyzetben.
Nagyobb teendőnek értékeli magában, egy ötödik fegyver elkészítését. Első-két fegyvere a kardja. Harmadik a pajzsa. Aminek pereme élezett. Negyedik Namirielen tőre.
S van még valami. Amikor ez eszébe jut, ez a valami. Elgondolkodón megállítja lovát. Lepattan a földre. Vadmacskára hasonlító tekintettel néz körül. Mint valami fantom kísérti gyűlöletét valaki iránt. Megfogja kantárját hátasának, megáll a prieri sátra előtt. Félreteszi haragját. Most itt áll. Szól, hogy itt van. Jelentkezik a próbára.*

Módosította Delina: 2005.06.30, 22:59


Anastica

Anastica

  Elf Amazoníjász

 • Archívum
 • 111 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.06.30, 18:49

*Arcával ismét a tűz felé pislog, apró hálás mosolyt villant Ann-nak, de a mosoly gyorsan elhagyja ajkait... az a végtelen szomorúság, mely lelkéből végre egyszer kikelt, most úrrá lett rajta.*
- Menj Ibys... az amazonok ideje hamarosan lejár.
*Mondja az égboltra nézve... talán Ann megsértődhet ezen, de az elf ezt látta...*
- Szétszakad... ezt láttam a jövőmben. Valami szörnyű dolog van az erdőben... ami miatt az egész amazonság széteshet. A sárkány miatt van... és egy dühös lélek miatt...
*Mondja merengőn, a tűzbe nézve... kicsit hablatyolva beszél, de csak picit, de Ann kitudja venni szavainak értelmét. Bár Ana nem tudja, hogy kik azok a személyek... csak ül továbbra is.*
- ... és nem tehetek semmit...
*Mondja, könnyes arcát mégeggyel gyarapítja. Lassan csúszik le az elf sima, bájos arcán, mely most oly szomorúságot tükrözik, mint az elfek egyik legszomorúbb balladájában. Sok halandó úgy hiszi, ezek csak mesék... de ha egy elf igazán szomorú, az még a kőszívűeknek is megható. Szemében az amazon tűz tovább lobog, bár már csak pislákol...*
- Egy madárka... normális esetben nem jössz a tűzhöz. A druida barátja vagy?
*Kérdi, apró mosolyt próbál erőltetni arcára, de nem nagyon sikerül neki.*

Vica_

Vica_

  A Sötétség hírnöke

 • Fórumita
 • 298 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.06.30, 18:00

*Nami hangjára felkapja a fejét, hangosan rámorog, de azért elhátrál. de nemfog elmenni, leül picit messzebb tőlük. Amint Csillagfény fegyveréhez nyúl, feláll, kivillantja fogait, ugráshoz készen figyeli. A druidára pillant, amint elég közel ér. Meghajtja felé magát picit, amúgy a druida démoni kisugárzást érezhet Shayand felől. A tigris maga a démon, bár próbálja elfojtani kisugárzását, nem lehetetlen megérezni. Hallgatja a druida szavait. Magában morog valamit, bár neki mindegy, hogy ez itt van-e. Ő is itt van, és ő is hím.. persze nem ember. A legtöbb embers zánalmas, még jó hogy ő nem az.*

Shayand

Módosította Vica .: 2005.06.30, 18:01


Green_of_the_North

Green_of_the_North

  Érdeklődő fórumozó

 • Archívum
 • 90 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2005.06.30, 15:55

Azért a mókus sem hagyja magát, nem hiába nehéz megszerezni bundáját. Mikor Csillagfény a követ felé hajítja mérgesen ugrik félre, majd mérgesen makog az amazonra.

Eközben a faluban, a druida megérezvén, baj van, kötözött kézzel, de nyugodtan indul meg affelé, ahol a prieri, a tigris, a mókus, és Csillagfény tartózkodik. Ha nem gátolja egy amazon sem útjában, akkor folytatja azt. Léptei könnyedek, bár nem a könnyűléptűek közül való. Arca, tekintete nyugodt, s ha nem akadályozzák, kis idő múlva ér oda, ahonnan a kiabálást hallotta. Ha odaér, míg a prieri, és az amazon ott tartózkodik, akkor előbb a tigrisre tekint, enyhe főhajtással tiszteletét fejezi ki felé, majd a prierinek, és Csillagfénynek is fejet hajt, és eképp szóla hozzá:


-Nem a prieri műve a mókus, hanem az enyém. Én kértem meg arra, hogy figyeljen titeket. Ha nem tévedek, Csillagfény a neved. Neveddel ellentétben igencsak elszánt, és makacs vagy, amilyennek egy Igazi amazonnak lennie is kell. Igazad van, férfinak itt, ezen a Szent helyen vagy holtnak, vagy rabszolgának kell lennie. Minthogy a prieri megengedte, hogy itt legyek, formálisan, és gyakorlatilag is megszegte a törvényt. Ostobának mondod? Én embernek. Emberek vagyunk mind, férfiak, és nők. Természetanyánk egyenlőnek tekintett minket, mikor megteremtett. Ti amazonok azért vetitek meg a férfiakat, mert vannak olyanok, kik szinte "rabszolgaként" kezelik a nőket? Ha nem tévedek, ti is eképp csináljátok, csak ti a férfiakkal. Mitől vagytok különbek? Mitől különbek ők? Semmiben. Férfi és nő egyenlő. Máshogy nézünk ki? Máshogy gondolkodunk? Milyen volna a világ, ha mindenki egyforma volna? Unalmas. Azért vannak a nők, hogy kiigazítsák a férfiak hibáit, s azért vannak a férfiak, hogy kiigazítsák a nőéket. Mikor hagytok fel azzal, hogy a férfiakat rabszolgaként kezeljétek? Ugyan olyanok lesztek, mint az általatok megvetett férfiak vezette államok fejei. Jó ez? Én egyszerű druida vagyok. Aharchoz nem értek, a kőbányászathoz még kevésbé. De ha az a békesség ára, hogy rabszolga legyek, elfogadom. Én, akit csak Észak Zöldjének neveznek, kihívom azt az amazont, kit itt Csillagfény néven neveznek, hogy álljon ki velem párbajra. A győztes fél dönti el, hogy maradhatok-e az erdőben szabadként, vagy kerüljek rabszolgának. Ha a rabszolgaság mellett dönt bármelyikőnk, akkor én a te rabszolgád leszek, minthogy te vetsz meg.

Tekint nyugodtan továbbra is Csillagfényre...ha nem került elé semmiféle akadály...

//Bocs Ada, akkor Annékhez repült a pacsirta:)//


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]