Ugrás tartalomhoz


Fotó

Témanyitás és offtopic #2


 • Válasz írásához lépj be
2140 hozzászólás érkezett eddig

Ailtas

Ailtas

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 26 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2005.10.21, 22:27

Nem vagyok lusta utánaolvasni, sőt elég sokat kerestem a témában (Inomi vs. Gameskút).

Hát mondtam én mást? :)


Le se tagadhatnád, hogy jogász vagy.. :felvon:

Egyébként gyakorlatilag nem mondtál semmit, de azt hosszan :P
Ha nem beszélhetsz, akkor írd azt, ne sejtess, kérlek. Az egyenes beszédet sokkal jobban értékelem.

Pl. végül is nem derült ki, hogy mi lenne, ha az Inomi kiadna szerepjáték kiegészítőt.
Talán, ha nem a levédett logóval és felirattal tenné, akkor mehetne a dolog? Ezt érted ügyeskedés alatt?

Arcor_Arsenor

Arcor_Arsenor

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 460 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2005.10.21, 22:15

Szvsz inkább örülnünk kéne hogy aki még akar csinálni valamit az csinál is...

Tysson-Lar: én melleted vagyok! :P

Ceriak :) :felvon: :(

AA

Tysson-Lar

Tysson-Lar

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 152 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2005.10.21, 16:32

Most olvastam újra el az irásom, és nézze mindenki el a helyesírási, és egyébb hibákat, ja és a nagyon dagályos fogalmazást, de siettem!

Tysson-Lar

Tysson-Lar

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 152 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2005.10.21, 16:30

Figyelj victor!
Szerintem te ilyen 20-30 éves népi-nemzeti (ebben az esetben magusos) összefogásról hadobálsz, és egyszerűen röhejes kijelentéseket teszel. A világ nem olyan egyszerű ahogy gondolod! Azt mondtad, hogy egy magusozó csapatnak elég egy ETK, tehát elvileg elég pl: egy Északfölde (ha valaki nem ismerné szavasz, most nem írom le mi az.....) egy csoportnak..... nos ez élből baromség, mert az alaplönyv annyira "alap", hogy az szinte mindenkinek megvan, ráadásul egy kiegészítőt, mint az Északfölde csak nagyon komolyan a MAGUS-sal foglalkozók vennék meg. ( Beleértve magamat is!)Na most osszál, szorozzál, vonjál gyököt, emelj négyzetre stb. és ki fog jönni, hogy az egész költség kiadással reklámmal mindennel. stb. úgy alakulna hogy: 5000-6000 Ft a könyv, amit amúgy is csak a nagyon elmélyülő magusozók vesznek meg, tehát 1000 magusozóból 50-100. Na emellett vagy olyan kicsi lenne a haszon, hogy nem érné meg, mert az az 50-100 nem venné meg drágán, vagy veszteséges lenne az egész üzlet. Ezen nem lehet segíteni, maximum úgy, hogy minimum 1000-2000 MAGUS szerető emberke aláírná a netn a magusösszefogást ( valaki segítsen, mert nemtom a címét!), és utána ezzel garanciát vállalna mindenki a könyv megvételére.
Na mármost ez azért hibádzik, mert ha valaki aláírja, az sehogyse garantálhatja, hogy meg fogja venni a könyvet, és szerintem ha valaki aláír ilyen dolgot, az nem is gondolja majd, hogy neki kötelessége ezért megvenni..... pl: ha aláírok egy lapot, ami valamilyen sportegyesület megszünése ellen van, akkor ez nem kötelez engem arra, hogy tüntetni menjek a szervezőkkel!?.....mésrészt aki aláír ilyen peticiót, az nem garancia az könyvkiadó, és az inomi számára sem, mert lehet csalás is, leellenőrizni nehéz stb. Ráadásul 1000-2000 még csak a számbavételre elég, min. 10e kéne a tényleges meggyőzéshez.
Következtetés: Az egyetlen dolog, amit valaki tehet a MAGUS világ megőrzésének érdekében, az az, hogy türelmesen vár, amig oldódik a feszültség. (az ilyen akciók csak rontják a helyzetet egy bizonyos fokig, mert 500 aláíró agressziót vált ki, 1000 semleges, 10000 meg megygőzést az inomi részéről!)
Na, úgy sejtem kapok a fejemre mindenkitől az írásért, mert biztos mindenki másképp válekedik.
:titok:

Ceriak

Ceriak

  Hatalmas

 • Fórumita
 • 404 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.10.21, 15:38

victor: Ne a mai Rúna árakat vedd alapul! Megjelenésükkor korántsem ilyen árban voltak a Rúnák (és a Forint is erősebb volt...)


I.I.

Ceriak

corrado

corrado

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 109 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.10.21, 13:02

victor!

Nagy beleéléssel hasonlítgatod össze a Rúnákat és az Alapkönyvet csak a dolognak nincs semmi értelme. Szerinted tényleg ugyanannyi munka van 4 Rúnával, mit egy Alapkönnyvel? Az ár-érték arányáról nem is beszélve.

Sem egy újságot, sem egy regényt nincs értelem összehasonlítani egy Alapkönnyvel.


Egy apró hibája, hogy a tiszta költség sem jön be, mert az emberek nem fizetnek az internetes tartalmakért.

AKkor kössétek össze a dolgokat, majd. S lesz egy új terjesztési módszeretek.

Jó reggelt! EZ NEM MÜKÖDIK!

Zorkoczy

Zorkoczy

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1205 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.10.21, 11:45

Sziasztok!

A szomszédos topicban (Kérdések, válaszok...) írta Domoly a Tuannal kapcsolatban:

Én írtam, az alapján a megbeszélés alapján, amit Yardain folytatott a kiadóval. Ott amennyire tudom, elhangzott, hogy szerepjáték-kiadásra a közeljövőben nem kerül sor.

Abszolút kívülállóként: akkor miért szerepel a Csillagvető utolsó oldalán egy olyan szöveg, ahol a Tuan Kiadó azt írja, hogy ezentúl a regények mellett ő fogja kiadni a szerepjátékos kiadványokat? (Bocs, hogy nem tudok pontosan idézni, de ha jól emlékszem, ez a leírt szöveg lényege, ha mégse, tekintsétek tárgytalannak a kérdést.) Szóval ez csak kiadói ködösítés, ígérgetés a habokra, mert még semmi sem biztos, vagy pedig tényleg terveznek szerepjátékos kiadványokat kiadni?

Z

Arcor_Arsenor

Arcor_Arsenor

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 460 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2005.10.21, 09:57

Üdv

Bár a téma részletei még nagyrészt titkok számomra, elolvasgattam a Körmi által javasolt írásokat, és hát mit mondjak, nem vagyok teljesen feldobódva... :titok:

A fejlemények tudatában, remélem ez a helyzet mihamarabb konkrét álláspontot ölt, és nem a MI kárunkra fog elharapózni a helyzet...

Ilyenkor kéne jönni a közös összefogás meg hasonlóknak, de asszem ehhez még a magya RPG-sek táborai sem elegendőek, ha a pénz és a személyes érdekek ütköznek...

A kiadásokhoz még annyit, hogy az én szememben egy nyomtatott, igényes könyv forma sokkal jobban kezelhetőbb, szebb, formásabb, és nem utólsó sorban kézzel foghatóbb, mint a netes és PC s verziók, és használni is praktikusabb... Nemtom, bennem így ragadt meg... A pc-s változatok hasznosak ha hirtelen kell valami, de mondjuk ha jáccani mész valahová, mondjuk egy klubba nem fogod magaddal vinni a gépedet, hogy ha szükséges egy kieg vagy valamelyik TK...

AA

Bízzunk a legjobbakban...és tiszteletem annak aki tesz is valamit érte!

victor

victor

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 2300 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2005.10.21, 09:56

Hááát... nem.

Mi a különbség aközött amit mostanába látnak az emberek neten kisebb lélegzetű művek amik pl kasztokat alkotnak stb..., s a könyv között, ha még a kiadási jogait a szerzők nem adták el? Az alapvető fogalmakat használják fel, nem "lopnak" 80oldalakat más művekből. S emlékeim szerint volt egy régi OpenGL(?) próbálkozás ahol föloldották a fogalmak egy részéről a korlátozásokat.

(És képzeljétek, ráadásul némelyik úgy gondolja, hogy talán neki is járna némi pénz, mivel ebbe az egészbe belerakja azt a tőkét, amit bankban is kamatoztathatna, meg mivel napi x órában, munkajelleggel szervezi a kiadó működését. Eszem megáll...)

2000-2500Ft-ből kijön egy keményborítós 300-400oldalas könyv nyomda esetén, ha nem akkor fénymásoló szaküzletből kijön.
Egy ilyen művet mostanába 6000-7000Ft adnak. Ez kb4000Ft-ot jelent....
Rúna esetén: 100oldal nyomtatási stb... ár vs eladási ár nagyon közel van egymáshoz. Hm... finom miért nem lehet a többi művet is így kiadni, ez lehet megfordul pár ember fejében???
Ez csak egy kis mellékese megjegyzés.

Mert a számítógépről nem kényelmes olvasni, elég macerásan lehet csak mozgatni stb. - ebből következően az emberek akkor is megveszik a könyvet, ha a számítógépekről is tölthetnek. (Illetve van, aki nem, de ők elvi / financiális okok miatt a számítógépes letöltésekért se fizetnének, úgyhogy...)

S szerinted mindenki elsőre megveszi a könyveket s nem pedig először valamit látni akar belőlle, hogy nem-e bukás s rossz az egész. S ha jónak találja; s úgy találják, hogy felhasználható később is akkor lehet vesz belőlle. De adig kölcsön példányon éldegél.
(OFF)Egyébbként a gépen valóban nem jó annyira olvasni, de 2000Ft...(/OFF)


Mivel úgy érzem, nagy ismerője vagy a letöltéseknek, talán nem ismeretlen számodra a BitTorrent; ez esetben hadd ajánljam szíves figyelmedbe példaként ezt a cikket.

Mágusra kb 30+e költöttem nyomtatott dolgokra elég szép kis gyűjteményem van egyedül a baromságokat nem vettem meg; meg amit feleslegesnek ítéltem, úgy hogy írott példányoknak is elég nagy ismerője vagyok. Szeretem az írott dolgokat is :dead: . Ám az írott példányok közt is nagy a differencia, egy rúna maga 300-400 forintjával s kb 100oldalával ha 4et egymás mellé raksz már ETK vastagságú dolgot kapsz mégsem 6000-7000Ft-ért. Rúna vs ára. Érdekesek az árrések vagy annak kevesebbe kerül a nyomtatás rúna esetén? :titok:
Más részről ajánlom figyelmedbe, hogy más kifutása is van már a BitTorrenteknek.

Egy apró hibája, hogy a tiszta költség sem jön be, mert az emberek nem fizetnek az internetes tartalmakért.

AKkor kössétek össze a dolgokat, majd. S lesz egy új terjesztési módszeretek.

idézet az egyik linkből:

Persze a kiadók megtehetnék, hogy maguk kezdik meg a digatalizált könyvek árusítását, a bolti árnál jóval olcsóbban, hiszen az ár jelentős része a nyomdaköltség, a terjesztői díj és az árrés következménye, a fordítói, lektori, korrektori és tördelői díjak jóval kevésbé nyomnak a latban, főleg miután sok kiadó (még a nagyobbak is), imádnak spórolni a szöveggondozáson.


kis saját vélekedés, hozzáállás s szerintem lehetnek páran még így:
1. Szeretik a mágust, de ami körülötte megy baromkodást azt már nem. S ennek csak kárát látják.
2. Látták, hogy Rúnák esetén milyen árarány volt stb... S most ezt úgy rúgjátok föl, hogy az csak na. Felmerül a kérdés bennük, hogy alapkönyvekkel kopasztani akarnak mert az amit a nagytöbbség megvesz. S ez nem tetszik nekik lehet, hogy nem rajtatok múlik a kopasztás, de rajtatok is csattan.
3. A csapatba úgy is van 1 könyv, ami kell. Nem vesznek sokat mert drága. De ha alacsonyabb lenne akkor lehet megvennék a könyvet.
4. Mágust 1 síkra alkottátok meg ez viszonylag hátrány, bár a herce hurcák miatt még nem tartotok ott, hogy miről szóljon a következő mű, mert már minden témát kiadtatok. De még mindig vannak 100éves tervek amik sehol se tartanak, köztudat szerint.
5. Aki mondjuk sok játékkal játszik s ismer világokat esetleg fel lapozz egy AD&D könyvet a varázslói varázslatoknál s utánna az ET bárd mágiát. Ezek után kérdések merülnek föl benne...

Módosította victor: 2005.10.21, 09:57


Kormi

Kormi

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 323 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.10.20, 23:20

Hali!

1. A mágus nem szabad felhasználású némely tekintetbe?A M*, mint olyan, nem szabad felhasználású - a részét képező szerzői művek tekintetében vannak olyan felhasználási módok, amelyek szabad felhasználásnak minősülnek. Lásd pl. itt, a IV. fejezetben.

Így pl ingyen akármit ki lehet adni...


Hááát... nem. :-/

2. Ha ilyesmik megtörténne s neten elterjedne az anyag akkor a magasztos alkudozók, akik profitot akarnak látni az egészből talán rájönnének, hogy avval amit csinálnak csak haszontól esnének el.


Mielőtt elkezdenénk vadul szidni a rohadtkapitalistákat, érdemes azon gondolkodni, hogy nekik kell(ene) - valamiből - fizetni a szerzőt, grafikust, borítófestőt, tördelőt, lektort, korrektort, nyomdát stb., valamint az olyan általános dolgokat, mint adók, könyvelő, informatikus, irodabérlet, hardverek és szoftverek, valamint biztosítani azt, hogy a nagy- és kisker. boltoknak is megérje kitenni a polcukra a könyvet.

De valóban, ezek után én is azt kérdem, hogy basszus, miért nem fizeti ki az egészet a saját zsebéből és osztogatja a könyvet ingyen?! Hát hol van ilyenkor a keresztényi szeretetet? :lol:

(És képzeljétek, ráadásul némelyik úgy gondolja, hogy talán neki is járna némi pénz, mivel ebbe az egészbe belerakja azt a tőkét, amit bankban is kamatoztathatna, meg mivel napi x órában, munkajelleggel szervezi a kiadó működését. Eszem megáll...:ejj:)

3. Manapság a net korát éljük így úgy is a netes példányok jelentősen csökkentik a nyomtatott piacot.Ezt az állítást valami magyarországi, lehetőség szerint reprezentatív mintával is alá tudnád támasztani? :titok:

Szvsz kiadást követő pár hétbe fent van akármi a neten, akkor már miért nem már eleve netes az egész.


Mert a számítógépről nem kényelmes olvasni, elég macerásan lehet csak mozgatni stb. - ebből következően az emberek akkor is megveszik a könyvet, ha a számítógépekről is tölthetnek. (Illetve van, aki nem, de ők elvi / financiális okok miatt a számítógépes letöltésekért se fizetnének, úgyhogy...)

4. "Adomány" fogalma. Esetleg, ha ingyen könyveket meglátnak az emberek s azt látják, hogy ki az aki ilyet kiad normális kiadás s látják, hogy foglalkoznak vele, akkor elképzelhető, hogy adományt küldenek...


Sajnos, az emberek nem ilyenek. (Üdvözöllek a Valóságban! :rohog:). Mivel úgy érzem, nagy ismerője vagy a letöltéseknek, talán nem ismeretlen számodra a BitTorrent; ez esetben hadd ajánljam szíves figyelmedbe példaként ezt a cikket. :rohog:

5. A netes kiadások esetén nincs nyomdadíj, törés, szállítás, tárolás, kisker plusz, pereskedés, díjak stb... Így, ha csak tiszta költségre bontja vissza az ember a dolgokat akkor lehet megérné.


Egy apró hibája, hogy a tiszta költség sem jön be, mert az emberek nem fizetnek az internetes tartalmakért.

Ez csak egy vélemény, de mi lenne ha egy ilyen szétlövés megtörténne... :dead:


Szvsz még nem érett meg rá a helyzet.

Csaó:

Körmi

u.i.: mielőtt ebbe bárki jobban belemerülne, javaslom, hogy tegyen egy kört itt is, beleértve a hozzászólások olvasgatását...

victor

victor

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 2300 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2005.10.20, 22:36

1. A mágus nem szabad felhasználású némely tekintetbe? Így pl ingyen akármit ki lehet adni...
2. Ha ilyesmik megtörténne s neten elterjedne az anyag akkor a magasztos alkudozók, akik profitot akarnak látni az egészből talán rájönnének, hogy avval amit csinálnak csak haszontól esnének el.
3. Manapság a net korát éljük így úgy is a netes példányok jelentősen csökkentik a nyomtatott piacot. Szvsz kiadást követő pár hétbe fent van akármi a neten, akkor már miért nem már eleve netes az egész.
4. "Adomány" fogalma. Esetleg, ha ingyen könyveket meglátnak az emberek s azt látják, hogy ki az aki ilyet kiad normális kiadás s látják, hogy foglalkoznak vele, akkor elképzelhető, hogy adományt küldenek...
5. A netes kiadások esetén nincs nyomdadíj, törés, szállítás, tárolás, kisker plusz, pereskedés, díjak stb... Így, ha csak tiszta költségre bontja vissza az ember a dolgokat akkor lehet megérné.

Ez csak egy vélemény, de mi lenne ha egy ilyen szétlövés megtörténne... :titok:

Kormi

Kormi

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 323 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.10.20, 21:20

Hali!

Nem vagyok lusta utánaolvasni, sőt elég sokat kerestem a témában (Inomi vs. Gameskút).


Hát mondtam én mást? :rohog:

[Egyébként minden tiszteletem mellett, de inkább javasolnám az egész ügytől való távolságtartást, mert
- ez a téma semmiféle örömmel nem kecsegtet,
- az eddigi tapasztalatok szerint úgysem tudsz befolyással lenni a M* körüli hercehurcára / bármi megjelenésére,
- nemhogy teljes igazságot nem fogsz tudni kapni, de még az sem biztos, hogy a netre kerülő részigazságokból egy helyes kép áll benned össze. [Különös tekintettel arra, hogy van, aki elég vehemensen próbálja a valóságra erőltetni saját különös álomvilágát... :ejj:]

Akkor a kérdések:És a válaszok (a titkolózás jogát - pontosabban kötelezettségét - fenntartva):

a.) lenne-e jogi következménye, ha az Inomi kiadna egy szerepjáték kiegészítőt a M.A.G.U.S.-hoz?


Az attól függ. :titok: Milyen kiadvány, mit tartalmaz kívül-belül stb. Lehet jogszerűen kiadni, egyfelől. Lehet ügyeskedni, másfelől - bár ennél feltétele lenne az is, hogy a próbálkozó ügyes legyen... :-/. És lehet úgy csinálni, mint ahogy a vak ló szokott - csak akkor nem szabad csodálkozni a bíróság marasztaló döntésein, meg a végrehajtási eljárásokon... (Igen, itt tartunk most.)

A kérdés amúgy merőben hipotetikus, mert az INOMI már nem akar kiadni semmit (merthogy bukott már ezen az üzletágon eleget - ami igaz is, a tragikus miértekről meg inkább ne beszéljünk), a TUAN meg nem akar kiadni rpg kieg.-et.

b.) Milyen szerepet tölt be a Delta Vision a Gameskúttal kapcsolatban. Van-e ráhatása (kényszerítő ereje) arra, hogy mit tesz a GK?


Ebben a kérdésben nem szívesen nyilatkoznék; nem mintha nagy titkokról lenne szó (akit tényleg érdekel, simán hozzáférhet az infókhoz), de ebben nem én vagyok az illetékes.

Korábbi kérdésedre visszatérve azonban azt kell mondjam, hogy ez a kérdés megintcsak nem bír igazi jelentőséggel. A DV egy könyvkereskedelemmel - ezen belül a M* könyvek kereskedelmével - foglalkozó cég. Kifejezetten érdekében állna, hogy a M* működjön (hiszen több könyv = nagyobb forgalom = nagyobb haszon), és tökéletesen tisztában van azzal, hogy a M* esetleges kiesése a saját rpg cuccainak fogyását messze nem növeli olyan mértékben, ami mondjuk kompenzálná a M* kiesése miatti veszteséget. Sajnos volt 4 éve arra, hogy ezt kitapasztalja...

Innentől a probléma lényege nem üzleti, hanem személyes okokban keresendő, ergo megint tapaszt rakok a számra.

c.) A Gameskút közleményében az áll, hogy nem sikerült megállapodni Bogdán Miklóssal. Mi lett volna egy értelmes kompromisszum, amire a Gameskút hajlandó lett volna?


Lényegében ugyanaz, mint ami a TUANnal köttetett, csak kedvezőbb feltételekkel. Már az INOMIra nézve. Furcsának találod? :dead: Hidd el, ebben a tragikomédiában az ilyen kis vicces adalékok szürkének és hétköznapinak számítanak... :rohog:


Csaó:

Körmi

Diocletianus

Diocletianus

  Régi fórumozó

 • Fórumita
 • 1406 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.10.20, 20:17

a.) lenne-e jogi következménye, ha az Inomi kiadna egy szerepjáték kiegészítőt a M.A.G.U.S.-hoz? Diocletianus azt írta nem. Mi a te véleményed?

Legyünk precízek: azt írtam, hogy a Csillagvetőhöz hasonlóan, tehát az inkriminált logó nélkül...
(OFF)A vita/beszélgetés további részéből kiszállok. Ez már a mélyvíz...(/OFF)

Diocletianus

Ailtas

Ailtas

  Újdonsült fórumozó

 • Fórumita
 • 26 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2005.10.20, 20:01

OK, akkor Körmi:

Nem vagyok lusta utánaolvasni, sőt elég sokat kerestem a témában (Inomi vs. Gameskút).

Akkor a kérdések:

a.) lenne-e jogi következménye, ha az Inomi kiadna egy szerepjáték kiegészítőt a M.A.G.U.S.-hoz? Diocletianus azt írta nem. Mi a te véleményed?

b.) Milyen szerepet tölt be a Delta Vision a Gameskúttal kapcsolatban. Van-e ráhatása (kényszerítő ereje) arra, hogy mit tesz a GK?

c.) A Gameskút közleményében az áll, hogy nem sikerült megállapodni Bogdán Miklóssal. Mi lett volna egy értelmes kompromisszum, amire a Gameskút hajlandó lett volna?

cs2160

cs2160

  Régi fórumozó

 • Archívum
 • 2487 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2005.09.26, 16:33

Sziasztok!

Eladóak a köv MAGUS könyvek:

Summarium
D20 alapkönyv
Geofrámia
Ynevi Kóborlások modulgyűjtemény

Keleti szél
Karnevál
Hőseposz
Síró Fém
Shajaran
Por a porhoz
Fogadalom
Tizedik
Bábjáték
Ryeki tűz
Gorviki pokol
Homokszem csupán

Holdak és Vándorok (L&E válogatás)
Átkozott Esküvések (Legendák és Enigmák 5)
A Halál hét arca (Legendák és Enigmák 7)
Homályhozó (Legendák és Enigmák 8)
Hadak árja (Legendák és Enigmák 9?)

Sárkányháború


Mindegyik elég jó állapotban.
KB a bolti ár alatt 20%-al. :)
(Esetleg csere, pl Ynevi Kalandozásokra vagy Rúnákra. :) )

Sonko

Sonko

  Távgyógyító

 • Fórumita
 • 3270 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2005.08.23, 20:50

Bejelenteném, hogy az oldal hivatalosan is beindult ! Ha minden igaz, nemsoká egy hír is lesz a főoldalon. A link az aláírásomban, de ide is kiteszem:
Jáde Pentagram

Ceriak

Ceriak

  Hatalmas

 • Fórumita
 • 404 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.08.11, 22:41

Üdv

"Engem leginkább a Bosszulatlan sérelmek érdekel. Már olvastam belőle néhány részletet. Egész jónak tűnik. Arra lennék még kíváncsi, hogy a Külső síkokról szóló cikket ki írja? Mert volt egy olyan feltételezés, hogy vasudan, viszont ő nem igazán elérhető mostanság."

A Bosszulatlan sérelmeknek csak egy része lesz olvasható az első számban, és folytatásokban fog kibontakozni a történet.

A Külső síkos cikken Dronner és a Testvériség dolgozik.


Innuor Imperali

Ceriak

Gyurci

Gyurci

  Rendszeres fórumozó

 • Archívum
 • 173 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2005.08.11, 16:02

Engem leginkább a Bosszulatlan sérelmek érdekel. Már olvastam belőle néhány részletet. Egész jónak tűnik. Arra lennék még kíváncsi, hogy a Külső síkokról szóló cikket ki írja? Mert volt egy olyan feltételezés, hogy vasudan, viszont ő nem igazán elérhető mostanság.

Ceriak

Ceriak

  Hatalmas

 • Fórumita
 • 404 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.08.10, 21:55

Üdv

Talán némi érdeklődésre számot tarthat, így hát jelzem, hogy a Jáde Pentagram első száma erőteljes készültségi állapotban van, és hamarosan (értsd: egy hét) már a tisztelt olvasóközönség is véleményt formálhat munkánkról.

Az első szám megjelentével a honlap is elnyeri végleges formáját.


Innuor Imperali

Ceriak

_Kolozsvári Zsófia (NPC/NJK)

_Kolozsvári Zsófia (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2005.08.10, 14:29

Sziasztok!
Offok offja, de akit esetleg érdekel, a Rúna Tábor képei felkerültek a netre.
Rúna Tábor 2005 képei
Üdv:
Zsófi


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]