Ugrás tartalomhoz


Mage: The Awakening


 • Válasz írásához lépj be
384 hozzászólás érkezett eddig

Daw

Daw

  Mentát

 • Fórumita
 • 347 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.07.08, 16:19

hát, a tradícókat tényleg eléggé eldugták, esetleg valami nagyon erőltetett párhuzamról lehet szó a Moros - Euthanatos és a thyrsus - dreamspeaker esetén.

szimplán más a szerveződés alapja: a jelenleg ismert ősi mágikus hagyományokon alapuló tradíciók helyett áttértek egy elvontabb, egységesebb világnézetet képviselő ösvényekre, + ugye megjelentek a rendek

a technokrácia valószínűleg nem lesz önálló szervezet, nagy ellenfél, viszont valószínűleg bárki űzhet technomágiát, ösvénytől és rendtől függetlenül.

Mr_Nemo

Mr_Nemo

  Törzs-fórumozó

 • Fórumita
 • 935 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.07.08, 15:06

A Requiemből kiindulva:

- a mágiarendszert szerintem visszább fogják venni, a szférák jobban körül lesznek határolva
- valószinüleg a tradiciókra is csak nehezen fogunk ráismerni
- a különbségeket kihangsúlyozzák

számomra a nagy kérdés, hogy mi lesz a technokráciával

Daw

Daw

  Mentát

 • Fórumita
 • 347 Hozzászólás
Érdemrendek
Hírnevek
                         

Kelt 2005.07.08, 10:50

Azt hiszem, azért ilyesmitől nem kell félnünk, a srácok a white-wolfnál eddig is tisztességes iparosmunkát végeztek,és úgy tűnik, most szabályrendszerileg is jobban össze vannak hangolva a különböző természetfeletti dögök

a honlapon található kis szösszenetek alapján eléggé megváltoztatták a csoportosulásokat, nem mágikus hagyományok, hanem az ösvények és a rendek alapján rendeződnek.

a mágiarendszeren nem nagyon változtattak, az entropy-t különválasztották death-re és fate-re, a rote-ok nagyobb előnyt biztosítanak (megártott az Ars Magica, srácok? :buszke: )

egyenlőre ennyit lehet nagyjából tudni. szimpatikus. még az is lehet, h. meg fogom venni

Anilla_Draconis

Anilla_Draconis

  Rendszeres fórumozó

 • Fórumita
 • 424 Hozzászólás
Hírnevek
                         

Kelt 2005.07.07, 23:43

Üdv!

Röviden szólva ha ugyanaz történik, mint ami a MAGUS-sal történt az Inomi kezében, akkor a WW-osok mehetnek haza nyalókázni! Remélem, hogy összeszedettebbé teszik a dolgokat, meg egységesítetté! :buszke:

AD

_L'ynn (NPC/NJK)

_L'ynn (NPC/NJK)
 • Látogató

Kelt 2005.07.07, 23:21

Az új Sötétség Világát kételyekkel fogadta a lelkes közönség. A vásárlók fele nem-et míg a másik fele igen-t válaszolt rá. Azonban kis hazánkban ez még nem jelent meg magyar nyelven ezért sajnos a régin kell rágódnunk. Azonban az angol nyelvű kiadás már megkapható itthon is. Azót két "faj-könyvet" is kiadtak már azaz a Vampire: the Requiem-t és a Werewolf: the Forsaken-t, melyek nevükből adódóan a vérfarkasok és vámpírok kijátszására ad lehetőséget. Mindkét könyvhöz kiadtak már jó pár darab kiegészítőt, de még egy harmadik dobás hátra van, amire szerintem nem csak én várok, azaz a Mage: the Ascension. Az új mágusokról kis szösszeneteket a kiadó honlapján (ez nem a reklám helye :buszke: ) olvasgathatunk, ami felcsigáz már mindenkit.

A kérdés, mit várhatunk? Fel tudják múlni a régi jó öreg Tradíciókat? El tudják érni a hangulatot, amit a Technokrata mágus adott nekünk? Vagy esetleg még fokozzák? (hát ha igen akkor ezt nekik :felvon: )

Kinek mi a véleménye?


[Fantasy háttér] [Sötét háttér]